• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Pamukçilek merhaba.Girip baktım profiline olmuşsun ameliyatını.Harika olmuş.Resimlerden memorial odalarına benzettim yoksa Ercan beye mi oldun ameliyatını? Değilse de kim yaptıysa çok düzgün ve başarılı buldum.

evet nldglp doktordaş oluyoruz :KK49:

kız pamuk oldumu pc arazalıydı senin:)naber özledik bilmiş yazıların:) aaaaa bugünmü allah yardımcısı olsun tüm ameliyat olacakların

oldu gibi :) üç güne bir tamire gitmesse rahat edemiyor gitti valla yenilenmek istiyor da ben diretiyorum

yanlız bilmiş yazılara çok güldüm :KK48:

kız dünya günahım var ya ne cennetliği :KK17: ahanda bu nlglpd yüzünden beni meyhaneye alıştırdı hep :KK11: sende bana dukan diyetinde çok destek oldun bacım ödeştik:KK68:

hahahahhaa e bir taraftan iylikler yapılınca açığı kapatır :) o kadar dua ediyoruz sana hayatım Allah görüyor elbet

ok eklerim tabi ama nasıl silebileceğimide söyle :)))))
merhaba limoncum,
cok uzun Zaman olmus sende ameliyatin biliyorum ama bende Dr. fuat yükselde 3 hafta sonra ameliyat olacagim, yazdiklarini okudul memnun kalmissin, resimlerine bende bakabilirmiyim, ben acayippp korkuyorum ama cokta istiyorum :(

Doktorum geldi...Çizimlerim yapıldı... Öğleden önce alırız ameliyata dedi...
Arkadaşlarımda geldiler sağ olsunlar :KK68: Bir gülüyorum bir ağlıyorum ... Arif duygular içerisindeyim... Herşey çok güzel olacak Allah'ın izni ile inşallahh...:KK71:

inşallah iyisindir, geçmş olsun

kızlar herkese hayırlı akşamlar ... kaç gündür giremiyordum, uzak kaldım kusura bakmayın ...
sağlık problemleriyle uğraşıyoruz Allah ım inşaAllah korktuğumuza uğratmaz
okuyamadığım bütün sayfaları okudum bitirdim .
arzum77 arzum77 ve askkitabi askkitabi umarım çok çok iyisinizdir, dualarım sizinle kızlar hayırlı haberlerinizi detayları ile bekliyoruz :KK73:

kızlar herkese hayırlı akşamlar ... kaç gündür giremiyordum, uzak kaldım kusura bakmayın ...
sağlık problemleriyle uğraşıyoruz Allah ım inşaAllah korktuğumuza uğratmaz
okuyamadığım bütün sayfaları okudum bitirdim .
arzum77 arzum77 ve askkitabi askkitabi umarım çok çok iyisinizdir, dualarım sizinle kızlar hayırlı haberlerinizi detayları ile bekliyoruz :KK73:

Sagolasin canim.... Benimki gecti giti. Agrilar simdilik yok. Ilaclarumi ama aksatmiyorum!

biz henüz tanismiyoruz ama yaziklarini günlerdir takip ediyorum :)
nasilsin iyimisin? kendini nasil hissediyorsun cok merak ediyorum :KK43: 3 hafta sonra bende karin germe ve meme kücültme olacagim :KK43:
selamlar

Vallahi ne desem, iyiyimmmmmm!
Yan simdilik... Insallah böyle kalir. Karnima baktim dümdüz olamaz!!! Tabi ödemlerle zor bir sürec daha baslayacak

Back