canım fiyat olarak ne dediler merak ettim??? bende meme küçültme,karın gerdirme istiyorum dr mustafa keskinle görüştüm,memede karar kıldım, ama karın germe hakkında pek bilgim yok bilen arkadaşlar deneyimlerini yazarsa cok sevinirim :)slm arkadaslar ben yeniyim aranizda :)) almanyada yasioirum ve sizin bilginize ihtiyacim var... ben karin ve lipo yaptirmak istiorum fiyat da aldim ve kafama yatti yanliz sizden ricam Serhat Tuncerde ameliyat olan varsa lutfen anlatabilirmi?? tanimuorum kendisini
CAnım aranıza yeni katıldım,bana yardımcı olurmusunuz? ameliyat sonrası süreç nasıl,ne kadar sürede toparlanırız iki çocucuğ var,ameliyat sonrası 1 ay kardeşim gelecek yanıma,bu bir ayda toparlanabilirmiyim,sonrasında memlekete gitmeyi istiyorum 14 saatlik yol kendi arabamızla ,bu mümkün olabilirmi? ameliyat olmuş biri olarak deneyimlerinizi cevaplarınızı bekliyorum....
tatlım nasıl attın resimleri bende merak ediyorum banada yollaman mümkünmü??? öncesi ve sonrası ne gibi değişikler oluyor çok merak ediyorumArkadaşlar uzun zaman sonra (bir kaç defa istemiştim göndermeyi unutmuştu doktorum) karın germe ameliyatı öncesi fotoğraflarım maille geldi şok oldumbenim karnım bukadar iğrençmiymiş demeden edemedim tek söyleyeceğim ihtiyacı olan yaptırsın gerçekten sonuç yüz güldürücü mutluluk verici oluyor buradan iki arkadaşa da attım hemen iyiki olmuşsun dediler evet iyiki olmuşummm
tatlım nasıl attın resimleri bende merak ediyorum banada yollaman mümkünmü??? öncesi ve sonrası ne gibi değişikler oluyor çok merak ediyorum
evet kardeşim yanıma gelir ameliyatımı olurum, 1 ay öyle geçer ,bir ayda ben giderim öyle geçer, iyileşme sürecim tamamlanır diye düşündüm ,ben meme ve gerdirme bir olmak istiyorum,162boy 58 kiloyum ameliyatı haziranda düşünüyorum,bu sürede 52 kiloya ineceğim fazlalık olarak ayva göbek var 2 çocuktan sonra deri sarkması oldu sadece sarkan deriyi toplatmak istiyorum.tabi 14saatlik yol gözümü korkutuyor sorun olurmu diye...selam hoşgeldin aramıza:) 1.ay yeterli tabi rahat toparlarsınız eğer iyileşme sürecinde herhangi bir kompilikasyon yaşamazsanız ( yaşayana çok nadir rast geldim buarada)tek karınmı olacaksınız?arabayla 1.ay sonramı gideceksiniz ara ara mola verip kısa kısa yürüşler yaparsınız doktorunuza yine sorun tabi
Kizlar ben geldim kendimi yeni toparlayabildim 2 tane cenazemiz vardi herkeze cok tesekkür ederim tekrar
Hayat bana cok bosmuz gibi geldi ama simdi iyiyim
arzum77 ve askkitabi cok iyiler yazilanlari okudum ve cok sevindim simdi sira bende
cok tesekkür ederim jelesec evet benim ameliyatimada cok az kaldi ve ben göz alti torbalarinida aldirmaya karar verdim ercan beyin bile haberi yok oraya gidince konusurum göz alti torbalarim beni cok yorgun gösteriyor ama ercan karacaoglu na bu ameliyati olan varmi bilmiyorum yüzden biraz korkuyorum ama olmusken ikisi birden ciksin aradan diyorum bu firsati tekrar bulamamhoşgeldin canım tekrar başın sağolsun
hadi hayırlıısı ile sende ol atlat inş
cok tesekkür ederim jelesec evet benim ameliyatimada cok az kaldi ve ben göz alti torbalarinida aldirmaya karar verdim ercan beyin bile haberi yok oraya gidince konusurum göz alti torbalarim beni cok yorgun gösteriyor ama ercan karacaoglu na bu ameliyati olan varmi bilmiyorum yüzden biraz korkuyorum ama olmusken ikisi birden ciksin aradan diyorum bu firsati tekrar bulamam
Mail yolu ile bilgi alabilirsiniz birkaç doktordan.Yada telefonda açabilirsinizArkadaşlar karın germe sadece göbek altı fiyatı ne kadara oluyor fiyat olarak yazarmısınız,ona göre hastanenin bana verdiği fiyat normalmi fazlamı bileyim,ortalama fiyatı e oluyor acab bu konuda benim hiçbir fikrim yok lütfen yardım edin cevp verin...
Başın sağolsunkosmetik post: 38191569 .!.:Kizlar ben geldim kendimi yeni toparlayabildim 2 tane cenazemiz vardi herkeze cok tesekkür ederim tekrar
Hayat bana cok bosmuz gibi geldi ama simdi iyiyim
arzum77 ve askkitabi cok iyiler yazilanlari okudum ve cok sevindim simdi sira bende
Üffff 1637 sayfa..... okumakla bitmezki. Kolay gelsin ;-)poshlady10 .!.:Merhaba arkadaşlar bende karın germe ve meme estetiği düşünüyorum.Ocak Şubat ayı gibi olmayı planlıyorum.Bu süreçte araştırma yapıyorum.İzmir de ki doktorlar tercihim.Listemde Can Kopal ,Cüneyt Özek,Ahmet Seyhan var.Sizden ricam meme ,karın hatta popo gibi ameliyat olan arkadaşlar beni arkadaş eklermisiniz.Resimlerinizi görmek isterim izninizle.Zira motivasyona ve gerçek görsellere çok ihtiyacım var.2014 itibariyle forumdaki paylaşımları okuyorum günlerdir sırayla...Ekim ayına geldim 1637.nci sayfadayım.....hem doktor hem fikir hem görsel takipteyim.Ameliyat olan arkadaşlarımda destek bekliyorum.Ve buradan Can Kopal ı listemde ilk sıraya almama sebep olan sevgili arkadaşım capoeira çok teşekkür ederim.
1704. sayfadayımÜffff 1637 sayfa..... okumakla bitmezki. Kolay gelsin ;-)
Çoğunuz gibi, ben de konuyla ilgili başlıkları hatmettim. Hangi başlıkta hatırlayamıyorum ama bir arkadaş, aml sonrası Enfla C diye bir ilaç içtiğini (galiba bitkisel) , doktorun bile iyileşme hızına şaşırdığınu, morarmalarınu sa hızlı iyileştiğini yazmıştı. Hatırlayan veya ilacı duyan var mı?
Türkiye'de de varmıki acaba? Bir sormak lazımevet haklısın bu topic te vardı 1600 lü sayfalardan birinde ben şu an 1730.cu sayfadayımyabancı bir ülkede yaşıyordu arkadaş ve eczaneden almıştı.
1704. sayfadayımaraştırmadan olacak gibi değil birde resimli örnekler görebilsem arkadaşlarımdan çok sevineceğim.Sadece C capoeira bana bu konuda yardımcı ve destek oldu şimdilik sağolsun ve maşallah çok güzel bir örnek çok motive etti beni ...tabi ben daha çok yeniyim önce okuyup anlamaya çalışıyorum süreci...kadın dayanışması muhteşem birşey......
Arkadaşımda aynısını diyor, amelyathane ayarlayalım, beni amelyat et artık, okadar okudunki...... kendisini BANA teslim edecekah ah mazi gözümde canlandı ben hem bu başlığı hemde meme küçültme başlığını baştan sona okumuş yazışmış araştırmıştım:) bu okuma yazma çalışmalarımı okul için yapsam kesin iki üniversite bitirirdim kolay gelsin
Enfla cevet haklısın bu topic te vardı 1600 lü sayfalardan birinde ben şu an 1730.cu sayfadayımyabancı bir ülkede yaşıyordu arkadaş ve eczaneden almıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?