Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kararin hayirli olsun simiden helal olsun sana kararinda vazgecme kimsenin konusmasina da bakma bence
Herkes distan iyisin diyor ama gel de anlat onlara yasadiklarini ... Bence iyi yapiyosun hele ki cok kilo verince deride sarkma cok olur :KK43:
Simdiden hayirli olsun bakalim:KK66:
desteğin için çok teşekkürler. sarkma konusunda şöyle söyleyeyim, sarkıklarımı dizsem burdan bağdata yol olur:rolleyes::rolleyes:
gen olarak çok cıvık bir yapıya sahibim var gerisini sen düşün...
Allah ın izni ile daha sonrada bacak içi ve kol gerdirme düşünüyorum benim dr yaşadı benden iyi iş çıkar :KK71::rolleyes:

:KK9:brawooo 37 kilomu helal size azminize; ben 10.kiloyu ver al uğraşıyorum bu ameliyatlar eğer ,ihtiyac ise gerçekten özgüveniniz yerine geliyor hayırlısı olsun
çok teşekkür ederim, kesinlikle size katılıyorum kaldıkii zevk için yapacak bişey kalmaddı :rolleyes::KK68:

Şimdiden geçmiş olsun diyelim canım :KK66: Benimde 10 günüm kaldı.. Valla buradaki güzel yorumlardan destek alıyorum bende.İnşallah mutlu arkadaşlarımız gibi bizde çok güzel sonuçlar alacağız canım :KK66:
Sen benden önce ameliyat olacaksın.Lütfen o ilk saatlerin durumunu yaz olurmu :)
Ogünü hayırlısı ile atlatanilirsem paylasacagım tabiki

desteğin için çok teşekkürler. sarkma konusunda şöyle söyleyeyim, sarkıklarımı dizsem burdan bağdata yol olur:rolleyes::rolleyes:
gen olarak çok cıvık bir yapıya sahibim var gerisini sen düşün...
Allah ın izni ile daha sonrada bacak içi ve kol gerdirme düşünüyorum benim dr yaşadı benden iyi iş çıkar :KK71::rolleyes:
Ol vallahi bu azimle sen hepsini yaparsin arkadasim benide vaz gecirmeye cok tesebbus ettiler ama malesef kardesim para benim vicut benim size ne dedim hepsine cektim resti

İnşallah canım,çok çok sağol :KK19:
Evet,yaz ayında biraz iyileşmiş ve iyi olmak için tam ameliyat zamanları bu zamanlar :KK66: Bir anda ameliyat olan kişiler yoğunlaşacak ve sonrasında hep sorular,süreçleri paylaşıp bilgi edinmeye çalışacağız sizlerden :KK66:
Arzum bildiğim kadarıyla meme konusunda tecrübeli ve bilgilisiniz. Ben 13 gun once meme silikon oldum göğüslerim şu an çok yukarda duruyor şu an sizce bu normal bir surecmi ? Ödem çok fazla aslında çok sis ödemdendi bu kadar yukarda duruyor

Arzum bildiğim kadarıyla meme konusunda tecrübeli ve bilgilisiniz. Ben 13 gun once meme silikon oldum göğüslerim şu an çok yukarda duruyor şu an sizce bu normal bir surecmi ? Ödem çok fazla aslında çok sis ödemdendi bu kadar yukarda duruyor
Normal tabiki canım..Zamanla protezler açılan cebe oturacak ve normal kıvama ve duruşa gelecek...Net konuşmak için en az altı ay bir sene geçmesi gerek :KK66:

Kizlar su anda cok üzüldüm londonsibel ameliyat olmus ben simdi okudum tekrardan arkadasimiza gecmis olsun diyorum

X