Kızlar.. Dün göbek fıtığım için tam karın ve kitle ultrasonumu çektirdim. Genel cerrahımla konuyu değerlendirdik.Ameliyat şart dedi.Şiödi olmazsan ilerisinde muhakkak.Ya acil bir durumda yada bir ay,beş ay,bir sene sonra belli olmaz dedi.Tan göbek deliğimde fıtığım,göbek deliğim dışarı doğru duruyor.Burada ameliyat olursan göbek deliğinin orada bir kesi olur dedi.Madem lipo,mini karın ameliyatı düşünüyorsun bu şansı değerlendir,tekrar ameliyat olma dedi.Kendi Doktorumada gittim sonuçlarla.ultarson sonuçlarıma baktı.Göbek deliğinin şeklinin düzelmesi için alttan yarım ay şeklide görünen bir kesi olması gerek dedi.Karın kesimide biraz daa büyük açarak fıtığımı onaracagını söyledi.Yani mini karın germeden biraz daha uzun bir kesi ve göbek deliğinden bir kesi.. Neden o zaman tam karın germe yapmıyoruzki dedi.Hem üst kısımdaki kaslarında onarır sıklaştırırız,hem daha sıkı be güzel bir karnın olur dedi.Azıcık bir farkla uzun olacak kesi ama sonuç daha iyi olacak yani.. Göbek fıtığım en öncelik sağlık açısından. O yüzden doktorum neyi uygun gördüyse kabuk ettim..
27 Kasım günü ameliyatım var.Tam karın germe,lipo,buruna biraz daha kavis ve dermin tabakasından dudak dolgusu olacağım bir aksilik çıkmazsa :)