merhaba arkadaşlar
bana karın germe ameliyatı için izmir den doktor tavsiye edebilecek arkadaşlar var mı acaba ?
teşekkür ederim şimdiden :)
merhaba arkadaşlar
biraz önce ufuk bey'in sekreterinden bir telefon aldım
doktor bey rahatsızlandıgı için randevularını iptal ettiler
haftaya pazartesi verdiler çok üzüldüm bir hafta daha beklemek zorunda kalacagım şimdi
sabırlı olmalısın, ben bir şeye çok inanırım hani derler ya acele işe şeytan karışır, o yüzden sabırlı ve sakin olmalısın, herşeyden önemlisi hayırlı iyi olsun ameliyatın :)
ben de kendi adıma cevap veriyim.. sezeryan oldugumda 2. gün beni ayaga kaldırdılar ve bi daha da cok yatmadım..ağrı sızı da o kadar cekmedim. fakat bu daha çok zorladı beni.1 ekimde ameliyat oldum ben ..27 gün geçti hala ayakta durmakta zorlanıyorum uzun süre. mesela mutfak tezgahında sabit durup bulaşık yıkarken sebze yıkarken hemen yorulup yataga atıyorum kendimi. tabi belim ve sırtım da cok agrıyor.çocuk konusu da ağır kaldıramadıgın için zor oluyor tabi.
onun dışında pek bi zorlugu yok arkadaşım.. ama olmayı düşünüyorsan 1 dakka durma. çekiler her acıya değiyor :)sonuç ve görüntü mükemmel..
Kizlar merhaba, bende cuma gunu karin germe oluyorum ve coook korkuyorum, birde ikiz bebeklerim var 14 ayliklar ve emzirmeye devam ediyorum ve birakmak ta istemiyorum acikcasi, sizce ameliyattan sonra 3. Gun falan emzirmeye baslayabilir miyim sizce? Yoksa acilar ve agrilar buna musaade etmezmi ne dersiniz kizlar?
Çok teşekkürler mismarla.Çok soru soruyorum biliyorum ama birkaç gündür sürekli bişeyler okuyorum.Herşey kafama takılıyor.Sende kilo varmıydı?Bende doğumdan kalan bayağı bir kilo var çoğu da göbeğimde.Dr um kilomla ilgili birşey demedi ilk görüşmemizde ama veremezsem ameliyat kötü geçermi acaba?Sigara içmiyorum da intrenette o videoyu izledim maalesefhastanın yarısını aldılar kalanını diktiler ya çok korktum onu görünce.
O kadarcık deri parçasını hastayı kaldırıp dikiyorlar ya hasta ayılınca acaba nasıl ayıldı diye düşünmekten kendimi alamadım
Sen çalışmaya ne kadar süre sonra başladın?Ben devlet dairesinde memurum da ne zaman izin almam lazım onu da bilmiyorum
sevgili bodyy ve mismarla
cevapladıgınız için çok teşekkür ederim
bugun ufuk bilkay la görüşmem var umarım iyi geceler :) bana şans dileyin :)
birde ben lavmandan cok cekiniyoeum sizlere yapilmismiydi???? diren takili iken banyo yapilmiyor degil mi?.....off cok korkuyorum ben kizlar.....
kiz ne kadar guzel cesaret veriyorsun cnm benim insallah bende yazacam buraya her keze cevap verecem senin gibi cok mutlu ol insallah hepimiz olalim
Canım benim ki mini karın germe o yüzden benim cevabım senin işine yarar mı bilmiyorum. Benim izim sezeryan izimle aynı yerden kesildi yani sadece bir karıştan ibaret. Bana doktorum çocuğun kucağına atlamadığı sürece diğer bütün işlerini yapabilirsin dedi, nitekimde hastaneden çıktıktan iki gün sonra evi süpürüp bütün işlerimi kendim yaptım. Ama karnımı sorarsan yarın 3 haftam ve dikişlerim alınacak malesef hala şişim ne zaman düzeleceğim onu artık ALLAH bilir.
merhaba arkadaşlar sonunda kendime kot pantolon alışverişine çıktım önceden düşük bellerden olabildiğine kaçarken düşük bel pantolonlar denerken buldum kendimi harika bir duyguymuş kendime birkere daha güvenim geldi artık saklıycak hiç birşey yok eşim bile şaşırdı çocuklarım vavvvvvvvvv anne dediler ameliyat olmak isteyipte korkan arkadaşlra kesinlikle olun diyorum ama uzun bi iyileşme süresini göze alarak tabiki
isten uzun sure izin alamiyorum ki ben bayramda da yaticam sirf, evet hala emziriyorum ama birakin bebekleri ben bile hazir degilim emzirmeyi birakmaya, cok moralim bozuldu simdi..... peki yan yatarak yapamazmiyim acaba???? Bakarmisiniz bana ameliyatin korkusunu gecti bu cok alemim bende:) cok zor kavustum yavrulara o yuzden cok ustlerine titriyorum....
hım çalışıyorsun iznin bi kısmını bayramda geçmesi mantıklı tabi, canım yanda yatılmıyor karın şişip büzüldüğü için, seni anladım, minişlerinde pek kıymetli, emzirirken biri yardım etsin yada yavrunu yüksek bi masa üstünde yastık üstüne yatır sen hafif eğilerek emzirsen olur mu? fikir işte :44: başka fikri olan?
Evet yaa olmaz mi oyle biri verir kucagima egilip emziririm sonra da alir, insallah beceririm, bu arada bende diyastaz rektti de olacak sizde varmiydi? Kaslarim tamamen ayrilmis benim yoksa kilolu degilim su an , 3 Er kiloda 2 bebek dogurdum ben:)) gobeek deligim disari firlamisti hala da oyle kaldi((( sizde bunlar varmiydi peki kizlar
merhaba arkadaşlar
biraz önce ufuk bey'in sekreterinden bir telefon aldım
doktor bey rahatsızlandıgı için randevularını iptal ettiler
haftaya pazartesi verdiler çok üzüldüm bir hafta daha beklemek zorunda kalacagım şimdi
ayperme bana ameliyatınla ilgili bilgi ve sana ne kadar a maliyeti olduguyla ilgili bilgi verir misin ?
teşekkür ederim şimdiden :)
Kizlar merhaba, bende cuma gunu karin germe oluyorum ve coook korkuyorum, birde ikiz bebeklerim var 14 ayliklar ve emzirmeye devam ediyorum ve birakmak ta istemiyorum acikcasi, sizce ameliyattan sonra 3. Gun falan emzirmeye baslayabilir miyim sizce? Yoksa acilar ve agrilar buna musaade etmezmi ne dersiniz kizlar?