şu an gobek derıden ayrıldı enfeksıyon war.yarın sabah kçük bır operasyon geçırecegım .3 hafta hersey yolunda gıderken bırden kotuleştı.doktorumda çok üzgün mılyonda 1 rastlanan bır olay ben meslek hayatımda hiç denk gelmedım dedı.geldı benı buldu.moralını bozmak ıstemem ama benımkı çok extrem bı durum olmasına rağmen çok üzgünüm.ama karın germe ıle ılgılı bır sorun degıl bu.tamamen göbek delıgını besleyen damarın yeterlı gelmemesi.neyse inş benım basıma gelen kımsenın basına gelmez.dualarınızı beklıorum arkadaşlar .bana şans dıleyın
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım bundan sonra artık sorunsuz atlatırsın iyileşme süreni. Dualarım seninle şansın açık olsun
merhaba rikkat.bende amelıyat olalı 6 hafta oldu aynı sorunlar bende wardı .ama benım fıtığım çok kotu durumdaymış.şu an gobek derıden ayrıldı enfeksıyon war.yarın sabah kçük bır operasyon geçırecegım .3 hafta hersey yolunda gıderken bırden kotuleştı.doktorumda çok üzgün mılyonda 1 rastlanan bır olay ben meslek hayatımda hiç denk gelmedım dedı.geldı benı buldu.moralını bozmak ıstemem ama benımkı çok extrem bı durum olmasına rağmen çok üzgünüm.ama karın germe ıle ılgılı bır sorun degıl bu.tamamen göbek delıgını besleyen damarın yeterlı gelmemesi.neyse inş benım basıma gelen kımsenın basına gelmez.dualarınızı beklıorum arkadaşlar .bana şans dıleyın
merhaba rikkat.bende amelıyat olalı 6 hafta oldu aynı sorunlar bende wardı .ama benım fıtığım çok kotu durumdaymış.şu an gobek derıden ayrıldı enfeksıyon war.yarın sabah kçük bır operasyon geçırecegım .3 hafta hersey yolunda gıderken bırden kotuleştı.doktorumda çok üzgün mılyonda 1 rastlanan bır olay ben meslek hayatımda hiç denk gelmedım dedı.geldı benı buldu.moralını bozmak ıstemem ama benımkı çok extrem bı durum olmasına rağmen çok üzgünüm.ama karın germe ıle ılgılı bır sorun degıl bu.tamamen göbek delıgını besleyen damarın yeterlı gelmemesi.neyse inş benım basıma gelen kımsenın basına gelmez.dualarınızı beklıorum arkadaşlar .bana şans dıleyın
Ben 9 Eylül de Ahmet beye ameliyat oldum ve gayet memnunum kendisinden, bir problem yaşamadım. Benim ilk görüştüğüm doktordu kendisi ve hemen 2 hafta sonra ameliyat oldum. Çünkü ne kadar çok doktorla görüşsem o kadar kafam karışacaktı o yüzden hemen kara verip ameliyatımı oldum. Senin içinde hayırlısı olsun
Kizlar komik bisey soracagim:)
Hastaneye pijama mi yoksa gecelik mi almak uygun olur sice? Ne dersiniz?
:)) ben pijama almıştım.uyandığımda bacaklarımı şişmesin diye lastik bandajla sarmışlardı.pijama iyi oldu.yürürken koridorda bandajlar iyi görünmezdi :)))herşey estetik kaygısı çok güldüm şimdi kendime...:)))
sen mini mi oldun canım?benım bugün görüştüğüm dr 3-4 gün kalırsın hastaned dedi.sen nasıl 1 günde çıktın canım ya?
ebruli cnm sen ne zaman oluyosun amleiyatini allahin izniyle bizleri unutma habersiz birakma dualarim sneinle olacak her sey cok cok kolay ve guzel gecmesi dilyeyi ile
ay kızlar anımasyonu ızledım bi kötü oldum
bende öyle:-( ama bizim izledigimiz sadece animasyon, bide bunun gercek görüntüleri var..onlari izleseydik ne olurduk bilmem artik...ben bilerek bakmadim video cekimlerine:-( animasyon´da bile midem kalkti:-(
arkadaşlar animasyonu kafamızda soru işaretleri varsa giderebilir amacıyla ekledim.
ama gerçeğini izlemenizi pek tavsiye etmem.çünkü bende o hatayı yaptım.
insan izlerken bi kötü oluyo