• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Harika olmuşsun canım valla kız gibi olmuş karın göğüsler bayıldım. Benim göbüşüm senden fazla seninki gibi sonuç verirmi bilmiyorum. Ama doktorun bir numara o kesin göbek deliği bile çok güzel . Ne diyeyim canım Allah sahibine bağışlasın. Süpersin ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gez sen gezz :)))

matruşkacıım
ameliyata girdiğimde regl in 5.günüydü
normalde 9 gün çok yoğun geçiririm.o yüzdende çok korktum hani ameliyatlıyken sonda vs varken kendimi nasıl koriycam diye
ama amlyt tan sonra çok az kanama oldu.yani hemşirelerin verdiği tampom yeterli geliyordu fakat 15.güne kadar devam etti

ameliyattan beri de tam gününde regl oluyor fakat 15 gün devam ediyor...
ve eskisi gibi yoğun değil :)
biraz açık yazmak durumunda kaldım ama başka türlü anlatamadım:)
bende durum bu

Facebook da görmüşsündür bugün öyle böyle değil abartısız 5 km yürüdüm hemde sadece 1 saatlik mola vererek Ama akşam eve geldim benim memişler patlamaya hazır birer bomba olmuş silikonlar kaydı sandım

Tek tek alıntılamadım kızlar :ssz:

matruşka reglinin oynaması normal canım panic yapma :34:az sabır yatakda yayılacaksın :9:

kzılar benim tarih ötelendi minik hasta yeni tarihi yazcağım netleşşsin :34:

Froğa muhteşem olmuşsun sorun büyükmüş iyiki yaptırmışsın :21: baycan sende de showww yapmış:32: göbek deliğin harika memeler bomba :nazar:

Harika olmuşsun canım valla kız gibi olmuş karın göğüsler bayıldım. Benim göbüşüm senden fazla seninki gibi sonuç verirmi bilmiyorum. Ama doktorun bir numara o kesin göbek deliği bile çok güzel . Ne diyeyim canım Allah sahibine bağışlasın. Süpersin ...

Verir canim cok kilo fazlan yoksa gayet guzel sonuc verir bu arada cok tesekkur ederim guzel sozlerin icin :))

Tek tek alıntılamadım kızlar :ssz:

matruşka reglinin oynaması normal canım panic yapma :34:az sabır yatakda yayılacaksın :9:

kzılar benim tarih ötelendi minik hasta yeni tarihi yazcağım netleşşsin :34:

Froğa muhteşem olmuşsun sorun büyükmüş iyiki yaptırmışsın :21: baycan sende de showww yapmış:32: göbek deliğin harika memeler bomba :nazar:

Hihi cok sagol canimmmm begenmene cok sevindimmm sorun cok buyuktu bende gercekten de cok sukur kurtuldum

Facebook da görmüşsündür bugün öyle böyle değil abartısız 5 km yürüdüm hemde sadece 1 saatlik mola vererek :1: Ama akşam eve geldim benim memişler patlamaya hazır birer bomba olmuş silikonlar kaydı sandım :53: :18:

Merak etme canım, kaymıyorlar öyle kolay kolay. Ben 3.günümde 5km yürüyüp 5 saat kadarda dışarda kalmıştım, hemde 3 derecede :-). Ercan Bey, yürü yeterki demişti. Kolların o aralıkta fazla kullanılmadığı için kesi yerindeki kaslar sertleşiyor. Ayrıca rüzgarda aldıysan, memeler direk sertleşiyor.
Henüz o bölgede tam kanlanma olmadığı için dış etkenlerden fazlaca etkileniyorlar. 15.güne geldin yanlış hatırlamıyorsam, dikiş yerlerine dokunmadan yavaş yavaş boyun masajı yapar gibi masaj yapabilirsin. Yumuşacık oluyorlar.

matruşkacıım
ameliyata girdiğimde regl in 5.günüydü
normalde 9 gün çok yoğun geçiririm.o yüzdende çok korktum hani ameliyatlıyken sonda vs varken kendimi nasıl koriycam diye
ama amlyt tan sonra çok az kanama oldu.yani hemşirelerin verdiği tampom yeterli geliyordu fakat 15.güne kadar devam etti

ameliyattan beri de tam gününde regl oluyor fakat 15 gün devam ediyor...
ve eskisi gibi yoğun değil :)
biraz açık yazmak durumunda kaldım ama başka türlü anlatamadım:)
bende durum bu
canım 15 gün çok değil mi ameliyattan sonra mı böyle oldu yoksa hep mi böyle doktora gittin mi aman kendine dikkat et öptüm

Canım ben ameliyat olalı 13 gün oldu.16 nisanda dikişlerim alıncak ama istanbul kazan ben kepçe geziyorum bu gidişle dikşşler alınmadan düşcek galiba :1: Ercan beye sordum diskoda tepinme içiyonmu geziyon mu naparsan yap dedi, bende doktorumun sözünden çıkmıyorum :52:

çok sevindim canım, bak gördün mü, hepimiz sana memelerin kolay olduğunu söylemiştik... haklıymışız. :52:

peki yeni memişlerden memnun musun? :)

Fragola bacım sen nerelerini yaptırdın. Valla psikolojim bozuldu.benim bacaklar yarmagül gibi .seninkiler süper olmuş

gerçekten çok hoş olmuşsunuz arkadaşlar valla ne diyim darısı olak isteyenlerin başına yeniden doğmak gibi galiba :)

Ahh aynen oyle cok sagol canım :)

Fragola bacım sen nerelerini yaptırdın. Valla psikolojim bozuldu.benim bacaklar yarmagül gibi .seninkiler süper olmuş

Cok sagol canım ben karn germe karnımın yanlara lipo üst kollara ve gıdıya lipo bir de göğüs dikleştirip implant taktırma yaptırdım :) bacaklarıma bişi yapılmadı onlar inceydi zati problemim üst gövdemde benim sırtım da cok yaglı mesela

Fragola canım senin doktor 90a çakmış valla nediyelim ellerine sağlık kız buyaz senin yazın olacak ohhh keyfini sür arkadaşım

Back