Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Günaydin kizlar size bir sorum var ben kilo verdim yüzümden gitti ve bende viamin E hapi aldim ameliyatima daha var ama acaba zarari olurmu cünkü ameliyattan önce vitamin haplarinin birakilmasi gerektigini duymustum

Günaydin kizlar size bir sorum var ben kilo verdim yüzümden gitti ve bende viamin E hapi aldim ameliyatima daha var ama acaba zarari olurmu cünkü ameliyattan önce vitamin haplarinin birakilmasi gerektigini duymustum

Benim bildiğim bırakman gerekiyor. Özellikle de kan sulandırıcıları...Kendi adıma, mecburi aldığım ilaçlarım dışındaki tüm ilaçları kestim. En doğrusu doktorunla konuşman tabii ki... Benim aml ım ocak sonunda inş.

bence kesmelisin canım dr izin vermemişti bana
daha baslamadim 2 gün öce almistim ama en iyisi ameliyattan sonra kullanirimjelesec hep hizir gibi yetisiyorsun gerci öbür arkadaslarinda hakkini yememek lazim hepiniz sagolun arzum77 ve askkitabi onlarin günleri cok yaklasti allah yardimcilari olsun

kızlar çok yoğunum valla geç yazsam da kusura bakmayın bide hep aynı şeyleri yazmak bana sıkıcı geliyor en son ameliyatımı olalı 5.ay oldu bunla ilgili baktım neredeyse hiç paylaşımım yok yaza girdik gezme dönemi idi :) kışın daha aktif olurum forumda herkes paylaşımcı süreç zor süreç helede benim gibi gizli saklı olanlar için burası motive oluyor....yakında ameliyat olacak tüm arkadaşların allah yardımcısı olsun

Jelesec, aml sonrası kilo sürecin nasıldı öğrenebilir miyim mahsuru yoksa? Aml hemen sonra, 1 ay sonra, 3 ay sonra gibi...
ben karın germeye girdiğimde biraz balık etliydim şimdi 73 hala balık etliyim ama giydiğim yakışıyor memeler dik karın düz şükür:) karın germe 15.gün sonrası sıkıntı değil ama bu demek değilki her işi yapabilyorsun 1.ay en az dikkat gerekiyor...ödem ve dikişlerin tam geçmesi 6.ay 1.sene ben 3.ay sonrası rahattım işlerimi kendim yaptım bu süreç de ama panic durumu hemen geçmiyor

seve seve... karin germe olayim daha fazla bilgim olacak... hepimizin insallah....

az evel geldim alisveristn, Aldi´de gördüm, Kapsel´mis ben ampül zanetim, ben kolay kolay birsey yutamiyorum hemen midem bulanir . Mesela Pille´yi bile sirf bunun yüzünden birakmak zorunda kaldim yillar önce
yinede tskler

Bende buğün alışverişteydim.Gerçi hergünüm artık dışarıda alışverişte Hastahane için birşeyler alıyorum,ev için alışveriş yapıyorum..Evde yavaş yavaş temizlikleri yapıyorum.Malum ameliyattan sonra çok rahat olup gezemeyeceğiz,alışveriş falan zor olacak ... Ben Arnica kremi doktoruma sordum,yüzün için kullan dedi,karnıma yok kullanma dedi ama senin doktorun kullan dedimi?
Birde aksilik dünden beri dolgulu dişim ağrı yaptı.Çenemi kapatamıyordum,zıplatıyordu ağrı.Diş doktoruma gittim,dişin iltihap yapmış dedi Dolgumu temizledi,ilaçlı geçici dolgu koydu ama ameliyata kadar hallolmaz dedi.Çarşamba günü tekrar görecek ama daha uzun sürecek geçici dolgu koyarız tekrar idare edeceksin artık dedi..Antibiyotik ve ağrı kesiciye başladım.Hemen doktorun asistanını arayıp bilgilendirdim ilaç isimlerinide,bir şey olmaz kullan dedi..
Ameliyattan sonra zaten sıvı şeyler yemek gerekiyor,bu dişimin durumuyla zaten şimdiden katı yemek yasak oldu
Buğünde bitti,kaldı 4.....

Benim Doktor Arnica krem olarak degil, türkcede ne denir ki bilmiyorum, biz burda almanyada Globuli diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…