10 gün sonra bu saatler, yeni hayatının ilk saatleri olacak! Herşey umduğunuzdan çoook daha güzel olsun inşallah.
Aralık- ocak bayağı hareketli geçecek gibi...
herkese hayırlı akşamlar ...
günlerdir bu konulara adapteyim, bende karın germe ve meme küçültme, dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum (olacağımda Allah ın izni ile) hatta az önce karın germe ameliyatı bile izledim daha da kendime güvenim geldi kesinlikle korkmuyorum ameliyattan, ama saolsun çevremdekiler sayesinde kafam karışıyor .
yok efendim 2 çocuğun var iyileşemezsin, yok bıçak yarası iyileşmez, hiç iyi olmaz yok bilmem ne !!! ben çok aşırı kilolu olduğumdan şimdilerde 37 kadarını verdim bi 20-25 kg daha vermek istiyorum buarada (130) dum. millete göre zayıflıyorum ya dışardan bakıldığı zzaman tamam zayıfladın iyisin napacan ameliyatı gözüyle görüyolar...e içersi nolcak . bende artık kocamın yanında rahatça çamaşır giymeyi istediğm herşeyi yapmayı nebiliym içimde uhte kalan ne varsa istiyorum
bugün eşimle birlikte iç çamaşırlarına bakıyoruz ve eskiden hayal bile edemediğim çamaşırlar gecelikler bir adım uzağimda ... onlara bu kadar yaklaşmışken ne olursa olsun vazgeçmicem
öncelikle çok teşekkür ederim, canım önemseyip cevap verdiğin için ...slmmneeee ,
önce seni kocaman tebrik etmek istiyorum37 kg vedim diyorsun!!!
Korkacak birsey yok, tabiki ilk günlerde SIKINTILI oluyor ama ondan sonraki mutlulugu düsün..
Ayrica sana tavsiyem, herkes ile paylasma. cünkü insani demotive edecek o kadar insan varki... Ben mesela meme büyütme ameliyati oldum, ve hickimseye birsey söylemedim. En yakin arkadasim bile bilmiyor mesela. kimsede birsey anlamadi, yani memelerin ne kadar güzel diyorlar birsey giyince, ama onlar emzirmeden kaldigini düsünüyorlar, ayrica hep dolgulu sütyenler giyerdim ve dokumda oldugu icin, kimse birsey anlamadi...Gerek de yok bence...
Ayrica biz burda birbirimize yetiyoruz, hemde tecrübeli arkadaslar var burda onlar en azinda yasadiklariyla bize yardimci oluyorlar....ben 10 gün sonra yani 27.11. almanyada karin germe ameliyati olacagim... gelismeleri burda paylasacagim tabiki..
sanada kolay gelsin, 25 kg daha vereceksin. Sporda yap yani hizli yürüyüs bile yeterli ve pilates de süper, yoksa sarkmalarla basa cikamazsin Bende hamileliklerimde 20-25 kg alirdim. 3 cocugum var, en son da 82 kg cikmistim! Emzirmeler bitikten sonra, rejim ve spor ile 15 kg verdim.
İhtiyacın varsa yaptır gitsinEvvvveeeeettttttt. Insallah canimmmYarin bir daha Dr görüsecegim. Ameliyatan önce son görüsme! Ya diyorum ki, Acaba dudaklara da mi birsey yapsam???
Eki Görüntüle 1306131
Az evel kizimin göbegine baktim, onunkide böyle..
Simdi onun göbek fitigi m var????
Ameliyattan sonra öncesi sonrası foto yüklerim zaten..Canim sen kendi gobegin resmini yuklesen daha iyi olur aslinda birde egilirken gobek resmini cekaskkitabi gibi daha net goruruz oncesini
İhtiyacın varsa yaptır gitsin
Sanmıyorum,bu farklı biraz.. Bir ara doktora götürdüğünde göster ama istersen
öncelikle çok teşekkür ederim, canım önemseyip cevap verdiğin için ...
aslında dediğin gibi kimseye bir şey söylemiyeceksin ama işte olmuyo. biz iç içe yaşayan insanlarız (söz konusu en yakınlarımdan) onlardan bahsediyorum. ki o beni çok teşvik etmişti işte sen kiloları ver beraber gideriz şöyle yaparız böyle yaparız falan filan oooo binlerce şey. benim süreç çetin geçicek bakalım herşeyin hayırlısı ...
bu arada haberlerini bekliyor olucam, en sıkıntısız şekilde atlatırsın umarım . birde almanyada mı yaşıyorsun yoksa ameliyat için mi gidiceksin ?
sporsuz olur mu? hele ki yürüyüş olmazsa olmaz birde fitness e yazıldım 2 hafta oldu bakalım sömestr a kadar hep bir elden ne kadar toparlayabilicez beni :)
Valla bravo..Az önce ameliyat videosu izledin ve kendine güvenin geldi korkmuyorsun ameliyattan..Bravo sanaherkese hayırlı akşamlar ...
günlerdir bu konulara adapteyim, bende karın germe ve meme küçültme, dikleştirme ameliyatı olmak istiyorum (olacağımda Allah ın izni ile) hatta az önce karın germe ameliyatı bile izledim daha da kendime güvenim geldi kesinlikle korkmuyorum ameliyattan, ama saolsun çevremdekiler sayesinde kafam karışıyor .
yok efendim 2 çocuğun var iyileşemezsin, yok bıçak yarası iyileşmez, hiç iyi olmaz yok bilmem ne !!! ben çok aşırı kilolu olduğumdan şimdilerde 37 kadarını verdim bi 20-25 kg daha vermek istiyorum buarada (130) dum. millete göre zayıflıyorum ya dışardan bakıldığı zzaman tamam zayıfladın iyisin napacan ameliyatı gözüyle görüyolar...e içersi nolcak . bende artık kocamın yanında rahatça çamaşır giymeyi istediğm herşeyi yapmayı nebiliym içimde uhte kalan ne varsa istiyorum
bugün eşimle birlikte iç çamaşırlarına bakıyoruz ve eskiden hayal bile edemediğim çamaşırlar gecelikler bir adım uzağimda ... onlara bu kadar yaklaşmışken ne olursa olsun vazgeçmicem
ayy inşaAllah canım. dediğin gibi ideal kiloma gelip girsem ameliyata çok iyi olur da okullardan dolayı sömestrda olmaktan başka pek şansım yok .o zaman a kadarda bi 10 kg daha giderse ki inanıyorum kalan 10 kg ninde vücudumu deforme ediceğini sanmıyorumValla bravo..Az önce ameliyat videosu izledin ve kendine güvenin geldi korkmuyorsun ameliyattan..Bravo sana
Çevrendekileri boşver,sen ne istiyorsan imkanında varsa onu yaptır canımAma ideal kilona gel öyle ameliyat ol tabi.. Sonrasındada dikkat edersin kendine,kilonu korursun oohh fıstık gibi olur
Kararin hayirli olsun simiden helal olsun sana kararinda vazgecme kimsenin konusmasina da bakma benceherkese hayırlı akşamlar ...
Canim benim kizimi gobegide boyle korktum simdi onundami var diyeEki Görüntüle 1306131
Az evel kizimin göbegine baktim, onunkide böyle..
Simdi onun göbek fitigi m var????
herkese hayırlı akşamlar ...
Yahu,iki göbek arasında çok fark var.. Dikkatli bakarsanız farkı görürsünüz..Haklisin cnm bence bisey yoktur daha benim kizim 6 yasinda gobecigi top gibi :) belki ondandir
Sanırım o kişininde göbek fıtığı var..Bu göbek deliği normal değil zaten,göbek fıtığı yüzünden bu şekli geliyor ve şişiyor iyice.. İçeriye doğru olması gereken göbek deliği dışarıya doğru çıkıp şişiyor..
Karın germe ameliyatı olmasam bu göbeğin altında veya üzerinde bir kesim olacak... Çok zor bir karar benim gibi bir durumda olan için ....
Yahu,iki göbek arasında çok fark var.. Dikkatli bakarsanız farkı görürsünüz..
Fotodaki gibiyse bir doktora görünsünler bence... Genellikle hamileliklerden oluyor.Ağır kaldırmadanda olabiliyor..Benim ikiz kız kardeşlerim var 17 yaşındalar, onların da hep dışa doğru göbek delikleri..
Fotodaki gibiyse bir doktora görünsünler bence... Genellikle hamileliklerden oluyor.Ağır kaldırmadanda olabiliyor..