Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

cvp için teşekkürler.inş.herşey güzel gelişir ve bize burdan iyi haberlerinide yazarsın.

cevabın için teşekkür ederim ayperme:)
bugun ufuk beyle görüşmem vardı ama rahatsızlıgı dolayısıyla haftaya kaldı. bende dayanamadım cep tlfnundan ulaştım kendisine. ama malesef bana şubat ayına kadar dolu oldugunu söyledi ameliyat programının. çok üzüldüm. malesef o kadar bekleyemem. bende hemen ahmet seyhan beyden randevu alıp gittim bugun. yogun bir günüydü ama genel olarak güzel geçti. şu anda 70 kiloyum ama boyum 178 normalde 65 olmam lazım bana kendini iyi hissettiğin kiloya düşüp gel dedi. bende hemen rejime ve spora başlıyorum yarın. verir vermez de bu ameliyatı olacagım.

Dr. ahmet seyhan'a ameliyat olan arkadaşlar buraya üye olan bu panik arkadaşınıza kendisiyle ilgili bilgi verirseniz çoooookkkkkkk sevinirimmmm

Mimoza77 bende de aynı sorun var.Hem diyastazi var hem de fıtık var bende.Bugün 2 dr ile daha görüştüm.Kafam iyice karıştı.Birisi mesh koymak lazım diyor diğeri gerek yok dikilse yeter diyor.

Mimoza77 bende de aynı sorun var.Hem diyastazi var hem de fıtık var bende.Bugün 2 dr ile daha görüştüm.Kafam iyice karıştı.Birisi mesh koymak lazım diyor diğeri gerek yok dikilse yeter diyor.

merhaba, ben cok arastirdim, ama mesh hicde iyi degil bence kac yasindasin bilmiyorum ama seyfibey mesh asla takmiyorum cok sikinti oluyor diyor dogurganlik yasini tamamlamis ve yasi 45 in ustune dusunulebilir amaben onlara da yapmiyorum diyor senin de ikiz miydi? Hangi dr larla gorustun ve niye mesh lazimmis ne aciklama yaptilar ?

mimoza 77 cnm simdiden dualarim seninle olacak cok kolay atlatirsin insallah ve en kisa zmaanda iylesirsin bebklerine de istediyin gibi bakarsin her sey guzel olur insallah bende subat sonu olacam allahim kismet nasip ederse

canım ben 35 yaşındayım.iki de doğum yaptım.mesh yapacagım diyenler daha saglam oluyor diyor.son gittigim dr da gerek yok meshe cunku zaten sende dıyastazi acıklıgı fazla ben onları dıkecegım bırbırıne dedı.vucudun uyum saglamaması gıbı bır problem de cıkabılıyormus ortaya((((dedım ya kafam ıyıce karıstı

canım mını yapıldı diyoun,miden olmadığı içinmi germediler,

Hayır aksine benim neredeyse 5 aylık bir hamile gibi karnım ve midem vardı. Ama hiç çatlağam yoktu. O yüzden liposuction le yağlarım alındı sonra da ufak bir parça gerilip fazla deri çıkartıldı ama yeni göbek deliği yapılmadı.

Ben 9 Eylül de Ahmet beye ameliyat oldum ve gayet memnunum kendisinden, bir problem yaşamadım. Benim ilk görüştüğüm doktordu kendisi ve hemen 2 hafta sonra ameliyat oldum. Çünkü ne kadar çok doktorla görüşsem o kadar kafam karışacaktı o yüzden hemen kara verip ameliyatımı oldum. Senin içinde hayırlısı olsun

sen mini mi oldun canım?benım bugün görüştüğüm dr 3-4 gün kalırsın hastaned dedi.sen nasıl 1 günde çıktın canım ya?

Varsin cok saglam olmasin, raziyim ben, asla mesh dusunmem,33 yasindayim bende, ayrica mesh de dogum yasak artik gerci dogum dusunmuyorum ama dunya hali ne olacagi belli olmaz, sana ne fiyat verdiler peki? Kimlere gittin?

mimoza 77 cnm simdiden dualarim seninle olacak cok kolay atlatirsin insallah ve en kisa zmaanda iylesirsin bebklerine de istediyin gibi bakarsin her sey guzel olur insallah bende subat sonu olacam allahim kismet nasip ederse

Coook tesekkurler cance, insallah hepimizin istedigi gibi olur hersey....

sen mini mi oldun canım?benım bugün görüştüğüm dr 3-4 gün kalırsın hastaned dedi.sen nasıl 1 günde çıktın canım ya?

Ciddi misin 3-4 gun coook, genel 1 yada 2 gun oluyir sanirim, nerede ki dr dedi ? İstanbul da mi?

Ben antalya da sordum canım.daha önce ilk görüştüğüm dr toplam 6.000 demişti.bu tıp fakültesinde olduğu için oldukça ucuz.ama gününü aralık ayından önce veremiyor
belki biz ısparta'dan gideceğimiz hani sık sık kontrole gidemeyeceğimiz için 3-4 gün demiş de olabilir.ama aslında bende tam olarak iyi olmaan hastaneden çıkmak istemiyorum.zaten korkuyorum dr gözetiminde olmak en iyisi
Ama bu gidişle vazgeçeceğim gibi bu ameliyattan.etrafımdaki herkes stres olmuş vaziyette.sanki benim korkum bana yetmiyormuş gibi birde onlarla uğraşıyorum
Birde bu fotumları okuyunca kafama takıldı.benim kilom hakkında hiçbir dr birşey demedi ama sizin yazılara bakınca benim kilom fazla
61-62 arasındayım ve hepsi göbek ve popomda duruyor.önce kilo vermem gerekecek sanırım değilmi?

varsin cok saglam olmasin, raziyim ben, asla mesh dusunmem,33 yasindayim bende, ayrica mesh de dogum yasak artik gerci dogum dusunmuyorum ama dunya hali ne olacagi belli olmaz, sana ne fiyat verdiler peki? Kimlere gittin?

ben antalya da gittim canım.meshi de bana genel cerrahlar söylemişti daha önce.sonra da estetik dr ları söyleyicezorunlu diye düşündüm.burda videolarda mesh falan yok direk dikiyorlar ama tabii onlarda diyastazi varmı bilmiyorum.off kafam çok karıştı benim yaa

merhaba rikkat.bende amelıyat olalı 6 hafta oldu aynı sorunlar bende wardı .ama benım fıtığım çok kotu durumdaymış.şu an gobek derıden ayrıldı enfeksıyon war.yarın sabah kçük bır operasyon geçırecegım .3 hafta hersey yolunda gıderken bırden kotuleştı.doktorumda çok üzgün mılyonda 1 rastlanan bır olay ben meslek hayatımda hiç denk gelmedım dedı.geldı benı buldu.moralını bozmak ıstemem ama benımkı çok extrem bı durum olmasına rağmen çok üzgünüm.ama karın germe ıle ılgılı bır sorun degıl bu.tamamen göbek delıgını besleyen damarın yeterlı gelmemesi.neyse inş benım basıma gelen kımsenın basına gelmez.dualarınızı beklıorum arkadaşlar .bana şans dıleyın

Cigdemcim gecmis olsun, sans iste, cok uzuldum inan, benim fitigimda cook kotu durumda, bir parmak ucu kadar disari firlak, tsortun ustunden belli herkes dalga geciyo, ne o dugmen mi var diye insallah bana olmaz, ne diim

çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.dularımız seninle canım.olacagı varsa oluyor ıste.bende ılk dogumumda ıc kanama gecırmıstım ve aynı gun tekrar amelıyata alınmıstım.kımsede olmayan sey gelıp benı bulmustu ıste
ınsallah bundan sonrası coook ıyı olur canım.bu arada fıtıktan dolayı amelıyat sonrası cok agrın oldumu?

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım bundan sonra artık sorunsuz atlatırsın iyileşme süreni. Dualarım seninle şansın açık olsun

çiğdem mert durumunun iyileşmesi için yürekten dua ediyorum. allah biran önce sağlığınıa kavuştursun seni . bu tip rahatsızlıklar germe ameliyatlarında malesef olabilecek sorunlar.
tabiki kimse istemez ama oluyorişte inşallh en az iz kalacak şekilde bir tedavi sürecin olur dualarım seninle canım acil şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…