Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

kızlar yaa çoğu sayfaları okudum ama hepsini okuyamadım maalesef.
ben karın germe operasyonu düşünüyorum ameliyattan iyileşme süreci ağrı sızı korkutmuyor beni ama sonrasında kafamı takacağım şeyler var işte
1.si kalacak iz görüntüsü psikolojimi bozar mı nasıl
2.si göbek deliği ne durumda oluyor o kafama takılıyor

öncesi ve sonrası diye arama yapıp resimlere bakıyorum internette ama çok ikna edemedim kendimi pfff
Bence iz konusunu bi teraziye koy. Ya o göbek/karınla bir ömür boyu yaşayacaksın yada diğer tarafa gerilmiş düz bir karın ama iç çamaşırında bir iz ile yaşayacaksın. Hangisine daha çok istiyorsan bunu kabulleneceksin.

Bence iz konusunu bi teraziye koy. Ya o göbek/karınla bir ömür boyu yaşayacaksın yada diğer tarafa gerilmiş düz bir karın ama iç çamaşırında bir iz ile yaşayacaksın. Hangisine daha çok istiyorsan bunu kabulleneceksin.

aslında haklısın dümdüz bir göbek istiyorsam bu iz meselesini kabullenmem gerekecek sanırım :KK43:
iki kez sezeryan oldum ben sonrasında bu iz için bir krem kullandım sezeryan izi kayboldu çooook hafif bir iz kaldı iyice bakarsan görebiliyorsun şuan
acaba o kremin faydası olurmuki
yaa çok istiyorum kendimi cesaretlendirmek için bol bol bu sayfaları okuyorum
iyice gaza gelir bu kış yaptırmayı hedefliyorum bakalım :)

aslında haklısın dümdüz bir göbek istiyorsam bu iz meselesini kabullenmem gerekecek sanırım :KK43:
iki kez sezeryan oldum ben sonrasında bu iz için bir krem kullandım sezeryan izi kayboldu çooook hafif bir iz kaldı iyice bakarsan görebiliyorsun şuan
Demekki iyi bir cildin var, güzel kaynıyor. Sende sarkmamı var yoksa yağdamı var?

hangi kremdi acaba?

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkür ederim icimi rahatlattiniz bende zaten cok sasirmistim :KK48:belki cok nazli bir bayandir

Demekki iyi bir cildin var, güzel kaynıyor. Sende sarkmamı var yoksa yağdamı var?

sarkma var canım bende. 46 kiloyum hiç fazlalığım yok aslında bekarkende 46 kiloydum iki doğum yaptım kilom aynı ama göbeğimde deri buruşuk bir şekilde fazlalık yani sarkma var :KK43:

hangi kremdi acaba?
canım doktorum vermişti ameliyat izi gider dedi çok düzenli kullandım ve faydasını görmüştüm.
Contratubex gibi bi adı vardı yanlış yazmadıysam

kızlar kaç gündür kafamı kurcalıyor bu karın germe işlemi çok araştırıyorum
eşimlede konuştum eşim saolsun git görüş istiyorsan hemen yaptır diyor
şimdi ameliyat olayı ağrısı sızısı izi vs herşey kabulum.
Adana'dayım burada doktor araştırması yapacağım artık..
birde genelde hep ameliyat sonrası korse vs ve 6 ay sonra tam şeklini alıyor deniliyor.
şimdi yaptırsam ne güzel kış boyunca iyi ce şekillenir yaza tam istediğim gibi olur diye düşünüyorum
şimdi gelelim sonrasına; benim 5 yaşında oğlum var tam gün kreşe gidiyor
2,5 yaşında ikiz kızlarım ise evde bakıcı var.
bende çalışıyorum ofisteyim.
ameliyat sonrasında evde yanımda bir yardımcı olmazsa çok mu zorlanırım acaba çocuklarla bu biraz kafamı karıştırıyor

Canım kimse senin için karar alamaz ve almamalı. Kendin tamam mutlaka olmak istiyorum diyince yaptır, sonra ilerde "ah keşkelerle" yaşama. Bence bu forum çok bilgilendirecek ve fikrini destekleyebilecek bir yer. Oku bilgilen ve kararını ona göre ver bembeyaz123 bembeyaz123

Canım kimse senin için karar alamaz ve almamalı. Kendin tamam mutlaka olmak istiyorum diyince yaptır, sonra ilerde "ah keşkelerle" yaşama. Bence bu forum çok bilgilendirecek ve fikrini destekleyebilecek bir yer. Oku bilgilen ve kararını ona göre ver bembeyaz123 bembeyaz123

saol canım tabiki bu karar hemen alınmaz öyle
ben ikiz gebelik sürecinde 30 kilo aldım ve doğum yapalı 2,5 yıl oldu
açık olmak gerekirse 2,5 yıldır karnım için uğraştım spor vs ne yaptımsa kilolarımı verdim ama göbeğim kaldı..
2,5 yıldır hep önemsememeye çalıştım.ama açık olmak gerekirse karnıma her baktığımda üzülüyordum
eşimin karnıma dokunmasına hiç izin vermiyordum
beni üzen şey hiç kilom yok lisesi kız gibiyim ama karnımdaki o deri sarkması beni hep üzdü
çocuklarım küçük olmaz diye hep erteledim ama şimdi çok istiyorum
eskisi gibi dümdüz bir karnım olsun istiyorum :KK43:
birde ben eski üyelerdeniz aslında burada çoktandır girmiyordum ,mailim şifrem kayboldu o yüzden yeni bir üyelik aldım

ayrıca bu topiğin her sayfasını okuyorum şimdi en baştan itibaren
çünkü çok fazla tecrübe var biliyorum bana çok faydalı olacaklar
herşeyin hayırlısı tabiki bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor

Son düzenleme:
günaydın canım kolay gelsin ne zordur pazar günü çalışmak eskiden bende pazar giderdim arada işe sinir olurdum:63:
Ben bu hafta sonu full çalıştım :KK43:
Hemide il dışında:mad:
Abartısız 3 saat yürümem gerekti yağmurda
Gece geldim eve
Bacaklarım öyle ağrıyorki sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum :-)

Günaydin kizlar dün görümcemi gördüm arkadasinin birtanesi lazer lipo ve karin germe ameliyati olmus Agustos ta ve hala iki büklüm yürüyormus ben cok korktum benim sadece bes hafta izinim var ondan sonra calisacagim

Bak kendimden örnek vereyim
10.gün çok iyiydim kalkıp oğluma kahvaltı için börek bile yapmışlığım var
Ama o hafta bir sinüzit oldum öldüm geberdim diyebilirim:KK1:
Yani ben iyiyim diyip kalkıp işe güce sarmayacaksın
Dikkat edip bol bol dinleneceksin
Ama 3 ay çok abartı
Ben 20.günde yemeğimi yapıp ayakta olan işlerimi hallediyordum
Ama mesela bulaşık makinasının alt sepetini yerleştiremiyordum
5hafta epeyce toparlarsın fakat yinede iyleşme süreci senin bünyene bağlı
Ve işin çok yorucuysa zorlanırsın ama ofiste masa başı bir işin varsa sıkıntı olmaz bence

Ama 3 ay çok abartı
Ve işin çok yorucuysa zorlanırsın ama ofiste masa başı bir işin varsa sıkıntı olmaz bence
Canim bende resimlerini görebilirmiyim? Bende arastirma icindeyim ama korkuyorum

Ama 3 ay çok abartı
Biraz icim rahatladi.Ben cok büyük bir Otelde Güzellik Uzmani olarak calisiyorum ama bir okadarda massaj yapiyorum bir vucud massaje 55dk sürüyor ve bu bazen arka arkaya oluyor Sabah 9 dan aksam 18:30 hep doluyuz gercekten abartmiyorum, yani anlican 8 Saat yarisindan cogu ayakta geciyor onun icin korkuyorum tam 5 hafta izinim var belki bir haftada kendimi hasta yazdirabilirim ama ondan sonra benim normal hayatima dönmem lazim

Dün 7 ay önce olan arkadasim geldi ve izlerine baktim yine..ya onu görünce cok korkuyorum..izler bastan basa ya..hic de silinmemis..ben bu karnimdan nasil kurtulcam

Dün 7 ay önce olan arkadasim geldi ve izlerine baktim yine..ya onu görünce cok korkuyorum..izler bastan basa ya..hic de silinmemis..ben bu karnimdan nasil kurtulcam
Canım ya izlere takılma bence. WhatsApp den sana resimler yollicam, izlere lazer var.

X