• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Benim de en korktuğum şey bu fragola! Şimdiye kadar cocukları kaldırmadım ama market poşeti kaldırdım. Hafif olmasına elimden geldiğince dikkat ettim. Etrafımda herkes göbek fıtığı tekrarlar deyip duruyor sinirim bozuluyor. Evrene guzel mesajlar gönderelim, bizimki yenilemeyecek :34: benim iki ayım doluyor yarın, vee korseye veda ediyorum. Karnımda hala sislik var.

Bir de komik olacak ama bir şey soracağım kizlar, onceden tuvaletim geldiginde karnım şişmezdi. Simdi hem şişiyor hem de kaskati oluyor. Wc ye girince tüm problem kalkıyor :1: sizlerin de boyle oluyor mu?

Canım bende de o tuvalet problemi var aynı senin dediğin gibi :52: sanırım zamanla geçecekir.

BEN obezite cerrahisi geçirdim 47 kilo verdim. ameliyat olmam için 6 ayım daha var ama ben artık araştırmaya başladım. karun germe ve göğüs düşünüyorum ancak göğsüm sadece dikleştşrilirmi yoksa slikon takılırmı bilemiyorum. benim göğüslerim cok buyuktu ama şimdi kucucuk kaldılar. 80 b takıyprum su an acaba dikleştirmede daha damı kuçulur bunlar ne dersin :))

maşallah :nazar:
harikasın,bravo sana :46:

rubi benim de göğüslerim çok büyüktü 95 D kullanıyordum şimdi 85 B büyük geliyor :))
mutlaka daha küçük görünecektir diye düşünüyorum
çünkü doktor benim göğsümü muayene ederken sarkan deri fazlasını parmaklarıyla toplayıp (alttan büzer gibi)göğüsü yukarı kaldırmıştı.şimdi aynı şeyi aynanın karşında ben yapıyorum o fazlalık toplandığı için gözüme daha küçük ama dik bir göğüs olarak görünüyor :)
biraz karmaşık anlattım ama daha başka şekilde cümle kuramadım :))
bana silikonsuzda olur ama küçük kalır demişti doktor.sanırım omuz yapısıyla vs orantılanıyor.benim de omuzlarım pek dar değil :)

Evet canım günde iki kez dedi doktorum

İlk günler ben de çok hapşurdum ve ölüyorum sanmıştım :( dediğin hat acaba şey mi kuzum hani sırtını yaslayarak oturup bacaklarını biraz kaldırınca karnın kasılıyor ve diklemesine göbeğin ortasındaki hat mı? Fıtık için oraya bakmıştı ve şey demişti işte arası boş bak fıtığın var demişti orası mı o da?

evet tatlım tamda orası.elinle hissedebiliyorsun.ama senin ameliyat daha çok taze :) ödemlerden dolayı hissedemeyebilirsin..
panik olma canım.bak şöyle düşün diyelimki her hangi bir problem var(ki ben sanmıyorum inşallah da yoktur)şu an zaten yapılabilecek bir şey yok.her halukarda bir süre beklemek zorundasın.ondan sonra bir sorun olduğu belirlenirse gereği yapılır.
tadını çıkar arkadaşım bu ameliyatı olmak için o kadar bekledin :) A llaha şükür sorunsuz geçti ameliyatın,şimdi keyif zamanııı :) :16:

hayırlısı olsun başarılı operasyon diliyorum;bende okumuştum ama benim doktorumda bana başla dememişti siğara içiyorum içsenizde ameliyata 3.4 gün kala kesmeniz gerekiyor diye biliyorum

akıllı kadın seksü güzel kadın :16:

sedasayan selam; devlet hastanesi de ucuz değilmiş yazından bunu anladım,hayırlısı olsun nerede kime oluyorsun tarih ne dualarımız seninle:34:

Ercan karacaoğlu yazdığında kendi sitesi çıkıyor orada mail tel iletişim bilgileri var rubi:34:şanslı hastalarız biz yolumuz işini iyi yapan dr ile birleşti

Hayir bana boyle bir sey soylemedi doktorum ve ben kullanmadim ama dedigin sey belki sigara icenler icin gecerli olabilir ben sigara icmiyorum
Ne güzel keşke bende içmeseydim bide şimdi grip oluyorum sanırım nasıl olacak merakla bekliyorum

Jelesec iyi dileklerin için teşekkür ederim. Şişli'de kolan da olucam Dr. Ozan balık yapıcak ameliyatımı. Devlet hastanesi evet benide şaşırttı açıkcası zaten fikir edinmek için gitmiştim işe yaradı ya bide ben ameliyat olan arkadaşlarımın resimlerini görmeyi çok istiyorum ama arkadaşlık isteklerimi kabul etmiyorlar :( kabul edin beniiiiii:)

arkadaşlar merhaba
bu doktor araştırma işini çok anlayamadım ben ankara için soruyorum bunu forumda çok reklamı yapılan doktorlardan çok da olumlu sonuçlar alınmadığı yazıyor çoğunlukla, ee reklamı yapılmamış olanı nasıl bulacağım o zaman adı internette de geçmez:44: ayrıca bulduğum kişiden ameliyat ettiği hastaların fotoğrafını istesem başarılı olanları gösterecek yani ne yapacağını nasıl araştıracağımı tam çözemedim?
bi de ayrıca bir kişinin geçmiş mesajlarını görmek mümkün mü? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benim de en korktuğum şey bu fragola! Şimdiye kadar cocukları kaldırmadım ama market poşeti kaldırdım. Hafif olmasına elimden geldiğince dikkat ettim. Etrafımda herkes göbek fıtığı tekrarlar deyip duruyor sinirim bozuluyor. Evrene guzel mesajlar gönderelim, bizimki yenilemeyecek :34: benim iki ayım doluyor yarın, vee korseye veda ediyorum. Karnımda hala sislik var.

Bir de komik olacak ama bir şey soracağım kizlar, onceden tuvaletim geldiginde karnım şişmezdi. Simdi hem şişiyor hem de kaskati oluyor. Wc ye girince tüm problem kalkıyor :1: sizlerin de boyle oluyor mu?

Canım bana doktor 3 kilodan agır kaldırma demişti posetler hafifse bişey olmaz herhalde. Ben mecburiyetten yaptım yani düşecekti destek olmam gerekti vs cocukların biri 1,5 biri 3,5 yaşında, çok küçükler daha :(

maşallah :nazar:
harikasın,bravo sana :46:

rubi benim de göğüslerim çok büyüktü 95 D kullanıyordum şimdi 85 B büyük geliyor :))
mutlaka daha küçük görünecektir diye düşünüyorum
çünkü doktor benim göğsümü muayene ederken sarkan deri fazlasını parmaklarıyla toplayıp (alttan büzer gibi)göğüsü yukarı kaldırmıştı.şimdi aynı şeyi aynanın karşında ben yapıyorum o fazlalık toplandığı için gözüme daha küçük ama dik bir göğüs olarak görünüyor :)
biraz karmaşık anlattım ama daha başka şekilde cümle kuramadım :))
bana silikonsuzda olur ama küçük kalır demişti doktor.sanırım omuz yapısıyla vs orantılanıyor.benim de omuzlarım pek dar değil :)

evet tatlım tamda orası.elinle hissedebiliyorsun.ama senin ameliyat daha çok taze :) ödemlerden dolayı hissedemeyebilirsin..
panik olma canım.bak şöyle düşün diyelimki her hangi bir problem var(ki ben sanmıyorum inşallah da yoktur)şu an zaten yapılabilecek bir şey yok.her halukarda bir süre beklemek zorundasın.ondan sonra bir sorun olduğu belirlenirse gereği yapılır.
tadını çıkar arkadaşım bu ameliyatı olmak için o kadar bekledin :) A llaha şükür sorunsuz geçti ameliyatın,şimdi keyif zamanııı :) :16:

Ahh bi daha ameliyat olmaktan korkuyorum valla kuzum inşallah bişey yoktur :(

arkadaşlar merhaba
bu doktor araştırma işini çok anlayamadım ben ankara için soruyorum bunu forumda çok reklamı yapılan doktorlardan çok da olumlu sonuçlar alınmadığı yazıyor çoğunlukla, ee reklamı yapılmamış olanı nasıl bulacağım o zaman adı internette de geçmez:44: ayrıca bulduğum kişiden ameliyat ettiği hastaların fotoğrafını istesem başarılı olanları gösterecek yani ne yapacağını nasıl araştıracağımı tam çözemedim?
bi de ayrıca bir kişinin geçmiş mesajlarını görmek mümkün mü? yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canım birinin profil bilgilerini açtığında solda fotografının altında yazdığım cevaplar diye biyer var onu tıklarsan geçmiş cevaplarını ani mesajlarını görebilirsin.

İlk soruna gelecek olursak ankara için mesela bu forumda ankarda ameliyat olanların doktorlarını öğrenip onlarla tanışıp fotoğraflarını isteyebilirsin böylece o doktorların referans olarak yaptıkları ameliyat örneklerini görmüş olursun. Veya etrafında sorup soruşturup bu ameliyatı olan insanlar bulup onların sonuclarına bakabilirsin. Benim şansım doktorumun önceden yaptığı karın germe örneklerini bu forumda görmek oldu. O şekilde karar verdim. Kendimi hala inanılmaz şanslı hissediyorum

arkadaşlar merhaba

canım, bu çok önemli bir ameliyat... sakın güvenmediğin doktora olma.... burdan pek çok kişinin olumlu sonuçlar aldığı doktorlar var... onlara olabilirsin, çünkü ilk elden bilgi aldık onlardan ve samimi olduklarını düşünüyorum. Ankara diye de takılma çok.... avusturyadan, hollandadan gelenler var İstanbul'a... sende gidebilirsin.... ben yaptıracak olsam giderdim... yüz için düşünüyorum mesela... Ankarada kilere güvenemdim... içime sinmedi... 7-8,000 ameliyata vericez de yol masrafını mı veremiycez... kötü sonuçların telafisi çok daha zor canım... öyle düşün:38:

Ne güzel keşke bende içmeseydim bide şimdi grip oluyorum sanırım nasıl olacak merakla bekliyorum

Jelesec iyi dileklerin için teşekkür ederim. Şişli'de kolan da olucam Dr. Ozan balık yapıcak ameliyatımı. Devlet hastanesi evet benide şaşırttı açıkcası zaten fikir edinmek için gitmiştim işe yaradı ya bide ben ameliyat olan arkadaşlarımın resimlerini görmeyi çok istiyorum ama arkadaşlık isteklerimi kabul etmiyorlar :( kabul edin beniiiiii:)

Merhaba canım,
Benim bu operasyonu eylul ekim gibi düşünüyorum çocuğum küçük bakacak kimse olmadığından. Bu arada da para biriktiriyorum işin maddi kısmı gerçekten önemli devlet hastahanesinde olacağından bahsetmişsin fiyat ve tarih hk bilgi verirsen çok memnun olurum..

ohh iyi bari.patolojiye Ercan bey mi gönderdi?

aslında kontrole gittiğimde bu meme ağrısını da konuşacaktım birde Ercan beyin fikrini almak istiyordum ama unuttum :)
neyse bakalım hayırlısı..

ultrason ile bakıldı bayırgülü
yani genel cerraha gitmiştim ben,hem elle hem ultrasonla bakıldı hiç bir şey yok dedi
orada elime gelen bir şey var onu dr da elle muayane ettiğinde hisssetti ama ne olduğunu çokta açıklayamadı.ultrason daki dr sordu çocuk varmı ne kadar emzirdin vs diye,üç çocuk var bende :) üçünüde 2 yaşlarına kadar anne sütüyle besledim hatta ufaklığı 2 yaş 3 ay :))
ailede varmı göğüs problemi dedi yok dedim,o zaman çokta korkma dedi
rahat ayrılmıştım dr yanından.ağrı tekrarlayınca panik yaptım biraz işte :27:

Evet canim ercan bey yolladi. Ben evime döndüm kuzucuklarima kavustum :1:

BEN obezite cerrahisi geçirdim 47 kilo verdim. ameliyat olmam için 6 ayım daha var ama ben artık araştırmaya başladım. karun germe ve göğüs düşünüyorum ancak göğsüm sadece dikleştşrilirmi yoksa slikon takılırmı bilemiyorum. benim göğüslerim cok buyuktu ama şimdi kucucuk kaldılar. 80 b takıyprum su an acaba dikleştirmede daha damı kuçulur bunlar ne dersin :))

Merhaba rubi, eger gögüslerin de cok sarkma ve üst kisimlarin da cok dokun yoksa silikonsuz yapacaklarini sanmiyorum. Ben 3 hafta önce meme diklestirme ve büyütme oldum ama silikon da konuldu. Suan 85 C oldum :1:

Merhaba rubi, eger gögüslerin de cok sarkma ve üst kisimlarin da cok dokun yoksa silikonsuz yapacaklarini sanmiyorum. Ben 3 hafta önce meme diklestirme ve büyütme oldum ama silikon da konuldu. Suan 85 C oldum :1:

Valla bunca yıl küçülttürücem diye gezip simdi de silikon taktırmak biraz tuhaf ve komik geliyor ))

Almanya dan hepinize saygilar, sevgiler :1: 3 hafta aradan sonra sonun da evime dönebildim. Ayy istanbul da ne yorulmusum anlatamam geldigim günden beri yorgunluklar cikiyor sürekli uyuyorum :1: Bu arada hala dikislerimin yarisi alinmadi insallah bu hafta sonuna kadar aldiririm. Ya arkadaslar Ercan bey bana 1 hafta sonra bantlari cikartip günde 2 kere kreme basla dedi ama dikisler daha alinmadigi icin bugün baslamadim. Dikislerin olup olmamasi fark ediyor mu ki? Gerci mail attim ama yine de sizlere sorayim dedim. Fotograflarimi da istedim gönderdigin de eklerim eski ve yeni memisleri görürsünüz :52:

Merhaba arkadaşlar bilgilerinize acilll ihtiyaç var yakın bir arkadasım 1 hafta önce karın germe ameliyatı oldu fakat hematom (kan birikimi) gelişti midesinde şişme oluyor doktoru enjektörle çekti fakat tekrar oluştu daha önce böyle bir durum yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap verebilirmi ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bana doktor 3 kilodan agır kaldırma demişti posetler hafifse bişey olmaz herhalde. Ben mecburiyetten yaptım yani düşecekti destek olmam gerekti vs cocukların biri 1,5 biri 3,5 yaşında, çok küçükler daha :(

Ahh bi daha ameliyat olmaktan korkuyorum valla kuzum inşallah bişey yoktur :(

olmaz inşallah canım...sen benim halimi görsen :)
buna rağmen gayet rahatım :))
bazen anlamlandıramadığım bir rahatlık çöküyor bana :1:

Merhaba arkadaşlar bilgilerinize acilll ihtiyaç var yakın bir arkadasım 1 hafta önce karın germe ameliyatı oldu fakat hematom (kan birikimi) gelişti midesinde şişme oluyor doktoru enjektörle çekti fakat tekrar oluştu daha önce böyle bir durum yaşayan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap verebilirmi ?

çok geçmiş olsun arkadaşına
yapılması gerekeni doktor bilir tabiki
fakat oluş sebebi direnlerle ilgili olabilir, direnler yeteri kadar kalmamıştır.

Merhaba canım,
Benim bu operasyonu eylul ekim gibi düşünüyorum çocuğum küçük bakacak kimse olmadığından. Bu arada da para biriktiriyorum işin maddi kısmı gerçekten önemli devlet hastahanesinde olacağından bahsetmişsin fiyat ve tarih hk bilgi verirsen çok memnun olurum..

Devlet hastanesinden fiyat aldım sadece, 4000 TL ye yapacaklarını söylediler. Ben özelde yaptırıcam. Tarih konusunda da özel gibiler aslına bakarsan ama kesinlikle karın kısmının boş olması gerekiyor yani rejimsiz ameliyat yok diyor :( sabah 10 da ameliyatım var sanırım heyecandan ikiye ayrılıcam...:53:

Geçmiş olsun.. Dr um bana bu durumdan bahsetmişti.. Nadirde olsa gelişebilecek komplikasyonlar arasında buda vardı ve yapılabilecek tek şey bir kaç kez enjektörle çekilmesiydi.. Çok üzüldüm :( inşallah çabucak iyileşir

Back