• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Mothers bende bu göbek deliğine takmış durumsatum ameliyattan evvel öncesi sonrası fotoğraflarına bakıyorum delikler siyahlamış oluyor.tenle alakalımı nedir bilgi edinenedim.
göbek deliği yeri büyğklüğü hoş görüntüsü çok önmli.
Senin foto varmı görebilirmiyşm eger varsa?
canım şimdi senin için yakın plan çektim ama atamıyorum ceptende bilgisayardan da albüm oluştur çıkmıyor hayret bi şey daha önce resim atmıştım sitede mi sorun var acaba atabilirsem yazarım.

Cepten yapamadım ama bilgisayardan oldu profilime basınca albüm oluşturu görememiştim geçici bi şeydi heralde neyse neste bu resmi senin için çektim otururken çektim ve ön kamera olduğu için çok iyi değil ama gene de belli. Kızlar bi bakın hep böyle koyu mu kalcak bu göbek deliği bunun için krem var mı.

canım başar bey ufuk üniversitesinde ama ameliyatı akropol de yapıyor tek karın germe bana bu fiyata yaptı 6 ay oldu çok da artmamıştır herhalde pazarlık yaparsin sen tek karın germemi yoksa başka şeylerde var mı ertelediğine göre hepsiyle görüş ona göre kararını ver ve mutlaka sonuç görmeye çalış.

mothers cnm gnydn sadece karın germe olucam inş.sonuç görme meselesini çok anlamadım servisleri tek tek gezip karın germe olanları mı soracam alırlar mı beni?ve alsalar ve gezsem de yeni aml çıkmış olan tavsiye etmez ki burda olanlar gibi ilk bi kaç gün herkez pişman oluyo sonra tavsiye ediyo :) ayrıca çalışıyorum o kadar bol vakti nasıl bulayım ki.

mothers cnm gnydn sadece karın germe olucam inş.sonuç görme meselesini çok anlamadım servisleri tek tek gezip karın germe olanları mı soracam alırlar mı beni?ve alsalar ve gezsem de yeni aml çıkmış olan tavsiye etmez ki burda olanlar gibi ilk bi kaç gün herkez pişman oluyo sonra tavsiye ediyo :) ayrıca çalışıyorum o kadar bol vakti nasıl bulayım ki.

cnm öyle değil :)
doktorun yaptığı aml fotolarına bakabilirsin

canım öncelikle doktordan resim talep et tekniğini anlamış olursun göbek deliğini nasıl yapıyor bak çukur mu bazı doktorlar düz yapıyor hiç güzel olmuyor bir de forumda albümü olanların resimlerini incele fragola begonya gergindukancı bayırgülü pinkfloranın var ben de biraz evvel neste için göbek deliğimi çektim arkadaşlık yollarsan albümleri görebilirsin iyice fikir edin ve görüştüğün doktorlara her şeyi sor göbek deliği izin altta olması vs.hakkında hayırlısı olsun canım.

mothers cnm seni ekledim arkadaşlarım arasında görünüyorsun ama fotoğraflar kısmı bomboş bi tek gergindukancının foto su var başka kimsenin yok ben mi bi şeyi eksik yapıyorum acaba ?
pardon şimdi farkettim ark istekleri arasındaymışsın.o yüzden masajı yeniden düzenledim.dedim ya forumu düz okumayı biliyorum henüz kullanmakta yeniyim :)

Son düzenleme:
mothers cnm seni ekledim arkadaşlarım arasında görünüyorsun ama fotoğraflar kısmı bomboş bi tek gergindukancının foto su var başka kimsenin yok ben mi bi şeyi eksik yapıyorum acaba ?
pardon şimdi farkettim ark istekleri arasındaymışsın.o yüzden masajı yeniden düzenledim.dedim ya forumu düz okumayı biliyorum henüz kullanmakta yeniyim :)
canım kabul ettim görebilirsin.

Kizlar selam, cok onemli bi soru soracagim, benim bugun ameliyat olali tam 1 ay oldu. Doktor fitik da onardi ve 2 ay boyunca 3 kilodan fazla kaldirma dedi. Cocuklarimin biri 12 biri 15 kilo. 1-2 haftadir da 5-6 kere mesela cocuklar koltuktan inerken elimle destek verdim yukari dogru degil de asagi dogru indirdim 1-2 sn boyunca agirliklarini tartmis oldum yani. Dun de kizimi disarda tuvalete goturmem gerekti, yukseltici basamak olmadigi icin kaldirip tuvalete oturtmak zorunda kaldim o da 1-2 sn surmustur. Hic agri vs hissetmedim. Ama sonra burda bi arkadas ic dikislerinin acildigindan bahsetmisti hatta revizyon oldu ya, o aklima takildi ercan beye mesaj attim o da bana dedi ki garanti bisey olmamistir diyemem ama agri aci olmamasi guzel biseu ama simdi olmaz bidahakinde olur lutfen 2 ay dolana kadar kaldirmayin olumlu dusunun dedi ama icim rahat etmedi. Ultrasonla baksak bile odemler devam ettigi icin anlamayiz dedi. Sorum su, sizin bu konuda baska tecrubeniz var mi, ben de bikac defa yaptim bisey olmadi veya oldu diyen? Tecrubeli arkadaslarim allah rizasi icin bilginiz varsa yazin cildircam cok endiselendim :(

Canım napayım ben sevilmeyecek kadınmıyım, ufak tefek çıtı pıtı üstelik birde parmakları çok güzel mail yazan bir kadınım ben elbette Ercancığım beni sevecek ohhhh :24: :37::27:

kesinlikle:nazar: :16:

şışşşşt kızları uyandırmayalım, yaygara kopmasın :27:

hahahha koptu bile :1:
bu arada yaygara koparacak bir malzeme daha var bende :) ama susuyorum arkadaşımla aram bozulmasın dimi :1::51:

Cok iciyorum günde bir pakete yakın. Küçük değilmiş iste bana öyle geldi :) büyük konusmayayim ama karın asla olmam. Sporla hallederim onu dümdüz olmasada olur çünkü benim işim ağır o ameliyatı olamam. Valla çok gezdim ayaklar bomba oldu :)) fotoları da ercan beye söyledim göndericek o zaman koyarım.

haklısın tatlım karın için şartların uygun olması gerek
en az 15 gün işe güce ara verilmeli.
döndünmü evine?
sadece ayaklar değil memişlerde bombadır eminim :))

Canim bende kistler olduğu için zaten rutin ultrason ve mamografi yaptiriyordum. Ekstra bir daha istemedi. Ve pataloji sonuçlarım da temiz çıkmış.

ohh iyi bari.patolojiye Ercan bey mi gönderdi?

aslında kontrole gittiğimde bu meme ağrısını da konuşacaktım birde Ercan beyin fikrini almak istiyordum ama unuttum :)
neyse bakalım hayırlısı..

benim göğsümde çok kist vardı ve özellikle sol göğsümde 30 mm lik birtane vardı ki hem elime taş gibi geliyordu hem de ağrısı beni öldürüyordu...doktora resmen yalvardım onu alın beni bu acıdan kurtarın da gerisi önemli değil diye. şuan ameliyattan beri sadece estetik açıdan değil sağlık açısından da çok rahatladım. sana hiç tetkik yapmadan mı kist olmadığına karar verdi doktor? ultrasonda herşey çıkıyor aslında. ama demek ki gerek görmedi ileri tetkiklere.

ultrason ile bakıldı bayırgülü
yani genel cerraha gitmiştim ben,hem elle hem ultrasonla bakıldı hiç bir şey yok dedi
orada elime gelen bir şey var onu dr da elle muayane ettiğinde hisssetti ama ne olduğunu çokta açıklayamadı.ultrason daki dr sordu çocuk varmı ne kadar emzirdin vs diye,üç çocuk var bende :) üçünüde 2 yaşlarına kadar anne sütüyle besledim hatta ufaklığı 2 yaş 3 ay :))
ailede varmı göğüs problemi dedi yok dedim,o zaman çokta korkma dedi
rahat ayrılmıştım dr yanından.ağrı tekrarlayınca panik yaptım biraz işte :27:

Son düzenleme:
Kizlar selam, cok onemli bi soru soracagim, benim bugun ameliyat olali tam 1 ay oldu. Doktor fitik da onardi ve 2 ay boyunca 3 kilodan fazla kaldirma dedi. Cocuklarimin biri 12 biri 15 kilo. 1-2 haftadir da 5-6 kere mesela cocuklar koltuktan inerken elimle destek verdim yukari dogru degil de asagi dogru indirdim 1-2 sn boyunca agirliklarini tartmis oldum yani. Dun de kizimi disarda tuvalete goturmem gerekti, yukseltici basamak olmadigi icin kaldirip tuvalete oturtmak zorunda kaldim o da 1-2 sn surmustur. Hic agri vs hissetmedim. Ama sonra burda bi arkadas ic dikislerinin acildigindan bahsetmisti hatta revizyon oldu ya, o aklima takildi ercan beye mesaj attim o da bana dedi ki garanti bisey olmamistir diyemem ama agri aci olmamasi guzel biseu ama simdi olmaz bidahakinde olur lutfen 2 ay dolana kadar kaldirmayin olumlu dusunun dedi ama icim rahat etmedi. Ultrasonla baksak bile odemler devam ettigi icin anlamayiz dedi. Sorum su, sizin bu konuda baska tecrubeniz var mi, ben de bikac defa yaptim bisey olmadi veya oldu diyen? Tecrubeli arkadaslarim allah rizasi icin bilginiz varsa yazin cildircam cok endiselendim :(
Canım resmimin altındada yazdım belki görmezsen burayada yazim bende çocukları çok kaldırıp tuvalete oturttum ama 2 aydan sonra sanırsam öncesinde yaptımmı tam emin değilim ama benimde göbeğim bazen çok şiş oluyor kilo mu aldım yoksa diastas dikişim mi açıldı diye karar veremiyorum doktoruma gidebilirsem inşallah soracam ben kontrollerimi ihmal ettim sorun yok diye umursamadım ama gitmem gerek herhalde sen de iki ayı bekle sonrasında da çok zorlama bi şey olmaz inşallah. Bi de söylediğin o renk açıcı kremi günde iki kez mi sürüyorsun doktor ne dedi, ben iz kremimi bile bıraktım 1 kutu dermatix bitirdim sonra countratubex aldım o bitmedi ama onu da pek sürmüyorum ama bu göbek deliği için olanı sürmek istiyorum rengi açılsın biraz.

Herkese slm ercan beyin mail adresini vetebilirmisiniz ltf bende bi ulasayim kendisine .sizleri okumaktan meraktan catladum. Muhakkak ist a geldigimde gorusmeye gudicem kendisiyle

drercanka@yahoo.com rubi buradan ulaşmaya çalış..

Ercan karacaoğlu yazdığında kendi sitesi çıkıyor orada mail tel iletişim bilgileri var rubi:34:şanslı hastalarız biz yolumuz işini iyi yapan dr ile birleşti

google a yazdığında başka bir mail adresi daha çıkıyor.rubi de benim gibi diğer adrese mail yazıp günlerce bu doktor niye cevap vermiyor diye beklemesin :)))

Kızlar benim göbeğimin içi hala koyu renkli nerdeyse 6 ay oldu beyazlaması için bir krem falan var mı acaba Sizinkiler beyazladı mı

mohters benim göbek deliğimin içide kırmızı
dr bana tritone forte diye bir krem verdi.renk açıcıymış galiba.eczaneden kremi alırken (eczacı yakın arkadaşım ama karın germe ameliyatı olduğumu bilmiyor)güneş lekeleri için çok iyi bir seçim dedi :)))
istersen (dr una danışarak) kullan:)

Son düzenleme:
dr bana tritone forte diye bir krem verdi.renk açıcıymış galiba.eczaneden kremi alırken (eczacı yakın arkadaşım ama karın germe ameliyatı olduğumu bilmiyor)güneş lekeleri için çok iyi bir seçim dedi :)))
istersen (dr una danışarak) kullan:)[/QUOTE] Canım sağol nasıl kullanacam internette günde iki kez yazıyor sen nasıl uyguluyosun.

fragola tatlım benimde en büyük korkum buydu
ameliyat sonrası bronşit olmuştum(amlytın 10.gününde) acaip bi öksürük vardı bende.hiç bir şekilde engelleyemediğim...
kontrole gittiğimde baktı Ercan bey eli ile karnımın orta hattına,hatta benim elimlede gösterdi bak orta hatt gayet güzel hiç bir sorun yok dedi.tarif edebilsem sende bak diycem ama...
bence korkmana gerek yok.canın yanmamış ki ben öksürdükçe her defasında yeniden kesilip biçiliyor gibi acı çekmiştim.yinede problem olmamış :)

yanlız ben geçen haftadan beri acaip şiştim
yine öksürmekten karnımda çok komik bir görüntü var...şimdi sorun olmuş olabilir çünkü 10 gün oldu hala geçmedi :(

Son düzenleme:
drercanka@yahoo.com rubi buradan ulaşmaya çalış..

google a yazdığında başka bir mail adresi daha çıkıyor.rubi de benim gibi diğer adrese mail yazıp günlerce bu doktor niye cevap vermiyor diye beklemesin :)))

Saol canim dedigin gibi mail attim ama cevap gelmedi senin verdigin adresten de denuyim tskler

Canım sağol nasıl kullanacam internette günde iki kez yazıyor sen nasıl uyguluyosun.[/QUOTE]

sabah akşam sür dedi dr.
birde dermatixsi vermişti o da aynı şekilde iki kere
fakat bu ikisinin arasında 2 saat geçmeli demişti
yanı kullandığın başka krem varsa ikisi arasında 2 saat olmalı.

hadi hayırlısı:)

geçmiş mesajlara bakamadım fazla
hangi ameliyatı olmayı düşünüyorsun?

BEN obezite cerrahisi geçirdim 47 kilo verdim. ameliyat olmam için 6 ayım daha var ama ben artık araştırmaya başladım. karun germe ve göğüs düşünüyorum ancak göğsüm sadece dikleştşrilirmi yoksa slikon takılırmı bilemiyorum. benim göğüslerim cok buyuktu ama şimdi kucucuk kaldılar. 80 b takıyprum su an acaba dikleştirmede daha damı kuçulur bunlar ne dersin :))

Canım resmimin altındada yazdım belki görmezsen burayada yazim bende çocukları çok kaldırıp tuvalete oturttum ama 2 aydan sonra sanırsam öncesinde yaptımmı tam emin değilim ama benimde göbeğim bazen çok şiş oluyor kilo mu aldım yoksa diastas dikişim mi açıldı diye karar veremiyorum doktoruma gidebilirsem inşallah soracam ben kontrollerimi ihmal ettim sorun yok diye umursamadım ama gitmem gerek herhalde sen de iki ayı bekle sonrasında da çok zorlama bi şey olmaz inşallah. Bi de söylediğin o renk açıcı kremi günde iki kez mi sürüyorsun doktor ne dedi, ben iz kremimi bile bıraktım 1 kutu dermatix bitirdim sonra countratubex aldım o bitmedi ama onu da pek sürmüyorum ama bu göbek deliği için olanı sürmek istiyorum rengi açılsın biraz.

Evet canım günde iki kez dedi doktorum

fragola tatlım benimde en büyük korkum buydu
ameliyat sonrası bronşit olmuştum(amlytın 10.gününde) acaip bi öksürük vardı bende.hiç bir şekilde engelleyemediğim...
kontrole gittiğimde baktı Ercan bey eli ile karnımın orta hattına,hatta benim elimlede gösterdi bak orta hatt gayet güzel hiç bir sorun yok dedi.tarif edebilsem sende bak diycem ama...
bence korkmana gerek yok.canın yanmamış ki ben öksürdükçe her defasında yeniden kesilip biçiliyor gibi acı çekmiştim.yinede problem olmamış :)

yanlız ben geçen haftadan beri acaip şiştim
yine öksürmekten karnımda çok komik bir görüntü var...şimdi sorun olmuş olabilir çünkü 10 gün oldu hala geçmedi :(

İlk günler ben de çok hapşurdum ve ölüyorum sanmıştım :( dediğin hat acaba şey mi kuzum hani sırtını yaslayarak oturup bacaklarını biraz kaldırınca karnın kasılıyor ve diklemesine göbeğin ortasındaki hat mı? Fıtık için oraya bakmıştı ve şey demişti işte arası boş bak fıtığın var demişti orası mı o da?

Son düzenleme:

Benim de en korktuğum şey bu fragola! Şimdiye kadar cocukları kaldırmadım ama market poşeti kaldırdım. Hafif olmasına elimden geldiğince dikkat ettim. Etrafımda herkes göbek fıtığı tekrarlar deyip duruyor sinirim bozuluyor. Evrene guzel mesajlar gönderelim, bizimki yenilemeyecek :34: benim iki ayım doluyor yarın, vee korseye veda ediyorum. Karnımda hala sislik var.

Bir de komik olacak ama bir şey soracağım kizlar, onceden tuvaletim geldiginde karnım şişmezdi. Simdi hem şişiyor hem de kaskati oluyor. Wc ye girince tüm problem kalkıyor :1: sizlerin de boyle oluyor mu?

Back