Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Canim ben kombine ameliyat olduum icin tek karin germe konusunda bir fikrim yok ama mail atarsan sana fiyat verir ercan bey maillerine her gun geri donus yapiyor :)

fragola fotoğraflarını gördüm, çok beğendim, harika olmuşsun, tekrar geçmişler olsun

Cok tesekkur ederim canim sagol :)

Fragola tatlımmm
Muhteşemmmmmm maşallahhh canımmm ya bizede nasip olur inşş dr un kimdi???

Oyyy cok tesekkurler canim doktorum doc dr ercan karacaoglu efenim :))

Masallah hakkaten memislerine gobegine onun da :))

melosb tatlım nasılsın ?
hiç sesin çıkmıyor her şey yolundamı?

kızlar fragolayı nazardan çatlatmayalım :)
fotoğraflara bakınca en kocamanından MAŞALLAH ı ihmal etmeyelim :)

Canim benimmm (kalp kalp opucuk opucukkk) :)) (telefondan yapamiyorum da hihi)

Jelesec nerelere kayboldun ameliyat hazırlıklarına mı başladın Dikişleri aldırınca yanına ziyarete gelirim.

bebeğim benim tarih ertelendi mink yavru hasta biraz daha iyi ama iyice düzelsin eşimde yan çizdi izin alamam diye ayın sonuna kadar olurum inşallah gerçi doktoru aradım Mayısın ilk haftasına kadar dolu dedi boşluk olursa alacak (ama sanki beni ameliyat etmek istemiyor gibi valla bıktımı ne) nolac senin tarihi alayım mı ben kaçı idi

Frogo yıktın forumu kaldır o resimleri valla benin bile nazarım değebilir

Hakikatn maşalahhh fragolaa tşk ederimm

Gergincim iyiyim tatlım sen nasılsın sinizüt mü oldun yine canım ya kiyamam bence nazar değiyo sana dikkat et kendine öpüyorum kocaman

bence de kaldırsın, göz zevkimizi bozuyo

kızlar ameliyat oldum kurtuldum şuan ödemli ödemli dolaşıyorum 💥 ama buz çok iyi geliyor buzu dikiş yerine temas ettirmiyorsunuz üst tarafa koyun doku iyileşmeside sağlıyor Serdar Eren tavsiyesi dik yürümeye başladım ama 3. Çocuğu doğurmuş kadar oldum :) bol bol bitki çayları için 'doğadan dokuzlu çay' ödem attırıyor kızlar. Zor günler yavaş yavaş gidiyor hastane şartları çok önemli ben prensesler gibi bakıldım diyebilirim ekip çok profesyonel 👍 Serdar Eren müthiş bir doktor 👍 oturmayın yürüyün bol bol kaslara çok iyi geliyor kendinizi zorlayın çabuk iyileşiyorsunuz umarım tüm ameliyat olacakların çektiği çileye değer ve yüzleri güler :) benim şuan ödemden (ama fazla değil) ve yeni ameliyat oluşumdan tam anlaşılmıyor sonucu merak içindeyim 😳 kafamdaki tek soru şuan tek dikişim var sezaryen dikişini aldı fakat dikiş biraz yukarıda gibi, onuda sordum çok taze olduğumdan sonra çok beğeneceğimi söyledi rahatladım.
Bu ameliyatı olanlar dikişinden memnunlarmı?

canım çok geçmiş olsun, o sinüzit bir kere girdi mi kolay kolay çıkmaz ben de zamanında çok çektim bilirim.

kızlarrrr el cevap
ben ne zaman yan yatabileceğim???
oturararak yatmaktan iflahım kesildi

canım ben 5. günden itibaren yan yatmaya başladım sırt üstü yatınca inanlımaz ağrı giriyor. dizlerimin altına yastık koyuyordum onuda kaldırdım
yan yatıp dizlerini karnına çek cenin pozisyonu sonra mışıl mışıl uyu bir bakmışsın ertesi gün daha dik yürüyorsun
doktorum hastalık psikolojisinden çıkarsan çabuk iyileşirsin dedi. sadece ağır kaldırma ve uzanma yok bol bol yürü ve buzla kendini bak nasıl ayaklanıyorsun :)

Aa öylemi gecmis olsun. bende bugün otarafa geliyorum diye ezgiyi arayip randevuyu bugüne aldim. Yarin tekrar boşuna o strese girmiyeyim. Son noktaya geldik bakalım dikişler alınırken nasil olcak :) helede o bantlar nasıl cikcak sanki vücudumla bütünlestiler :)))

Çok geçmiş olsun darısı tüm isteyenlere ve bana:)kanama sıkıntın vardı merak ettik seni şimdi nasılsın

Sevindim cnm çok acılı bi süreçmi anestezi sıkıntılımı cnm bu soruları sana sorma nedenim ismail ve serdar bey arasında gidip geliyorum serdar bey ağar basıyor ama fiyatı merak ediyorum yardımcı olursan minnettar kalırım sana :)

Hahahah canım benimmmm :)))

Hakikatn maşalahhh fragolaa tşk ederimm

Cok sagol nestecım rica ederim nidimekkk :)

bence de kaldırsın, göz zevkimizi bozuyo

Hiho

Gecmis olsun kubracım benim 23. Gunum memnunum dikişlerimden

canım ya, bu kadar işlemin hepsini nasıl kaldırıyorsunuz....

bende bir sıkıntı var sanırım

sezryn dikişi alınıyormu gercekten çok iyi ya ben hem sezeryn hem germe amlytı izi kalıyor diye düşünüyordum
Hadi geçmiş olsun kubra iyi istrhatler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…