- 3 Kasım 2011
- 15.933
- 9.384
Jelesec sana özel msj attım. Geldi mi? Becerebilmiş miyim?
geldi canım yazdım cevap senle beraber özele 4.cevap daha alim oldum katip gibi yaz dur:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jelesec sana özel msj attım. Geldi mi? Becerebilmiş miyim?
Günaydın canlar,
Yahu İsmail Kurana karnını, göğsünü yaptıran yok mudur???duyduğunuz bildiğiniz... Hııı??? 1 tane meme gördüm. Memnunmuş . O kadar...
geldi canım yazdım cevap senle beraber özele 4.cevap daha alim oldum katip gibi yaz dur:)
canımcım liste yap git tek tek görüş doktorlarla ben öyle yaptım sonra kararını ver
O kadar vermişssin dr da kazıma yapıversin artık :)Doktorları 2 ye düşürdüm. Daha da kafamı karıştırmayayım diyorum. Karar verince hemen yapayım isterim. Aceleciyimdir ama bu sefer dr kararı verdikten sonra aml 1 ay sonraya alayım da belki 2-3 kilo veririm diyorum.
O kadar vermişssin dr da kazıma yapıversin artık :)
:) :) :) allah seniiiii ay koptuuuummm.. Kız kazımayı sor sen.. Dr um demişti 3 litre yağ alırım fazlası hem süre yönünden uzun hem de sağlık yönünden pek ii deil diye.. Hocam naaptınız göbekte var o kadar yağ gerisi nolacak dedim.. Çok iyimsersin capocum o göbrkte 3 litreden fazla var dedi :)Neyi kazıyacak??? Benim gönek o kadar büyük ki, adamın ayağı kayıp içine düşse aml sırasında, bi daha bulamazlar
:) :) :) allah seniiiii ay koptuuuummm.. Kız kazımayı sor sen.. Dr um demişti 3 litre yağ alırım fazlası hem süre yönünden uzun hem de sağlık yönünden pek ii deil diye.. Hocam naaptınız göbekte var o kadar yağ gerisi nolacak dedim.. Çok iyimsersin capocum o göbrkte 3 litreden fazla var dedi :)
Karnı kazıma yapıam deip anlattı.. Bi sor sen kazımayı.. Lipoyla yapılmıoda açılınca kazınıyo
:) :) :) allah seniiiii ay koptuuuummm.. Kız kazımayı sor sen.. Dr um demişti 3 litre yağ alırım fazlası hem süre yönünden uzun hem de sağlık yönünden pek ii deil diye.. Hocam naaptınız göbekte var o kadar yağ gerisi nolacak dedim.. Çok iyimsersin capocum o göbrkte 3 litreden fazla var dedi :)
Karnı kazıma yapıam deip anlattı.. Bi sor sen kazımayı.. Lipoyla yapılmıoda açılınca kazınıyo
Hahahaaa deli yaa.. Koy koy, olmadı iki parça olarak koy :)))Demin göbeğimin resmini çektim ama kadraja tamamı sığmadı)) resim eklemeyi bulunca koyucam.
Hahahaaa deli yaa.. Koy koy, olmadı iki parça olarak koy :)))
Çok büyük bir değişime hazır olllllEkledim. Sadece sen ve jelesec görecek şekilde... Bakmadan önce iyi düşün derim))
Ne güzel güldürdümse... Gülmeden hayat çekilir mi be )Sohbetinize doyum olmuyor, hele hesapkitap beni çok güldürdün, Allah'ta seni güldürsün, umarım herşey gönlünce olur
Çok büyük bir değişime hazır olllll
Birde şey hmmm şey, kırmadan demeye çalışayım :) yahu bu göbrk gidince izler gözemi batar hiç!
:)
Benim sırt bel ve simitlerden 3 litre alındı.. Göbek bilmiyoruz çünkü kazındı.. :)Yani göbek kazimindan haric mi 3 litre daha aliniyor ?? Anlamadim
Dost acı söyler napalım :) amlyt günün belli olsn daha neler dicem dur hele :)Nasıl kırıldım, nassıl kırıldım. Oysa ven kendimi ayva göbekli sanıyordum)))
Forumda okuduklarıma göre, doğru bir doktorla ve işlerin iyi gitmesi durumunda bu aml tam benlik... Öncelikle sigara içmiyorum. İkincisi de, benim göbek deliğimin üstünde hiç çatlağım yokmuş (hasan bey söyledi). Vallahi umutluyum)