- 22 Eylül 2014
- 71
- 37
Capoeira herkes resimlerinin güzel oldugunu yaziyor.bende karin germe olacagim icin merak ediyorum dogrudu.bende görenilirmiyim acaba?Hafif deri katlanıo, normal gergin göbek yani.. Göbek deliğimden iki parmak üstü çizildi.. O deri komple alındı.. Şu andaki yrni göbek deliğim miğdemdeki deriydi aslında .. 04/03 ameliyatım.. 7 ay oldu :)
cnm izlemeye alıyorum.. Güzel yorum yapan güzel insanların bakışları harika o yüzden :)Capoeira herkes resimlerinin güzel oldugunu yaziyor.bende karin germe olacagim icin merak ediyorum dogrudu.bende görenilirmiyim acaba?
Cnm ben 10 günlükken kucakladım 2 yaşındaki kızımı ( mecburiyetten, hava alanında koşuyordu, kaybolmasın diye kucakladım ) ama yara falan yok.. Dr una göster allah muhafaza enfeksiyon olur dikişlerde sorun olur.. Bizede haber etArkadaşlar benim de bebişim bir yaşında ..çok zorlandım bir ay..mutlaka birinin bakması gerekiyor..kucağına alamıyorsun..ben erken aldım göbek deliğim çok zorlandı hala daha kırmızı yara
cok sagol canim.gercekten sonuc güzel. bende bi olsamda kurtulsam.hergün düsünmekten kafayi yiycem herhalde..Tmm
cnm izlemeye alıyorum.. Güzel yorum yapan güzel insanların bakışları harika o yüzden :)
Hahaa bilmemmiii. Ne zor dönemdir o.. Aklına hergün başka dr takılır.. Tam karar verirsin bir sorun çıkar offf. Daha güzeli senin olsun inşallah.. Karar verdinmi? Gün aldınmı?cok sagol canim.gercekten sonuc güzel. bende bi olsamda kurtulsam.hergün düsünmekten kafayi yiycem herhalde..
benim doktorum belli. lazer lipo yaptirdim ibrahim askarda .su an iyilesme dönemindeyim.en az iki ay beklemem gerekiyor lipodan sonra.hala sisliklerim var ve bacaklarimin ic kismi aciyor.tamamen iyileseyim ki yeni bir sürece daha dayanikli olabileyim.kismetse kasim ortasi gibi düsünüyorum.Hahaa bilmemmiii. Ne zor dönemdir o.. Aklına hergün başka dr takılır.. Tam karar verirsin bir sorun çıkar offf. Daha güzeli senin olsun inşallah.. Karar verdinmi? Gün aldınmı?
Ayy oda ateş pahası dimi :/ hadi hayırlı güzel haberlerle gel inşallahhhbenim doktorum belli. lazer lipo yaptirdim ibrahim askarda .su an iyilesme dönemindeyim.en az iki ay beklemem gerekiyor lipodan sonra.hala sisliklerim var ve bacaklarimin ic kismi aciyor.tamamen iyileseyim ki yeni bir sürece daha dayanikli olabileyim.kismetse kasim ortasi gibi düsünüyorum.
Merhaba canım, benim cadıda ikibuçuk yaşında ama inanın çok zorlandım. 15. Günden sonra kısa kısa kucaüıma almaya başlamıştım. Umarım kolayca atlatırsın bu süreci. Lazer lipolizden memnun musun geci merak ediyorum. Biraz bilgi veir misin?benim doktorum belli. lazer lipo yaptirdim ibrahim askarda .su an iyilesme dönemindeyim.en az iki ay beklemem gerekiyor lipodan sonra.hala sisliklerim var ve bacaklarimin ic kismi aciyor.tamamen iyileseyim ki yeni bir sürece daha dayanikli olabileyim.kismetse kasim ortasi gibi düsünüyorum.
Merhaba,evet cocuk konusu düsünfürüyor beni ama tek tesellim annem teyzem yanimda olacaklar.liposaksin dönemindede iki hafta teyzem ilgilendi sagolsun.cünkü ciddi derecede vücudum hassas ve aciyordu.sunuds belirteyim ben lazer lipoliz degil lazer liposaksin oldum.aradaki fark lipolizde yaglar lazerle kirilip zaman icinde idrarla atiliyor.lipoda lazerle kirilip ayni anda vakumla cekiliyor.girilen yerler baya hassas oluyor. Sonrasinda morluklar sislikler ugusukluklar derken kilo kaybi baslayinca moral yerine geliyorMe
Merhaba canım, benim cadıda ikibuçuk yaşında ama inanın çok zorlandım. 15. Günden sonra kısa kısa kucaüıma almaya başlamıştım. Umarım kolayca atlatırsın bu süreci. Lazer lipolizden memnun musun geci merak ediyorum. Biraz bilgi veir misin?
Cnm benide izlemeye alırmısın. Merak ettim bende olucamda....Kızlar, özellikle tecrübeli arkadaşlar yeni fotolar koydum. Bi bakın lütfen yan simit ve basenlerim kalmış gibi geliyo gözüme batıyo haksızmıyım bi bakın?
bakabilrsin canim..Cnm benide izlemeye alırmısın. Merak ettim bende olucamda....
Cnm benide izlemeye alırmısın. Merak ettim bende olucamda....
Bende bakabilirmiyim canim?Kızlar, özellikle tecrübeli arkadaşlar yeni fotolar koydum. Bi bakın lütfen yan simit ve basenlerim kalmış gibi geliyo gözüme batıyo haksızmıyım bi bakın?
Ben de görüşmeye gittim İbrahim Beyle. Ağzından kerpetenle laf alınıyordu. Belki de yorgun bir gününe denk geldim. Bilmiyorum.benim doktorum belli. lazer lipo yaptirdim ibrahim askarda .su an iyilesme dönemindeyim.en az iki ay beklemem gerekiyor lipodan sonra.hala sisliklerim var ve bacaklarimin ic kismi aciyor.tamamen iyileseyim ki yeni bir sürece daha dayanikli olabileyim.kismetse kasim ortasi gibi düsünüyorum.
Evet ibrahim beyle karsilikli konusabilmek biraz zor.ama isini iyi yapmasi önemli.Ben de görüşmeye gittim İbrahim Beyle. Ağzından kerpetenle laf alınıyordu. Belki de yorgun bir gününe denk geldim. Bilmiyorum.
Ben 3 doktorla konuştum. 3 ü de tam içime sinmedi ama birini seçecek olsam, Ercan Beyi seçerdim. Onunla konuşurken memişler yoktu gündemde, sadece karın konuşmuştum. Son konuşacağım doktor abuk bir fiyat çekerse, onunla bir daha konuşacağım. Sadece Mem. da mı aml yapıyor acaba? Oranın hemşireleri vs çok kötüydü. Kötü bir tecrübemiz oldu orada. Mem. Hst deyince tüylerim diken diken oluyorEvet ibrahim beyle karsilikli konusabilmek biraz zor.ama isini iyi yapmasi önemli.
Tabi canimBende bakabilirmiyim canim?
ibrahim beyimi soruyorsun canim anlayamadim.onun kendi klinigi var atasehirde.Ben 3 doktorla konuştum. 3 ü de tam içime sinmedi ama birini seçecek olsam, Ercan Beyi seçerdim. Onunla konuşurken memişler yoktu gündemde, sadece karın konuşmuştum. Son konuşacağım doktor abuk bir fiyat çekerse, onunla bir daha konuşacağım. Sadece Mem. da mı aml yapıyor acaba? Oranın hemşireleri vs çok kötüydü. Kötü bir tecrübemiz oldu orada. Mem. Hst deyince tüylerim diken diken oluyor