canım ben sana tecrübelerimi yaziim, ameliyat öncesi bi kere sigara içiyorsan bırakman gerekiyor. çünkü sigara içenler narkozdan çıkamıyorlar, sonra mümkünse olabildiği kadar kilo ver.. sonra ameliyata giriyosun aşama aşama katediyorsun yolları. ameliyat sonrası ilk iş yürümek.. yürüdükçe direnlerine kan pompalanıyor, böylece hastaneden mümkün oldugunca erken çıkıyorsun.
ameliyat sonrası önce sonda çıkıyor sonra direnler. sonra eve yolluyorlar sonra belli aralıklarla kontrole geliyorsun sonra dikişler alınıyor.
sakın korkma.. ben acıya hiç dayanamam ... ben bile oldum bu ameliyatı 1 ay geçti
şöyle düşün herşey uyutulana kadar sonrası nasılsa kolay... sonuç mükemmel olmasa bunları yaşadığım için pişman olurdum. ama hiç olmadım, bugün olsa çekeceklerimi bilsem yine yaparım...
haa bide eger henüz izlemediysen ameliyatın videosunu falan izleme.
korseye gelince.. vücut korsesi değil.. uzun dikdörtgen şeklinde lastikli bi kumaş parçası. gererek doluyorsun karnına onu. ben 6 hafta gece gündüz sonra da 4 hafta gece takıcam.
ameliyat bölgeni korusun tutsun ve dokuyu yapıştırmak için sıksın diye. ne kadar sıkarsan o kadar cabuk iyileşirsin.. aklıma gelenler bu kadar.. sormak istediğin bişi varsa sen sor.