Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

çok geçmiş olsun canım.bütün dualarım seninle..inş. herşey çok çabuk yoluna girer

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım bundan sonra artık sorunsuz atlatırsın iyileşme süreni. Dualarım seninle şansın açık olsun

canım ya cevap için tşk,benım çatlak altta var,ve göbek deliğim yenılensın ıstemıyorum,ama bir doktora gittim,bana mıden var,tam yapılması lazım dedi,halbuki göbek deliğime kadar düz,ondan sonra bıraz yağ ve çatlak sarkıklık var,ama bunu öğrendığım ıyı oldu,tşk

Ya çok üzüldüm, allah acil şifalar versin, inşallah iyi olur.Allah yardımcın olsun.

Çok geçmiş olsun canım işallah çobuk iyileşirsin

arkadaşlar nuri soysal hakkında bilgisi olan varmı dün bir gazetede ropörtajını okudum karın germe aml daha az izle ve daha farklı bir yöntemle yaptığını anlatıyordu aml yaptığı hastanede bana yakın bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim Limoncum sende araştır istersen bana doktorun yazısında anlattıkları çok mantıklı geldi

Teşekkür ederim Boddy cevabın için
kilomu verir vermez ameliyat olma kararı verdim :)

Kizlar komik bisey soracagim:)
Hastaneye pijama mi yoksa gecelik mi almak uygun olur sice? Ne dersiniz?

Kizlar komik bisey soracagim:)
Hastaneye pijama mi yoksa gecelik mi almak uygun olur sice? Ne dersiniz?

:)) ben pijama almıştım.uyandığımda bacaklarımı şişmesin diye lastik bandajla sarmışlardı.pijama iyi oldu.yürürken koridorda bandajlar iyi görünmezdi :)))herşey estetik kaygısı çok güldüm şimdi kendime...:)))

:)) aaa bacaklarin sisme ihtimali var demek, geceligi giymesi kolay diye dusunmustum bende.

Baska fikri olaaan?

ya cok üzüldüm canim..iyi gidiyodun aslinda..takip etmistim hep yazdiklarini..gecmis olsun..umarim büyük bi sorun olmadan hemen atlatirsin bunuda...

ebruli cnm sen ne zaman oluyosun amleiyatini allahin izniyle bizleri unutma habersiz birakma dualarim sneinle olacak her sey cok cok kolay ve guzel gecmesi dilyeyi ile

ebruli cnm sen ne zaman oluyosun amleiyatini allahin izniyle bizleri unutma habersiz birakma dualarim sneinle olacak her sey cok cok kolay ve guzel gecmesi dilyeyi ile

cance..ben kismetse 1 aralik´ta ucuyorum ankara´ya..2 aralikta ameliyat oluyorum insallah..dün doktorumla konustum..ameliyat sonrasi kontrollerimi burada olan baska bi doktor yapacakmis..zaten kendisi arasira almanya´ya gelip burada ameliyat yapiyomus simdi icim tamamen rahatladi

ay kızlar anımasyonu ızledım bi kötü oldum

bende öyle:-( ama bizim izledigimiz sadece animasyon, bide bunun gercek görüntüleri var..onlari izleseydik ne olurduk bilmem artik...ben bilerek bakmadim video cekimlerine:-( animasyon´da bile midem kalkti:-(

bende öyle:-( ama bizim izledigimiz sadece animasyon, bide bunun gercek görüntüleri var..onlari izleseydik ne olurduk bilmem artik...ben bilerek bakmadim video cekimlerine:-( animasyon´da bile midem kalkti:-(

şeker ben gerçeğinide izlemek gibi bır hatada bulundum:)

arkadaşlar animasyonu kafamızda soru işaretleri varsa giderebilir amacıyla ekledim.
ama gerçeğini izlemenizi pek tavsiye etmem.çünkü bende o hatayı yaptım.
insan izlerken bi kötü oluyo

çiğdemcim inş. operasyonun iyi geçmiştir cnm.iyi haberlerini bekliyoruz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…