- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
Wooow kaç litre yağ alındı canım? Süper olmuş. Sende çok memnunsundur?Tmm cnm alıorum, bakarsın,. Yanlız ben lazer deil nırmal lipo yaptırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Wooow kaç litre yağ alındı canım? Süper olmuş. Sende çok memnunsundur?Tmm cnm alıorum, bakarsın,. Yanlız ben lazer deil nırmal lipo yaptırdım
Tşkkr ederim.. Karında kazıma yapıldı, ne kadar gitti bilmiorum..belden ve yanlardan 3 litre alındı..şükür çooooook memnunum.. :) inşallah herkez hrpimiz mrmnun oluruzWooow kaç litre yağ alındı canım? Süper olmuş. Sende çok memnunsundur?
Benim karın o kadar kötü durumda ki, katlanıp sarkan yerin altında kalan deri inceld, canımı yakıyor bazen. Hatta açık yara bile oluyor dönem dönem ( Resimlerini görebilir miyim? Ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum.Heh işte o ameliyatlar bir tane doğum yapmıo .. :)
Deni izlemeye alıyorum.. Profilime gir bak :)Benim karın o kadar kötü durumda ki, katlanıp sarkan yerin altında kalan deri inceld, canımı yakıyor bazen. Hatta açık yara bile oluyor dönem dönem ( Resimlerini görebilir miyim? Ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum.
Nekadar zaman geçti şimdi? Dümdüz olmuşsun maşallah. Peki birşey daha sorucam, oturunca karnin hala kat kat oluyormu yoksa sadece derinmi katlanıyor? Birde göbek üste alındımı? Resimde anlayamadım.Tşkkr ederim.. Karında kazıma yapıldı, ne kadar gitti bilmiorum..belden ve yanlardan 3 litre alındı..şükür çooooook memnunum.. :) inşallah herkez hrpimiz mrmnun oluruz
Hafif deri katlanıo, normal gergin göbek yani.. Göbek deliğimden iki parmak üstü çizildi.. O deri komple alındı.. Şu andaki yrni göbek deliğim miğdemdeki deriydi aslında .. 04/03 ameliyatım.. 7 ay oldu :)Nekadar zaman geçti şimdi? Dümdüz olmuşsun maşallah. Peki birşey daha sorucam, oturunca karnin hala kat kat oluyormu yoksa sadece derinmi katlanıyor? Birde göbek üste alındımı? Resimde anlayamadım.
Çok tşkkr ederim cnm , darısı başına.. Dr silikleşir 2 seneye dedi.. Ama inan umrumda deil.. İsterse geçmesin.. Bu yaz bikini giydim ve kimse iz falan görmedi.. İnan umrumda deil kalsa bile :)Çooook güzel olmuşsun. Karın düzelmiş, bel incelmiş, burun da çok zarif ve doğal olmuş. Yalnız ciddi bir dikiş izi oluyor karında. Benim başka bir ameliyatım var (estetik değil). Onun normal ten rengini alıp, çizgi haline gelmesi, silikleşmesi 1,5 yılı bulmuştu. Son haline geldiğinde ince bir çizgi şeklini alıyor mu acaba bu dikiş izi?
Ben eşime söyledim. Boydan boya dikiş izi oluyor. Sorun olur mu senin için dedim. Olmaz dedi. Bana hiiiç sorun olmaz)) Martta ameliyat olunca yetişebildin demek deniz sezonuna. Ne güzel... Senin çocuklar kaç yaşında bilmiyorum. Benim en küçük 5 yaşında. Sanırım 15 gün birini ayarlamalıyım. 15 gün yeterli olur mu sence?Çok tşkkr ederim cnm , darısı başına.. Dr silikleşir 2 seneye dedi.. Ama inan umrumda deil.. İsterse geçmesin.. Bu yaz bikini giydim ve kimse iz falan görmedi.. İnan umrumda deil kalsa bile :)
10.gün yolculuk yaptım.. 3 çocuk bende valizler eşimde.. Yani 15 gün çokk yeter .. 8/7/3 yaşlarında brnim sıpacıklarımda :)Ben eşime söyledim. Boydan boya dikiş izi oluyor. Sorun olur mu senin için dedim. Olmaz dedi. Bana hiiiç sorun olmaz)) Martta ameliyat olunca yetişebildin demek deniz sezonuna. Ne güzel... Senin çocuklar kaç yaşında bilmiyorum. Benim en küçük 5 yaşında. Sanırım 15 gün birini ayarlamalıyım. 15 gün yeterli olur mu sence?
Allah bağışlasın. Seninkiler daha küçükmüş... Bugün işler çok hızlı ilerledi. Ercan Bey 2 hafta sonraya gün verebilirim dedi. Eşim de tahminimin aksine, hemen olur dedi. Bir anda olay benim kucağımda kaldı)) Şaşkınım! Böyle teferruatlar geliyor aklıma. Aslında bunlardan önce düşünmem gereken çok şey vardır muhakkak da... Diyorum ya, şaşkınım biraz)10.gün yolculuk yaptım.. 3 çocuk bende valizler eşimde.. Yani 15 gün çokk yeter .. 8/7/3 yaşlarında brnim sıpacıklarımda :)
Kaçırma :)Allah bağışlasın. Seninkiler daha küçükmüş... Bugün işler çok hızlı ilerledi. Ercan Bey 2 hafta sonraya gün verebilirim dedi. Eşim de tahminimin aksine, hemen olur dedi. Bir anda olay benim kucağımda kaldı)) Şaşkınım! Böyle teferruatlar geliyor aklıma. Aslında bunlardan önce düşünmem gereken çok şey vardır muhakkak da... Diyorum ya, şaşkınım biraz)
Aminn.. Rabbim cümlemizin evladını bağışlasınAllah bağışlasın. Seninkiler daha küçükmüş... Bugün işler çok hızlı ilerledi. Ercan Bey 2 hafta sonraya gün verebilirim dedi. Eşim de tahminimin aksine, hemen olur dedi. Bir anda olay benim kucağımda kaldı)) Şaşkınım! Böyle teferruatlar geliyor aklıma. Aslında bunlardan önce düşünmem gereken çok şey vardır muhakkak da... Diyorum ya, şaşkınım biraz)
Canımsın. Sağol. Gece gece yordum seni... Fiyat pahalı galiba. Burdaki rakamların neredeyse 2 katı. Benim adam hiç itiraz etmedi. Ay, bu adam benden daha mı dertliymiş ne bu konuda! Şimdi farkettim! Neyse... Ben gidip yatayım artık. Hatta istihareye mi yatsam, napsam)) Zaten kesin rüyamda bu mevzularla uğraşırım) Hepinize iyi geceler.Kaçırma :)
Aklına tabiki grlecek bir sürü soru.. Grlmezse demekki daha ciddiyetin farkında deilsin.. Yarın ercan beyin hastalarıda yazar daha :) brn çok beğendim çıkarttığı işleri.. Fiyatlar çok uçuk geldi ama istanbulda hep öyle.. Birsürü hastasının fotoları var burda ben çok beğendim hrpsinide.. Ercan neyin hastalarıııı, taş hatunlar yardımcı oluverin bacıya :)
Estağfurullah.. Yardım edebildiysem ne nutlu bana .. Ben rdv yi iki ay önce almıştım.. Hamile kadının rüyasında 9 ay boyunca doğum yapması gibi, her gece ameliyat oldum rüyalarımda.. Ama sonuçlar nasıl kötüydü :) :) rüyam tersinr çıtı şükür.. Öpüldünüz hatunlarrrCanımsın. Sağol. Gece gece yordum seni... Fiyat pahalı galiba. Burdaki rakamların neredeyse 2 katı. Benim adam hiç itiraz etmedi. Ay, bu adam benden daha mı dertliymiş ne bu konuda! Şimdi farkettim! Neyse... Ben gidip yatayım artık. Hatta istihareye mi yatsam, napsam)) Zaten kesin rüyamda bu mevzularla uğraşırım) Hepinize iyi geceler.
Günaydın millet, birşey soracağım. Amerikan hastanesinin doktorları hakkında fikri olan var mı? Oranın dr ları çok iyi oluyor ya...
Çok tşkkr ederim cnm , darısı başına.. Dr silikleşir 2 seneye dedi.. Ama inan umrumda deil.. İsterse geçmesin.. Bu yaz bikini giydim ve kimse iz falan görmedi.. İnan umrumda deil kalsa bile :)
Canımsın. Sağol. Gece gece yordum seni... Fiyat pahalı galiba. Burdaki rakamların neredeyse 2 katı. Benim adam hiç itiraz etmedi. Ay, bu adam benden daha mı dertliymiş ne bu konuda! Şimdi farkettim! Neyse... Ben gidip yatayım artık. Hatta istihareye mi yatsam, napsam)) Zaten kesin rüyamda bu mevzularla uğraşırım) Hepinize iyi geceler.