tabiki veririm ben mayısın 18 de ameliyat oldum 4000 tl artı muane ücreti fiyatın değiştiğini sanmıyorum ufuk bey işine ve hastalarına son derece önem veren bi doktordur ameliyatım çok zor geçmedi sigara kullandığım için sadece küçük boğaz gıcıklanmaları oldu bir gece yattım sabah evime geldim ağrı kesiciler yardımıyla 3 gün atlattım daha sonrası daha kolay geçti ufuk bilkay çok yoğun olduğu için amelyat günü biraz uzun tarihe atabiliyor ama belki kışa girdiğimiz için belki daha erken bi tarihe gün verebilir kesinlikle en ufak bi soğuk algınlığın olursa ameliyatı erteliyor çünkü beni başıma geldi yani ameliyat gününü alınca hasta olma kesinlikle
Evet yaa olmaz mi oyle biri verir kucagima egilip emziririm sonra da alir, insallah beceririm, bu arada bende diyastaz rektti de olacak sizde varmiydi? Kaslarim tamamen ayrilmis benim yoksa kilolu degilim su an , 3 Er kiloda 2 bebek dogurdum ben:)) gobeek deligim disari firlamisti hala da oyle kaldi((( sizde bunlar varmiydi peki kizlar
Mimoza77 bende de aynı sorun var.Hem diyastazi var hem de fıtık var bende.Bugün 2 dr ile daha görüştüm.Kafam iyice karıştı.Birisi mesh koymak lazım diyor diğeri gerek yok dikilse yeter diyor.
cvp için teşekkürler.inş.herşey güzel gelişir ve bize burdan iyi haberlerinide yazarsın.
merhaba, ben cok arastirdim, ama mesh hicde iyi degil bence kac yasindasin bilmiyorum ama seyfibey mesh asla takmiyorum cok sikinti oluyor diyor dogurganlik yasini tamamlamis ve yasi 45 in ustune dusunulebilir amaben onlara da yapmiyorum diyor senin de ikiz miydi? Hangi dr larla gorustun ve niye mesh lazimmis ne aciklama yaptilar ?
canım mını yapıldı diyoun,miden olmadığı içinmi germediler,
cevabın için teşekkür ederim ayperme:)
bugun ufuk beyle görüşmem vardı ama rahatsızlıgı dolayısıyla haftaya kaldı. bende dayanamadım cep tlfnundan ulaştım kendisine. ama malesef bana şubat ayına kadar dolu oldugunu söyledi ameliyat programının. çok üzüldüm. malesef o kadar bekleyemem. bende hemen ahmet seyhan beyden randevu alıp gittim bugun. yogun bir günüydü ama genel olarak güzel geçti. şu anda 70 kiloyum ama boyum 178 normalde 65 olmam lazım bana kendini iyi hissettiğin kiloya düşüp gel dedi. bende hemen rejime ve spora başlıyorum yarın. verir vermez de bu ameliyatı olacagım.
Dr. ahmet seyhan'a ameliyat olan arkadaşlar buraya üye olan bu panik arkadaşınıza kendisiyle ilgili bilgi verirseniz çoooookkkkkkk sevinirimmmm
tabiki veririm ben mayısın 18 de ameliyat oldum 4000 tl artı muane ücreti fiyatın değiştiğini sanmıyorum ufuk bey işine ve hastalarına son derece önem veren bi doktordur ameliyatım çok zor geçmedi sigara kullandığım için sadece küçük boğaz gıcıklanmaları oldu bir gece yattım sabah evime geldim ağrı kesiciler yardımıyla 3 gün atlattım daha sonrası daha kolay geçti ufuk bilkay çok yoğun olduğu için amelyat günü biraz uzun tarihe atabiliyor ama belki kışa girdiğimiz için belki daha erken bi tarihe gün verebilir kesinlikle en ufak bi soğuk algınlığın olursa ameliyatı erteliyor çünkü beni başıma geldi yani ameliyat gününü alınca hasta olma kesinlikle
Varsin cok saglam olmasin, raziyim ben, asla mesh dusunmem,33 yasindayim bende, ayrica mesh de dogum yasak artik gerci dogum dusunmuyorum ama dunya hali ne olacagi belli olmaz, sana ne fiyat verdiler peki? Kimlere gittin?canım ben 35 yaşındayım.iki de doğum yaptım.mesh yapacagım diyenler daha saglam oluyor diyor.son gittigim dr da gerek yok meshe cunku zaten sende dıyastazi acıklıgı fazla ben onları dıkecegım bırbırıne dedı.vucudun uyum saglamaması gıbı bır problem de cıkabılıyormus ortaya((((dedım ya kafam ıyıce karıstı
mimoza 77 cnm simdiden dualarim seninle olacak cok kolay atlatirsin insallah ve en kisa zmaanda iylesirsin bebklerine de istediyin gibi bakarsin her sey guzel olur insallah bende subat sonu olacam allahim kismet nasip ederse
mimoza 77 cnm simdiden dualarim seninle olacak cok kolay atlatirsin insallah ve en kisa zmaanda iylesirsin bebklerine de istediyin gibi bakarsin her sey guzel olur insallah bende subat sonu olacam allahim kismet nasip ederse
sen mini mi oldun canım?benım bugün görüştüğüm dr 3-4 gün kalırsın hastaned dedi.sen nasıl 1 günde çıktın canım ya?
varsin cok saglam olmasin, raziyim ben, asla mesh dusunmem,33 yasindayim bende, ayrica mesh de dogum yasak artik gerci dogum dusunmuyorum ama dunya hali ne olacagi belli olmaz, sana ne fiyat verdiler peki? Kimlere gittin?
Mimoza77 bende de aynı sorun var.Hem diyastazi var hem de fıtık var bende.Bugün 2 dr ile daha görüştüm.Kafam iyice karıştı.Birisi mesh koymak lazım diyor diğeri gerek yok dikilse yeter diyor.
merhaba rikkat.bende amelıyat olalı 6 hafta oldu aynı sorunlar bende wardı .ama benım fıtığım çok kotu durumdaymış.şu an gobek derıden ayrıldı enfeksıyon war.yarın sabah kçük bır operasyon geçırecegım .3 hafta hersey yolunda gıderken bırden kotuleştı.doktorumda çok üzgün mılyonda 1 rastlanan bır olay ben meslek hayatımda hiç denk gelmedım dedı.geldı benı buldu.moralını bozmak ıstemem ama benımkı çok extrem bı durum olmasına rağmen çok üzgünüm.ama karın germe ıle ılgılı bır sorun degıl bu.tamamen göbek delıgını besleyen damarın yeterlı gelmemesi.neyse inş benım basıma gelen kımsenın basına gelmez.dualarınızı beklıorum arkadaşlar .bana şans dıleyın
merhaba rikkat.bende amelıyat olalı 6 hafta oldu aynı sorunlar bende wardı .ama benım fıtığım çok kotu durumdaymış.şu an gobek derıden ayrıldı enfeksıyon war.yarın sabah kçük bır operasyon geçırecegım .3 hafta hersey yolunda gıderken bırden kotuleştı.doktorumda çok üzgün mılyonda 1 rastlanan bır olay ben meslek hayatımda hiç denk gelmedım dedı.geldı benı buldu.moralını bozmak ıstemem ama benımkı çok extrem bı durum olmasına rağmen çok üzgünüm.ama karın germe ıle ılgılı bır sorun degıl bu.tamamen göbek delıgını besleyen damarın yeterlı gelmemesi.neyse inş benım basıma gelen kımsenın basına gelmez.dualarınızı beklıorum arkadaşlar .bana şans dıleyın