• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

cnm geçmiş olsun iyi olmana sevindim arzumla karın kardeşi oldunuz :)ağrınız sızınız gecsın hep iyi olun bombastik olun sonra fotoları koyun bizde bayılalım :D

Tskler.... Evet arzumla öyle oldu,bana onunda 27.11.14ameliyat olacagini duyunca sevindim. Birbirimiz destek oluruz....buarada ses seda yok nasil arzum??????

kaç gündür yoğunluktan k.k ya giremedim aklım kaldı oh şükür arzum ve sen atlatmışsınız çok geçmiş olsun sıkıntısız iyileşme süreci diliyorum ikinize de

Evet atlatik.... Hicde agri yok canim normal mi bu??? Yani gelecek günlerde gelmesin de...?? Hersey iyi gecti az ecel ayaga kalktim yürüdüm, tansiyon da zorlaniyorum ama idare eder yani

Evet atlatik.... Hicde agri yok canim normal mi bu??? Yani gelecek günlerde gelmesin de...?? Hersey iyi gecti az ecel ayaga kalktim yürüdüm, tansiyon da zorlaniyorum ama idare eder yani

valla bende de ağrı sızı olmadı sayılır tek lipo yerlerim ağrıdı birde yatıp kalkakrken sızı oldu yok yok daha da bişey gelmez gün gün daha iyi olacaksın yatarken dümdüz yatma dr demiştir zaten de ben yine yazım

valla bende de ağrı sızı olmadı sayılır tek lipo yerlerim ağrıdı birde yatıp kalkakrken sızı oldu yok yok daha da bişey gelmez gün gün daha iyi olacaksın yatarken dümdüz yatma dr demiştir zaten de ben yine yazım

Iyi yaaa....bende Lipo oldum sirt, simit, bacak ici... Firsati degerlendim anliyacagin canim;)

Zaten dümdüz istesemde olmaz!

Kizlar bu sabah kaynanam vefat etti 64 yasindaydi ama hastaydi bugün. Türkiyeye ucuyoruz

Dün ağrı yönünden rahattım. Bugün ağrım daha fazla ve gerginlik baskı var. Banada lipo yapıldı bel ve biraz yan arka kısımlar.. Tam düz yürüyemiyorum,inanılmaz gerginlik var.Sanırım lipo kısımlarımdaki ağrılarda etkili oluyor. Drenin sıkıntısıda fazla belki o çıksa rahatlayacağım. Şimdi ağrı kesici serum takıldı inşallah faydası olacak.. Çok deri fazlalığım olmadıgı için gerginlik çokmuş,korsede inanılmaz sıkı..

Benimde çok ağrım olmamıştı ask kitabi direnler çıktımı çok rahatlıyosunuz ben evde hiç ağrı kesici bile kullanmadım

Back