evet bencede çok :)
ameliyattan sonra oldu mothers,başka bir şikayetim yok o yüzden dr a gitmedim,zamanla geçeceğini düşünüyorum.bir de limon77 arkadaşımız ben ameliyata girmeden telefonda konuşurken bahsetmişti onlarda benzer durumlar yaşamışlar.bazı kişilerde olabiliyormuş...
Canım sen yine de bi kadın dogumcuya
Görün ihmal etme.kontrol olmuş olursun
Fragola beyonya gulum geçmişler olsun doktorunuza güvnmekle hiççç yanılmamışsnız tebrikler ..begonya dikiş kısmında tam ortada bi kırmızı yer var dikey.. o da dikiş izimi? bide çok mu çatlaktı karnın yada fotoğraflardamı belli olmuyor sanırım.. benimde buruş buruş çok üzülüyorum bigün sizlet gibi bu kervana katılmayı arzu ediyorum..
ercan beyin burda harikalar yarattığını görüyoruz resmn elinin deydiği herkez harika olmuş helal helaaal diye dşye bi hal oldum :)
Peki kızlar karın germe ücreti nekadar ercann beyin?
Ben kocaelide tonguç beye yaptmayı düşünürkn kararım hızlı bi şeklde değişti
Şuan 1 sırada karın için ercan bey var, bide fiyatlarını öğrensek çok iyi olcak :)
fragola fotoğraflarını gördüm, çok beğendim, harika olmuşsun, tekrar geçmişler olsun
Fragola tatlımmm
Muhteşemmmmmm maşallahhh canımmm ya bizede nasip olur inşş dr un kimdi???
çok sevindim :)
ben de iyiyim canım yine sinüzit oldum :) bu yıl kaderim bu galiba :)))
ameliyattan sonra oldu mothers,başka bir şikayetim yok o yüzden dr a gitmedim,zamanla geçeceğini düşünüyorum.bir de limon77 arkadaşımız ben ameliyata girmeden telefonda konuşurken bahsetmişti onlarda benzer durumlar yaşamışlar.bazı kişilerde olabiliyormuş...
maşallah:)
gördüüm orada yazamadım memişleri kıskanıyorum :)))
üstüne birde nutella yiyosun iyice çatlatıyosun beni
melosb tatlım nasılsın ?
hiç sesin çıkmıyor her şey yolundamı?
kızlar fragolayı nazardan çatlatmayalım :)
fotoğraflara bakınca en kocamanından MAŞALLAH ı ihmal etmeyelim:)
Jelesec nerelere kayboldun ameliyat hazırlıklarına mı başladınDikişleri aldırınca yanına ziyarete gelirim.
bebeğim benim tarih ertelendi mink yavru hasta biraz daha iyi ama iyice düzelsin eşimde yan çizdi izin alamam diye ayın sonuna kadar olurum inşallah gerçi doktoru aradım Mayısın ilk haftasına kadar dolu dedi boşluk olursa alacak (ama sanki beni ameliyat etmek istemiyor gibi valla bıktımı ne) nolac senin tarihi alayım mı ben kaçı idi
Frogo yıktın forumu kaldır o resimleri valla benin bile nazarım değebilir
bebeğim benim tarih ertelendi mink yavru hasta biraz daha iyi ama iyice düzelsin eşimde yan çizdi izin alamam diye ayın sonuna kadar olurum inşallah gerçi doktoru aradım Mayısın ilk haftasına kadar dolu dedi boşluk olursa alacak (ama sanki beni ameliyat etmek istemiyor gibi valla bıktımı ne) nolac senin tarihi alayım mı ben kaçı idi
çok sevindim :)
ben de iyiyim canım yine sinüzit oldum :) bu yıl kaderim bu galiba :)))
maşallah:)
gördüüm orada yazamadım memişleri kıskanıyorum :)))
üstüne birde nutella yiyosun iyice çatlatıyosun beni
kızlarrrr el cevap
ben ne zaman yan yatabileceğim???
oturararak yatmaktan iflahım kesildi
kızlar ameliyat oldum kurtuldum şuan ödemli ödemli dolaşıyorum 💥 ama buz çok iyi geliyor buzu dikiş yerine temas ettirmiyorsunuz üst tarafa koyun doku iyileşmeside sağlıyor Serdar Eren tavsiyesi dik yürümeye başladım ama 3. Çocuğu doğurmuş kadar oldum :) bol bol bitki çayları için 'doğadan dokuzlu çay' ödem attırıyor kızlar. Zor günler yavaş yavaş gidiyor hastane şartları çok önemli ben prensesler gibi bakıldım diyebilirim ekip çok profesyonel 👍 Serdar Eren müthiş bir doktor 👍 oturmayın yürüyün bol bol kaslara çok iyi geliyor kendinizi zorlayın çabuk iyileşiyorsunuz umarım tüm ameliyat olacakların çektiği çileye değer ve yüzleri güler :) benim şuan ödemden (ama fazla değil) ve yeni ameliyat oluşumdan tam anlaşılmıyor sonucu merak içindeyim 😳 kafamdaki tek soru şuan tek dikişim var sezaryen dikişini aldı fakat dikiş biraz yukarıda gibi, onuda sordum çok taze olduğumdan sonra çok beğeneceğimi söyledi rahatladım.
Bu ameliyatı olanlar dikişinden memnunlarmı?
Çok geçmiş olsun darısı tüm isteyenlere ve bana:)kanama sıkıntın vardı merak ettik seni şimdi nasılsın
Hakikatn maşalahhh fragolaa tşk ederimm
bence de kaldırsın, göz zevkimizi bozuyo
kızlar ameliyat oldum kurtuldum şuan ödemli ödemli dolaşıyorum 💥 ama buz çok iyi geliyor buzu dikiş yerine temas ettirmiyorsunuz üst tarafa koyun doku iyileşmeside sağlıyor Serdar Eren tavsiyesi dik yürümeye başladım ama 3. Çocuğu doğurmuş kadar oldum :) bol bol bitki çayları için 'doğadan dokuzlu çay' ödem attırıyor kızlar. Zor günler yavaş yavaş gidiyor hastane şartları çok önemli ben prensesler gibi bakıldım diyebilirim ekip çok profesyonel 👍 Serdar Eren müthiş bir doktor 👍 oturmayın yürüyün bol bol kaslara çok iyi geliyor kendinizi zorlayın çabuk iyileşiyorsunuz umarım tüm ameliyat olacakların çektiği çileye değer ve yüzleri güler :) benim şuan ödemden (ama fazla değil) ve yeni ameliyat oluşumdan tam anlaşılmıyor sonucu merak içindeyim 😳 kafamdaki tek soru şuan tek dikişim var sezaryen dikişini aldı fakat dikiş biraz yukarıda gibi, onuda sordum çok taze olduğumdan sonra çok beğeneceğimi söyledi rahatladım.
Ahh aynen oyle cok sagol canım :)
Cok sagol canım ben karn germe karnımın yanlara lipo üst kollara ve gıdıya lipo bir de göğüs dikleştirip implant taktırma yaptırdım :) bacaklarıma bişi yapılmadı onlar inceydi zati problemim üst gövdemde benim sırtım da cok yaglı mesela
teşekkürler canımsezryn dikişi alınıyormu gercekten çok iyi yaben hem sezeryn hem germe amlytı izi kalıyor diye düşünüyordum
Hadi geçmiş olsun kubra iyi istrhatler
Sevindim cnm çok acılı bi süreçmi anestezi sıkıntılımı cnm bu soruları sana sorma nedenim ismail ve serdar bey arasında gidip geliyorum serdar bey ağar basıyor ama fiyatı merak ediyorum yardımcı olursan minnettar kalırım sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?