Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaşlar 23 Nisan'da karın germe ameliyatı olucam geçmişe yönelik yorumları okudum 3 gün öncesinde öksürük şurubuna başlanması gerekiyormuş ama doktorum bu bilgiyi benimle paylaşmadı başlamalımıyım sizce helppp

Hayir bana boyle bir sey soylemedi doktorum ve ben kullanmadim ama dedigin sey belki sigara icenler icin gecerli olabilir ben sigara icmiyorum

amelitattan 1,5 hafta önce sigarayı günde 1 taneye düşürdüm son 4 gün hiç içmedim ve öyle öksükk şurubu falanda içmedim ve öksürmedim de. Bence öksürük şurubu bazen söktütücü oluyor ve daha da öksürtebiliyor o yüzden aman dikkat !!!!

merhaba bu ameliyat riske atılacak bir ameliyat değil çok usta eller gerekiyor para biriktir özelde ameliyatını ol derim ben 1 hafta önce oldum bu ameliyatı ilk 3 gün zorluğu ağrı kesicilerle ayaktasın 2 hafta sonra dik yürümeye başlıyorsun hastane şartları çok önemli çocuk doğurmuş gibi oluyorsun biraz daha zoru ama değiyor. 2 ay aonra denize girebiliyorsun. eşler pek sıcak bakmazlar sonra beğenir keyfini sürerler hiç sorma derim o senin bedenin :) devlet hastanesinde olma derim kolay bir ameliyat değil

Bu gün antibiyotiğe başlattı doktorum onun yanında asist in suda eriyen tabletine bakalım görücez sonucu

Istanbulda şişli etfal hastanesi ile görüştüm 3.500 TL artı korse vs ücretlerle 4.000 TL bulur dedi doktor kararımı özel de verdim 10.000 TL ye sırt ve kol vaser bide karın germe artı ufak tefek şeylerinde yapacak riske atma derim bende

Herkese slm ercan beyin mail adresini vetebilirmisiniz ltf bende bi ulasayim kendisine .sizleri okumaktan meraktan catladum. Muhakkak ist a geldigimde gorusmeye gudicem kendisiyle

canım ben ankarada oldum ve sonucumdan çook memnunum doktorun ufuk üniversitesinden başar kaya ben 6000 ödedim ekimde oldum ameliyatını şu anda fiyat ne olur bilmiyorum yapılacak işleme göre de değişir ama doktorunun eli çok hafif tavsiye ederim .Devlet hastanesi tavsiyesi istersen gazi üniversitesinde serhat Tuncer var. Buradan bir arkadaşımız ona karın göğüs oldu sonucunu ben çok beğendim dikişleri çok ince çok güzeldi fiyat olarak daha uygun sen araştırdığın doktorları buradan paylaş ben çok araştırmıştım ve bazı doktorların sonuçlarını gördüm olan kişilerin vasıtasıyla.gerçekten doktor çok önemli sonra geri dönüşü zor olur düzeltme açısından özellikle göbek deliği bence çok önemli bu söylediğim doktorlara mutlaka görüş her şey gönlünce olur inşallah.

canım ben hacettepeye hiç olumlu bakmıyorum bu forumda sorun yaşayan iki arkadaş oldu hatta birisi ölümden döndü ikisi de Hacettepe de olmuştu önceki sayfalarda bulabilirsin belki genelleme yapmak doğru değil ama bende önyargı oluştu ama karar senin yine de iyi araştır ve mümkünse olacağın doktorun sonuçlarını gör

hayırlısı olsun başarılı operasyon diliyorum;bende okumuştum ama benim doktorumda bana başla dememişti siğara içiyorum içsenizde ameliyata 3.4 gün kala kesmeniz gerekiyor diye biliyorum

akıllı kadın seksü güzel kadın

sedasayan selam; devlet hastanesi de ucuz değilmiş yazından bunu anladım,hayırlısı olsun nerede kime oluyorsun tarih ne dualarımız seninle

Herkese slm ercan beyin mail adresini vetebilirmisiniz ltf bende bi ulasayim kendisine .sizleri okumaktan meraktan catladum. Muhakkak ist a geldigimde gorusmeye gudicem kendisiyle

Ercan karacaoğlu yazdığında kendi sitesi çıkıyor orada mail tel iletişim bilgileri var rubişanslı hastalarız biz yolumuz işini iyi yapan dr ile birleşti

Son düzenleme:

mothers selam çok doğru bir noktaya değinmişsin doktor sonuçlarını görmek en önemlisi ha bu oluşmuyorsa da memnuniyeti fazla olan doktorlara ulaşılmaya çalışılmalı

Selam kızlar özledim ne zamandır yazamadım gezmece tozmaca;yeni ameliyat olan varsa ve ben kaçırdıysam geçmişler olsun...

Selam kızlar özledim ne zamandır yazamadım gezmece tozmaca;yeni ameliyat olan varsa ve ben kaçırdıysam geçmişler olsun...

Sefan olsun guzel bayan belli oldu mü ameliyat tarihin ?

Ameliyat olan arkadaslara cok gecmis olsun. Olmayı düşünen, olacak arkadaslara da kolaylıklar diliyorum.

Kızlar benim göbeğimin içi hala koyu renkli nerdeyse 6 ay oldu beyazlaması için bir krem falan var mı acaba Sizinkiler beyazladı mı

Kızlar benim göbeğimin içi hala koyu renkli nerdeyse 6 ay oldu beyazlaması için bir krem falan var mı acaba Sizinkiler beyazladı mı

Mothers bende bu göbek deliğine takmış durumsatum ameliyattan evvel öncesi sonrası fotoğraflarına bakıyorum delikler siyahlamış oluyor.tenle alakalımı nedir bilgi edinenedim.
göbek deliği yeri büyğklüğü hoş görüntüsü çok önmli.
Senin foto varmı görebilirmiyşm eger varsa?

verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ediyorum. burdaki dayanışma gerçekten çok güzel sağ olun var olun.galiba dediğinizi yapıp yine erteleyeceğim.zaten sıcağa dayanma gücüm de düşük.en iyisi ekim ayı gibi düşünüp bu arada araştırmalarımı yapmak.zaten dedim ya ben inanılmaz korkağım şimdiye dek mecbur olmadan ufacık bir cerrahi girişim bile yaptırmadım.doğum yapmama şansım olsa inanın içerde büyütmeye devam ederdim öyle çok korkmuştum ki :) önce gazi üni ya da hacettepeyi bi araştırayım bari.özel bütçemi çok sarsar bi kaç yere sordum en uygun fiyat 10-16 arasında zaten eşimden destek alamayacağım için başka türlü sıkıntı yaşarım ama yazmışsınız zaten memnun olunan üniversite hocaları içinden seçim yaparsam daha iyi olur gibi düşündüm.ama mothers 6.000 demiş acaba özelde bana denk gelenler mi çok pahalıydı bilemedim.yani 4.000 nerde 10.000 nerde ama 6-7.000 arasında olursa durum değişir.

Son düzenleme:
canım başar bey ufuk üniversitesinde ama ameliyatı akropol de yapıyor tek karın germe bana bu fiyata yaptı 6 ay oldu çok da artmamıştır herhalde pazarlık yaparsin sen tek karın germemi yoksa başka şeylerde var mı ertelediğine göre hepsiyle görüş ona göre kararını ver ve mutlaka sonuç görmeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…