- 15 Eylül 2014
- 44
- 84
- 33
- 40
Olduda bitti mashallah çok geçmiş olsunSagol ... Insallah simdilik iyiyim bakalm geöecek günlerde nadil olacak
Çok geçmiş olsun gelsin Adonis gelsin baklavaBen geldimmmmmmmmmm
bende ikindi vakti döndüm yarın nasip olursa yine uğrayacağım iletirim belki de kendi girer neteFazlanazli arzum77 cok selam söyle cok sevindim hala is yerindeyim gizlice telefona girip okuyorum
gri sanci yok yani simdilik yok.... Sadece biraz bir yanma var oda drainlerden herhalde!Hoşgeldiiiin) nasılsın? Ağrın sancın var mı? İyisindir inşallah ya...
Eveettttttt., bakalim simdiden sonra nasil gececekHosgeldin zoru atlattin cok sevindim
Allah daha iyi etsin canim bir an once
Cok gecmis olsun askkitabi , agrisiz acisiz bir surec dilerim canim .Ben geldimmmmmmmmmm
Inan okadar sevindimki calistigim Halde bugün cabuk cabuk cep telefonuna baktim sizden bir haber varmi diyeEveettttttt., bakalim simdiden sonra nasil gececek
Geçmiş olsun canım:) zor olan bitti bundan sonra hergun biraz daha iyi olacaksin 10 günden sonra dayanilmaz bir sıkıntı kalmıyor
Inan okadar sevindimki calistigim Halde bugün cabuk cabuk cep telefonuna baktim sizden bir haber varmi diye
Bundan sonrasida cok onemli kendine dikkat et
Cok gecmis olsun askkitabi , agrisiz acisiz bir surec dilerim canim .
Allah daha iyi etsin canim bir an once
Tebrik ederim cesaretin den dolayi buyuk ameliyat gecirdin
Geçmiş olsun canım:) zor olan bitti bundan sonra hergun biraz daha iyi olacaksin 10 günden sonra dayanilmaz bir sıkıntı kalmıyor
kızlar herkese hayırlı akşamlar ... kaç gündür giremiyordum, uzak kaldım kusura bakmayın ...
sağlık problemleriyle uğraşıyoruz Allah ım inşaAllah korktuğumuza uğratmaz
okuyamadığım bütün sayfaları okudum bitirdim .
@arzum77 veaskkitabi umarım çok çok iyisinizdir, dualarım sizinle kızlar hayırlı haberlerinizi detayları ile bekliyoruz
Çok geçmiş olsun gelsin Adonis gelsin baklavanasılsın ağrı sızı durumun nasıl
Sagol canim benim.... Aynen gelsinler, hosgelsinlet sefalar getirsinler. Ama sürer daha ilk baharda SIKI bir diyet ve spor programiyla yazin bomba gibi insalllahhhhh karsinizda olacagizzz.
Allahin izni ile öncelikle su ilk 3 ay süreci bir atlatayimda...
Çok geçmiş olsun gelsin Adonis gelsin baklavanasılsın ağrı sızı durumun nasıl
Sagol canim benim.... Aynen gelsinler, hosgelsinlet sefalar getirsinler. Ama sürer daha ilk baharda SIKI bir diyet ve spor programiyla yazin bomba gibi insalllahhhhh karsinizda olacagizzz.
Agri sizi yok yani söyle söyliyeyim, yanma gibi birsey var icerden herhalde drainlerdendir..!!!yoksa iyiyim inan! Insallah böyle kalirim. Ilaclarimi da aliyorum
Allahin izni ile öncelikle su ilk 3 ay süreci bir atlatayimda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?