Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

şu an gobek derıden ayrıldı enfeksıyon war.yarın sabah kçük bır operasyon geçırecegım .3 hafta hersey yolunda gıderken bırden kotuleştı.doktorumda çok üzgün mılyonda 1 rastlanan bır olay ben meslek hayatımda hiç denk gelmedım dedı.geldı benı buldu.moralını bozmak ıstemem ama benımkı çok extrem bı durum olmasına rağmen çok üzgünüm.ama karın germe ıle ılgılı bır sorun degıl bu.tamamen göbek delıgını besleyen damarın yeterlı gelmemesi.neyse inş benım basıma gelen kımsenın basına gelmez.dualarınızı beklıorum arkadaşlar .bana şans dıleyın:KK58:

çok geçmiş olsun canım.bütün dualarım seninle..inş. herşey çok çabuk yoluna girer:KK70:

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım bundan sonra artık sorunsuz atlatırsın iyileşme süreni. Dualarım seninle şansın açık olsun :nazar:

canım ya cevap için tşk,benım çatlak altta var,ve göbek deliğim yenılensın ıstemıyorum,ama bir doktora gittim,bana mıden var,tam yapılması lazım dedi,halbuki göbek deliğime kadar düz,ondan sonra bıraz yağ ve çatlak sarkıklık var,ama bunu öğrendığım ıyı oldu,tşk

merhaba rikkat.bende amelıyat olalı 6 hafta oldu aynı sorunlar bende wardı .ama benım fıtığım çok kotu durumdaymış.şu an gobek derıden ayrıldı enfeksıyon war.yarın sabah kçük bır operasyon geçırecegım .3 hafta hersey yolunda gıderken bırden kotuleştı.doktorumda çok üzgün mılyonda 1 rastlanan bır olay ben meslek hayatımda hiç denk gelmedım dedı.geldı benı buldu.moralını bozmak ıstemem ama benımkı çok extrem bı durum olmasına rağmen çok üzgünüm.ama karın germe ıle ılgılı bır sorun degıl bu.tamamen göbek delıgını besleyen damarın yeterlı gelmemesi.neyse inş benım basıma gelen kımsenın basına gelmez.dualarınızı beklıorum arkadaşlar .bana şans dıleyın:KK58:

Ya çok üzüldüm, allah acil şifalar versin, inşallah iyi olur.Allah yardımcın olsun.

merhaba rikkat.bende amelıyat olalı 6 hafta oldu aynı sorunlar bende wardı .ama benım fıtığım çok kotu durumdaymış.şu an gobek derıden ayrıldı enfeksıyon war.yarın sabah kçük bır operasyon geçırecegım .3 hafta hersey yolunda gıderken bırden kotuleştı.doktorumda çok üzgün mılyonda 1 rastlanan bır olay ben meslek hayatımda hiç denk gelmedım dedı.geldı benı buldu.moralını bozmak ıstemem ama benımkı çok extrem bı durum olmasına rağmen çok üzgünüm.ama karın germe ıle ılgılı bır sorun degıl bu.tamamen göbek delıgını besleyen damarın yeterlı gelmemesi.neyse inş benım basıma gelen kımsenın basına gelmez.dualarınızı beklıorum arkadaşlar .bana şans dıleyın:KK58:

Çok geçmiş olsun canım işallah çobuk iyileşirsin

arkadaşlar nuri soysal hakkında bilgisi olan varmı dün bir gazetede ropörtajını okudum karın germe aml daha az izle ve daha farklı bir yöntemle yaptığını anlatıyordu aml yaptığı hastanede bana yakın bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim Limoncum sende araştır istersen bana doktorun yazısında anlattıkları çok mantıklı geldi

Ben 9 Eylül de Ahmet beye ameliyat oldum ve gayet memnunum kendisinden, bir problem yaşamadım. Benim ilk görüştüğüm doktordu kendisi ve hemen 2 hafta sonra ameliyat oldum. Çünkü ne kadar çok doktorla görüşsem o kadar kafam karışacaktı o yüzden hemen kara verip ameliyatımı oldum. Senin içinde hayırlısı olsun :nazar:

Teşekkür ederim Boddy cevabın için
kilomu verir vermez ameliyat olma kararı verdim :)

Kizlar komik bisey soracagim:)
Hastaneye pijama mi yoksa gecelik mi almak uygun olur sice? Ne dersiniz?

:)) ben pijama almıştım.uyandığımda bacaklarımı şişmesin diye lastik bandajla sarmışlardı.pijama iyi oldu.yürürken koridorda bandajlar iyi görünmezdi :)))herşey estetik kaygısı çok güldüm şimdi kendime...:))):KK9:

:)) ben pijama almıştım.uyandığımda bacaklarımı şişmesin diye lastik bandajla sarmışlardı.pijama iyi oldu.yürürken koridorda bandajlar iyi görünmezdi :)))herşey estetik kaygısı çok güldüm şimdi kendime...:))):KK9:

:)) aaa bacaklarin sisme ihtimali var demek, geceligi giymesi kolay diye dusunmustum bende.

Baska fikri olaaan?

ya cok üzüldüm canim..iyi gidiyodun aslinda..takip etmistim hep yazdiklarini..gecmis olsun..umarim büyük bi sorun olmadan hemen atlatirsin bunuda...

ebruli cnm sen ne zaman oluyosun amleiyatini allahin izniyle bizleri unutma habersiz birakma dualarim sneinle olacak her sey cok cok kolay ve guzel gecmesi dilyeyi ile

ebruli cnm sen ne zaman oluyosun amleiyatini allahin izniyle bizleri unutma habersiz birakma dualarim sneinle olacak her sey cok cok kolay ve guzel gecmesi dilyeyi ile

cance..ben kismetse 1 aralik´ta ucuyorum ankara´ya..2 aralikta ameliyat oluyorum insallah..dün doktorumla konustum..ameliyat sonrasi kontrollerimi burada olan baska bi doktor yapacakmis..zaten kendisi arasira almanya´ya gelip burada ameliyat yapiyomus:-) simdi icim tamamen rahatladi:KK9:

bende öyle:-( ama bizim izledigimiz sadece animasyon, bide bunun gercek görüntüleri var..onlari izleseydik ne olurduk bilmem artik...ben bilerek bakmadim video cekimlerine:-( animasyon´da bile midem kalkti:-(

şeker ben gerçeğinide izlemek gibi bır hatada bulundum:)

arkadaşlar animasyonu kafamızda soru işaretleri varsa giderebilir amacıyla ekledim.
ama gerçeğini izlemenizi pek tavsiye etmem.çünkü bende o hatayı yaptım.
insan izlerken bi kötü oluyo:KK36:

çiğdemcim inş. operasyonun iyi geçmiştir cnm.iyi haberlerini bekliyoruz ..:KK70:

X