• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Gecmis olsun oncelikle :) erkek arkadasim da ayni sekilde cok guldu guldukce aci cekti :) doktorumuz baski olmamasi gerektigini soyledi. Yirtilma oyle kolay olsun sanmam ama dikkat etmen lazim bence :) bir dreni 3.gun cikti digeri yarin yani 7.gun cikacak isallah. surecinle ilgili gelismeleri yaz lutfen..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Doktorum gülebilir yeri geldiğindede öksürürsün korma dedi ama acı inanılmaz bir yanma hissiydi.Neyse inşallah şu direnlerdende bir kurtuldukmu olduda bitti maşallah durumu yani.Acı oluyormu diren çıkarken?Gelişmeleri anlatırım :129:

Dünyadaki tüm koruyucu meleklerin Anneler Günü Kutlu Olsun.. Günümüz kutlu olsun hanımlarrr

Doktorum gülebilir yeri geldiğindede öksürürsün korma dedi ama acı inanılmaz bir yanma hissiydi.Neyse inşallah şu direnlerdende bir kurtuldukmu olduda bitti maşallah durumu yani.Acı oluyormu diren çıkarken?Gelişmeleri anlatırım :129:

Canım çok geçmiş olsun. İlk başlarda öksürürken ve gülerken elbette sancı oluyor gayet normal. Direnler 4 günde hepsi çıkmıştı bende ama kişiye göre değişiyor elbette, tedirgin olma çıkarken hiç acımıyor. Sorunsuz bir iyileşme süreci dilerim sana :40:

Gecmis olsun :) cok ayakta kalinca agriniz oluyor mu bir de odemleriniz ne durumda? 5.gun ise baslamaniz harika olmus masallah :)

Merhabalar evet çok ayakta durduğumda dikişlerimde ağrı hissediyorum bir de bazen belirli bir süre oturduktan sonra ayağa kalktığımda karın bölgemde çok ciddi bir sertleşme hissediyorum ama kısa sürede geçiyor umarım bu durum normaldir. Ödemler ise hala var dün 3. haftamı tamamladım. <sadece simit bölgem gitmiş gibi onun dışında göbek ve mide kısmı kocaman 3. ayımı bekliyorum sabırsızlıkla. Bu arada doktorum korsemi 2 ay takmamı istedi buna nasıl dayanıcam bilmiyorum. Beni tek zorlayan şu korse oldu. Sizin erkek arkadaşınız ameliyat olmuştu sanırım. Şu anda nasıl umarım iyidir.

Anneler günümüz kutlu olsun kızlar!!!
Anne olmak için kendimizden ve vücutlarımızdan vazgeçtik...
Şimdide toparlanmak için bıçak altına yatıyoruz :)
Ama melek yavrularımız herşeyden değerli, onlar için acı çekmek bile güzel...

Son düzenleme:
Anneler günümüz kutlu olsun kızlar!!!
Anne olmak için kendimizden ve vücutlarımızdan vazgeçtik...
Şimdide toparlanmak için bıçak altına yatıyoruz :)
Ama melek yavrularımız herşeyden değerli, onlar için acı çekmek bile güzel...

ne güzel yazmışsın aynen katılıyorum:29:

bende herkesin anneler gününü kutluyorum :54:

Merhabalar bende 19 nisanda mini karın germe ve lazer liposaction oldum ameliyat sonrası bi hafta kadar acı çektim fakat dayanılmayacak derecede değildi. 5. gün işe döndüm. Beni en çok rahatsız eden şu korse oldu. Bazen deli gibi kaşınıyorum. Ayrıca korsenin popoya baskı yapması yüzünden ve açıkta kalan o yuvarlak kısım yüzünden her kıyafeti giyemiyorum ki iş yerinde takım giymek zorundayım. <yani uzun bi hırkayla kapatma şansımda yok. Sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarım. Çünkü bu operasyonu olmamda en büyük desteği sizlerin mesajlarını okuyarak aldım.

Çok geçmiş olsun;mini karın germe sonucunu hiç görmedim k.k.da ileride resim koymayı düşünürsünüz belki izi kısa galiba bizlerinkinden?ayyy o korseyi bilirim seksi bir koyse dekoltesi açıkta:))kullandığım dönem doktoruma kontrole gittiğimde pek bir utanıyordum:ssz:burada herbirimiz destek oluyor heyecanımızı mutluluğumuzu üzüntümüzü paylaşıyoruz ben aralıklı yazsamda okuyorum iyi sonuçlara seviniyorum...tekrar geçmişler olsun

Merhabalar evet çok ayakta durduğumda dikişlerimde ağrı hissediyorum bir de bazen belirli bir süre oturduktan sonra ayağa kalktığımda karın bölgemde çok ciddi bir sertleşme hissediyorum ama kısa sürede geçiyor umarım bu durum normaldir. Ödemler ise hala var dün 3. haftamı tamamladım. <sadece simit bölgem gitmiş gibi onun dışında göbek ve mide kısmı kocaman 3. ayımı bekliyorum sabırsızlıkla. Bu arada doktorum korsemi 2 ay takmamı istedi buna nasıl dayanıcam bilmiyorum. Beni tek zorlayan şu korse oldu. Sizin erkek arkadaşınız ameliyat olmuştu sanırım. Şu anda nasıl umarım iyidir.

Merhaba, O da iyi bu hafta is basi yapacak insallah :) onun da gobek mide kismi cok genis ve ameliyat oncesinden daha agir tartida: sanirim odemden? Korse onu da dusunduruyo vala simdiden kasinti baslamis :) hbrlesiriz

Tatlım ben boşvermiyorum da doktorumu gormem ne mümkün randevulasiyoruz gidiyorum yok kaçtır böyle yapıyor uyuz etti beni şimdi arasam desem kontrole gelicem böyle böyle desem ki olayı biliyo hiç üstüne düşmüyo bana şu gün gel diçek gitcem doktor yok aman öyle ışte canım, Allah iyi insanlarla karsilastirsin
kızlar merhaba
melosb canım çok geçmiş olsun senin ankara da ameliyat olduğunu anlayınca kime aml olduğunu bi sorayım dedim doktor araştırmasındayım da.(senin doktora gitmemeli anladığım kadar) bende hacettepe üni düşünüyorum burda ozan beyden memnun kaldıklarını okudum onunla bi görüşeceğim bakalım.
bu arada bu fotografları nerden görüyorsunuz bi türlü bulamadım :( arkadaş listemde olanlardan foto koydum diyenler var ama ben hiç bi şey göremiyorum.

Çok geçmiş olsun;mini karın germe sonucunu hiç görmedim k.k.da ileride resim koymayı düşünürsünüz belki izi kısa galiba bizlerinkinden?ayyy o korseyi bilirim seksi bir koyse dekoltesi açıkta:))kullandığım dönem doktoruma kontrole gittiğimde pek bir utanıyordum:ssz:burada herbirimiz destek oluyor heyecanımızı mutluluğumuzu üzüntümüzü paylaşıyoruz ben aralıklı yazsamda okuyorum iyi sonuçlara seviniyorum...tekrar geçmişler olsun

çok teşekkürler Jelesec mini karın germede kooocaman bi gülücük işareti gibi iki kasık arasında oluyo dikiş izi. Yanlış bilmiyorsam tam karın germede T şeklinde oluyor iz bende iki kasık arasında. Şu anda izlerim çok sinir bozucu umarım biran önce silikleşir. Sen nasıl oldun umarım iyisindir ve sonuçtan memnunsundur.

Merhaba, O da iyi bu hafta is basi yapacak insallah :) onun da gobek mide kismi cok genis ve ameliyat oncesinden daha agir tartida: sanirim odemden? Korse onu da dusunduruyo vala simdiden kasinti baslamis :) hbrlesiriz

Allah kolaylık versin :1: gerçekten halimiz harap havalar da ısınmaya başladı. Haberleşiriz canım.

merhaba kızlar ne var ne yok keyifler yerindemi???

kimler ameliyat oluyor bu günlerde?

matruşka gorhan fotoğraf ekledilermi??? kaçırdığım bir şey varmı????:)

Sağol canım :) Belçika'da yaşıyorum ameliyatım burada olacak Türkiye'de istiyordum ama 1 aylık izni berbat etmek istemedim ..

canım inşaallah istediğin gibi sonuç alırsın
lütfen amlyt sonrası yaz durumundan haberdar et hatta fotoğraf paylaşırsan çok güzel olur bi bakalım belçikadaki doktorlar nasıl iş çıkarıyor :)

canım inşaallah istediğin gibi sonuç alırsın
lütfen amlyt sonrası yaz durumundan haberdar et hatta fotoğraf paylaşırsan çok güzel olur bi bakalım belçikadaki doktorlar nasıl iş çıkarıyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yarın sabah ameliyat olacağım sizleride bilgilendireceğim heyecan ve korkudan uyuyamıyorum. :(

Canım yarın sabah ameliyat olacağım sizleride bilgilendireceğim heyecan ve korkudan uyuyamıyorum. :(

Lutfen rahat olun.. umarim guzel sonuclanacaktir. Arkadasim da stres yapti ama guzrl ilerledi surec endise ederseniz daha zor olur :)

Bu arada kasiklarinda ayaga kalktiginda kas cekmesi gibi bi aci oluyo hala, sizde de oldu mu veya oluyo mu hala , normal mi? :(

Arkadaslar bir sey daha sorucam; odem cayi disinda odem icin bir swy yapiyo musunuz veya yaptiniz mi? Yoksa alisverise cikmamiz gerekecek :(

Pamukcilekcigiiimm yaz geliyor, panik havası var! Bikiniler bakılmaya ve alınmaya başladı, onca yılın acısı anca çıkar :9: ben foto ekleyemiyorum, telefon numaram var mı sende, gonderivereyim bir foto :).

Pamukcilekcigiiimm yaz geliyor, panik havası var! Bikiniler bakılmaya ve alınmaya başladı, onca yılın acısı anca çıkar :9: ben foto ekleyemiyorum, telefon numaram var mı sende, gonderivereyim bir foto :).

Şimdiden Allah kolaylık versin, ne kadar korkma heyecanlanma desende faydası olmayacak biliyorum. Ameliyat göz açıp kapayincaya kadar geçiyor. Önemli olan ameliyat sonrası donem. Etrafınızda size bakacak birilerini ayarladıysanız hiç kaygilanmayin. Ameliyat sonrası doktor her hastaya ödem cayı vermiyor, lütfen doktorunuza danışın. Hastanede pipet cok ise yarıyor, onun dısında alışveriş yapılacak bir şey yok. Ameliyat sonrası zaten kendinize bir sürü ciciler alacaksınız ;-) iyi haberlerinizi bekliyor olacağız, sevgiler

Lutfen rahat olun.. umarim guzel sonuclanacaktir. Arkadasim da stres yapti ama guzrl ilerledi surec endise ederseniz daha zor olur :)

Bu arada kasiklarinda ayaga kalktiginda kas cekmesi gibi bi aci oluyo hala, sizde de oldu mu veya oluyo mu hala , normal mi? :(

Evet bende de olmuştu, hatta drenler varken daha da rahatsızlık veriyordu. Zamanla geçiyor, cok gecmis olsun

Back