- 12 Ağustos 2014
- 962
- 1.528
- 208
Kalbim sizinle ve dualarimda heyacan basladimiay evet bir an önce bitsin yani söyle bir ay gecsin, bizi yalniz birakmayin sakin!!! malum ilk günler 7/24 burda olacagiz. Sirayla nöbet isteriz!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalbim sizinle ve dualarimda heyacan basladimiay evet bir an önce bitsin yani söyle bir ay gecsin, bizi yalniz birakmayin sakin!!! malum ilk günler 7/24 burda olacagiz. Sirayla nöbet isteriz!
Az kaldi okuyorum yazdiklarini senin heycan doruklarda kalbim ve duam seninle hersey cok güzel olucakİnşallah canım,çok sağol :) Dua edin bizim için lütfen..Dualarınıza ihtiyacım var
Kalbim sizinle ve dualarimda heyacan basladimi
Eminim ama hersey cok güzel olcakcok tesekür ederim canim benim evet basladi, mideme oturdu...
Askkitabi, senin de ameliyatin hayirli basarili olsun insallah canim. Allah yardimcin olsun . Bizler , simdi iki heyecan birden yasayacagiz. Arzum ve senin ameliyatlarinizin ayni gune denk gelmesi olmasi hos oldu:) ikinizde cok guzel sonuclarla ve saglikla donersiniz umarim .Arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
SONNNNNNNNN 1 GÜNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Sağol canım inşallah :)Arzum ve askkitabi,
Yarın herşey çok güzel olsun, aml sonrası, iyi ki yaptırmışım, niye bu kadar korkmuşum dersiniz inşallah. Dualarım sizinle.
İkinizi de kocaman kucaklıyorum.
İnşallah canım,çok sağolKızlar ikinize ve yakında olacak tüm arkadaşlara bol şanslar. İçinizi rahat tutun olcak biticek taş çatlasın bir ay sonra tadını çıkartıcaksınız. Zaten öyle fazlalığı olan hatunlarda değilsiniz eminim süper olucak sonuçlar. Habersiz bırakmayın. Allah yardımcınız olsun..
Askkitabi, senin de ameliyatin hayirli basarili olsun insallah canim. Allah yardimcin olsun . Bizler , simdi iki heyecan birden yasayacagiz. Arzum ve senin ameliyatlarinizin ayni gune denk gelmesi olmasi hos oldu:) ikinizde cok guzel sonuclarla ve saglikla donersiniz umarim .
Arzum ve askkitabi,
Yarın herşey çok güzel olsun, aml sonrası, iyi ki yaptırmışım, niye bu kadar korkmuşum dersiniz inşallah. Dualarım sizinle.
İkinizi de kocaman kucaklıyorum.
Canım,6:30 gibi çıkarız sanırım.Saat 7de hastahanede olmam gerekiyor tahliller yapılacak..arzum77 sen ne zaman evden cikarsin canim??
Sağol tatlım Inşallah herşey çok güzel olacakArzum77 askkitabi yarin büyük gün Allah yardimciniz olsun hersey cok güzel olucak dualarim sizlerle bizi habersiz birakmayin
Allah yardimciniz olsun insallah guzel bir sekilde atlatirsiniz bu ameliyati daYarin 8 de hastahanede olmacagim ve 11 gibi ameliyata giriyorum....