hahahah sağol canımm :)
mangacım applicationdan çık safariden gir ordan görürsün canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahah sağol canımm :)
mangacım applicationdan çık safariden gir ordan görürsün canım
gez sen gezz :)))
Facebook da görmüşsündür bugün öyle böyle değil abartısız 5 km yürüdüm hemde sadece 1 saatlik mola vererek Ama akşam eve geldim benim memişler patlamaya hazır birer bomba olmuş silikonlar kaydı sandım :18:
matruşkacıım
ameliyata girdiğimde regl in 5.günüydü
normalde 9 gün çok yoğun geçiririm.o yüzdende çok korktum hani ameliyatlıyken sonda vs varken kendimi nasıl koriycam diye
ama amlyt tan sonra çok az kanama oldu.yani hemşirelerin verdiği tampom yeterli geliyordu fakat 15.güne kadar devam etti
ameliyattan beri de tam gününde regl oluyor fakat 15 gün devam ediyor...
ve eskisi gibi yoğun değil :)
biraz açık yazmak durumunda kaldım ama başka türlü anlatamadım:)
bende durum bu
aa doğruya senin komşu da yaptırmıştı
karın göğüs mü sadce göğüsmüydü o ?
Harika olmuşsun canım valla kız gibi olmuş karın göğüsler bayıldım. Benim göbüşüm senden fazla seninki gibi sonuç verirmi bilmiyorum. Ama doktorun bir numara o kesin göbek deliği bile çok güzel . Ne diyeyim canım Allah sahibine bağışlasın. Süpersin ...
Tek tek alıntılamadım kızlar
matruşka reglinin oynaması normal canım panic yapma az sabır yatakda yayılacaksın
kzılar benim tarih ötelendi minik hasta yeni tarihi yazcağım netleşşsin
Froğa muhteşem olmuşsun sorun büyükmüş iyiki yaptırmışsın baycan sende de showww yapmış göbek deliğin harika memeler bomba
Hihi cok sagol canimmmm begenmene cok sevindimmm sorun cok buyuktu bende gercekten de cok sukur kurtuldum
Facebook da görmüşsündür bugün öyle böyle değil abartısız 5 km yürüdüm hemde sadece 1 saatlik mola vererek Ama akşam eve geldim benim memişler patlamaya hazır birer bomba olmuş silikonlar kaydı sandım :18:
Merak etme canım, kaymıyorlar öyle kolay kolay. Ben 3.günümde 5km yürüyüp 5 saat kadarda dışarda kalmıştım, hemde 3 derecede . Ercan Bey, yürü yeterki demişti. Kolların o aralıkta fazla kullanılmadığı için kesi yerindeki kaslar sertleşiyor. Ayrıca rüzgarda aldıysan, memeler direk sertleşiyor.
Henüz o bölgede tam kanlanma olmadığı için dış etkenlerden fazlaca etkileniyorlar. 15.güne geldin yanlış hatırlamıyorsam, dikiş yerlerine dokunmadan yavaş yavaş boyun masajı yapar gibi masaj yapabilirsin. Yumuşacık oluyorlar.
begenme ne bayıldım iki çocuğum var deme kimseye
canım 15 gün çok değil mi ameliyattan sonra mı böyle oldu yoksa hep mi böyle doktora gittin mi aman kendine dikkat et öptümgez sen gezz :)))
matruşkacıım
ameliyata girdiğimde regl in 5.günüydü
normalde 9 gün çok yoğun geçiririm.o yüzdende çok korktum hani ameliyatlıyken sonda vs varken kendimi nasıl koriycam diye
ama amlyt tan sonra çok az kanama oldu.yani hemşirelerin verdiği tampom yeterli geliyordu fakat 15.güne kadar devam etti
ameliyattan beri de tam gününde regl oluyor fakat 15 gün devam ediyor...
ve eskisi gibi yoğun değil :)
biraz açık yazmak durumunda kaldım ama başka türlü anlatamadım:)
bende durum bu
Canımmm ben çok şişim ama iyiyim sağol çok sordugun için :) sen naslsın?
selam bayır gülü nasılsın her şey yolundamı?
capoeira daha çok yeni ameliyatın tatlım belki ödemdir
o bölgeye toplanmıştır vs vs vs...
doktorunla iletişim halindesindir bi gitsen ya da sorsan
en doğrusunu o söyler sana
Canım ben ameliyat olalı 13 gün oldu.16 nisanda dikişlerim alıncak ama istanbul kazan ben kepçe geziyorum bu gidişle dikşşler alınmadan düşcek galiba Ercan beye sordum diskoda tepinme içiyonmu geziyon mu naparsan yap dedi, bende doktorumun sözünden çıkmıyorum
ben de gayet iyiyim, hafiften incelmeye devam ediyorum :) yakında foto paylaşmayı umuyorum...
gerçekten çok hoş olmuşsunuz arkadaşlar valla ne diyim darısı olak isteyenlerin başına yeniden doğmak gibi galiba :)
Fragola bacım sen nerelerini yaptırdın. Valla psikolojim bozuldu.benim bacaklar yarmagül gibi .seninkiler süper olmuş