canım benim ne olur üzülme .erkekler bazen böyle saçmalarlar,bence korkuyor sadece.lütfen vazgeçme, önemli olan sensin ,mutlu olursan mutlu edersin.unutma sen değerlisin üzülme ....
ebrumina üzgünüm ama nişanlın biraz haklı
çocuk düşünüyorsanız bu ameliyatı erteleyin bence
yani amlyt çocuğa engel değil bir kaç yıl sonra gebelik olabilirmiş ama tekrar sarkma ve çatlak durumu söz konusu olabilir ve tekrar ameliyat olman gerekebilir...
Cnm hiç üzülme.. Benim eşim dr çizim yaptıktan sonra bile gönlünü etmeye çalıştı, eşimi vaz geçirin die.. Dr bir yandan eşim bir yandan offf bunalttılar.. Yok ağlama yok yatma yok sızlamma kendin istedin dedi hep.. Amlyttn çıktım eşimin gözler şişmiş ağlamaktan.. Tüm derdi korkusuymuş , hadi uyanmazsa diye çok ağlamış.. Nişanlın korkuyordur ama hele bir ayaklan gör bak tekrar aşık olacak.. Çocuk işini o erteliycek gör bak
İstanbulda karın germe ameliyatı olan arkadaşlar lütfen bana irtibat kurabileceğim bir isim verebilirmisiniz hepinizin yazılarını uzun zamandır okuyorum ama izmir odaklı olduğum için istanbul olanları not etmemiştim rica ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Salih emre üregeni araştır.. Çok iyi ve ilgili bir dr.. Son anda vazgeçtim ondan ( izmir daha yakın evime diye)
Ben göğüs ameliyatımı Teoman Doğan'a olmuştum ilk görüntüne aldanma çok değişecekler canım kendi göğüs yapında önemli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok tesekkur ederim cnm hemen arastiriyorum ♡
Kızlar ben ciktim ağrım var biraz fazla yazamicam
İstanbulda karın germe ameliyatı olan arkadaşlar lütfen bana irtibat kurabileceğim bir isim verebilirmisiniz hepinizin yazılarını uzun zamandır okuyorum ama izmir odaklı olduğum için istanbul olanları not etmemiştim rica ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Faceten kendine msj at kesin geri dönüyor.. Foto yolla yapılacakları ve fiyatını detaylıca yazıyor.. Kolay gelsin :) ha birde ilkay hüthütle görüşmüştüm ben.. Onada göz at.. Ama salih bey daha çok içime sinmişti.. İnşallah içine sinen bir dr bulursun
Doc dr ercan karacaoğlu, ataşehir memorial benim doktorum, bu konuda bikaç arkadaş daha ona oldu, fotoları olan begonya ve gulum var. Ben sonuclarını görüp öyle karar vermiştim. Bir de doc dr can cınar var venividivici ona ameliyat olmustu onun sonucları da harikaydı. Nacizane tavsiyelerim :)
Gecmiş olsun canımm ilk 3-4 gün zor ama sonrasında çok iyi olacaksın baya rahatlayacaksın inşallah sabırrr :)
Önceden göğüs dokun da varsa ondan kucuk takmıstı. Bende silşkon vardı zaten 220 lik, ve benim göğüslerim silikon öncesi erkek gibiydi dümdüzdü, o yuzden eski silikonu çıkarıp dikleştirip 320 takmış bana ve benimki B cup su anda. Senin kendi göğüs dokun da vardır canım ondandır. İki göğüs simetrik olmuyor benim de sağ tarafım soldan daha fazla işlem gördüğü için daha cok agrıdı ve ilk günler baya baya ağrıdı yani. Sonra azaldı 5. Günden sonra, ama yine bile çok şiş ve hassas. İlk 3-4 gun gecsin rahatlarsın canım tekrar gecmis olsun :)
Canımmm cok tesekkur edrim seninki coook daha guzel olsun inşallahh :) heyecanla senin sonuclarını bekliyorum :) bence de doktora güven, bana kalsa en fazla 250 cc takın derdim ama o cok isabetli karar vermiş ben sordugumda 250 dicek sandım hatta tam kaamdakini yapmış, 320 yi duyunca şok oldum ufak çapta :)
Çok haklısın canım ama bizim çocuk planlarımız 5 , 6 sene ileriye dönük ve hayatımızı bukadar planlı yaşarken kendi başına böyle bir karar alıp bunu tam bu zamanda önüme getirmesi mantıksız. Zaten aramızda konuşup karar verdiğimiz bir konuyu şimdi önüme getirmesi çok yanlış ben aylardır bu konuyu araştırıyorum ve tam manevi olarakta kendimi hazırlamışken aldığım cvp ve tepki çok gereksiz sadece kızdığım nokta bu
Ay jelo bana iltifat etmiiiş:) siz beni en patates halimle gördünüz üstelik:)) benim günüm öğleden sonra başlar:)) bir de akşam yemeği yiyelim o zaman gör kokoşu sen:))) Bak benim yerime de yiyip ayran içmeden dönersen valla ben gittiğimde söylerim Baycana:))
Tüm dualarım, sevgi enerjim seninle güzel kadın:) Sabah uyuyup uyanacaksın veee herşey çok güzel olacak:)
Sevgili Bayırgülü ekledim siziArkadaşlar çok arkadaşlık isteği var 67 tane ama herkesi kabul etmediğim için birikti bugüne kadar.Bu yüzden Jelesec in onay verdiği arkadaşları kabul ediyorum şimdilik.Diğerleri kimlerdi nicklerini bilmediğim için şimdilik kabul edemedim.
Süperim :) bugün direnler çıktı biraz daha Iyiyim korkudan daha gezmeye gidemiyorum , tef gibi gerginler biri degecekte patliycak diye korkuyorum :)) bence hiç bekleme karindan cok çok kolay pazartesi ameliyat oldum bugün hiç yatıp dinlenmedim bile tabi doğrumu bilmiyorum. Yatmak mı iyi ev içinde gezinmek mi doktor da birsey söylemedi. Isin özü çok kolay bir ameliyat :)
Ahh insallah canım ya, az önce eşime eski halimi gösterdim de, baya kötüymüş hakkat dedi bira göbeği gibi göbeğin varmış dedi hahaha göğüsleri gösterdim afrika yerlileri gibiymişsin diyo :)) son halimi iyileşince göstericem korkmasın şimdi :)))
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek cevap atmışsiniz sizleri seviyorum
5ten bu yana uyanıgim kızlar kalbimde kelebekler uçuşuyor çok heyecanlıyim 10da ameliyata gircem ama gözüm arkada kalacak bebeğim hastalandi kütür kütür öksürüyo canım benim ya nasıl bırakıp gitcem bilmiyorum gözlerim dolup dolup geliyor kuzum daha da hasta olursa bensiz napar çok mu duygusala bağladım ya
Nasıl bir teknik olduğunu henüz tam anlatmadı ameliyat günü öğreneceğim doktorum ünlülerin doktoru seda sayan Almanya'dan getirdi gözleri için başarılı olduğunu biliyorum
Gerçi ben ameliyatımı henüz olmadığım için ne kadar iyi görücem 😉 birde üst göz kapağı ameliyatı olacağım ikisi bir arada üst göz kapağımda hafif düşüklük var rahatsız ediyor yorgun gösteriyor çoook heyecanlıyım 😣😰😥
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kubraa cnm bende serdar beyi araştırıyorum fakat Mersin'de olduğum için gidiş gelişler zor oluyo İstanbul da bi kaç Dr gittim fakat aklımda hep serdar bey var seni görünce yazmak istedim acaba karın germe için ne fiyat verdi
Resim gormek isteyen arkadaslari ekledim.)
ebru selam; belki yazacağım hoşuna gitmeyecek ama çocuk fikrin varsa bu ameliyatı ertele bence;ha yok ben kafaya koydum olmazsam olmaz diyorsan da doktor listesi yap ve tek tek görüş ve lütfen ameliyat olan kişileri görmeye çalış teknik acısından sana fikir olur kolay gelsinSimdi bi liste hazirliyorum kendimi butun doktorlarla tek tek irtibat kurucam sanada cok tesekkur ederim yardimin için yanliz olmadigimi bilmek cok guzel ♡
matruşka en son beni dün gece aradı bayağı uzun gülmeli bir konuşma ile valizi hazırladı umarım iyidir ses ver matruşkabu arada kızlar matruşkadan haber alan varmı???
aklım onda kaldı
Allah allah benimde gezmediğim dr kalmamış teomanı da biliyorum..... göğsünden memnunmusun?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?