Karin germe ve meme toparlama bursada alper bayraktara olucamBurzeylent benide eklermisin lutfen 19 aralik benimde
Hayirli olsun c'm insallah hersey istedigin gibi olur az kalmisKızlar.. Dün göbek fıtığım için tam karın ve kitle ultrasonumu çektirdim. Genel cerrahımla konuyu değerlendirdik.Ameliyat şart dedi.Şiödi olmazsan ilerisinde muhakkak.Ya acil bir durumda yada bir ay,beş ay,bir sene sonra belli olmaz dedi.Tan göbek deliğimde fıtığım,göbek deliğim dışarı doğru duruyor.Burada ameliyat olursan göbek deliğinin orada bir kesi olur dedi.Madem lipo,mini karın ameliyatı düşünüyorsun bu şansı değerlendir,tekrar ameliyat olma dedi.Kendi Doktorumada gittim sonuçlarla.ultarson sonuçlarıma baktı.Göbek deliğinin şeklinin düzelmesi için alttan yarım ay şeklide görünen bir kesi olması gerek dedi.Karın kesimide biraz daa büyük açarak fıtığımı onaracagını söyledi.Yani mini karın germeden biraz daha uzun bir kesi ve göbek deliğinden bir kesi.. Neden o zaman tam karın germe yapmıyoruzki dedi.Hem üst kısımdaki kaslarında onarır sıklaştırırız,hem daha sıkı be güzel bir karnın olur dedi.Azıcık bir farkla uzun olacak kesi ama sonuç daha iyi olacak yani.. Göbek fıtığım en öncelik sağlık açısından. O yüzden doktorum neyi uygun gördüyse kabuk ettim..
27 Kasım günü ameliyatım var.Tam karın germe,lipo,buruna biraz daha kavis ve dermin tabakasından dudak dolgusu olacağım bir aksilik çıkmazsa :)
İnşallah canımHayirli olsun c'm insallah hersey istedigin gibi olur az kalmiskiziimin dogum gunune denk geliyor bir mum da senin icin ufleriz artik :)
Ne unutmasi kiz delimisinİnşallah canımÇok sağol,unutmazsanız beni sevinirim tabi
İnsallah canım Allah gönlüne göre versin insallah sonucların istedigin gibi olsunGünaydin kizlar benim 9 sene önce ameliyat olmus halim icler acisi ama Ocak ayinda ameliyat olursam resimlerimi görebilirsiniz
Kosmetik ekledin seni sende beni eklermisin?Günaydin kizlar benim 9 sene önce ameliyat olmus halim icler acisi ama Ocak ayinda ameliyat olursam resimlerimi görebilirsiniz
Hersey gönlünce olsun :)Kızlar.. Dün göbek fıtığım için tam karın ve kitle ultrasonumu çektirdim. Genel cerrahımla konuyu değerlendirdik.Ameliyat şart dedi.Şiödi olmazsan ilerisinde muhakkak.Ya acil bir durumda yada bir ay,beş ay,bir sene sonra belli olmaz dedi.Tan göbek deliğimde fıtığım,göbek deliğim dışarı doğru duruyor.Burada ameliyat olursan göbek deliğinin orada bir kesi olur dedi.Madem lipo,mini karın ameliyatı düşünüyorsun bu şansı değerlendir,tekrar ameliyat olma dedi.Kendi Doktorumada gittim sonuçlarla.ultarson sonuçlarıma baktı.Göbek deliğinin şeklinin düzelmesi için alttan yarım ay şeklide görünen bir kesi olması gerek dedi.Karın kesimide biraz daa büyük açarak fıtığımı onaracagını söyledi.Yani mini karın germeden biraz daha uzun bir kesi ve göbek deliğinden bir kesi.. Neden o zaman tam karın germe yapmıyoruzki dedi.Hem üst kısımdaki kaslarında onarır sıklaştırırız,hem daha sıkı be güzel bir karnın olur dedi.Azıcık bir farkla uzun olacak kesi ama sonuç daha iyi olacak yani.. Göbek fıtığım en öncelik sağlık açısından. O yüzden doktorum neyi uygun gördüyse kabuk ettim..
27 Kasım günü ameliyatım var.Tam karın germe,lipo,buruna biraz daha kavis ve dermin tabakasından dudak dolgusu olacağım bir aksilik çıkmazsa :)
Ben 9 sene önce karin germe ameliyati oldum benim karnim dümdüzdü sadece Dr deriyi gerdi ama ben ic kanama gecirdim ve ben söyledim halde kimse ciddiye almadi ve iceride kan birikip yaglari parcalamis ve bütün vucudumda kan intihaplandi ve beni ameliyata aldilar günlerce karnimin derisi acik yattim ici kurusun diye ve deri kendini geriye cekti ondan sonra egri bürü diktiler ama 2 saat daha hastaneye gec gitseymisim ic kanamadan öbür tarafi boylicaktimNasıl içler.acısı dikişler problemlimi oldu.cnmkosmetik
sagol canim iyi dileklerin icin bende seni ekledimKosmetik ekledin seni sende beni eklermisin?
Cok gecmis olsun ya okurken kendi kendime dedim almanya gibi yerde nasil oyle bisey olur diyeBen 9 sene önce karin germe ameliyati oldum benim karnim dümdüzdü sadece Dr deriyi gerdi ama ben ic kanama gecirdim ve ben söyledim halde kimse ciddiye almadi ve iceride kan birikip yaglari parcalamis ve bütün vucudumda kan intihaplandi ve beni ameliyata aldilar günlerce karnimin derisi acik yattim ici kurusun diye ve deri kendini geriye cekti ondan sonra egri bürü diktiler ama 2 saat daha hastaneye gec gitseymisim ic kanamadan öbür tarafi boylicaktim
Simdi tekrardan olucam cünkü deri kendini birakti dis görünüsüm dümdüz karnim var ama dikisler kötü ve göbek deligi yalnis oturturulmus ameliyatim almanyada oldu Simdi bir cokDr la görüstüm herkez tekrardan ameliyat olursam güzel olucagini söylüyor bende insallah Ocagin 6 Ercan Karacaogluna ameliyat olucam