Fotograflara nasıl bakılıyor bilmiyor daha okadar cozemedim burayi ama simdi biraz kurcaliycam insallah becerebilirim
cnm sana arkadaşlık talebi gönderdim kabul ettiğinde profilimdeki albümü görebilirsin
bu arada ameliyat ile ilgili endişelerine gelince; bu tamamen durumun artı ve eksilerini hesaplayarak vereceğin bir karar.
ben kendi fikir ve tecrübelerimi paylaşayım.
ben 34 yaşındayım ve 4 yaşında çocuğum var, 2.çocuğu istiyorum 4/5 yıl sonra
kasımda hem göğüs dikleştirme hem karın germe oldum
fotoğraflarıma bakınca neden olduğumu anlayacaksın :)
öncelikle göğüsten bahsedeyim, silikon takılmadığı sürece göğüs dikleştirme ve küçültmenin bence yaşı ve zamanı yok, her zaman yapılabilecek hayata konfor katan sıkıntısız bir ameliyat. hatta ben ikinci çocuğuda düşündüğümden yaptırmam iyi oldu, o sarkık göğüsler tekrar süt dolduğunda yerlere düşerdi :)
karına gelirsek;
bikiniler ve dar kıyafetler giymek ve açıkça söylüyorum sekste vücuda güven genç yaşta gereken şeyler bence.
yaşlandıktan sonra gergin olmuşum ne fayda, her yaşın güzelliği, giyimi, tavrı farklı. benim vücudum sarktığından yaşımdan yaşlı duruyordum, ameliyat olunca normale döndüm.
karın germe ameliyatı kolay bir süreç değil, bu bir gerçek. bu yüzden ne istediğini tam olarak bilmek şart. bu arada şunu da düşün ameliyattan hemen sonra evleneceksen, eşin sana dokunurken dikkatli olması gerekecek, bunu konuşun. karnındaki izi dert edecekmi, sonra senin moralini bozmasın.
bu arada çocuk doğurmamış bir bayanın özellikle sezeryanla, ciddi kilo alıp sonra vermediyse 20/30 gibi karnını sıkı sporla toparlar diye düşünüyorum.
zor bir karar ve net bir cevabı yok. her kadın kendi isteğine ve yaşam tarzına göre bu kararı vermeli.
ben 4/5 yıl daha sarkık dolaşmaya tahammül edemedim ve genç yaşta bikini giymek, eşimin karşısına düzgün vücudumla çıkmak ve özgürce 34/36 :) beden giymek istedim. eşim yaptır demedi ama köstekte olmadı, ama hep yanımda ve yardımcıydı.
aklına takılan ne olursa sorabilirsin.