- 8 Ekim 2014
- 461
- 887
Gelmiş teşekkür ederim. Ben zaten acemiyim burada, aradığımı bulamıyorum. Mesajı 1 kez okudum, bir daha bulamıyorum:))) burada bulabildim aradığım fotoları. Tekrar teşekkürler.hesapkitap özel mesajına cevap yazdım geldimi bilmiyorum yeni sitemi çözemedim o yüzdende pek girmiyorum
Ben ercan Karacaoğlu, hasan fındık ve hakan öksçe ile görüşmwyi düşündüm. İst için tavsiye edeceğiniz başka dr var mı?ist da olan ve bu işde iyi olan dr ler aynı fiyat hep bazıları çok uçuk onları yazmayacağım bile bana verdikleri fiyatla şok yaşadığım bir kaç dr vardı:=)
Kızlar ben karın germe ameliyatı oldum sakın korkmayın, korkularinizin esiri olacağınıza dümdüz bir karına sahip olun. Sadece bir hafta zor oda zor denmez ya ben okadar çok araştırma yaptım ki kafayı yemistim olacaktım ve oldu şuan bir ay oldu şişlikler çukurlar var ama hayalim gercek oldu gecicek hepsi eminim,inşallah sizde hayallerinize kavusursunuz üstelik benim 7 aylık bebeğim var hiç yatmadan geçirdim bu süreci kendinize güvenin gerisi çok kolay.
Gelmiş teşekkür ederim. Ben zaten acemiyim burada, aradığımı bulamıyorum. Mesajı 1 kez okudum, bir daha bulamıyorum:))) burada bulabildim aradığım fotoları. Tekrar teşekkürler.
Anca ortaya yazmayı beceriyorum))ben çok eski üye olduğum halde yeni sistemi çözemedim senin işin daha zor tabi:)
Elle tutulur hiçbir yerim kalmamış ki benim! ))Anca ortaya yazmayı beceriyorum))
Bu arada hasan beyle de konuştum. Tahlillerinde sorun olmazsa bel ve basen yağlarını alırız, karnın gerer, memeleri de dikleştiririz silikonsuz dedi. Ben de abooo dedim)))
Anca ortaya yazmayı beceriyorum))
Bu arada hasan beyle de konuştum. Tahlillerinde sorun olmazsa bel ve basen yağlarını alırız, karnın gerer, memeleri de dikleştiririz silikonsuz dedi. Ben de abooo dedim)))
Benimde 24ekimde ameliyatim var hasan findikla karin germe v meme diklestirme silikonlu heyecanla beklemekteyimHasan bey benim ilk doktorumdu görüş kafandaki tüm drlerle hangisi içine sinerse onu seç, ooooo bende yapılmayan pek az yer kaldı para bitti biriktireyim kaportayı tam toplatırım:)
Ödem dicem ama sırf orayalrın yoğunluğu kafamı karıştırdı.. Uyandığında oralar mormuydu, eğer lipo yapıldıysa morrmış olması gerek.. Azmı yaptı, hiçmi yapmadı bilemedim.. Bi ara sor dr una.. Daha güzel açıklar bence.. Belkide ödemdir.. Ya mail at ya araKızlar, özellikle tecrübeli arkadaşlar yeni fotolar koydum. Bi bakın lütfen yan simit ve basenlerim kalmış gibi geliyo gözüme batıyo haksızmıyım bi bakın?
Allah yardımcın olsun. Ben 1 dr la daha konuşacağım. 20 ekime rand alabildim. Referanslarına %100 güvendiğim bir doktor tanıdığım önerdi. Daha tanımadan diyebilirim ki, fiyatın altından kalkabilirsem, ona ameliyat olurum.Benimde 24ekimde ameliyatim var hasan findikla karin germe v meme diklestirme silikonlu heyecanla beklemekteyim
Ben göremiyorum tabii... Gerçi görsem de anlamam ama inşallah ödemdir. Değilse de eminim bir çaresi vardır. Canını sıkma.Kızlar, özellikle tecrübeli arkadaşlar yeni fotolar koydum. Bi bakın lütfen yan simit ve basenlerim kalmış gibi geliyo gözüme batıyo haksızmıyım bi bakın?
Bir bulaştın mı kendini alamıyorsun galiba)) ben dr a sordum hatta, ben komple şişman bir kadınım. Hadi karnı, memeleri topladık diyelim. Kollar yandan takılmış gibi durmasın... Değil mi ya??? Olmaz dedi ama bence bir yerler düzeldikçe, önceden gözüne batmayan yerler de göze batmaya başlayacaktır.Çok para lazım çoook))Hasan bey benim ilk doktorumdu görüş kafandaki tüm drlerle hangisi içine sinerse onu seç, ooooo bende yapılmayan pek az yer kaldı para bitti biriktireyim kaportayı tam toplatırım:)
Cook tessrkur ederim cnm, süreci paylaşicam, umarim hepimizin gönlune gore olur sonuçlarAllah yardımcın olsun. Ben 1 dr la daha konuşacağım. 20 ekime rand alabildim. Referanslarına %100 güvendiğim bir doktor tanıdığım önerdi. Daha tanımadan diyebilirim ki, fiyatın altından kalkabilirsem, ona ameliyat olurum.
Ayy... Nasıl heyecanlısındır şimdi... Senin için dua edeceğim
Gecmis olsun canim.bende karin germe ve meme kücültme olacagim nasipse.birbucuk ay önce karin,sirt ve basen lerdem lazer lipo oldum.tamamen iyilesmeyi bekliyorum.7 aylik cocugum var demissin,benimde 8 aylik bebegim.cocuk konusunda endiseliyim.kucagima nezaman alabilirim.bukonuda sen neler yasadin?Kızlar ben karın germe ameliyatı oldum sakın korkmayın, korkularinizin esiri olacağınıza dümdüz bir karına sahip olun. Sadece bir hafta zor oda zor denmez ya ben okadar çok araştırma yaptım ki kafayı yemistim olacaktım ve oldu şuan bir ay oldu şişlikler çukurlar var ama hayalim gercek oldu gecicek hepsi eminim,inşallah sizde hayallerinize kavusursunuz üstelik benim 7 aylık bebeğim var hiç yatmadan geçirdim bu süreci kendinize güvenin gerisi çok kolay.