Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım ya, bu kadar işlemin hepsini nasıl kaldırıyorsunuz....

bende bir sıkıntı var sanırım

Narkozu almisken hepsi aradan ciksin istedim ben

sezryn dikişi alınıyormu gercekten çok iyi ya ben hem sezeryn hem germe amlytı izi kalıyor diye düşünüyordum
Hadi geçmiş olsun kubra iyi istrhatler

Yok sezeryan izi gidiyor benim doktorum cizim yaparken sezeryan izinin de altindan kesecegim onu da dikisin icine almak icin demisti

oo D ye yakınsa büyüktür zaten
bence sana küçük geliyor...neyse az daha geçsin bakarız fotoğraflarına :)

ne çektik şu ödemlerden bee

Gergincim iyiyim tatlım sen nasılsın sinizüt mü oldun yine canım ya kiyamam bence nazar değiyo sana dikkat et kendine öpüyorum kocaman

iyi olmana çok sevindim canım
evet meloşum yaa çok sevdi beni gitmiyor :)
nazarlık bişiy kalmadı valla bu gün beni uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşım gördü
ilk tepkisi ay ne kadar çirkinleşmişsin yaa bırak diyeti yine kilo al dedi :)))

Son düzenleme:

anammm nazarmı verdik adama

kötüleyelim azıcık belki nazarın etkisi geçer

hayır şimdi yeni doktor bul et uzun iş yav...

neyse boş ver bak astrologlar falan bu aralar ameliyat olmayın diyor :)

canım çok geçmiş olsun, o sinüzit bir kere girdi mi kolay kolay çıkmaz ben de zamanında çok çektim bilirim.

sağol canım
evet kolay gitmeyecek gibi inatlaşıyoruz bakalım kim kazanacak :)

hadi geçmiş olsun

Kanama sıkıntım vardı ama bitti ben biraz fazla telaş yapmışım :)

seni telaşeci seniiii korkuttun bizide

Canım benim D ye yakın yaptıysa kocaman olmuşlardır. Ulu ulu memeler, offff yıkacan ortalığı Benimkiler senin yanıda pimpon topu kadar kalır B ile C cup arası yaptı Ercan'cığım buna bile eşim büyük diyor cnaım herşeyin iyi gitmesine çok sevindim. Ödemler zamanla geçecek göğüs daha bir toparlıyor o zaman biraz daha yumuşuyor ve gerçek memişler daha da güzel oluyor

ay kızlar ben ameliyattan önce şu yabancı sitelerdeki karın germe fotoğraflarının birkaçına bakıp sonra bakmamaya karar vermiştim. yoksa ameliyattan vazgeçerdim :) şimdi rahatımya meraktan arada bakıyorum. allahım neler varmış şaştım kaldım... nedir biz kadınların çektiği doğum, kilo, gencecik yaşta karınlar mahvoluyor, o karınlar nasıl o hale geliyor yarabbim inanılır gibi değil. bu ameliyat bir mucize...

Selam arkadaslar ameliyat olanlara cookkk gecmis olsun.hastane cantanizda neler goturdunuz? Kombine gogus ve karin sonradinda nasil bir gecelik yada pijama rahat olur acaba? Onden tamamen dugmeli bisey mi
bulmak lazim ki?????

Bugün dikislerim alındı sütyen bedenimi sordum 85 C dedi, hocam hic belli olmuyor dedim o mide ile göbeği icinee cek bak nasil olcak dedi şok oldum :))) ama daha ödemlerin var onlar inince göğüste tam seklini alinca bomba olacaklar şimdiden bile bomba seklindeler dedi :) ama bana masaj vermedi şimdiden gayet güzel yumusamaya baslamislar dedi bakalim canim zamanla neler olacak.

Canim bugün dikisler alındı tabi sigaradan dolayı birkac tanesini bıraktı dönünce orda aldır kalmasinda bir sakinca yok dedi ve sag göğsümün altinda kuş gözü kadar açık yara var ve sürekli hafif sulu kan akıyor onun için antibiyotik verdi. Bak sigaranin mucizeleri ama yinede çok iyi deri kaliten varmış o kadar icmeye çok iyi kapanmislar ama eger karın ameliyatı olsaydin bu kadar ucuz atlatamazdin şimdi anladin mi neden sigara icmeyin diyoruz dedi. Utandim ama hocam ciddi tiryakiyim icmwdigim zaman vücudum kasiliyor dedim. Tamam anlıyorum dedi :) Bu arada sütyen ölçüm de 85 C olmuş bana niye küçük geliyor dedim? Göbek ile mideyi cek icine dedi anammmm bomba gibi oldular :) sana karın yapcaz ya o zaman süper olacaklar dedi. Bende icimde tabi hemen olucam dedim :)))

Selam arkadaslar ameliyat olanlara cookkk gecmis olsun.hastane cantanizda neler goturdunuz? Kombine gogus ve karin sonradinda nasil bir gecelik yada pijama rahat olur acaba? Onden tamamen dugmeli bisey mi
bulmak lazim ki?????

Ameliyat olacagin hastahaneye bağlı ben memorial de göğüs estetiği oldum ve gecelik tarzında elbise ve tek kullanimlik terligini hastahane veriyor. Cokta birşey almana gerek yok. Burdaki arkadaşlar bogaz pastili ve pipet demislerdi onlar çok işe yariyor. Çünkü su içerken kalkamiyorsunuz pipet kolaylik sagliyor ve bogaziniz kuruduğu içinde pastil cok iyi benim agzimda sürekli pastil vardi ve hiç öksürmedim.

Canım 85 C gayet iyi, beimde 80 B-C cup arası oldu. Brazdan resim eklemeyi düşünüyorum . Görürsün

Cok tesekkurler

Canım 85 C gayet iyi, beimde 80 B-C cup arası oldu. Brazdan resim eklemeyi düşünüyorum . Görürsün

Begoo ekledin mii meraktayım???

Ben de az önce dikislerin üstündeki bantları çıkarıp silikon bant yapıstırıp fotografladım, silikon bant kullananlar baksanıza dogru olmus mu, goguslerden birini bantlı ve yakından cektim

Tatlım arkadaşlık isteği gönderdim. Şaşırdım değilmiydiki daha önce...

Canım çok çok geçmiş olsun. Aslında hastaneye ziyaretine gelecektim ama yoğunluktan uğrayamadım. Hastane yol üstünde fakat hep geç oldu..
Neyse bitti çok şükür korkuttun bizi önce Biraz zaman geçsin çok daha memnun olacaksın...
sevgiler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…