Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım benim ne olur üzülme .erkekler bazen böyle saçmalarlar,bence korkuyor sadece.lütfen vazgeçme, önemli olan sensin ,mutlu olursan mutlu edersin.unutma sen değerlisin üzülme ....

farkındayım korktuğunun ama bende korkuyorum ve ondan destek beklerken yaptığı şeyler beni kırıyor çünkü ben ona her konuda destek olurken onun beni böyle inciltmesi ve cesaretimi kırması üzüyor. Şuan amacı tartışmak ve konuyu içinden çıkılamayacak duruma getirmek biliyorum o yuzden sesimi çıkartmıyorum şimdi zannediyoki istanbuldada güvenilir bir doktor bulmam çok uzun sürecek ama buradan haberi olmadığı için yanılıyo

Çok haklısın canım ama bizim çocuk planlarımız 5 , 6 sene ileriye dönük ve hayatımızı bukadar planlı yaşarken kendi başına böyle bir karar alıp bunu tam bu zamanda önüme getirmesi mantıksız. Zaten aramızda konuşup karar verdiğimiz bir konuyu şimdi önüme getirmesi çok yanlış ben aylardır bu konuyu araştırıyorum ve tam manevi olarakta kendimi hazırlamışken aldığım cvp ve tepki çok gereksiz sadece kızdığım nokta bu

Ameliyattan sonra fikrinin değişeceğine bende inanıyorum çünkü bukadar zaman bu kilolarla uğraştıktan sonra şimdi son hamlemi yaparken sadece biraz destek bekliyo insan okadar. Eminimki ben mutlu oldukça oda görecek aslında bu operasyonun ne kadar önemli olduğunu ikimiz içinde istiyorum aslında 27 yaşında önümde koca bir et parçasıyla ne kadar güzel görünebilirki hayatın her ynünü etkiliyo ama o yaşamadığı için farkında deil

İstanbulda karın germe ameliyatı olan arkadaşlar lütfen bana irtibat kurabileceğim bir isim verebilirmisiniz hepinizin yazılarını uzun zamandır okuyorum ama izmir odaklı olduğum için istanbul olanları not etmemiştim rica ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Salih emre üregeni araştır.. Çok iyi ve ilgili bir dr.. Son anda vazgeçtim ondan ( izmir daha yakın evime diye)

Allah allah benimde gezmediğim dr kalmamış teomanı da biliyorum..... göğsünden memnunmusun?.

Cok tesekkur ederim cnm hemen arastiriyorum ♡

Faceten kendine msj at kesin geri dönüyor.. Foto yolla yapılacakları ve fiyatını detaylıca yazıyor.. Kolay gelsin :) ha birde ilkay hüthütle görüşmüştüm ben.. Onada göz at.. Ama salih bey daha çok içime sinmişti.. İnşallah içine sinen bir dr bulursun

Doc dr ercan karacaoğlu, ataşehir memorial benim doktorum, bu konuda bikaç arkadaş daha ona oldu, fotoları olan begonya ve gulum var. Ben sonuclarını görüp öyle karar vermiştim. Bir de doc dr can cınar var venividivici ona ameliyat olmustu onun sonucları da harikaydı. Nacizane tavsiyelerim :)

Cok tesekkur ederim cnm insallah olumlu sonuclar alirim

Simdi bi liste hazirliyorum kendimi butun doktorlarla tek tek irtibat kurucam sanada cok tesekkur ederim yardimin için yanliz olmadigimi bilmek cok guzel ♡

ya evet hani cc konuşulunca fazlaymış gibi geliyor ama göğüste duruşu önemli
ben fazla büyük istemiyorum.kilo vermeden önce çok büyüktü göğüslerim :))o sıkıntıyı yaşadım yani.hani gömlek giydiğinde düğmeler kapanmaz ya :))) çok komik oluyor
birde en çok korktuğum şey hani nasıl desem yapay olduğu o kadar belli oluyorki bazılarının
bak senin öyle değil daha çok erken olmasına rağmen süper duruyor
begonunkilerde çok güzel
inşallah benimde sonucum güzel olur :)
ben şu an 85 b takıyorum ama büyük geliyor :)
küçük bedenlere alışamamışım alınca büyük alıyorum hala

aa bak oyunbozanlık yapmış :)
haklısın arkadaşım daha önce planlayıpta sonradan yan çizmesi üzer
en iyisi konuşmak kırıldığını üzüldüğünü belirt,ama çok ta büyütme o da seni düşünüyor muhakkak endişeleri var

bu arada kızlar benim eşim beni ameliyathaneye gönderir göndermez yemeğe gitmiş
çok öfkelenmiştim duyduğumda insanda iştahmı kalır ayol:)
ameliyat sonrası da benden daha çok uyudu onuda unutmadım
ehhee laf aramızda unutmuştum iyi oldu hatırladığım :)bunların hesabı sorulacakkk

Son düzenleme:

doç.dr can çınar yeditepe hastanesi
karın germe ve göğüs dikleştirme oldum kasımda
çok memnunum
foto lara bakabilirsin

forumda ameliyat olanlar genellikle İstanbuldan :)
sonuçlarından memnun olanlar yazar mutlaka
ben de İstanbulda gerildim :)
doktorum Ercan Karacaoğlu
forumda albümüm var
bir çok arkadaşın da mevcut arkadaşlık göndererek bakabilirsin...kolay gelsin

söz facede ayranlı fota sana atarım :))) çok iyi elektiriğin var hemide çok hoş duruşun herkes düzelsin eğlenceye

az evvel unutmuşum yazmayı:)
nişanlının vakti varsa doktor görüşmelerine birlikte gidin
endişelerini doktorlarla paylaşır,sorularını sorar gerekli cevapları alır içi rahatlar..ben görüşmelere hep eşimle gitmiştim
onunda en çok içine sinen doktor Ercan bey oldu :)
yani ameliyat konusunda değil ama doktor konusunda desteği çok oldu
çok şükür pişman değilim :)
sonucumdan memnunum :)

Yüreği güzel arkadaşım sen çok özlendin amma teklif gelmiş abowwww benim papuç çatıya atıldı ben tanıtacam sana ayran içerken

süper erken çıktı direnler çok gezme dikkat et ya sen çok iri değilsin ne yapacan koca koca memeleri olmadı seksi olmuştur eminim öncesi sonrası yaparsın artık

eşin yeniden aşık olabilir bak demedi deme:)))) iyileş acele etme son haliye şoka girsin

melosb; geçmiş olsun canım

serdar beye buradan bir arkadaşımız oldu (meme küçültme sonradan arkadaş olduk hala görüşüyoruz süreci sıkıntıl oldu 3.ay önce başka doktora revizyon oldu bu işler şans işi biraz evet çok ünlü bir doktor yoğun o yüzden bazen görüşmeleri asistanı bir bey var o yapıyor çok başarılı ameliyat diliyorum size; bizlerede yazın sevgiler

Resim gormek isteyen arkadaslari ekledim.)

sahranaz merhaba;albümü olan arakadaşlarımız var eklerlerse görürsün fotoları..bizler gibi başarılı sonuçlar yaşarsın inşallah

Simdi bi liste hazirliyorum kendimi butun doktorlarla tek tek irtibat kurucam sanada cok tesekkur ederim yardimin için yanliz olmadigimi bilmek cok guzel ♡
ebru selam; belki yazacağım hoşuna gitmeyecek ama çocuk fikrin varsa bu ameliyatı ertele bence;ha yok ben kafaya koydum olmazsam olmaz diyorsan da doktor listesi yap ve tek tek görüş ve lütfen ameliyat olan kişileri görmeye çalış teknik acısından sana fikir olur kolay gelsin

bu arada kızlar matruşkadan haber alan varmı???
aklım onda kaldı
matruşka en son beni dün gece aradı bayağı uzun gülmeli bir konuşma ile valizi hazırladı umarım iyidir ses ver matruşka

Allah allah benimde gezmediğim dr kalmamış teomanı da biliyorum..... göğsünden memnunmusun?.

masal bana yetişmişsin Teomanı bende ziyaret etmiştim yakuşuklu doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…