Su yaziyi bile okuyunca icim bir tuhaf oldu Haydi hayirlisi calisiyorum ara bir bakiyorum haber varmi diye askkitabida ameliyattadir heralde
Pamukçilek merhaba.Girip baktım profiline olmuşsun ameliyatını.Harika olmuş.Resimlerden memorial odalarına benzettim yoksa Ercan beye mi oldun ameliyatını? Değilse de kim yaptıysa çok düzgün ve başarılı buldum.
kız pamuk oldumu pc arazalıydı senin:)naber özledik bilmiş yazıların:) aaaaa bugünmü allah yardımcısı olsun tüm ameliyat olacakların
kız dünya günahım var ya ne cennetliğiahanda bu nlglpd yüzünden beni meyhaneye alıştırdı hep sende bana dukan diyetinde çok destek oldun bacım ödeştik
Kızlar Arzum77 ameliyattan çıktı her şey güzel gidiyor sorunsuz herkese slmı var
merhaba limoncum,ok eklerim tabi ama nasıl silebileceğimide söyle :)))))
biz henüz tanismiyoruz ama yaziklarini günlerdir takip ediyorum :)Ben geldimmmmmmmmmm
Hosgeldin zoru atlattin cok sevindimBen geldimmmmmmmmmm
Fazlanazli arzum77 cok selam söyle cok sevindim hala is yerindeyim gizlice telefona girip okuyorumKızlar Arzum77 ameliyattan çıktı her şey güzel gidiyor sorunsuz herkese slmı var
Ben geldimmmmmmmmmm
Gecmis olsunnn canimm nasilsin iyi gecti mi ameliyatinBen geldimmmmmmmmmm
Doktorum geldi...Çizimlerim yapıldı... Öğleden önce alırız ameliyata dedi...
Arkadaşlarımda geldiler sağ olsunlarBir gülüyorum bir ağlıyorum ... Arif duygular içerisindeyim... Herşey çok güzel olacak Allah'ın izni ile inşallahh...
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın ?Ben geldimmmmmmmmmm
Sagol ... Insallah simdilik iyiyim bakalm geöecek günlerde nadil olacakÇok geçmiş olsun hadi hemencecik iyileşsin inşallah :)
kızlar herkese hayırlı akşamlar ... kaç gündür giremiyordum, uzak kaldım kusura bakmayın ...
sağlık problemleriyle uğraşıyoruz Allah ım inşaAllah korktuğumuza uğratmaz
okuyamadığım bütün sayfaları okudum bitirdim .
arzum77 ve askkitabi umarım çok çok iyisinizdir, dualarım sizinle kızlar hayırlı haberlerinizi detayları ile bekliyoruz
biz henüz tanismiyoruz ama yaziklarini günlerdir takip ediyorum :)
nasilsin iyimisin? kendini nasil hissediyorsun cok merak ediyorum3 hafta sonra bende karin germe ve meme kücültme olacagim
selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?