- 17 Aralık 2012
- 1.349
- 950
- 248
Allah yardimciniz olsun insallah guzel bir sekilde atlatirsiniz bu ameliyati da
Sagol canim ya insallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimciniz olsun insallah guzel bir sekilde atlatirsiniz bu ameliyati da
Yarin 8 de hastahanede olmacagim ve 11 gibi ameliyata giriyorum....
Askkitabi v Arzum kızlar tum kalbimle dilerimki yarin herşey gönlünüze göre hatta umdugunuzsanda iyi geçer,
Sabırsızlıkla iyi haberlerinizi beklicez .
İnşallah sorunsuz geçen karın topiğini çok takip etmiyorum şimdiden geçmiş olsun biz yarın arzumun yanında olacağız inşallah... sorunsuz ağrısız olur inşalllaaaahhh
Günaydın kızlar... Aşkkitabı gece doğru düzgün uyuyamadım valla.. Şimdide gözlerimi açamıyorum..
Valla kızlar ben şu anda çok korkuyorum doğal olarak... Hastahaneye gidince vazgeçebilirim modundayım... Allah yardımcımız olsun askkitabi ... Kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen.Sağ sağlim bu ameliyatıda atlatmamızı nasip et bize Allahım... Âmin..
Allahim ne olursun arzuma ve bana bu ameliyati sagsalim atlatmamiza yardim et.....!!!!
Sağol canım,kan alındı doktorumun asistanları geldi fotolar çekildi.. Bekliyorum işte Anestezi doktoru ve kendi doktorum gelecek ondan sonra ameliyat..Arzum, herhalde hastanedesindir şu an. Tahliller yapılmış, odanda bekliyorsundur... Senin için dua ediyorum. Herşey güzel olacak Allahın izniyle...
Sağol canım,kan alındı doktorumun asistanları geldi fotolar çekildi.. Bekliyorum işte Anestezi doktoru ve kendi doktorum gelecek ondan sonra ameliyat..
Allah yardımcımız olsun inşallah... Inanılmaz heyecanlı ve korku doluyum..
Askkitabı, sanırım sen birkaç saat daha geridesin. Arzumun haberini almadan sen de girersin sanırım. Senin için de dua ediyorum. İyi haberlerini bekliyorum.
allah yardımcın olsun umarım hersey dilediğince olurDoktorum geldi...Çizimlerim yapıldı... Öğleden önce alırız ameliyata dedi...
Arkadaşlarımda geldiler sağ olsunlar Bir gülüyorum bir ağlıyorum ... Arif duygular içerisindeyim... Herşey çok güzel olacak Allah'ın izni ile inşallahh...
canım hakkında hayırlısı olsun sıkıntısız atlatırsın inşallah..Evet herhalde arzum önce biter benden... Sagol canm bekliyorum bende...
Sagol canim... Insallah bekliyorum artik siramicanım hakkında hayırlısı olsun sıkıntısız atlatırsın inşallah..