- 30 Eylül 2013
- 1.100
- 1.025
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun geçmiş bitmiş zaten :) direnler cikinca herşey daha kolay olacakDün ağrı yönünden rahattım. Bugün ağrım daha fazla ve gerginlik baskı var. Banada lipo yapıldı bel ve biraz yan arka kısımlar.. Tam düz yürüyemiyorum,inanılmaz gerginlik var.Sanırım lipo kısımlarımdaki ağrılarda etkili oluyor. Drenin sıkıntısıda fazla belki o çıksa rahatlayacağım. Şimdi ağrı kesici serum takıldı inşallah faydası olacak.. Çok deri fazlalığım olmadıgı için gerginlik çokmuş,korsede inanılmaz sıkı..
Başınız sagolsunKizlar bu sabah kaynanam vefat etti 64 yasindaydi ama hastaydi bugün. Türkiyeye ucuyoruz
Başınız sağ olsunKizlar bu sabah kaynanam vefat etti 64 yasindaydi ama hastaydi bugün. Türkiyeye ucuyoruz
Ayyy sayfalar ne kadar çok ilerlemiiişşş
Ben bayaaa olmuş girmeyeli... Ogünden bugüne ameliyat olanlara geçmişler olsunnn inşallah en yakın zamanda taş hatunlardan olur öz güveni tavan yapmış olarak aramızda olursunuz.. İyi beslenin pozitif olun çabucak iyileşin olurmu :)
olmaya karara verenlere, dr şeçiminde kolay gelsin.. Öpüldünüz hatunlar, yeni memişler varsa aranızda parmak kaldırsın , bilmeyenlere duyrulur , kocalarınızdan önce ben mıncırıyorum, kalite kontrol amaçlı :)[/QUsOTE]
Tesekürler canim... Nerelerdesin yahu?? Unutun gittin bizi
Senin korsa nasildi canim? Benimki nin bir resmini koydum konumda ..
Ayyy sayfalar ne kadar çok ilerlemiiişşş
Ben bayaaa olmuş girmeyeli... Ogünden bugüne ameliyat olanlara geçmişler olsunnn inşallah en yakın zamanda taş hatunlardan olur öz güveni tavan yapmış olarak aramızda olursunuz.. İyi beslenin pozitif olun çabucak iyileşin olurmu
olmaya karara verenlere, dr şeçiminde kolay gelsin.. Öpüldünüz hatunlar, yeni memişler varsa aranızda parmak kaldırsın , bilmeyenlere duyrulur , kocalarınızdan önce ben mıncırıyorum, kalite kontrol amaçlı :)
Birde kilotlu çorap tipi ince bişi var, ama hoca karın germede kullanmıo galiba.. Kardeşim lipofiling yaptırdı, ona öyle korse vermişti, hiçte sıkı deil, sevmedim ..ben onu hatta dedim eğer banada bundan verseymiş şişip patlıcakmışım galiba die :) bu çok sıkı, şişemiosun pek..Tesekürler canim... Nerelerdesin yahu?? Unutun gittin bizi
Senin korsa nasildi canim? Benimki nin bir resmini koydum konumda ..
Eki Görüntüle 1320510
Birde kilotlu çorap tipi ince bişi var, ama hoca karın germede kullanmıo galiba.. Kardeşim lipofiling yaptırdı, ona öyle korse vermişti, hiçte sıkı deil, sevmedim ..ben onu hatta dedim eğer banada bundan verseymiş şişip patlıcakmışım galiba die :) bu çok sıkı, şişemiosun pek..
İşlerim çoook yoğun, giremiorum pek kuzum yaa.. Aklım hep sizde valla.. Buranın muhabbetini bile çok özledim
Basin sagolsun canimKizlar bu sabah kaynanam vefat etti 64 yasindaydi ama hastaydi bugün. Türkiyeye ucuyoruz
Kizlar bu sabah kaynanam vefat etti 64 yasindaydi ama hastaydi bugün. Türkiyeye ucuyoruz
Kızlar,ben arada sırtımı rahatlatmak için yan yatıyorum hafiften..Bir zararı olurmu acaba?
aaaa aynısıydı benim korsemde :)C capoeira bende de bu kemerden var. Istedigin gibi bagliyabiliyorsun. Bende tam SIKI birsekilde bagliyorum, arada bir birkac dakikaligina aciyorum ama .Demek Ercan beyde bundan kullaniyor.
Arzum77 tek parca onda bu kemer yok mesela.
Acaba neye göre karar veriyorlar Doktorlar merak etim, haftaya bir sorayim!
Baya sislik var degil mi burda ? Bende de var su anda ama seninki kadar degil.
Benim belimde bayagi bir sisti
erkek sirti gibi oldu yaaa
ameliyattan uyanmaya çalışırken bu, acı yoktu uyuşuktu bende inanmadım yapıldığına, eşimden foto istedim..evet şişim burda ama emin ol daha iiyi günlerimdi.. Sonra kütüğe benzedim :))Baya sislik var degil mi burda ? Bende de var su anda ama seninki kadar degil.
Benim belimde bayagi bir sisti
erkek sirti gibi oldu yaaa
panic yapma hepsi geçecek ödem çok normal hatta bir hafta sonra dahada şiş olabilrsin bilgine
ilk gün gerçekten dikiş yerlerinde filan ağrı yoktu,uyuşukluk had safhadaydı.Sonraki günler uyuşukluk geçtikçe ağrılar ortaya çıktı.. Ayrıca ilk günler daha bir inceydim,şimdi yavaş yavaş şiştigimi hissediyorum . Ama ödem olduğu belli dokununca. Aman Allahım,zor bir ameliyat gerçekten.. Kolaymı o kadar deri kastan ayrılıyor ve yağlar temizleniyor deri kesilip atılıyor.. Deri tekrar yapışacak karına mideye.. Daa çok vaktimiz var çookkk...Ame
ameliyattan uyanmaya çalışırken bu, acı yoktu uyuşuktu bende inanmadım yapıldığına, eşimden foto istedim..evet şişim burda ama emin ol daha iiyi günlerimdi.. Sonra kütüğe benzedim :))
Çok normal bende de ağrılarım sonra başladı ölüyorum sandım inanılmaz bi acı ve her yerin şişiyo tek karın bolgeside değil popo bacaklar biz bilmiyoruz ama epey uğraşılıyormuş doktora sormadan yan yatma oda canını çok yakar.ilk gün gerçekten dikiş yerlerinde filan ağrı yoktu,uyuşukluk had safhadaydı.Sonraki günler uyuşukluk geçtikçe ağrılar ortaya çıktı.. Ayrıca ilk günler daha bir inceydim,şimdi yavaş yavaş şiştigimi hissediyorum . Ama ödem olduğu belli dokununca. Aman Allahım,zor bir ameliyat gerçekten.. Kolaymı o kadar deri kastan ayrılıyor ve yağlar temizleniyor deri kesilip atılıyor.. Deri tekrar yapışacak karına mideye.. Daa çok vaktimiz var çookkk...