Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canımcım liste yap git tek tek görüş doktorlarla ben öyle yaptım sonra kararını ver

Doktorları 2 ye düşürdüm. Daha da kafamı karıştırmayayım diyorum. Karar verince hemen yapayım isterim. Aceleciyimdir ama bu sefer dr kararı verdikten sonra aml 1 ay sonraya alayım da belki 2-3 kilo veririm diyorum.

Doktorları 2 ye düşürdüm. Daha da kafamı karıştırmayayım diyorum. Karar verince hemen yapayım isterim. Aceleciyimdir ama bu sefer dr kararı verdikten sonra aml 1 ay sonraya alayım da belki 2-3 kilo veririm diyorum.
O kadar vermişssin dr da kazıma yapıversin artık :)

Neyi kazıyacak??? Benim gönek o kadar büyük ki, adamın ayağı kayıp içine düşse aml sırasında, bi daha bulamazlar
:) :) :) allah seniiiii ay koptuuuummm.. Kız kazımayı sor sen.. Dr um demişti 3 litre yağ alırım fazlası hem süre yönünden uzun hem de sağlık yönünden pek ii deil diye.. Hocam naaptınız göbekte var o kadar yağ gerisi nolacak dedim.. Çok iyimsersin capocum o göbrkte 3 litreden fazla var dedi :)
Karnı kazıma yapıam deip anlattı.. Bi sor sen kazımayı.. Lipoyla yapılmıoda açılınca kazınıyo

:) :) :) allah seniiiii ay koptuuuummm.. Kız kazımayı sor sen.. Dr um demişti 3 litre yağ alırım fazlası hem süre yönünden uzun hem de sağlık yönünden pek ii deil diye.. Hocam naaptınız göbekte var o kadar yağ gerisi nolacak dedim.. Çok iyimsersin capocum o göbrkte 3 litreden fazla var dedi :)
Karnı kazıma yapıam deip anlattı.. Bi sor sen kazımayı.. Lipoyla yapılmıoda açılınca kazınıyo

Gülme kız))) ben ömrümde cilt bakımı yaptırmamışım daha... Öğrenicem, dur hele))

Göbeğimin mevcut durumunu göstermek için albüm yapsam, resim koysam dedim ama bulamadım nasıl eklendiğini.

Hahahaaa deli yaa.. Koy koy, olmadı iki parça olarak koy :)))

Şaka bir tarafa, ben bile bu kadar kötü olduğunun farkında değildim. Kendi fotolarımı görünce kararım kesinleşti((

Sabah da benim adama sordum tekrar, böyle böyle izlerim olacak, iğrenmezsin değil mi? Diye... Yahu adam bu görüntüden iğrenmemiş, dikişren mi iğrenecek!

Akşam teşekkür edeyim benimle beraber olmaya devam ettiği için )) gerçekten seviyormuş beni zannımca)))

Yani göbek kazimindan haric mi 3 litre daha aliniyor ?? Anlamadim

Sohbetinize doyum olmuyor, hele hesapkitap hesapkitap beni çok güldürdün, Allah'ta seni güldürsün, umarım herşey gönlünce olur :-)

Çok büyük bir değişime hazır olllll
Birde şey hmmm şey, kırmadan demeye çalışayım :) yahu bu göbrk gidince izler gözemi batar hiç!
:)

Nasıl kırıldım, nassıl kırıldım. Oysa ven kendimi ayva göbekli sanıyordum)))

Forumda okuduklarıma göre, doğru bir doktorla ve işlerin iyi gitmesi durumunda bu aml tam benlik... Öncelikle sigara içmiyorum. İkincisi de, benim göbek deliğimin üstünde hiç çatlağım yokmuş (hasan bey söyledi). Vallahi umutluyum)

Nasıl kırıldım, nassıl kırıldım. Oysa ven kendimi ayva göbekli sanıyordum)))

Forumda okuduklarıma göre, doğru bir doktorla ve işlerin iyi gitmesi durumunda bu aml tam benlik... Öncelikle sigara içmiyorum. İkincisi de, benim göbek deliğimin üstünde hiç çatlağım yokmuş (hasan bey söyledi). Vallahi umutluyum)
Dost acı söyler napalım :) amlyt günün belli olsn daha neler dicem dur hele :)

X