• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

ay kızlar ben ameliyattan önce şu yabancı sitelerdeki karın germe fotoğraflarının birkaçına bakıp sonra bakmamaya karar vermiştim. yoksa ameliyattan vazgeçerdim :) şimdi rahatımya meraktan arada bakıyorum. allahım neler varmış şaştım kaldım... nedir biz kadınların çektiği doğum, kilo, gencecik yaşta karınlar mahvoluyor, o karınlar nasıl o hale geliyor yarabbim inanılır gibi değil. bu ameliyat bir mucize...

Ah ah bi de benim önceki karnımı görseydiniz korkup kaçardınız. nasıl yaşamışım onca yıl hayret ki ne hayret....
Ameliyat öncesi akıl edip bi de önceki halinin resmin çekeymişim pek iyi olacakmış... Doktordan istemem gerekecek...
Öpüyorum pinkfloracıımm:16:

Ah ah bi de benim önceki karnımı görseydiniz korkup kaçardınız. nasıl yaşamışım onca yıl hayret ki ne hayret....
Ameliyat öncesi akıl edip bi de önceki halinin resmin çekeymişim pek iyi olacakmış... Doktordan istemem gerekecek...
Öpüyorum pinkfloracıımm:16:

cnm benim kastettiğim aslında kötü ameliyat sonucu olan karınlardı, kötü dikişler vb.
yoksa benim karnımda ameliyat öncesi çok çirkindi bende hiç fotoğraf çekmemiştim, sinirim bozuluyordu.
benimde ameliyat öncesi doktorum çekti, sonra bana gönderdi.
öpüyorum cnm, sevgiler.

ay kızlar ben ameliyattan önce şu yabancı sitelerdeki karın germe fotoğraflarının birkaçına bakıp sonra bakmamaya karar vermiştim. yoksa ameliyattan vazgeçerdim :) şimdi rahatımya meraktan arada bakıyorum. allahım neler varmış şaştım kaldım... nedir biz kadınların çektiği doğum, kilo, gencecik yaşta karınlar mahvoluyor, o karınlar nasıl o hale geliyor yarabbim inanılır gibi değil. bu ameliyat bir mucize...

ben de ameliyat olmadan önce o fotolara ürkerek bakıyordum ve "ay yok benim göbeğim şimdi bile bunlardan güzel" diyordum. hatta acaba ameliyat olma düşüncem abartılı mı filan diye kendimi sorguluyordum:26:ama ameliyattan sonra eski fotoları görünce kendi eski göbeğimden bile ürktüm:35:

slm arkadaslar. istanbul'da karın germe ameliyatı olan var mı? fiyatlar nasıl merak ediyorum.

Merhaba, ben Amerikan hastanesinde Reha Yavuzer e ameliyat oldum. Hem hastane hem doktorum çok iyiydi. Şu anda 5 haftadayım. Fiyat olarak da 16000 lira fakat yapılacak işleme göre fiyat değişebiliyor. Benimkinde lipo yoktu sadece germe yapıldı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bayanlar arkadaşlık isteği nasıl gönderiliyor bulamadım. Telefondan giriyorum. Ameliyat sonrası fotoğraflarınızı görmek istiyorum. Bana istek gönderebilirseniz sevinirim.

Fragola, ben de lazerlipoli yaptırdım. Ben bu siteyi kullanmakta iyi değilim. Herkes senden bahsediyor beni de arkadaş ekler misin bende fotograflarına ulaşabileyim?

Fragola, ben de lazerlipoli yaptırdım. Ben bu siteyi kullanmakta iyi değilim. Herkes senden bahsediyor beni de arkadaş ekler misin bende fotograflarına ulaşabileyim?

Arkadaşlık talebi yolladım canım kabul edince görebilirsin. Ben karın gerdirme ve göğüs dikleştirme ameliyatı oldum asıl ama o esnada karnımın yanlarına, kollarıma ve gıdıma da lazer lipo yaptırdım.

Fragola beyonya gulum geçmişler olsun doktorunuza güvnmekle hiççç yanılmamışsnız tebrikler ..begonya dikiş kısmında tam ortada bi kırmızı yer var dikey.. o da dikiş izimi? bide çok mu çatlaktı karnın yada fotoğraflardamı belli olmuyor sanırım.. benimde buruş buruş çok üzülüyorum bigün sizlet gibi bu kervana katılmayı arzu ediyorum..
ercan beyin burda harikalar yarattığını görüyoruz resmn elinin deydiği herkez harika olmuş helal helaaal diye dşye bi hal oldum :)
Peki kızlar karın germe ücreti nekadar ercann beyin?
Ben kocaelide tonguç beye yaptmayı düşünürkn kararım hızlı bi şeklde değişti
Şuan 1 sırada karın için ercan bey var, bide fiyatlarını öğrensek çok iyi olcak :)

Tesekkurler! Darisi basina.) karin germe icin 10 bin tl yeterli olucak.)

Canim bugün dikisler alındı tabi sigaradan dolayı birkac tanesini bıraktı dönünce orda aldır kalmasinda bir sakinca yok dedi ve sag göğsümün altinda kuş gözü kadar açık yara var ve sürekli hafif sulu kan akıyor onun için antibiyotik verdi. Bak sigaranin mucizeleri ama yinede çok iyi deri kaliten varmış o kadar icmeye çok iyi kapanmislar ama eger karın ameliyatı olsaydin bu kadar ucuz atlatamazdin şimdi anladin mi neden sigara icmeyin diyoruz dedi. Utandim ama hocam ciddi tiryakiyim icmwdigim zaman vücudum kasiliyor dedim. Tamam anlıyorum dedi :) Bu arada sütyen ölçüm de 85 C olmuş bana niye küçük geliyor dedim? Göbek ile mideyi cek icine dedi anammmm bomba gibi oldular :) sana karın yapcaz ya o zaman süper olacaklar dedi. Bende icimde tabi hemen olucam dedim :)))

ne kadar içiyorsun ?

senin küçük dediğin C cup mı :))
çok merak ediyorum şekerim çabuk iyleş de fotoğraf ekle bakalım :)

karın için niyetin varmı?
bu arada ne gezdin bee :24::37::nazar:

Arkadaşlık talebi yolladım canım kabul edince görebilirsin. Ben karın gerdirme ve göğüs dikleştirme ameliyatı oldum asıl ama o esnada karnımın yanlarına, kollarıma ve gıdıma da lazer lipo yaptırdım.

Cnm yaa ben lipo lazer deilde normal lipo yaptırdım.. Arasında fark varmıki? O yüzdenmi şiş hala benim yanlar falan...

Cnm yaa ben lipo lazer deilde normal lipo yaptırdım.. Arasında fark varmıki? O yüzdenmi şiş hala benim yanlar falan...

Farkını bilmiyorum ama lazerde de inanılmaz ödem oluyo bende göbeğimde ve yanlarımda acaip ödem vardı ilk 10 gün belim yoktu dumduz iniyodum simdi daha yeni hafif bi nel oyuntusu görünmeye basladı ufaktan. Ödem 3 ay sürermiş en az

Fragola beyonya gulum geçmişler olsun doktorunuza güvnmekle hiççç yanılmamışsnız tebrikler ..begonya dikiş kısmında tam ortada bi kırmızı yer var dikey.. o da dikiş izimi? bide çok mu çatlaktı karnın yada fotoğraflardamı belli olmuyor sanırım.. benimde buruş buruş çok üzülüyorum bigün sizlet gibi bu kervana katılmayı arzu ediyorum..
ercan beyin burda harikalar yarattığını görüyoruz resmn elinin deydiği herkez harika olmuş helal helaaal diye dşye bi hal oldum :)
Peki kızlar karın germe ücreti nekadar ercann beyin?
Ben kocaelide tonguç beye yaptmayı düşünürkn kararım hızlı bi şeklde değişti
Şuan 1 sırada karın için ercan bey var, bide fiyatlarını öğrensek çok iyi olcak :)

Canım benim deri kalitemle ilgili derim tam gerilmemiş o yüzden o dikey dkiş eski göbek deliğimizn izi. Zamanla geçecek dedi Ercancığım bekleyip göreceğiz bakalım :40:

Sevgili fragola, fotoğraflar süper.Ben 2 ay önce lazerlipoliz yaptırdım. Sonuçtan şimdilik memnunum fakat 2 tane sezeryan dikişim olduğu için dikişlerin üst kısmında küçük bir tümsek var bu tümsek kıyafette yada iç çamaşırından belli olmuyor fakat çıplakken belli oluyor bu nedenle ileride karın gerekirmedi düşünebilirim. Şimdi soruma gelirsek sen evli misin? Doğum yaptın mı? sen de böyle bir durum varmıydı?
Teşekkürler.

Sevgili fragola, fotoğraflar süper.Ben 2 ay önce lazerlipoliz yaptırdım. Sonuçtan şimdilik memnunum fakat 2 tane sezeryan dikişim olduğu için dikişlerin üst kısmında küçük bir tümsek var bu tümsek kıyafette yada iç çamaşırından belli olmuyor fakat çıplakken belli oluyor bu nedenle ileride karın gerekirmedi düşünebilirim. Şimdi soruma gelirsek sen evli misin? Doğum yaptın mı? sen de böyle bir durum varmıydı?
Teşekkürler.

Evliyim canım 2 çocuğum var 33 yaşındayım :) eğer karnında sarkma yoksa deri fazlalığı yoksa derin de cok gergin değilse karnın çok fazla gerilemeyebilir ama o tumsek gider :) 2 sezeryan dikişin neden var? Ben de 2 sezeryan oldum ama doktorum eskisinin üstünden dikti tek izim vardı karın germede o izi de içeri alacak şekilde sezeryan izimin altından kesi yapıldı

Yanlış ifade ettim iki dikiş üst üste görünüşte 1 fakat derinlik olarak iki anlatmayı başarabildim mi:))
Doktorum ameliyat sonrası söyledi dikişleri yapıştığı için arayı açmak istemiş ama zorlanmış tabi karın gölgesindeki yağlar alınınca o kesiğin üstünde küçükte olsa sarkma var. Ben buna da razıyım fakat insanoğlu işte doyurmuşuz oluyor.
Bu arada ben 41 yaşındayım 16 ve 11 yaşında 2 çocuğum var.

Yanlış ifade ettim iki dikiş üst üste görünüşte 1 fakat derinlik olarak iki anlatmayı başarabildim mi:))
Doktorum ameliyat sonrası söyledi dikişleri yapıştığı için arayı açmak istemiş ama zorlanmış tabi karın gölgesindeki yağlar alınınca o kesiğin üstünde küçükte olsa sarkma var. Ben buna da razıyım fakat insanoğlu işte doyurmuşuz oluyor.
Bu arada ben 41 yaşındayım 16 ve 11 yaşında 2 çocuğum var.

Oyy anladım canım benimkinin arası kolay açılmış herhalde izim inceydi. Sarkma cok degilse bilmiyorum canım zor bir ameliyat çünkü biraz

Canım benim deri kalitemle ilgili derim tam gerilmemiş o yüzden o dikey dkiş eski göbek deliğimizn izi. Zamanla geçecek dedi Ercancığım bekleyip göreceğiz bakalım :40:

tatlım son halin çok güzel :)

Ercancığının sana yapacağı sürprizde kaldı aklım :)
yerinde olsam o bir kaç kiloyu nasıl azimle verirdim :)

(banada bir sürpriz yapıp gel seni bedava ameliyat etcem dese ne olurki :1:)

Back