Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

arkadaşlar bu konuya ilk mesajım mesajları okuyamadım,ben göğüs ameliyatı ver karın germe ameliyatını aynı anda olmayı istiyorum nasıl sonraki süreç çok zormu? fiyatları nedir?sonuç dümdüz karınmı oluyor o sarkmalar deformalar kayıp oluyormu gerçekten?28 yasındayım 2 çocuk annesiyim,16-18 yaşlarım 80 kiloda geçti 55lere indim dahada almıyorum karın germe ameliyatı olsam nasıl bir sonuç alırım cevaplarınızı bekliyorum..

Kizlar izler icin size bir sey söylüyüm benim ince dikilen yerlerim ip gibi hic gözükmüyor yani dikis izleri zamanla gercekten cok dikkat cekmiyor vesiliniyor

Hele bir ameliyatı olayım da, onları da o zaman düşünür, soruştururum diyorum ben )) sonuçta 1 yılda geçiyor ödemler deseler de yaptırıcam inşallah...
Tabi canım,önemli olan iyi sonuç almak..Her ameliyatta bir bekleme süreci oluyor tabi
Evet benim de karnimda cok Ödem vardi arkadasim ozamanlari bana hamile gibi görünüyorsun demisti ama sonradan hepsi gitti
Altı ay mı sürüyor yoksa daha fazlamı? Yani yaza kadar altı ay geçer,bikinileri giyinebiliriz yazın değilmi

Kizlar izler icin size bir sey söylüyüm benim ince dikilen yerlerim ip gibi hic gözükmüyor yani dikis izleri zamanla gercekten cok dikkat cekmiyor vesiliniyor
En zor yer orta yermiş.En çok orası gerildiği için sanırım.Kenardaki kesi izleri çok daha iyi iyileşiyormuş ve silikleşmesi daa kolaymış..
Ama ben şunuda gördüm,sanırım doktorun eline bağlı izler farklı.. Tabi kişiden kişiye görede değişir.Ten rengi farklılığı falanda önemli izlerin silikleşmesinde ve renk koyulugunda..

Bak orda haklisin ben isimden dolayi cok ameliyat olmus insanlar görüyorum bazen okadar dikkatli bakiyorum öyle görebiliyorum bazilarinin dikisleri kalin dr dr degisiyor ama biz hepimiz cok güzel olucaz

Selam kombine ameliyat bana daha kolay ve mantıklı geliyor arkadaşım tek narkozla ve iyileşme süreci ile iki işlem eğer ihtiyacın varsa ikisinide ol tabi görüşütüğün doktor onay veriyorsa

canımcım bu tamamen doktorun el becerisine kullandığı tekniğe ve kişinin teniyle orantılı biz aynı doktora kaç kişi ameliayat olduk kiminde iz sıfırlandı yok ara bulaman durumu hatta gecen hafta buluştuk kızlarla içimizden birinde ne memede iz ne karında nede kol germede kalmış sigara içmemiş hiç birde omg kullanmış bileme faydası varmı ama bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…