Evet canım temizleyip patalojiye gönderdi sonuclar da temiz çıkmış.
Ooohhh bir taşla iki kus ne güzel. Şaka bir yana şükürler olsun temiz çıkmış.. sevindim cicim senin adına:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım temizleyip patalojiye gönderdi sonuclar da temiz çıkmış.
frogala ve THhALİA06 verdiğiniz bilgiler için çok çok tşk ederim. ank arkadaşlardan da haber alırım inşallah.hep kısıtlı zamanlarda okuduğum için herkezi (hatta forumun ilk başlarından merry ve limon77 yi de tanıyorum) fakat kim ank kim ist ya da başka şehirler hatırlamıyorum açıkcası. arada ank hanımlar buluşalım diyen bi arkadaş vardı hatta en son kimse üstüne alınmadı bari ortada boluda buluşalım dedi... ben hep aml olmuş olanlar buluşuyo olunca kime ne bilgi verebilirim diye üstüme alınmamıştım.ama ist dakilerin organizasyon ve dayanışma ruhuna da hayran kaldım.dr hakan uzun u bu forumdan değil ama o hastaneyle bağlantılı olan iki arkadaşımdan referans aldım (ama bunlar karın germe aml olan kişiler değil başka bağlantılarla tanıyorlar)hatta onkoloji hast. şu an hac.üni.hast.çalışan ozan beyle birlikte çalışıyordu eskiden.ama ozan bey konusunda olumlu şeyler okudum bu forumda sonuçta o da hacettepe de tavsiyeniz bu doğrultuda olursa dinlemeye hazırım. Ca
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
frogala ve THhALİA06 verdiğiniz bilgiler için çok çok tşk ederim. ank arkadaşlardan da haber alırım inşallah.hep kısıtlı zamanlarda okuduğum için herkezi (hatta forumun ilk başlarından merry ve limon77 yi de tanıyorum) fakat kim ank kim ist ya da başka şehirler hatırlamıyorum açıkcası. arada ank hanımlar buluşalım diyen bi arkadaş vardı hatta en son kimse üstüne alınmadı bari ortada boluda buluşalım dedi... ben hep aml olmuş olanlar buluşuyo olunca kime ne bilgi verebilirim diye üstüme alınmamıştım.ama ist dakilerin organizasyon ve dayanışma ruhuna da hayran kaldım.dr hakan uzun u bu forumdan değil ama o hastaneyle bağlantılı olan iki arkadaşımdan referans aldım (ama bunlar karın germe aml olan kişiler değil başka bağlantılarla tanıyorlar)hatta onkoloji hast. şu an hac.üni.hast.çalışan ozan beyle birlikte çalışıyordu eskiden.ama ozan bey konusunda olumlu şeyler okudum bu forumda sonuçta o da hacettepe de tavsiyeniz bu doğrultuda olursa dinlemeye hazırım.
canım ben 5 martta hacettepe de dr. ozan beye karın germe ve lipo oldum. gayette memnunum. ama daha önceden hacettepe de aml.olmuş ve talihsizlikler yaşayan bir arkadaş olduğunu da okudum. o yüzden kimseye bir dr. tavsiyesinde bulunmuyorum. tek söyleyebileceğim bende herşey ozan beyin söylediği gibi oldu 6. hafta bitti herşey yolunda çokşükür.
Arkadaşlar 23 Nisan'da karın germe ameliyatı olucam geçmişe yönelik yorumları okudum 3 gün öncesinde öksürük şurubuna başlanması gerekiyormuş ama doktorum bu bilgiyi benimle paylaşmadı başlamalımıyım sizce helppp
Arkadaşlar 23 Nisan'da karın germe ameliyatı olucam geçmişe yönelik yorumları okudum 3 gün öncesinde öksürük şurubuna başlanması gerekiyormuş ama doktorum bu bilgiyi benimle paylaşmadı başlamalımıyım sizce helppp
merhaba arkadaşlar öncelikle tüm aml olanlara acil şifa dileklerimi iletip cesaretlerinden dolayı kutluyorum.3-4 yıldır bu forumu takip ediyorum.kah iş yerimden girilmiyordu kah cepten kullanıcı adını girecek yer yoktu.bu nedenle kopukluklar yaşadım.düz okuyorum yıllardır ama kullanıcı olarak çok da iyi değilim. birkaç arkadaşa ark isteği yolladım ama bazen onu bile beceremedim.ben ameliyat için (karın germe) bir kaç kez direkten döndüm.zaten çok da ödleğim ciddi korkuyorum ama böyle yaşamak da istemiyorum.Ankara da yaşıyorum.eşimde olmama pek gönüllü değil özellikle duygusal destek alamayacağımı sanıyorum.sigara da içiyorum o yüzden işim zor gibi.ank onkoloji hast 8 mayısa randevu aldım bu kez de yazın hem dikişler hem korse çok zorlar diye yazdıklarınızı okudum yine gözüm korktu.hem onkoloji hast dr.hakan uzun için hem de mayıs ayında ameliyat olmak için fikrinizi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.(özel hastanede aml maddi külfeti şu an beni çok zorlar devlet hast 3-4 bin tl ye çıkmak mümkün.)
amelitattan 1,5 hafta önce sigarayı günde 1 taneye düşürdüm son 4 gün hiç içmedim ve öyle öksükk şurubu falanda içmedim ve öksürmedim de. Bence öksürük şurubu bazen söktütücü oluyor ve daha da öksürtebiliyor o yüzden aman dikkat !!!!
merhaba arkadaşlar öncelikle tüm aml olanlara acil şifa dileklerimi iletip cesaretlerinden dolayı kutluyorum.3-4 yıldır bu forumu takip ediyorum.kah iş yerimden girilmiyordu kah cepten kullanıcı adını girecek yer yoktu.bu nedenle kopukluklar yaşadım.düz okuyorum yıllardır ama kullanıcı olarak çok da iyi değilim. birkaç arkadaşa ark isteği yolladım ama bazen onu bile beceremedim.ben ameliyat için (karın germe) bir kaç kez direkten döndüm.zaten çok da ödleğim ciddi korkuyorum ama böyle yaşamak da istemiyorum.Ankara da yaşıyorum.eşimde olmama pek gönüllü değil özellikle duygusal destek alamayacağımı sanıyorum.sigara da içiyorum o yüzden işim zor gibi.ank onkoloji hast 8 mayısa randevu aldım bu kez de yazın hem dikişler hem korse çok zorlar diye yazdıklarınızı okudum yine gözüm korktu.hem onkoloji hast dr.hakan uzun için hem de mayıs ayında ameliyat olmak için fikrinizi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.(özel hastanede aml maddi külfeti şu an beni çok zorlar devlet hast 3-4 bin tl ye çıkmak mümkün.)
canım ben ankarada oldum ve sonucumdan çook memnunum doktorun ufuk üniversitesinden başar kaya ben 6000 ödedim ekimde oldum ameliyatını şu anda fiyat ne olur bilmiyorum yapılacak işleme göre de değişir ama doktorunun eli çok hafif tavsiye ederim .Devlet hastanesi tavsiyesi istersen gazi üniversitesinde serhat Tuncer var. Buradan bir arkadaşımız ona karın göğüs oldu sonucunu ben çok beğendim dikişleri çok ince çok güzeldi fiyat olarak daha uygun sen araştırdığın doktorları buradan paylaş ben çok araştırmıştım ve bazı doktorların sonuçlarını gördüm olan kişilerin vasıtasıyla.gerçekten doktor çok önemli sonra geri dönüşü zor olur düzeltme açısından özellikle göbek deliği bence çok önemli bu söylediğim doktorlara mutlaka görüş her şey gönlünce olur inşallah.merhaba arkadaşlar öncelikle tüm aml olanlara acil şifa dileklerimi iletip cesaretlerinden dolayı kutluyorum.3-4 yıldır bu forumu takip ediyorum.kah iş yerimden girilmiyordu kah cepten kullanıcı adını girecek yer yoktu.bu nedenle kopukluklar yaşadım.düz okuyorum yıllardır ama kullanıcı olarak çok da iyi değilim. birkaç arkadaşa ark isteği yolladım ama bazen onu bile beceremedim.ben ameliyat için (karın germe) bir kaç kez direkten döndüm.zaten çok da ödleğim ciddi korkuyorum ama böyle yaşamak da istemiyorum.Ankara da yaşıyorum.eşimde olmama pek gönüllü değil özellikle duygusal destek alamayacağımı sanıyorum.sigara da içiyorum o yüzden işim zor gibi.ank onkoloji hast 8 mayısa randevu aldım bu kez de yazın hem dikişler hem korse çok zorlar diye yazdıklarınızı okudum yine gözüm korktu.hem onkoloji hast dr.hakan uzun için hem de mayıs ayında ameliyat olmak için fikrinizi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.(özel hastanede aml maddi külfeti şu an beni çok zorlar devlet hast 3-4 bin tl ye çıkmak mümkün.)
canım ben hacettepeye hiç olumlu bakmıyorum bu forumda sorun yaşayan iki arkadaş oldu hatta birisi ölümden döndü ikisi de Hacettepe de olmuştu önceki sayfalarda bulabilirsin belki genelleme yapmak doğru değil ama bende önyargı oluştu ama karar senin yine de iyi araştır ve mümkünse olacağın doktorun sonuçlarını görfrogala ve THhALİA06 verdiğiniz bilgiler için çok çok tşk ederim. ank arkadaşlardan da haber alırım inşallah.hep kısıtlı zamanlarda okuduğum için herkezi (hatta forumun ilk başlarından merry ve limon77 yi de tanıyorum) fakat kim ank kim ist ya da başka şehirler hatırlamıyorum açıkcası. arada ank hanımlar buluşalım diyen bi arkadaş vardı hatta en son kimse üstüne alınmadı bari ortada boluda buluşalım dedi... ben hep aml olmuş olanlar buluşuyo olunca kime ne bilgi verebilirim diye üstüme alınmamıştım.ama ist dakilerin organizasyon ve dayanışma ruhuna da hayran kaldım.dr hakan uzun u bu forumdan değil ama o hastaneyle bağlantılı olan iki arkadaşımdan referans aldım (ama bunlar karın germe aml olan kişiler değil başka bağlantılarla tanıyorlar)hatta onkoloji hast. şu an hac.üni.hast.çalışan ozan beyle birlikte çalışıyordu eskiden.ama ozan bey konusunda olumlu şeyler okudum bu forumda sonuçta o da hacettepe de tavsiyeniz bu doğrultuda olursa dinlemeye hazırım.
amelitattan 1,5 hafta önce sigarayı günde 1 taneye düşürdüm son 4 gün hiç içmedim ve öyle öksükk şurubu falanda içmedim ve öksürmedim de. Bence öksürük şurubu bazen söktütücü oluyor ve daha da öksürtebiliyor o yüzden aman dikkat !!!!
sedasayan selam; devlet hastanesi de ucuz değilmiş yazından bunu anladım,hayırlısı olsun nerede kime oluyorsun tarih ne dualarımız seninleIstanbulda şişli etfal hastanesi ile görüştüm 3.500 TL artı korse vs ücretlerle 4.000 TL bulur dedi doktor kararımı özel de verdim 10.000 TL ye sırt ve kol vaser bide karın germe artı ufak tefek şeylerinde yapacak riske atma derim bende
Herkese slm ercan beyin mail adresini vetebilirmisiniz ltf bende bi ulasayim kendisine .sizleri okumaktan meraktan catladum. Muhakkak ist a geldigimde gorusmeye gudicem kendisiyle
canım ben hacettepeye hiç olumlu bakmıyorum bu forumda sorun yaşayan iki arkadaş oldu hatta birisi ölümden döndü ikisi de Hacettepe de olmuştu önceki sayfalarda bulabilirsin belki genelleme yapmak doğru değil ama bende önyargı oluştu ama karar senin yine de iyi araştır ve mümkünse olacağın doktorun sonuçlarını gör
Selam kızlar özledim ne zamandır yazamadım gezmece tozmaca;yeni ameliyat olan varsa ve ben kaçırdıysam geçmişler olsun...
Kızlar benim göbeğimin içi hala koyu renkli nerdeyse 6 ay oldu beyazlaması için bir krem falan var mı acaba Sizinkiler beyazladı mı
canım başar bey ufuk üniversitesinde ama ameliyatı akropol de yapıyor tek karın germe bana bu fiyata yaptı 6 ay oldu çok da artmamıştır herhalde pazarlık yaparsin sen tek karın germemi yoksa başka şeylerde var mı ertelediğine göre hepsiyle görüş ona göre kararını ver ve mutlaka sonuç görmeye çalış.verdiğiniz bilgiler için çok çok teşekkür ediyorum. burdaki dayanışma gerçekten çok güzel sağ olun var olun.galiba dediğinizi yapıp yine erteleyeceğim.zaten sıcağa dayanma gücüm de düşük.en iyisi ekim ayı gibi düşünüp bu arada araştırmalarımı yapmak.zaten dedim ya ben inanılmaz korkağım şimdiye dek mecbur olmadan ufacık bir cerrahi girişim bile yaptırmadım.doğum yapmama şansım olsa inanın içerde büyütmeye devam ederdim öyle çok korkmuştum ki :) önce gazi üni ya da hacettepeyi bi araştırayım bari.özel bütçemi çok sarsar bi kaç yere sordum en uygun fiyat 10-16 arasında zaten eşimden destek alamayacağım için başka türlü sıkıntı yaşarım ama yazmışsınız zaten memnun olunan üniversite hocaları içinden seçim yaparsam daha iyi olur gibi düşündüm.ama mothers 6.000 demiş acaba özelde bana denk gelenler mi çok pahalıydı bilemedim.yani 4.000 nerde 10.000 nerde ama 6-7.000 arasında olursa durum değişir.