Hayırlısı olsun şimdiden geçmiş olsun kime ameliyat olacaksın?Cuma günü katın germe ve meme küçültme smeliyatım var.hem heyecanlıyım hem korkuyorum.inşallah hayırlısı ile atlatırım.
Sağol canım.ibrahim aşkara ameliyat olacagımHayırlısı olsun şimdiden geçmiş olsun kime ameliyat olacaksın?
Hakkında hayırlısı olsun bol bol dua et inşallah güzel haberlerini alırız...hiç korkma bence birçok kişi olmuş bu ameliyatı ve güzel sonuçlarını görmüşler bende dr a karar verip günümü alıcam hayırlısıyla inşallah...Sağol canım.ibrahim aşkara ameliyat olacagım
Sağol canım.ibrahim aşkara ameliyat olacagım
Şimdiden geçmiş olsun diyelim canımCuma günü katın germe ve meme küçültme smeliyatım var.hem heyecanlıyım hem korkuyorum.inşallah hayırlısı ile atlatırım.
SOONN 10 diyoruz şimdiBu arada arkadaslar SON 11 GÜNNN
10 gün sonra bu saatler, yeni hayatının ilk saatleri olacak! Herşey umduğunuzdan çoook daha güzel olsun inşallah.SOONN 10 diyoruz şimdi
On gün sonra bu saatlerde ya ameliyatta oluruz yada yatakta sancılar içindeHayırlı sonuclar inşallah canım
Şimdiden geçmiş olsun diyelim canımBenimde 10 günüm kaldı.. Valla buradaki güzel yorumlardan destek alıyorum bende.İnşallah mutlu arkadaşlarımız gibi bizde çok güzel sonuçlar alacağız canım
Sen benden önce ameliyat olacaksın.Lütfen o ilk saatlerin durumunu yaz olurmu :)
İnşallah canım,çok çok sağol10 gün sonra bu saatler, yeni hayatının ilk saatleri olacak! Herşey umduğunuzdan çoook daha güzel olsun inşallah.
Aralık- ocak bayağı hareketli geçecek gibi...
Evet canım,fıtık olmasa idi inan çoktan vazgeçmiştim..Ben daha önceden Karın germe ameliyatınız izlemiştim netten,sanırım onun etkisi çok büyük bu korkumda... Keşke izlemeseydimsana da başarılı bir ameliyat diliyorum hayırlısı olsun inş; fıtık olayın olmasa seni görmüş biri olarak inan kesinlikle yaptırma derdim sorunsuz güzel bir fiziğin var ama fıtık girince bişey denmiyor
Eki Görüntüle 1305922
Kızlar,bu göbek deliğini netten fotolara bakarken buldum..Benim göbek deliğimde aynen böyle işte
Sanırım o kişininde göbek fıtığı var..Bu göbek deliği normal değil zaten,göbek fıtığı yüzünden bu şekli geliyor ve şişiyor iyice.. İçeriye doğru olması gereken göbek deliği dışarıya doğru çıkıp şişiyor..Az önce bu fotoğrafa bakınca fark ettimki vucudumdaki tek düzgün yer göbek deligim
Canim sen kendi gobegin resmini yuklesen daha iyi olur aslinda birde egilirken gobek resmini cekEki Görüntüle 1305922
Kızlar,bu göbek deliğini netten fotolara bakarken buldum..Benim göbek deliğimde aynen böyle işte
Canim sen kendi gobegin resmini yuklesen daha iyi olur aslinda birde egilirken gobek resmini cekaskkitabi gibi daha net goruruz oncesini
SOONN 10 diyoruz şimdi
On gün sonra bu saatlerde ya ameliyatta oluruz yada yatakta sancılar içindeHayırlı sonuclar inşallah canım
Eki Görüntüle 1305922