- 26 Ağustos 2010
- 4
- 0
merhaba rikkat.bende amelıyat olalı 6 hafta oldu aynı sorunlar bende wardı .ama benım fıtığım çok kotu durumdaymış.şu an gobek derıden ayrıldı enfeksıyon war.yarın sabah kçük bır operasyon geçırecegım .3 hafta hersey yolunda gıderken bırden kotuleştı.doktorumda çok üzgün mılyonda 1 rastlanan bır olay ben meslek hayatımda hiç denk gelmedım dedı.geldı benı buldu.moralını bozmak ıstemem ama benımkı çok extrem bı durum olmasına rağmen çok üzgünüm.ama karın germe ıle ılgılı bır sorun degıl bu.tamamen göbek delıgını besleyen damarın yeterlı gelmemesi.neyse inş benım basıma gelen kımsenın basına gelmez.dualarınızı beklıorum arkadaşlar .bana şans dıleyın
Kizlar komik bisey soracagim:)
Hastaneye pijama mi yoksa gecelik mi almak uygun olur sice? Ne dersiniz?
ben ikisinide almıştımyanıma fakat hemsonda hem diren oldugu için rahat etmemaçısından gecelik giydirmişlerdi. ben de gecelikleçok rahat ettim
herşey çıktıktan sonrada hep tayt giydim ve resmen üzerime yapıştılar.her renk her model tayt aldım çok rahatlar :)
geçmiş olsun dıleklerınde bulunan tüm arkadşlarıma tekrar ve tekrar teşkkur edıorum.dün sabah bir operasyon geçırdım akşam ewdeydım ama çok basım donuyordu .o yuzden gıremedım siteye.bugunde kontrole gıttım herşey yolunda gıbı gosukuo.göbeğimi yerınden çıkarıp yenı bir göbek yapmış,artı cerrahi temızlık yapılıp enfekte olan yerler düzeltılmış açılan dikişlerim dikilmış.şuan eskısındende gergin bir karnım war.inş başka sorun yaşamam.artık ne psıkolojım nede bünyem tahammul edemez.bugun epey bır ağlayark deşarj oldum şuan kendımı ıyı hıssedıorum.bakalım yarın nasıl olacagım.:)
ben ikisinide almıştımyanıma fakat hemsonda hem diren oldugu için rahat etmemaçısından gecelik giydirmişlerdi. ben de gecelikleçok rahat ettim
herşey çıktıktan sonrada hep tayt giydim ve resmen üzerime yapıştılar.her renk her model tayt aldım çok rahatlar :)
geçmiş olsun dıleklerınde bulunan tüm arkadşlarıma tekrar ve tekrar teşkkur edıorum.dün sabah bir operasyon geçırdım akşam ewdeydım ama çok basım donuyordu .o yuzden gıremedım siteye.bugunde kontrole gıttım herşey yolunda gıbı gosukuo.göbeğimi yerınden çıkarıp yenı bir göbek yapmış,artı cerrahi temızlık yapılıp enfekte olan yerler düzeltılmış açılan dikişlerim dikilmış.şuan eskısındende gergin bir karnım war.inş başka sorun yaşamam.artık ne psıkolojım nede bünyem tahammul edemez.bugun epey bır ağlayark deşarj oldum şuan kendımı ıyı hıssedıorum.bakalım yarın nasıl olacagım.:)
kızlar, karnımdaki kesi yerlerimin etrafı kesi boyunca şiş, dün mecburan ayakta bekledim daha çok şişti, bu contortubex denen merhem bunların inmesini sağlıyormuş, prokpektüsünde diyor ki düzensiz iyileşme şiş yerlerin inmesi ''keloid'' için önleyici, siz ne diyorsunuz, bu contractubex i kullananlar işe yarıyor mu?:82:
evet arkadaşlar gelişmeleri anlatayım sıze.dikiş yerlerimde korkulacak bişi yok.sık sık pansuman dısında bişey yapamayız dedi.veeeeee sigara içmeme kızdı.mismarla cnm kremi sordum problemsiz iyileşen dikiş izine gerek yok dedi.ben kullandırmam dedi.ama benım sorunlu kısım için ileride kullanacaksın dedi.kabarık ve kızarık dikiş izinde kullanılır dedi
Merhaba canım dikkatimi çekti de sorayım dedim bana doktorum karnımı sıkacak hiç bir şey giymememi söyledi ameliyattan 3 hafta sonra dikişlerimi aldırmaya gittiğimde tayt giymiştim böyle şeyler giyme daha dedi yine. Sana böyle şeyler söylemedi mi?
kabarık dikiş izi demiş doktorun, contractubex kullandın mı, ilerde kullanacakmısın? mismarla sen kullanacaltın bu merhemi şişliklere faydası oldu mu? :94:
kabarık dikiş izi demiş doktorun, contractubex kullandın mı, ilerde kullanacakmısın? mismarla sen kullanacaltın bu merhemi şişliklere faydası oldu mu? :94:
canım sen korse takmıyormusun
zaten korse başlıbaşına karnını skıyor
sıkması da gerekiyo ki ayrılan dokular tekrar yapışsın, dolayısıyle korse sıktıgı için taytın bi etkisi yok...
kızlar bana dr um bepanten merhem kullan demişti fakat ben conractubex kulanayımmı dediğimde 15 gün sonra başlanıyor kullanabilirsin dedi. fakat ikisibir arada mı kullanılacak bilemediğimden sabah birini akşam birini sürüyorum ve inanılmaz değişiklik var
ben o kadar korktum ki dikiş başları buruşuktu dr um gecer amagecmezse bile küçül bi operasyonla düzeltiriz diyordu fakat kremlerden sonra cok değişiklik oldugunu gördüm.. şu anda pek kabarık dikiş kalmadı sayılır sadece yapışık görünüyorlar ve bir çizgi sadece... tavsiye ediyorum..