Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kollarım yeni sayılır yapıldı:) burun yüz o bu sırayla artıkaynen çok para lazım aralık gibi işe döneceğim nasipse sırf estetik paraları için

Geçmiş olsun, benim minik 3. yaşında idi memede karında doktor en az bir ay alma demişti kucağına (hala burnum sızlar çok zordu benim için, yavru içinde 15.gün sonra araya yastık ve koltukta otururken babamız verdi dizlerime sarıldım kokusunu çektim içime sonra baaşladık zaten:)

Ben de görüşmeye gittim İbrahim Beyle. Ağzından kerpetenle laf alınıyordu. Belki de yorgun bir gününe denk geldim. Bilmiyorum.

bu başlıktaki arkadaşlarımızdan birinin arkadaşı olmuştu İ.beye sonuçtan memnun kalmamıştı revizyon için dr arıyordu ne oldu sonrası takip edemedim; umarım herkes memnun kalır sonuçlarından doktorundan alla kimseye hayal kırıklığı yaşatmasın

selam şekerler nabersinizz :))) özledim siziii
klüp çok değişmiş yaf eski hali daha güzeldi

yeni ameliyatlar varmı neler kaçırdım acaba :)
geçmişin özeti olsada ordan yakalasak keşkem :)

hanımlar özelden bir çok mesaj yazılmış tam 98 tane :)
taktir edersinizki bunların her birine ayrı ayrı cvp vermem mümkün değil
o yüzden buradan topluca hepinize cevap vermiş olayım.

karın germe başlığında eskiye dönüp geçmiş sayfaları incelerseniz ben sürecimi tüm detaylarıyla paylaştım.tekrar tekrar yazmak hoş olmuyor

doktorum Ercan Karacoğlu
ameliyatım güzel sorunsuz geçti
rahat bir süreç geçirdim.korktuğum kadar zor bir ameliyat değildi(ama lütfen basitede almayın sonuçta ciddi bir operasyon uzman ellerde ve işinin ehli doktorları tercih edin)
sonucumdan ve doktorumdan memnunum harika bir göbek deliği ve kaslı bir karına sahibim

zaten memnun olmasam meme ameliyatı için de aynı doktoru tercih etmezdim.kasım aralık gibi inşaallah meme ameliyatı olmayı planlıyorum
başka sorularınız olursa seve seve cevaplarım artık sık sık buralarda olucam

bu arada doktor ismi yazmam fakat bu aralar ameliyat olmak isteyen arkadaşların birinin tercih ettiği doktora benim arkadaşım karın germe oldu ve hiç mutlu değil.yani demem o ki lütfen tercih ettiğiniz doktorların yaptığı ameliyatların sonucunu görmeye çalışın ve kararınız ona göre verin.
özelden fotoğraf isteyen arkadaşlar olmuş
kızlar çok fazla mesaj var her birinize fotoğraf göndermem mümkün değil

Peki albüm yapsan, resimlerin icin? Tek tek göndermene gerekmez o zaman özelden. Tabiki kimin fotolarini Görebilecegini sen karar veriyorsun! seni izlemeye aldim mesela, benim Fotolara bakabilirsin.

meme büyütme opr oldum gecen sene 10 ay oldu. Ben dolu dolu istedim 505 cc yuvarlak takildi bana 75 F/ 80 E oldum sütyen modelinden degisiyor, ayrica meme ucundan bir diklestirme de yapildi.
Bende coookkk memnunum. Keske daha önce yaptirsaymisim...

Ameliyattan sonra dönüp, sürecini paylaştığın için çok teşekkürler pamukçilekkk... Vefa mı denir, ne denir buna bilmiyorum ama inş ben de senin gibi yapacağım aml sonrası.

Ercan bey benim de görüştüğüm dr lar arasında en çok içime sinen. Kafamı çok karıştırmak istemediğinden sadece 1 drla daha görüşeceğim. İsmail kuran. İsmail beyin adını hep burun estetiği kısmında gördüm. Karın ve meme konusunda nasıl olduğu hakkında fikri olan arkadaşlar görüşlerini paylaşırsa sevinirim.

Sana da birşey danışmak isterim. Ben sırf karın diye yola çıktım ama Hasan Bey göğüsleri de silikonsuz dikleştirme yapalım dedi. Gerçekten de çoook sarkıklar. Sen ne tavsiye edersin? Ayrı ayrı yaptırmak mı daha iyi sence? Yoksa keşke ikisini bir yaptırsaymışım mı diyorsun?

Bu arada, umarım " iyi ki yaptırdım" msj larını okuruz hep beraber

Kuzuuum hg annemmm.. Özlettiniz kendindinizi hatunlar yaa.. Jelo bacımda geldi yenice.. Bayram tatili die bir çıktınız anam iki bayram geçti hala yoksunuz :)
Demek memişleride yaptırcan hemiii.. Ben karışmam amlyttn sonra foto isterim, yoksa gelir canlı canlı bakarım.. Birde mıncırırım tmm dır :) inşallah gönlünce olsun herşey taş hatun..öpüldün

Gerçekten de ne dediğim anlaşılmıyor... Ne biçim yazmışım!

Ercan Bey'i sordum canım. Acaba sadece Memor. Da mı ameliyat yapıyor?
benimde bazen anlaşılmaz diyorum ya çok eski üye olmama rağmen çözemedim yeni sistemi evet ataşehir memorialde bence doktorun iyi olmasının yanında donanımlı bir hastanede konfor içinde ameliyat olmakta önemli

bacım bende seni özledim ya nerede eski telde burada dedikodularımız yaz girdi tel bura araya es girdi evet bende çözemedim yeni halini ama bizden kaçmaz iki üç gün girelim çözeriz ha ha ha aynen geçmişi özet geçse biri valla bende takip edemedim kim oldu kim olmadı; sırada nolac var onu biliyorum doymadı ameliyatlara

wooooooo 98 mesaj mı aboooowwwwwwwww benim bayrağı aldın hadi uğraş dur şimdi albüm görmek isteyenlere senin rumuuzu yazdım bacı istediğini ekle keyifi sana ait öptüm

capoeira ya sen gel bizim bir sonraki buluşmamıza herkesi canlı gör mıncır bizde seni mıncırak netleşsin konuştuk bir ara ama net olsun yazarız sanada uyarsa gelin bebemherkes tellerde sosyal medayada bacım ama evimize döneriz buradan tanıştık buranın yeri ayrı hepimizde

Günaydın canlar,

Yahu İsmail Kurana karnını, göğsünü yaptıran yok mudur???duyduğunuz bildiğiniz... Hııı??? 1 tane meme gördüm. Memnunmuş . O kadar...

Ah anaam türkiyede olsam hadi bir umutta ... Burdan pek bi zor :)

Zaten yemin vercen, hepsini mıncıklıcan benim için.. Senide çilek mıncırsım sonra rapor alacam tek tek :))

Jelesec sana özel msj attım. Geldi mi? Becerebilmiş miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…