Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya, bu kadar işlemin hepsini nasıl kaldırıyorsunuz....
bende bir sıkıntı var sanırım
sezryn dikişi alınıyormu gercekten çok iyi ya ben hem sezeryn hem germe amlytı izi kalıyor diye düşünüyordum
Hadi geçmiş olsun kubra iyi istrhatler
Valla D ye yakın yaptım dedi ama tam bedenimi sormayı unuttum. Adamın yanına girince herşeyi unutuyorum şimdi liste hazırladım herşeyi sorcam :) Neden büyük koymadın dedim almadı napayım dedi Zorlasaydım da silikonlar yandan mı fırlasaydı dedi :))))))))) bende Ercanın yalancısıyım Yav onlar harbiden ödem çünkü çok sinirim bozuldu Ercan beye gösterdim strese girdim diye parmagıyla bastı bak korkma onlar ödem dedi. Umarım öyledir :18:
Gergincim iyiyim tatlım sen nasılsın sinizüt mü oldun yine canım ya kiyamam bence nazar değiyo sana dikkat et kendine öpüyorum kocaman
bence de kaldırsın, göz zevkimizi bozuyo
Canim benimmm (kalp kalp opucuk opucukkk) :)) (telefondan yapamiyorum da hihi)
bebeğim benim tarih ertelendi mink yavru hasta biraz daha iyi ama iyice düzelsin eşimde yan çizdi izin alamam diye ayın sonuna kadar olurum inşallah gerçi doktoru aradım Mayısın ilk haftasına kadar dolu dedi boşluk olursa alacak (ama sanki beni ameliyat etmek istemiyor gibi valla bıktımı ne) nolac senin tarihi alayım mı ben kaçı idi
Frogo yıktın forumu kaldır o resimleri valla benin bile nazarım değebilir
canım çok geçmiş olsun, o sinüzit bir kere girdi mi kolay kolay çıkmaz ben de zamanında çok çektim bilirim.
kızlar ameliyat oldum kurtuldum şuan ödemli ödemli dolaşıyorum 💥 ama buz çok iyi geliyor buzu dikiş yerine temas ettirmiyorsunuz üst tarafa koyun doku iyileşmeside sağlıyor Serdar Eren tavsiyesi dik yürümeye başladım ama 3. Çocuğu doğurmuş kadar oldum :) bol bol bitki çayları için 'doğadan dokuzlu çay' ödem attırıyor kızlar. Zor günler yavaş yavaş gidiyor hastane şartları çok önemli ben prensesler gibi bakıldım diyebilirim ekip çok profesyonel 👍 Serdar Eren müthiş bir doktor 👍 oturmayın yürüyün bol bol kaslara çok iyi geliyor kendinizi zorlayın çabuk iyileşiyorsunuz umarım tüm ameliyat olacakların çektiği çileye değer ve yüzleri güler :) benim şuan ödemden (ama fazla değil) ve yeni ameliyat oluşumdan tam anlaşılmıyor sonucu merak içindeyim 😳 kafamdaki tek soru şuan tek dikişim var sezaryen dikişini aldı fakat dikiş biraz yukarıda gibi, onuda sordum çok taze olduğumdan sonra çok beğeneceğimi söyledi rahatladım.
Bu ameliyatı olanlar dikişinden memnunlarmı?
Kanama sıkıntım vardı ama bitti ben biraz fazla telaş yapmışım :)
Valla D ye yakın yaptım dedi ama tam bedenimi sormayı unuttum. Adamın yanına girince herşeyi unutuyorum şimdi liste hazırladım herşeyi sorcam :) Neden büyük koymadın dedim almadı napayım dedi Zorlasaydım da silikonlar yandan mı fırlasaydı dedi :))))))))) bende Ercanın yalancısıyım Yav onlar harbiden ödem çünkü çok sinirim bozuldu Ercan beye gösterdim strese girdim diye parmagıyla bastı bak korkma onlar ödem dedi. Umarım öyledir :18:
Canım benim D ye yakın yaptıysa kocaman olmuşlardır. Ulu ulu memeler, offff yıkacan ortalığı Benimkiler senin yanıda pimpon topu kadar kalır B ile C cup arası yaptı Ercan'cığım buna bile eşim büyük diyor cnaım herşeyin iyi gitmesine çok sevindim. Ödemler zamanla geçecek göğüs daha bir toparlıyor o zaman biraz daha yumuşuyor ve gerçek memişler daha da güzel oluyor
oo D ye yakınsa büyüktür zaten
bence sana küçük geliyor...neyse az daha geçsin bakarız fotoğraflarına :)
ne çektik şu ödemlerden bee
iyi olmana çok sevindim canım
evet meloşum yaa çok sevdi beni gitmiyor :)
nazarlık bişiy kalmadı valla bu gün beni uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşım gördü
ilk tepkisi ay ne kadar çirkinleşmişsin yaa bırak diyeti yine kilo al dedi :)))
Selam arkadaslar ameliyat olanlara cookkk gecmis olsun.hastane cantanizda neler goturdunuz? Kombine gogus ve karin sonradinda nasil bir gecelik yada pijama rahat olur acaba? Onden tamamen dugmeli bisey mi
bulmak lazim ki?????
Bugün dikislerim alındı sütyen bedenimi sordum 85 C dedi, hocam hic belli olmuyor dedim o mide ile göbeği icinee cek bak nasil olcak dedi şok oldum :))) ama daha ödemlerin var onlar inince göğüste tam seklini alinca bomba olacaklar şimdiden bile bomba seklindeler dedi :) ama bana masaj vermedi şimdiden gayet güzel yumusamaya baslamislar dedi bakalim canim zamanla neler olacak.
Ameliyat olacagin hastahaneye bağlı ben memorial de göğüs estetiği oldum ve gecelik tarzında elbise ve tek kullanimlik terligini hastahane veriyor. Cokta birşey almana gerek yok. Burdaki arkadaşlar bogaz pastili ve pipet demislerdi onlar çok işe yariyor. Çünkü su içerken kalkamiyorsunuz pipet kolaylik sagliyor ve bogaziniz kuruduğu içinde pastil cok iyi benim agzimda sürekli pastil vardi ve hiç öksürmedim.
Canım 85 C gayet iyi, beimde 80 B-C cup arası oldu. Brazdan resim eklemeyi düşünüyorum . Görürsün
Begoo ekledin mii meraktayım???
Ben de az önce dikislerin üstündeki bantları çıkarıp silikon bant yapıstırıp fotografladım, silikon bant kullananlar baksanıza dogru olmus mu, goguslerden birini bantlı ve yakından cektim
Tatlım arkadaşlık isteği gönderdim. Şaşırdım değilmiydiki daha önce...
kızlar ameliyat oldum kurtuldum şuan ödemli ödemli dolaşıyorum 💥 ama buz çok iyi geliyor buzu dikiş yerine temas ettirmiyorsunuz üst tarafa koyun doku iyileşmeside sağlıyor Serdar Eren tavsiyesi dik yürümeye başladım ama 3. Çocuğu doğurmuş kadar oldum :) bol bol bitki çayları için 'doğadan dokuzlu çay' ödem attırıyor kızlar. Zor günler yavaş yavaş gidiyor hastane şartları çok önemli ben prensesler gibi bakıldım diyebilirim ekip çok profesyonel 👍 Serdar Eren müthiş bir doktor 👍 oturmayın yürüyün bol bol kaslara çok iyi geliyor kendinizi zorlayın çabuk iyileşiyorsunuz umarım tüm ameliyat olacakların çektiği çileye değer ve yüzleri güler :) benim şuan ödemden (ama fazla değil) ve yeni ameliyat oluşumdan tam anlaşılmıyor sonucu merak içindeyim 😳 kafamdaki tek soru şuan tek dikişim var sezaryen dikişini aldı fakat dikiş biraz yukarıda gibi, onuda sordum çok taze olduğumdan sonra çok beğeneceğimi söyledi rahatladım.
Bu ameliyatı olanlar dikişinden memnunlarmı?
Değilmişiz kuzum valla görünce ben de şaşırdım ekledim hemen