Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben geldimmmmmmmmmm
Çok geçmiş olsun gelsin Adonis gelsin baklava nasılsın ağrı sızı durumun nasıl
Fazlanazli arzum77 cok selam söyle cok sevindim hala is yerindeyim gizlice telefona girip okuyorum
bende ikindi vakti döndüm yarın nasip olursa yine uğrayacağım iletirim belki de kendi girer nete

Arzumun kombin olduğu için biraz daha zor burun revizyon vardı ee fıtıkta çıktı bide tekrar dudağa yağ falan eklendi

Geçmiş olsun canım:) zor olan bitti bundan sonra hergun biraz daha iyi olacaksin 10 günden sonra dayanilmaz bir sıkıntı kalmıyor

Ya insallah... Umarim böyle kalirim ben, hic agrim yok!! Drainler sadece rahatsiz ediyorlar!! Yarin insalla cekilirler!.

Cok tskler... Atlatik artik.. Benim konumda sürecimi biraz daha detaylari ile yazarim. Baska islemlerde oldu...

Cok uyudum bugün! 30 dak uyaniyordum sonra yine 2 saat uyuyordum. Eee gece yatmamistim ndandir. Simdi de uykum yok..

FAZLANAZLI ...Sagol canim benim.... Aynen gelsinler, hosgelsinlet sefalar getirsinler. Ama sürer daha ilk baharda SIKI bir diyet ve spor programiyla yazin bomba gibi insalllahhhhh karsinizda olacagizzz.

Agri sizi yok yani söyle söyliyeyim, yanma gibi birsey var icerden herhalde drainlerdendir..!!!yoksa iyiyim inan! Insallah böyle kalirim. Ilaclarimi da aliyorum

Allahin izni ile öncelikle su ilk 3 ay süreci bir atlatayimda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…