Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ben 9 sene önce karin germe ameliyati oldum benim karnim dümdüzdü sadece Dr deriyi gerdi ama ben ic kanama gecirdim ve ben söyledim halde kimse ciddiye almadi ve iceride kan birikip yaglari parcalamis ve bütün vucudumda kan intihaplandi ve beni ameliyata aldilar günlerce karnimin derisi acik yattim ici kurusun diye ve deri kendini geriye cekti ondan sonra egri bürü diktiler ama 2 saat daha hastaneye gec gitseymisim ic kanamadan öbür tarafi boylicaktim
Simdi tekrardan olucam cünkü deri kendini birakti dis görünüsüm dümdüz karnim var ama dikisler kötü ve göbek deligi yalnis oturturulmus ameliyatim almanyada oldu Simdi bir cokDr la görüstüm herkez tekrardan ameliyat olursam güzel olucagini söylüyor bende insallah Ocagin 6 Ercan Karacaogluna ameliyat olucam
Canım yaaa,dren takılmamışmıydı o zaman sana?

Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize şuan Edirne den Tekirdağ a dönmekteyim Estetisyen Serkan Balta ile görüştüm önümüzdeki hafta karar vereceğiz ameliyat gününe hepimizin hakkında hayırlısı olsun...,

Kızlar.. Dün göbek fıtığım için tam karın ve kitle ultrasonumu çektirdim. Genel cerrahımla konuyu değerlendirdik.Ameliyat şart dedi.Şiödi olmazsan ilerisinde muhakkak.Ya acil bir durumda yada bir ay,beş ay,bir sene sonra belli olmaz dedi.Tan göbek deliğimde fıtığım,göbek deliğim dışarı doğru duruyor.Burada ameliyat olursan göbek deliğinin orada bir kesi olur dedi.Madem lipo,mini karın ameliyatı düşünüyorsun bu şansı değerlendir,tekrar ameliyat olma dedi.Kendi Doktorumada gittim sonuçlarla.ultarson sonuçlarıma baktı.Göbek deliğinin şeklinin düzelmesi için alttan yarım ay şeklide görünen bir kesi olması gerek dedi.Karın kesimide biraz daa büyük açarak fıtığımı onaracagını söyledi.Yani mini karın germeden biraz daha uzun bir kesi ve göbek deliğinden bir kesi.. Neden o zaman tam karın germe yapmıyoruzki dedi.Hem üst kısımdaki kaslarında onarır sıklaştırırız,hem daha sıkı be güzel bir karnın olur dedi.Azıcık bir farkla uzun olacak kesi ama sonuç daha iyi olacak yani.. Göbek fıtığım en öncelik sağlık açısından. O yüzden doktorum neyi uygun gördüyse kabuk ettim..
27 Kasım günü ameliyatım var.Tam karın germe,lipo,buruna biraz daha kavis ve dermin tabakasından dudak dolgusu olacağım bir aksilik çıkmazsa :)
Canim gobek deligindeki dikisi kafana hic takma tipki meme basi kesisi gibi dusun en gec bir sene sonra belli bile olmayacak. Saglik dedigin gibi herseyden once. Hayirlisi olsun. Eminim sonuc muhtesem olucak...

Canim gobek deligindeki dikisi kafana hic takma tipki meme basi kesisi gibi dusun en gec bir sene sonra belli bile olmayacak. Saglik dedigin gibi herseyden once. Hayirlisi olsun. Eminim sonuc muhtesem olucak...
Çok teşekkür ederim canım,inşallah çöl güzel sonuclar olacak Allah'ın izni ile..
Mini karın germe olsaydı göbek deliğim yeniden onarılamayacaktı.Göbel deliği alttan yarın daire kesi yapılacaktı mecburen ve bu iz belli olur dedi doktorum.Tam karın germeye karar verdik bu yüzden.Göbek deliğimin şekli şu an kötü.Normal olması gereken şekilde yapılacak,kesi belli olmayacak zamanla dedi zaten .. Sadece kötü olan kesi uzun olacak,olsun :) ne yapalım çözüm buluruz onada inşallah :)

Cok.gecmis.olsun.canim rabbim.birdaha.boyle.bi.sikinti.yatmasin
Canım yaaa,dren takılmamışmıydı o zaman sana?
Takildi ama ben ameliyatimin ertesi günü hep bayilip altimi islatmaya basladim ve gunde 3 4 kere oldugu icin yerinden beni hic kaldirmadilar meygersem ameliyatindan ayni gün icersi kanama yapmis 15 gün kaldilar ama Onlarin icine bir damla kan yoktu heralde onlarida yalnis yerlestirdi dr

Takildi ama ben ameliyatimin ertesi günü hep bayilip altimi islatmaya basladim ve gunde 3 4 kere oldugu icin yerinden beni hic kaldirmadilar meygersem ameliyatindan ayni gün icersi kanama yapmis 15 gün kaldilar ama Onlarin icine bir damla kan yoktu heralde onlarida yalnis yerlestirdi dr
Ay canım dehşete kapılıyorum oludukça yazdıklarını verilmiş sadakan varmış ya...
Çok güzel olucak bu sefer inş ercan bey hakkında hep iyi yorumlar okuyorum. Yaptıran arkadaşların fotolarıda çok güzel.

Gercekten büyük birsey atlamissin!!

Ama senin Dr da zaten plastik cerrahi degildi, dis doktoruydu degil mi?? Yani bunu duyduktan sonra yani dis Doktorunda estetik yapmak beni daha da soke eti. Allahtan saglikli bir sekilde atlamisiin!
Tekrar gecmis olsun! Artik ocakta dönüsün muhtesem olacak :KK66:

Çok teşekkür ederim canım,inşallah çöl güzel sonuclar olacak Allah'ın izni ile..
Mini karın germe olsaydı göbek deliğim yeniden onarılamayacaktı.Göbel deliği alttan yarın daire kesi yapılacaktı mecburen ve bu iz belli olur dedi doktorum.Tam karın germeye karar verdik bu yüzden.Göbek deliğimin şekli şu an kötü.Normal olması gereken şekilde yapılacak,kesi belli olmayacak zamanla dedi zaten .. Sadece kötü olan kesi uzun olacak,olsun :) ne yapalım çözüm buluruz onada inşallah :)

Resimlerine baktim birdaha göbek deligin icin, evet gercekten büyükmüs! Ama ne güzel iste oda düzelecek! Bende tam tersi göbek deligimi cok begenirim dr aynisini istiyorum dedim. Insallah olur bakalim...

Haydi kiz 12 günümüz kaldiiiiiii oleyyyyy. Sen saat kacta olacaktin ameliyati?? Ben saat 11

Kizlar günaydin herkeze cok tesekkür ederim ama o günlerim geride kaldi artik bende inaniyorum cok güzel olucagina evet dr kendisi dis Dr ama hala estetik ameliyatlar yapiyor bir kac kisininde problem yasadigini duydum oyüzden kimsenin gözünü korkutmak icin anlatmadim bunlari gerci hic anlatmak istemiyorum ama arkadaslar sorunca yaziyorum
oyüzden iyice arastirin Dr cok önemli birazda sans meselesi galiba böyle seyler bilmiyorum bende bazen müsterilerimin yaptirdigi estetikleri görüyorum harika bazilari okadar cirkinki agzim acik kaliyor amaaaaa hepimizinki insallah cok güzel olucak iyi hafta sonlari hepinize

Resimlerine baktim birdaha göbek deligin icin, evet gercekten büyükmüs! Ama ne güzel iste oda düzelecek! Bende tam tersi göbek deligimi cok begenirim dr aynisini istiyorum dedim. Insallah olur bakalim...

Haydi kiz 12 günümüz kaldiiiiiii oleyyyyy. Sen saat kacta olacaktin ameliyati?? Ben saat 11

Kozmetik arkadasimiz Dis doktorunda yapmisti ameliyatini, plastik cerrahibda degil!!
bence o dis Dr drenden haberi bile yoktu!

Göbek deliğim geniş evet ve dışarı doğru.Meğer göbek fıtığı nedeni ile öyleymiş :) Tanıdıklar bikini ile filan beni görünce göbeğin neden öyle diye soruyorlardı,nerden bileyim bende bilmem diyordum..
Evet,yeni göbek deliği iyi olacak :KK66: Günler çabuk geçiyor,heyecan korku tavan yaptı.Uykusuz geceler ve kâbuslar full yoğun :KK14:

Ay evet yaa,diş doktoru oldugunu unutmuştum.Evet,drene kan gelmemesinden şüphe duymaları gerekti aslında.Neyse,şimdi kosmetik kosmetik arkadaşımızda bizde güzel sonuclar alacağız inşallah.... SOONN 12 :KK53:

Canim ricaetsem resimlerine.bakabilirmiyim askkitabi askkitabi

Merhaba Y ylznhtcnr ,

Kusura bakma ama herkese göstermiyorum artik , malum cok özel fotoraflar. Tabiki burda olamamizin amaci birbirimize yardimci olmaktir! Yardimci olmaya calisiyorum. "Ama merhaba foto görebilirmiyim", olmaz bu Ciddi olanlar var olmiyan var. Onun icin benim prensibim, kendini biraz tanitsan benim konumda iyi olur. Ayrica ben daha. Katin germe ameliyati olmadim ki!! Anlayisina inaniyorum. tskler....

canımcım resimlerine yorum yaptım sarkma var karnında bu çok iyi eminim iyi doktorun elinde memnun kalacağın sonucu yaşayacaksın evet frgola süper fıstık oldu :)
@UOTE="Jelesec, post: 37432015, memwber: 332440"]Çok geçmiş olsun toprakdan;ben lazer lipo sonrası araba çarpmış gibi olmuştum mosmordum etim çok yumaşak ufacaık çarpmada morarır zaten merak etme 2.hafataya hafifi sarılık gibi oluyor sonra taamen geçiyor benim doktorum bana krem ble vermemişti morluk için tabi her doktorun tekniği farklıda verende var ha sen karın germede oldun sanırım ne zaman oldun bendeki drenlerin biri hastaneden çıkarken diğreide 3.gün sonra alınmıştı 40 cc altına inmesi lazım o zaman çekilir sıkıntısız iyileşme süreci ve sonrası muhteşem bir sonuç dilerim
Jelesec Jelesec sen lazer lipodan sonra morarmadan bahsediyorsun, bense klasik lipodan sonra morarma olur diye biliyordum. Başka lazer lipo olan arkadaşlar, sizdede morarma oldumu?[/QUOTE]
Bende lazer lipo oldum ve acayip morardı vücudum.

Jelesec Jelesec sen lazer lipodan sonra morarmadan bahsediyorsun, bense klasik lipodan sonra morarma olur diye biliyordum. Başka lazer lipo olan arkadaşlar, sizdede morarma oldumu?
Bende lazer lipo oldum ve acayip morardı vücudum.[/QUOTE]
merhaba ben iki tekniğide oldum ikisinde de morarma oldu ama lazerde ağrı ve kanam diğerine göre az oldu

X