Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

sabah 10gibi falan ameliyata alındım 13.00 gibi de ciktim uyandığımda inanılmaz ağrım vardı hemen agri kesici yaptılar odama geldiğimde saat 4filandi baya bi beklettiler beni aşağıda. doktorum revizyonumun çok başarılı olduğunu söyledi izlerimi biraz daha aşağı aldığını ve kasların da dikislerinin acildigini söyledi onları sıklaştırmislar göbek deliği yapmışlar daha görmedim görünce ayrıntıları yazarım kızlar hala biraz ağrım var öncekinde böyle ağrım olmamışti hiç neyse sabredecez güzellik uğruna b icak altına yatmak kolay iş değil

Az once tekrar konustuk simdide kesik izlerini bahane ediyo bana anlatiyorum ic camasirinin altinda kaliyo hem senden baska kim gorecek zaten diyorum ama her lafima bi hazir cvp neden bukadar gonulsuz anlamiyorum ikimizde restimizi cektik oyle kapattik telefonu nolucak bilmiyorum ama guzellikle halletmeye calisicam bu mevzuyu inatlasmaya cevirirsem kötü olacak besbelli o yuzden yarin daha sakin konusucam sizleri tanimiyorum ama desteginiz bana güç verdi tekrar tekrar çok tesekkur ederim

Güzel kız; hayatındaki tek sıkıntın istanbulda doktor bulmak ve bu operasyonun zamanlaması olsun dilerim. Sana özelden telefonumu yazacağım. Beni istediğin her zaman arayabilirsin.Erkekler grip olunca vasiyetname yazar, hasta görmeye ve hele bakmaya dayanamazlar. Allah bizleri onların beceremedikleri herşeyi kapatıp onları kollayalım diye yaratmış:) Nişanlın korkusunu bastırmaya çalışıyor. Sana bir kadının en çok istediği şeyle, anne olma duygusuyla yaklaşmayı deniyor belki fikrini değiştirebilir diye. Sen de bu noktada çok ciddi düşünmelisin, bu ameliyat ile sahip olacağın tüm güzellik ilk gebeliğin ile gidecek. Üstelik daha önce uygulanan tekniklerde kaybolan dokuların nedeniyle bu süreç ve sonrasında ameliyat sonrasına da geri dönemeyebilirsin. Ameliyat için planladığın bütçen, bu süreçte yaşayacağın sıkıntılar da yanına kar kalacak Bu arada, ameliyat sonrası zaten raporlu ve yatan hasta olacaksın o zaman 18 Nisan'da İzmir'de de ameliyatını olabilirsin. 17 Nisan gecesi atlar bir otobüse gidiverirsin hala ameliyatta ısrar ediyorsan.

Melosb geçmiş olsun. Dilerim sabaha daha az ağrılı ve çok daha mutlu uyanırsın. Duble cesur kadın:)

Gergiiiin!!! Adama ameliyattan önceki gece kabus yaşatmışsın ne çabuk unuttun:) adamın üzüntüden kan şekeri düşmüştür:) ayrıca dua et hastanede yanında bir koca varmış:) Doğuma bile kendi kullandığı arabaya giden bir kadın olarak adamcağızı hoş tut ki Mayıs'ta gelişini riske atma derim:)

Çocuk fikrim var ama 5 - 6 sene sonrasına planlarımız ve çok uzun bir süre okadar süre böyle devamm etmek istemiyorum eğer ozamana kadar spora devam edersem ve hamileliktede dikkat edersem bir sorun olmaz diye düşünüyourm çok yorum okudum buranın haricindede çok araştırdım bir sorun olmuycağını düşünüyorum sizce olurmu ?

kafam çok karıştı jelesec'te aynı konudan bahsetti 5 - 6 sene sonra hamile kaldığımda yine şimdiki gibimi olur sizce napıcağımı bilmiyorum çok kafama takıyorum tam oldu derken nışanlım bi yandan çocuk mevzusu bir yandan allak bullak oldum çocuk fikrini daha erkene alamam ama 5 - 6 senede ameliyat için beklemekte üzüyo sizce hangisi daha doğru siz her ikisinide yaşamışsınız lütfen bi akıl verin :'(

Fotograflara nasıl bakılıyor bilmiyor daha okadar cozemedim burayi ama simdi biraz kurcaliycam insallah becerebilirim

cnm sana arkadaşlık talebi gönderdim kabul ettiğinde profilimdeki albümü görebilirsin
bu arada ameliyat ile ilgili endişelerine gelince; bu tamamen durumun artı ve eksilerini hesaplayarak vereceğin bir karar.
ben kendi fikir ve tecrübelerimi paylaşayım.
ben 34 yaşındayım ve 4 yaşında çocuğum var, 2.çocuğu istiyorum 4/5 yıl sonra
kasımda hem göğüs dikleştirme hem karın germe oldum
fotoğraflarıma bakınca neden olduğumu anlayacaksın :)
öncelikle göğüsten bahsedeyim, silikon takılmadığı sürece göğüs dikleştirme ve küçültmenin bence yaşı ve zamanı yok, her zaman yapılabilecek hayata konfor katan sıkıntısız bir ameliyat. hatta ben ikinci çocuğuda düşündüğümden yaptırmam iyi oldu, o sarkık göğüsler tekrar süt dolduğunda yerlere düşerdi :)
karına gelirsek;
bikiniler ve dar kıyafetler giymek ve açıkça söylüyorum sekste vücuda güven genç yaşta gereken şeyler bence.
yaşlandıktan sonra gergin olmuşum ne fayda, her yaşın güzelliği, giyimi, tavrı farklı. benim vücudum sarktığından yaşımdan yaşlı duruyordum, ameliyat olunca normale döndüm.
karın germe ameliyatı kolay bir süreç değil, bu bir gerçek. bu yüzden ne istediğini tam olarak bilmek şart. bu arada şunu da düşün ameliyattan hemen sonra evleneceksen, eşin sana dokunurken dikkatli olması gerekecek, bunu konuşun. karnındaki izi dert edecekmi, sonra senin moralini bozmasın.
bu arada çocuk doğurmamış bir bayanın özellikle sezeryanla, ciddi kilo alıp sonra vermediyse 20/30 gibi karnını sıkı sporla toparlar diye düşünüyorum.
zor bir karar ve net bir cevabı yok. her kadın kendi isteğine ve yaşam tarzına göre bu kararı vermeli.
ben 4/5 yıl daha sarkık dolaşmaya tahammül edemedim ve genç yaşta bikini giymek, eşimin karşısına düzgün vücudumla çıkmak ve özgürce 34/36 :) beden giymek istedim. eşim yaptır demedi ama köstekte olmadı, ama hep yanımda ve yardımcıydı.
aklına takılan ne olursa sorabilirsin.

Son düzenleme:

cnm çok çok geçmiş olsun
atlattın maşallah
çabucak toparlanman dileğiyle

Sahranaz ben iki ameliyat birden olacağım ikisinin fiyatı oldukça yüksek sadece karın germenin fiyatını bilmiyorum öğrenirim ameliyatım haftaya 🙏 pazarlık yapılmıyor ameliyatları pahalı ama çok başarılı çok ama çok özel biri tanıdığında anlarsın bir psikolog gibi hastalarını çok fazla önemsiyor çok konuşuyor seni silkeliyor diyebilirim :) kadınları iyi çözmüş biri çok değerli... ameliyatı sen istesen bile yapmıyor ikna olması lazım senin gerçekten mutsuz olduğunu görmesi lazım tanıdığım en değerli en önemli insanlardan biri kesinlikle! Insanın kendine bakışını değiştiriyor anlatılmaz yaşanır diyorum... Her doktorun her hastasını aynı mükemmeliyette yapıcak diye birşey sözkonusu değil riskler her zaman var.. kişinin anatomisi yapısıda önemli herkeste her ameliyat aynı görüntüde durmayabilir bizler bu riskleri en aza indirmek için doktor seçimini iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz gerisi Allah'a kalmış 🙏 duaları eksik etmeyelim

Son düzenleme:
slm kızlar
matruşka ile görüştüm
sesi çok güzel geliyordu
maşallah atlattı,sonucuda güzel olacak inşallah

Son düzenleme:

Cnm verdiğin cevap için teşekkürler umarım hayatında aldığın en iyi kararlarına bir yenisini daha eklemiş olursun ameliyat olup bittikten sonra inşallah sevinç ve mutluluk çığlıklarına hepbirlikte ortak oluruz sana ve tüm ameliyat olacak olan arkadaşlarımıza iyi dilekler ve dualarla yardımcı olmaya çalışacağız harika bi operasyon geçirmeni diliyorum cnm

İşte benimde anlatmak istediğim bu 3 yıldır çok ağır kilolarla başettim ve şimdi son rötuşlarla uğraşacakken ve daha '' 27 '' yaşındayken aşağıda fazlalık bir et parçası istemiyorum üzülüyorum ve kendi kendime bunalıma giriyorum yani oldum olası kilolu yada bu fiziğe sahip olsaydım belki bu kadar uğraşmazdım bilmiyorum ama eski kıyafetlerimi gördükçe çok üzülüyorum bilirsiniz ki insan kendine olan özgüvenini yitirdiği zaman etrafındaki herkes onu beğenmiş olsun çok boş ben her şeyden önemlisi kendim için istiyorum çünkü bacak ince bel ince ne fark eder önde sarkan bir fazlalık var ve sizin fotoğraflarınıza baktım çok güzel olmuşsunuz maşallah dilerim daim olur mutluluğunuz ama sizin ilk halinizin iki katından fazla benim göbeğim yani kendinizi benim yerime koyun siz o kadar göbekten rahatsız olurken birde beni düşünün o kadar süre beklemek istemiyorum kaldı ki benim çocuk planlarım 5 - 6 sene sonrasına dayalı Allah izin verirse tabi şimdi diğer ablalarımda birşeyler söylüyorlar ve çok haklılar biliyorum çünkü ister istemez çocuk yapacağım zaman o düzelmiş haliyle kalmayacak ama şuan her gün o fazlalıkla yaşamak beni çok alt üst ediyor belki abartıyorum bilemiyorum ama insan başına geleni hep en büyük dert zanneder ya benimki de o hesap üzülüyorum ve özgüvenimi yitiriyorum

bu bahsettiğiniz konuyu konuştuk bana diyoki zaten oranı buranı görbilme ihtimali bile beni delirtiyo bide yanına gidip senin mahrem yerlerin hakkında fikir alışverişi yapmam diyo sanki doğumda bana bakmayacaklar gözükapalı yapacaklar zihniyeti çok farklı anlıyormusunuz şimdi neden çocuk konusunda canımı yakıyo anlamıyorum daha evlilik kararımıza bile 1 sene var şimdiden çocuk düşünmek ne diye offf ablacım ya ben anlatamıyorum ona yada o anlamak istemiyo isatnbulda o doktorlarla yüz yüze görüşücem gizli gizli beni tatmin eden doktoru bulduğum anda ona söyliycem kabul etmezsede yapabileceğim birşey yok zaten moralim bozuk birde onu daha fazla kafama takmak istemiyorum

çok geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz anlatırsın bu süreci ve yeni halinle çok daha mutlu olursun (K)

Sekercim bende gondermistim arkadaşlık benide eklermisin lutfen. Jelesec özellikle senin karnını gormemi önerdi:))

canımmm sen tekrardan tam karın germe oldun
aynen güzellik için acı çekmek gerekliymiş ben de bunu öğrendim...

yok anam yokk ameliyat gecesi arabada yattı yanımda bile değildi :)
oğluşum teselli etti beni göz yaşlarımı o sildi :)
ne ettiysem oğlana ve doktora ettim yani

mayısta tüm intikamlar alınacak
antlar içildi yeminler edildi

haklısın bunada şükür:)
o durumu bende yaşadım ikinci doğumda doğuma bile zar zor gittim kocayı da iki dakika görebildim :)
bebek 1 aylık olunca anca gelebilmişti yanımıza

Arkadaşlar çok enteresan Suan saat 15:52 ana paylaşımı yapınca bakın bakalım kaçta yapılmış görünüyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…