- 22 Eylül 2014
- 71
- 37
tesekkürler,süper görünüyosun...birde birkac ay sonra bakmak lazim.Tabi canim
Bir bulaştın mı kendini alamıyorsun galiba)) ben dr a sordum hatta, ben komple şişman bir kadınım. Hadi karnı, memeleri topladık diyelim. Kollar yandan takılmış gibi durmasın... Değil mi ya??? Olmaz dedi ama bence bir yerler düzeldikçe, önceden gözüne batmayan yerler de göze batmaya başlayacaktır.Çok para lazım çoook))
Gecmis olsun canim.bende karin germe ve meme kücültme olacagim nasipse.birbucuk ay önce karin,sirt ve basen lerdem lazer lipo oldum.tamamen iyilesmeyi bekliyorum.7 aylik cocugum var demissin,benimde 8 aylik bebegim.cocuk konusunda endiseliyim.kucagima nezaman alabilirim.bukonuda sen neler yasadin?
Tmm
cnm izlemeye alıyorum.. Güzel yorum yapan güzel insanların bakışları harika o yüzden :)
Ben de görüşmeye gittim İbrahim Beyle. Ağzından kerpetenle laf alınıyordu. Belki de yorgun bir gününe denk geldim. Bilmiyorum.
Gerçekten de ne dediğim anlaşılmıyor... Ne biçim yazmışım!ibrahim beyimi soruyorsun canim anlayamadim.onun kendi klinigi var atasehirde.
hanımlar özelden bir çok mesaj yazılmış tam 98 tane :)
taktir edersinizki bunların her birine ayrı ayrı cvp vermem mümkün değil
o yüzden buradan topluca hepinize cevap vermiş olayım.
karın germe başlığında eskiye dönüp geçmiş sayfaları incelerseniz ben sürecimi tüm detaylarıyla paylaştım.tekrar tekrar yazmak hoş olmuyor
doktorum Ercan Karacoğlu
ameliyatım güzel sorunsuz geçti
rahat bir süreç geçirdim.korktuğum kadar zor bir ameliyat değildi(ama lütfen basitede almayın sonuçta ciddi bir operasyon uzman ellerde ve işinin ehli doktorları tercih edin)
sonucumdan ve doktorumdan memnunum harika bir göbek deliği ve kaslı bir karına sahibim
zaten memnun olmasam meme ameliyatı için de aynı doktoru tercih etmezdim.kasım aralık gibi inşaallah meme ameliyatı olmayı planlıyorum
başka sorularınız olursa seve seve cevaplarım artık sık sık buralarda olucam
bu arada doktor ismi yazmam fakat bu aralar ameliyat olmak isteyen arkadaşların birinin tercih ettiği doktora benim arkadaşım karın germe oldu ve hiç mutlu değil.yani demem o ki lütfen tercih ettiğiniz doktorların yaptığı ameliyatların sonucunu görmeye çalışın ve kararınız ona göre verin.
özelden fotoğraf isteyen arkadaşlar olmuş
kızlar çok fazla mesaj var her birinize fotoğraf göndermem mümkün değil
Ameliyattan sonra dönüp, sürecini paylaştığın için çok teşekkürler pamukçilekkk... Vefa mı denir, ne denir buna bilmiyorum ama inş ben de senin gibi yapacağım aml sonrası.hanımlar özelden bir çok mesaj yazılmış tam 98 tane :)
o yüzden buradan topluca hepinize cevap
zaten memnun olmasam meme ameliyatı için de aynı doktoru tercih etmezdim.
Kuzuuum hg annemmm.. Özlettiniz kendindinizi hatunlar yaa.. Jelo bacımda geldi yenice.. Bayram tatili die bir çıktınız anam iki bayram geçti hala yoksunuz :)selam şekerler nabersinizz :))) özledim siziii
klüp çok değişmiş yaf eski hali daha güzeldi
yeni ameliyatlar varmı neler kaçırdım acaba :)
geçmişin özeti olsada ordan yakalasak keşkem :)
Gerçekten de ne dediğim anlaşılmıyor... Ne biçim yazmışım!
Ercan Bey'i sordum canım. Acaba sadece Memor. Da mı ameliyat yapıyor?
selam şekerler nabersinizz :))) özledim siziii
klüp çok değişmiş yaf eski hali daha güzeldi
yeni ameliyatlar varmı neler kaçırdım acaba :)
geçmişin özeti olsada ordan yakalasak keşkem :)
hanımlar özelden bir çok mesaj yazılmış tam 98 tane :)
o yüzden buradan topluca hepinize cevap vermiş olayım.
karın germe başlığında eskiye dönüp geçmiş sayfaları incelerseniz ben sürecimi tüm detaylarıyla paylaştım.tekrar tekrar yazmak hoş olmuyor
doktorum Ercan Karacoğlu
ameliyatım güzel sorunsuz geçti
rahat bir süreç geçirdim.korktuğum kadar zor bir ameliyat değildi(ama lütfen basitede almayın sonuçta ciddi bir operasyon uzman ellerde ve işinin ehli doktorları tercih edin)
sonucumdan ve doktorumdan memnunum harika bir göbek deliği ve kaslı bir karına sahibim
zaten memnun olmasam meme ameliyatı için de aynı doktoru tercih etmezdim.kasım aralık gibi inşaallah meme ameliyatı olmayı planlıyorum
başka sorularınız olursa seve seve cevaplarım artık sık sık buralarda olucam
bu arada doktor ismi yazmam fakat bu aralar ameliyat olmak isteyen arkadaşların birinin tercih ettiği doktora benim arkadaşım karın germe oldu ve hiç mutlu değil.yani demem o ki lütfen tercih ettiğiniz doktorların yaptığı ameliyatların sonucunu görmeye çalışın ve kararınız ona göre verin.
özelden fotoğraf isteyen arkadaşlar olmuş
kızlar çok fazla mesaj var her birinize fotoğraf göndermem mümkün değil
Kuzuuum hg annemmm.. Özlettiniz kendindinizi hatunlar yaa.. Jelo bacımda geldi yenice.. Bayram tatili die bir çıktınız anam iki bayram geçti hala yoksunuz :)
Demek memişleride yaptırcan hemiii.. Ben karışmam amlyttn sonra foto isterim, yoksa gelir canlı canlı bakarım.. Birde mıncırırım tmm dır :) inşallah gönlünce olsun herşey taş hatun..öpüldün
Ah anaam türkiyede olsam hadi bir umutta ... Burdan pek bi zor :)capoeira ya sen gel bizim bir sonraki buluşmamıza herkesi canlı gör mıncırbizde seni mıncırak netleşsin konuştuk bir ara ama net olsun yazarız sanada uyarsa gelin bebem herkes tellerde sosyal medayada bacım ama evimize döneriz buradan tanıştık buranın yeri ayrı hepimizde
Zaten yemin vercen, hepsini mıncıklıcan benim için.. Senide çilek mıncırsım sonra rapor alacam tek tek :))capoeira ya sen gel bizim bir sonraki buluşmamıza herkesi canlı gör mıncırbizde seni mıncırak netleşsin konuştuk bir ara ama net olsun yazarız sanada uyarsa gelin bebem herkes tellerde sosyal medayada bacım ama evimize döneriz buradan tanıştık buranın yeri ayrı hepimizde
Jelesec sana özel msj attım. Geldi mi? Becerebilmiş miyim?benimde bazen anlaşılmaz diyorum ya çok eski üye olmama rağmen çözemedim yeni sistemi evet ataşehir memorialde bence doktorun iyi olmasının yanında donanımlı bir hastanede konfor içinde ameliyat olmakta önemli
Zaten yemin vercen, hepsini mıncıklıcan benim için.. Senide çilek mıncırsım sonra rapor alacam tek tek :))