• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Ahh aynen oyle cok sagol canım :)

Cok sagol canım ben karn germe karnımın yanlara lipo üst kollara ve gıdıya lipo bir de göğüs dikleştirip implant taktırma yaptırdım :) bacaklarıma bişi yapılmadı onlar inceydi zati problemim üst gövdemde benim sırtım da cok yaglı mesela

Kiz fıstık yanlara lipo yapılınca boşalan yerler sarkmadımı.. ?? Ben tek derdim oralar yaaa.. Keşke kesiyi biraz daha büyük yapsaydıda o yanlarıda geriverseydi dr um :(

Kiz fıstık yanlara lipo yapılınca boşalan yerler sarkmadımı.. ?? Ben tek derdim oralar yaaa.. Keşke kesiyi biraz daha büyük yapsaydıda o yanlarıda geriverseydi dr um :(

Yok sarkmadı sisti ama baya sonrq simdi sisler iniyor

bi gittim geldim fragola fenomen olmuş burada valla...helal olsun doktoruna :):16:

Heheh sagol cok canımmm :)

Yarın 6.hafta kontrolü var.foto. Çekecek Dr.ozan bey.sonrada endokrin Dr.na gönderecekmiş bir an önce 10kg.vermek istiyorum Allahım Allahım inş. Bir an önce uçsun gitsin kilolar .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kabul ettim canım :)

Fragola beyonya gulum geçmişler olsun doktorunuza güvnmekle hiççç yanılmamışsnız tebrikler ..begonya dikiş kısmında tam ortada bi kırmızı yer var dikey.. o da dikiş izimi? bide çok mu çatlaktı karnın yada fotoğraflardamı belli olmuyor sanırım.. benimde buruş buruş çok üzülüyorum bigün sizlet gibi bu kervana katılmayı arzu ediyorum..
ercan beyin burda harikalar yarattığını görüyoruz resmn elinin deydiği herkez harika olmuş helal helaaal diye dşye bi hal oldum :)
Peki kızlar karın germe ücreti nekadar ercann beyin?
Ben kocaelide tonguç beye yaptmayı düşünürkn kararım hızlı bi şeklde değişti
Şuan 1 sırada karın için ercan bey var, bide fiyatlarını öğrensek çok iyi olcak :)

evet herşey yolunda, sıkıntı yok tatlım..sen nasılsın?

çok sevindim :)
ben de iyiyim canım yine sinüzit oldum :) bu yıl kaderim bu galiba :)))

canım 15 gün çok değil mi ameliyattan sonra mı böyle oldu yoksa hep mi böyle doktora gittin mi aman kendine dikkat et öptüm

evet bencede çok :)
ameliyattan sonra oldu mothers,başka bir şikayetim yok o yüzden dr a gitmedim,zamanla geçeceğini düşünüyorum.bir de limon77 arkadaşımız ben ameliyata girmeden telefonda konuşurken bahsetmişti onlarda benzer durumlar yaşamışlar.bazı kişilerde olabiliyormuş...

O gogus yaptirdi karnina sirtina falan da lipo yaptirdi karin gerdirmedi ama gogusleri muhtesem oldu :)

maşallah :nazar: :)

Facebook da görmüşsündür bugün öyle böyle değil abartısız 5 km yürüdüm hemde sadece 1 saatlik mola vererek Ama akşam eve geldim benim memişler patlamaya hazır birer bomba olmuş silikonlar kaydı sandım

gördüüm orada yazamadım memişleri kıskanıyorum :)))
üstüne birde nutella yiyosun iyice çatlatıyosun beni :37::1:

Merak etme canım, kaymıyorlar öyle kolay kolay. Ben 3.günümde 5km yürüyüp 5 saat kadarda dışarda kalmıştım, hemde 3 derecede :-). Ercan Bey, yürü yeterki demişti. Kolların o aralıkta fazla kullanılmadığı için kesi yerindeki kaslar sertleşiyor. Ayrıca rüzgarda aldıysan, memeler direk sertleşiyor.
Henüz o bölgede tam kanlanma olmadığı için dış etkenlerden fazlaca etkileniyorlar. 15.güne geldin yanlış hatırlamıyorsam, dikiş yerlerine dokunmadan yavaş yavaş boyun masajı yapar gibi masaj yapabilirsin. Yumuşacık oluyorlar.

Valla artık olan oldu. kac günlerdir sürekli geziyorum :1: Çarsamba dikişlerim alınacak o zaman Ercan beye sorcam bakalım masaj önerecek mi? Ben de arada hafif hafif yumuşak masaj yapıyorum ama korkudan çok ellemiyorum.

melosb tatlım nasılsın ?
hiç sesin çıkmıyor her şey yolundamı?

kızlar fragolayı nazardan çatlatmayalım :)
fotoğraflara bakınca en kocamanından MAŞALLAH ı ihmal etmeyelim :nazar::)

çok sevindim :)
ben de iyiyim canım yine sinüzit oldum :) bu yıl kaderim bu galiba :)))

evet bencede çok :)
ameliyattan sonra oldu mothers,başka bir şikayetim yok o yüzden dr a gitmedim,zamanla geçeceğini düşünüyorum.bir de limon77 arkadaşımız ben ameliyata girmeden telefonda konuşurken bahsetmişti onlarda benzer durumlar yaşamışlar.bazı kişilerde olabiliyormuş...

maşallah :nazar: :)

gördüüm orada yazamadım memişleri kıskanıyorum :)))
üstüne birde nutella yiyosun iyice çatlatıyosun beni :37::1:

hihihihi, ya memişler sanki istediğim gibi olmadı gözüme küçük geliyorlar :44: Ama sütyensiz dimdik duruyorlar ya ona bile razıyım. Ercan beye sanki küçük dedim elime vurdu, napcan koca memeyi dedi :1: Ama yavaş yavaş şekil alıyorlar çok ayrık idi şimdi birleşmeye başlıyorlar. Kumpir yerken ki midem nasıl çıkmış öyle şok oldum. Ama o ciddi ödem ya benim o kadar büyük midem yoktu :1: :1:

çok sevindim canım, bak gördün mü, hepimiz sana memelerin kolay olduğunu söylemiştik... haklıymışız. :52:

peki yeni memişlerden memnun musun? :)

Evet canım ya sadece 1 haftalık hareket kısıtlılığı oldu, sonrası şimdilik çok iyi gidiyor. Çarşamba dikişlerim alıncak sonucu görücez. Önceki haline göre çok çok memnunum sadece biraz küçük gibi geldi ama doktorum iyi olduğunu kendi dokum da olduğundan daha büyüğünü almadığını söyledi. Bu haline bile binlerce şükür.

hihihihi, ya memişler sanki istediğim gibi olmadı gözüme küçük geliyorlar :44: Ama sütyensiz dimdik duruyorlar ya ona bile razıyım. Ercan beye sanki küçük dedim elime vurdu, napcan koca memeyi dedi :1: Ama yavaş yavaş şekil alıyorlar çok ayrık idi şimdi birleşmeye başlıyorlar. Kumpir yerken ki midem nasıl çıkmış öyle şok oldum. Ama o ciddi ödem ya benim o kadar büyük midem yoktu :1: :1:

yaaaaa :)))
kaç cup oldu ?

aslında boyun uzun senin ama işte doktor öyle uygun görmüş artık yapacak bişiy yok :))

hahaha bence sen nutella ya ara ver :37:

yaaaaa :)))
kaç cup oldu ?

aslında boyun uzun senin ama işte doktor öyle uygun görmüş artık yapacak bişiy yok :))

hahaha bence sen nutella ya ara ver :37:

Valla D ye yakın yaptım dedi ama tam bedenimi sormayı unuttum. Adamın yanına girince herşeyi unutuyorum şimdi liste hazırladım herşeyi sorcam :) Neden büyük koymadın dedim almadı napayım dedi :1: Zorlasaydım da silikonlar yandan mı fırlasaydı dedi :))))))))) bende Ercanın yalancısıyım :9: Yav onlar harbiden ödem çünkü çok sinirim bozuldu Ercan beye gösterdim strese girdim diye parmagıyla bastı bak korkma onlar ödem dedi. Umarım öyledir :18:

Back