• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Günaydın kızlar... Aşkkitabı gece doğru düzgün uyuyamadım valla.. Şimdide gözlerimi açamıyorum..
Valla kızlar ben şu anda çok korkuyorum doğal olarak... Hastahaneye gidince vazgeçebilirim modundayım... Allah yardımcımız olsun askkitabi askkitabi ... Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Sağ sağlim bu ameliyatıda atlatmamızı nasip et bize Allahım... Âmin..

Günaydın kızlar... Aşkkitabı gece doğru düzgün uyuyamadım valla.. Şimdide gözlerimi açamıyorum..
Valla kızlar ben şu anda çok korkuyorum doğal olarak... Hastahaneye gidince vazgeçebilirim modundayım... Allah yardımcımız olsun askkitabi askkitabi ... Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Sağ sağlim bu ameliyatıda atlatmamızı nasip et bize Allahım... Âmin..

Arzum, herhalde hastanedesindir şu an. Tahliller yapılmış, odanda bekliyorsundur... Senin için dua ediyorum. Herşey güzel olacak Allahın izniyle...

Arzum, herhalde hastanedesindir şu an. Tahliller yapılmış, odanda bekliyorsundur... Senin için dua ediyorum. Herşey güzel olacak Allahın izniyle...
Sağol canım,kan alındı doktorumun asistanları geldi fotolar çekildi.. Bekliyorum işte :KK51: Anestezi doktoru ve kendi doktorum gelecek ondan sonra ameliyat.. :KK17:
Allah yardımcımız olsun inşallah... Inanılmaz heyecanlı ve korku doluyum..

Sağol canım,kan alındı doktorumun asistanları geldi fotolar çekildi.. Bekliyorum işte :KK51: Anestezi doktoru ve kendi doktorum gelecek ondan sonra ameliyat.. :KK17:
Allah yardımcımız olsun inşallah... Inanılmaz heyecanlı ve korku doluyum..

Selammmmm son dakikalarrrrrrrr.....bende bekliyorum.

Doktorum geldi...Çizimlerim yapıldı... Öğleden önce alırız ameliyata dedi...
Arkadaşlarımda geldiler sağ olsunlar :KK68: Bir gülüyorum bir ağlıyorum ... Arif duygular içerisindeyim... Herşey çok güzel olacak Allah'ın izni ile inşallahh...:KK71:
allah yardımcın olsun umarım hersey dilediğince olur

Back