Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ne sürpriziymiş bize niye yoookk??? :)

ameliyat öncesi her hangi bir meme ultrasonu vs gibi bişiyler istedimi doktorlarınız?

Yok hiçbişey istemedi canım

çok özel kişiler içinmiş o sürpriz :)
begoyu çok sevdi bizim doktor :)
bizide görecek gözü yok bak ben diyim bıktı bizden :)

canım benim yine 1 haftadır sağ göğsüm çok ağrıyor
tekrar bir doktora gitmeyi düşünüyorum da
hani şimdi meme ameliyatı planlıyorum,o zaman tetkik vs yapılıyorsa gerek yok gitmeme gibi düşündüm.

Son düzenleme:

Hahahahha biz de çok özeliz bikeeree hıhhhhh :)))

Benden tetkik istemedi kuzum ama sen görün yine de bence doktora

benimki mamografi istemişti. fibrokist hastası olduğumdan...kıyamnet gibi kist alınmıştı.

bir iki ay evvel genel cerraha gitmiştim göğüs ağrımdan dolayı
kist vs yok dendi...ama geçen haftadan beri ağrı var yine
oldukçada şiddetli
ben zaten panik ataklı bi kadınım e bide ağrı sızı olunca hepten panik oluyorum :)
tekrar gitsemmi diye düşünüyorum...sağol canım tekrar geçmiş olsun

bu kist olayı tekrarlıyormu?

Hahahahha biz de çok özeliz bikeeree hıhhhhh :)))

Benden tetkik istemedi kuzum ama sen görün yine de bence doktora

:) bencede özeliz ama işte doktor öyle demiyor :)

valla ben artık begonun taktiği uygulamaya başladım :)
eskiden her hangi bir şey sormak ya da danışmak için telefonunu arardım
artık mail yazıyorum :)
kendimi sevdirmeliyim doktoruma
malum ona emanetiz :)))

haklısın canım bu hafta da geçsin de eşim yok yanımda.çocuklarla olmuyor bu işler
önümüzdeki hafta bir çaresine bakıcaz

Son düzenleme:

Canım napayım ben sevilmeyecek kadınmıyım, ufak tefek çıtı pıtı üstelik birde parmakları çok güzel mail yazan bir kadınım ben elbette Ercancığım beni sevecek ohhhh

Bak sürprizi duyunca fragola nasıl hemen ayağı kalktı Sana yok canım hemen heveslenme Ercancığımla benim aramda olan bir sır bu

ne kadar içiyorsun ?

senin küçük dediğin C cup mı :))
çok merak ediyorum şekerim çabuk iyleş de fotoğraf ekle bakalım :)

karın için niyetin varmı?
bu arada ne gezdin bee

Cok iciyorum günde bir pakete yakın. Küçük değilmiş iste bana öyle geldi :) büyük konusmayayim ama karın asla olmam. Sporla hallederim onu dümdüz olmasada olur çünkü benim işim ağır o ameliyatı olamam. Valla çok gezdim ayaklar bomba oldu :)) fotoları da ercan beye söyledim göndericek o zaman koyarım.

merhaba arkadaşlar öncelikle tüm aml olanlara acil şifa dileklerimi iletip cesaretlerinden dolayı kutluyorum.3-4 yıldır bu forumu takip ediyorum.kah iş yerimden girilmiyordu kah cepten kullanıcı adını girecek yer yoktu.bu nedenle kopukluklar yaşadım.düz okuyorum yıllardır ama kullanıcı olarak çok da iyi değilim. birkaç arkadaşa ark isteği yolladım ama bazen onu bile beceremedim.ben ameliyat için (karın germe) bir kaç kez direkten döndüm.zaten çok da ödleğim ciddi korkuyorum ama böyle yaşamak da istemiyorum.Ankara da yaşıyorum.eşimde olmama pek gönüllü değil özellikle duygusal destek alamayacağımı sanıyorum.sigara da içiyorum o yüzden işim zor gibi.ank onkoloji hast 8 mayısa randevu aldım bu kez de yazın hem dikişler hem korse çok zorlar diye yazdıklarınızı okudum yine gözüm korktu.hem onkoloji hast dr.hakan uzun için hem de mayıs ayında ameliyat olmak için fikrinizi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.(özel hastanede aml maddi külfeti şu an beni çok zorlar devlet hast 3-4 bin tl ye çıkmak mümkün.)

Canım ankarada bu ameliyatı olmuş arkadaşlar vardı bu forumda, onlar baya doktor araştırdılar, onlarla muhakkak irtibat kur. Bazı devlet hastanelerinde kötü sonuçlar alanlar olmuştu. Şehir hatırlamıyorum ama doktorunu iyi araştır. Önceki hastalarını bulmaya çalış. Ben o doktorun adını hiç duymadım ama ankaralı arkadaşlar belki yardımcı olabilirler. Korse çok terleten kaşındıran bişey, dayanırım diyorsan sıcağa başka bir sakıncası yok. Şimdiden kolaylıklar dilerim canım

Yankiciğim sakın az ödeyim devlette olayım aradan çıksın diye düşünme...

burada okuduğun olumlu sonuçların nedeni doktorların iyi seçilmiş olmasındandır..

üstelik birde sigara içiyorsun ki, senin doktorunun çok çok iyi olması gerekir...

biraz daha bekle, para biriktir ama kesinlikle referans almamış doktora ameliyat olma...

Ankara da ameliyat olan arkadaşlar vardı... umarım onlar daha ayrıntılı yazarlar sana...

frogala ve THhALİA06 verdiğiniz bilgiler için çok çok tşk ederim. ank arkadaşlardan da haber alırım inşallah.hep kısıtlı zamanlarda okuduğum için herkezi (hatta forumun ilk başlarından merry ve limon77 yi de tanıyorum) fakat kim ank kim ist ya da başka şehirler hatırlamıyorum açıkcası. arada ank hanımlar buluşalım diyen bi arkadaş vardı hatta en son kimse üstüne alınmadı bari ortada boluda buluşalım dedi... ben hep aml olmuş olanlar buluşuyo olunca kime ne bilgi verebilirim diye üstüme alınmamıştım.ama ist dakilerin organizasyon ve dayanışma ruhuna da hayran kaldım.dr hakan uzun u bu forumdan değil ama o hastaneyle bağlantılı olan iki arkadaşımdan referans aldım (ama bunlar karın germe aml olan kişiler değil başka bağlantılarla tanıyorlar)hatta onkoloji hast. şu an hac.üni.hast.çalışan ozan beyle birlikte çalışıyordu eskiden.ama ozan bey konusunda olumlu şeyler okudum bu forumda sonuçta o da hacettepe de tavsiyeniz bu doğrultuda olursa dinlemeye hazırım.

Son düzenleme:

Ben karın değil ama 2 hafta önce meme estetiği oldum ve doktor sürekli sigara içme dediği halde sigara içtim ve 2 gün önce dikişlerim alındı suan meme altımda kuş gözü gibi açıklık var. Doktorda suan neden sigara içme dediğimi anladın mı dedi. Eğer ki bu karın ameliyatı olmuş olsaydı daha çok gerilecekti ve dikişlerin açılma yapacaktı daha kötü sonuçlar alacaktın dedi. Bence sigarayı bırakmalısın. Ameliyatım o kadar kolay sorunsuz geçti fakat iki gündür açık olan yerim çok ağrıyor. Sigaranın zararları

benim göğsümde çok kist vardı ve özellikle sol göğsümde 30 mm lik birtane vardı ki hem elime taş gibi geliyordu hem de ağrısı beni öldürüyordu...doktora resmen yalvardım onu alın beni bu acıdan kurtarın da gerisi önemli değil diye. şuan ameliyattan beri sadece estetik açıdan değil sağlık açısından da çok rahatladım. sana hiç tetkik yapmadan mı kist olmadığına karar verdi doktor? ultrasonda herşey çıkıyor aslında. ama demek ki gerek görmedi ileri tetkiklere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…