• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Gergin ben senin izini gördüm ve doktorunuzun çıkardığı muhteşem işe hayran kaldım:) bir dahaki görüşmeye benim yamalı bohçayı gösterecek bir kılık giyeyim ben:)

Rica ederim:) kabul ettim:)

Çatlakların henüz kırmızı gibi, bio oil diye bir şey var eczanelerde,watson ve gratislerde satılıyor. Onu denedin mi?

teşekkür ederim canımmm :16:
benim deri gerilmeye müsaitti ya ondan yoksa doktorun marifeti deil :37:

bebeem yaa seni gökte ararken kk da buldum :1::kkk:
şu çatlak patlak mevzusunu konuşmamız lazım
benim kasık bölgesinde acaip çatlaklarım var yani şu bacakla üst bedenin birleşim yerlerinde :(
zayıflayıncada iyice bir kötü görünüyor :(
çokta derin,çatlak değil yırtık olmuş artık :(
gittiğimde doktora soracaktım ama unuttum :)(hep şu jelesec ve ysm yüzünden çok konuştular onlar bana fırsat vermediler:37::1:)
onlar için bir önerin varmı?
birde başka bir şey daha var onuda özelden konuşuruz uygun olduğunda :)):16:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canımmm :16:
benim deri gerilmeye müsaitti ya ondan yoksa doktorun marifeti deil :37:

bebeem yaa seni gökte ararken kk da buldum :1::kkk:
şu çatlak patlak mevzusunu konuşmamız lazım
benim kasık bölgesinde acaip çatlaklarım var yani şu bacakla üst bedenin birleşim yerlerinde :(
zayıflayıncada iyice bir kötü görünüyor :(
çokta derin,çatlak değil yırtık olmuş artık :(
gittiğimde doktora soracaktım ama unuttum :)(hep şu jelesec ve ysm yüzünden çok konuştular onlar bana fırsat vermediler:37::1:)
onlar için bir önerin varmı?
birde başka bir şey daha var onuda özelden konuşuruz uygun olduğunda :)):16:

Tatliskom üçümüz birden girmekle ıyi yapmadık. Hep unuttuk soracaklarimizi:)

merhaba chap :)
göbek deliği üzerindeki çatlaklar kalıyor
ama bu konuda en doğru sözü doktorun söyleyecektir
benim ameliyat kesisinin çevresinde kaldı biraz
tamamen yok olmadılar
profilimde fotoğrafım var istersen bakabilirsin

kombin ameliyatlar hem kişi için iyi oluyor(tekrar tekrar ameliyat stresine girmiyor narkoz almıyorsun)hemde maddi olarak daha uyguna geliyor :)
kolay gelsin :)

Bu arada o yirtiklara bir formül varsa banada söyleyin, yazık bana:((

Sekercim bende gondermistim arkadaşlık benide eklermisin lutfen. Jelesec özellikle senin karnını gormemi önerdi:))

benide eklermisiniz karın germe meme protezi ve uygun görülürse lipo olmak istiyorum ve sonuçlarını medsk ediyorum :)

Kızlar, bu gece İstanbul ve Türkiye'nin her köşesi Pamir bebeği arıyor:( burayı ihmal ettim kusura bakmayın.

Çatlaklarınız sedef beyazı olmamışsa geri dönme bir miktar mümkün, ancak ne yazık ki tüm dünya estetik ve rekonstruktif ekipleri buna çözüm bulamadı:( lazer uygulamaları da çeşitli ışın uygulamaları da o pembe çatlaklara yöneliyor. Sedef beyazı olduysa geçmiş olsun:( bio oil burada da reklam yaptı biraz ama bizim saf zeytinyağımız, kantaron yağımız ve meşhuuur badem yağımız var. Pek önemsenmediler. Dermokozmetik jeller biraz umut satıyor. Ingilterede bio oili çok tutuyorlar. Açıkçası bendekilerin hepsi beyazları ve hiiiç umursamıyorum. Oğlumda bile ortaokul yıllarında ani boy uzaması ile bol miktarda bel çevresinde oluştular. Ne yazık ki deri yapısı bana çekmiş. Kızlar şükredin, ya zenci olsaydık:) onlarda daha belirgin oluyor. Yani bardağın dolu tarafına bakın:)
Saf kantaron yağı bulun, bulamazsanız 2-3 ay sonra hep birlikte yapacağız:) yara izlerinize, dikişlerinize, çatlaklarınıza sürün:) kantaronun mucizesini Cumartesi buluşmada göstermiştim. Geçirdiğim yanıklarla sonuçlanan kazadan sonra kantaronun gücüne sığınarak izsiz ve en önemlisi eklemlerimde hareket kısıtlaması olmadan atlattım. Kendi üzerimde denemediğim, en azından gözümle sonuç görmediğim hiç bir malzemeyi öneremem:) Badem yağı yerine rafine edilmemiş zeytinyağı (mümkünse soğuk sızma) kullanın. Çünkü badem yağları ne yazık ki artık saf değil:( Zeytinyağınızın asidini kontrol edin. 4 ve üzeri ise asidini almayı da anlatırım:)
Gerginciğim ne zaman uyarsa ara tatlım:)

Merhaba, uzun zaman oldu buraya girmeyeli... Çok değerli insanlarla konuşmuştum Kadınlar Kulübü forumlarında, çatlaklarıma çözüm arıyordum başka arkadaşlarla :17: Şimdi de karın germe ve göğüs küçültme ameliyatları olmak için fikir alayım dedim ve uzun zaman sonra tekrar girdim. Sizlerin şahane paylaşımlarıyla karşılaştım. Çok mutlu oldum ve umut doldum. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yazılarınızı okudukça kararlarımı tekrar gözden geçiriyorum ve tabii ki fikrim değişmiyor. :9: Ekim ayı gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. Kilo verdikten sonra :17: Benim 2 sorum var cevaplarsanız çok sevinirim. 1- Göbek deliğimin üzerinde de çatlaklar var bunlar geçiyor mu yani en azından ameliyat izine yakın bir yer de mi kalıyor? Yabancı sitelerdeki fotoğraflara baktım ve çoğunda yine göbek deliğinin üzeri ve çevresinde kalmış çatlaklar. Sizinkiler nasıl acaba? Becerebilirsem fotoğraf koyacağım, biraz tombişim ama kusura bakmayın artık :17: :17: :17: 2- İki ameliyatı bir arada yaptırsam çok ağrım olur mu? Cevaplarsanız çok mutlu olurum. İyi bakın kendinize :) :16:

Merhabalar, ben 1,5 ay önce karın germe oldum. Ameliyat oncesi mümkün olduğunca kilo vermek gerekiyor, hatta sonrasında da kilo vermeniz isteniyor. Benim göbek üstü tüm catlaklarim göbek altıma indi. Beni rahatsız etmiyor çünkü sarkmış deri parçamdan kurtuldum. Ben kombine ameliyat olmadım. Ama karın germe için sunu söyleyebilirim kolay bir ameliyat degil, sonrasında yardıma ihtiyacınız oluyor. İlk günler yaptırdığınıza pişman oluyorsunuz. Sonrası cok sabır isteyen bir ameliyat. Kombine olan arkadaslardan duydugum göğüs ameliyatları daha az agriliymis. Ben kombine olmadığıma pişman oldum. Şimdiden hayırlı olsun sizin için. Sevgiler

Kızlar, bu gece İstanbul ve Türkiye'nin her köşesi Pamir bebeği arıyor:( burayı ihmal ettim kusura bakmayın.

Çatlaklarınız sedef beyazı olmamışsa geri dönme bir miktar mümkün, ancak ne yazık ki tüm dünya estetik ve rekonstruktif ekipleri buna çözüm bulamadı:( lazer uygulamaları da çeşitli ışın uygulamaları da o pembe çatlaklara yöneliyor. Sedef beyazı olduysa geçmiş olsun:( bio oil burada da reklam yaptı biraz ama bizim saf zeytinyağımız, kantaron yağımız ve meşhuuur badem yağımız var. Pek önemsenmediler. Dermokozmetik jeller biraz umut satıyor. Ingilterede bio oili çok tutuyorlar. Açıkçası bendekilerin hepsi beyazları ve hiiiç umursamıyorum. Oğlumda bile ortaokul yıllarında ani boy uzaması ile bol miktarda bel çevresinde oluştular. Ne yazık ki deri yapısı bana çekmiş. Kızlar şükredin, ya zenci olsaydık:) onlarda daha belirgin oluyor. Yani bardağın dolu tarafına bakın:)
Saf kantaron yağı bulun, bulamazsanız 2-3 ay sonra hep birlikte yapacağız:) yara izlerinize, dikişlerinize, çatlaklarınıza sürün:) kantaronun mucizesini Cumartesi buluşmada göstermiştim. Geçirdiğim yanıklarla sonuçlanan kazadan sonra kantaronun gücüne sığınarak izsiz ve en önemlisi eklemlerimde hareket kısıtlaması olmadan atlattım. Kendi üzerimde denemediğim, en azından gözümle sonuç görmediğim hiç bir malzemeyi öneremem:) Badem yağı yerine rafine edilmemiş zeytinyağı (mümkünse soğuk sızma) kullanın. Çünkü badem yağları ne yazık ki artık saf değil:( Zeytinyağınızın asidini kontrol edin. 4 ve üzeri ise asidini almayı da anlatırım:)

Ah Pamir bebek, icim cok huzursuz. Hala haber yok :-( dikiş izlerim için kantaron yağını deneyeceğim mammazia :34:

öncelikle herkese geçmiş olsun.sizlere bir kaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim.bir ay içinde eser aydoğduya karın germe ve göz altı dolgusu yaptırıcam.eser hanıma amlyt olanınız varmı,memnunmusunuz.ameliyattan cok korkuyorum.nasıl geçiyor.ilerleyen zamanda izlerin görünüşü nasıl oluyor.keşki yaptırmasaydım dermiyim.amlyt sonrası resimleri olan arkadaşlar varmı ben bulamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar bugün taburcu oldum direnlerim çekildi kaburgalarmda baya bi baskı hissediyorum ilk ameliyatim bu kadar ağır geçmemişti içteki dikişlerim komple açılmış tekrar diktiler şu bi iki haftayi atlatsadim rahatladım biraz

Tatliskom üçümüz birden girmekle ıyi yapmadık. Hep unuttuk soracaklarimizi:)

ysmn kesinlikle espriydi yazdığım :)
ilk değil di kontrol son da olmayacak :)
olmadı maiille telefonla sorarız sorularımız :16:

Bu arada o yirtiklara bir formül varsa banada söyleyin, yazık bana:((

pamir bizi de perişan etti

ömrü de bedeni gibi minicikmiş,kısa sürdü dünyadaki varlığı :43:
neyse bu konuya hiç girmiyelim zaten berbat bir gece geçirdim
verdiğin bilgiler için çok teşekkür mamazia, işte bu olaylar olunca tek derdimiz çatlaklarımız olsun diyor insan...

bir ara kakao yağı için çatlaklara çok iyi geldiğini okumuştum nerde okuduğumu hatırlamıyorum tabiiki ve ne derece doğru bir bilgi bilemiyorum.

Kızlar bugün taburcu oldum direnlerim çekildi kaburgalarmda baya bi baskı hissediyorum ilk ameliyatim bu kadar ağır geçmemişti içteki dikişlerim komple açılmış tekrar diktiler şu bi iki haftayi atlatsadim rahatladım biraz

drenlerin çekilmesi süper,evinde olmanda çok rahatlatır seni :)
sık dişini bir hafta sonra her şey yoluna girmeye başlayacak
bu arada senin kasları iyice sağlam dikmişler demekki ağrıların baskılar ondandır :)

minik nasıl oldu?

Slm gergind. sizinle, benim albümün son resminde ne çok yazışmışız ;)

selam :)
evet yaa
nasılda korkuyordum :(

okudunmu bilemiyorum ama kulaklarını çok çınlattım ameliyat sonrası
verdiğin destek ve moral için bir kere daha teşekkürler :16:

şimdi çok mutluyum elimle aşağı yukarı sağa sola çekiştirebileceğim bir karnım yok :)
gergin düz ve çok güzel :))):119:

Son düzenleme:
fena değil canım bu seferde düşmüş alnı boydan boya çizilmiş kuzumun .
annemlere geldim bende bi kaç gün burda kalacağım çocuklar yine kaynanada kalacak şimdi yanımdalar üstüme tırmaniyo ikisi de o yüzden iki gün daha onlarsiz kalicam malesef

fena değil canım bu seferde düşmüş alnı boydan boya çizilmiş kuzumun .
annemlere geldim bende bi kaç gün burda kalacağım çocuklar yine kaynanada kalacak şimdi yanımdalar üstüme tırmaniyo ikisi de o yüzden iki gün daha onlarsiz kalicam malesef

üzülme tatlım düşe kalka büyüyecekler biliyorsun
aman dikkat et aslında biraz uzak kalman daha iyi
benim ufaklık beni ziyarete geldiğinde direnlerime asılmıştı anneee bu ne diyerek :) aklım çıkacaktı :))))
o kadarda gizlemeye çalışmıştım ama olmadı Maşallah gözler irice :) :nazar:

öncelikle herkese geçmiş olsun.sizlere bir kaç sorum olucak cevaplarsanız sevinirim.bir ay içinde eser aydoğduya karın germe ve göz altı dolgusu yaptırıcam.eser hanıma amlyt olanınız varmı,memnunmusunuz.ameliyattan cok korkuyorum.nasıl geçiyor.ilerleyen zamanda izlerin görünüşü nasıl oluyor.keşki yaptırmasaydım dermiyim.amlyt sonrası resimleri olan arkadaşlar varmı ben bulamadım bana yardımcı olursanız çok sevinirim

bir kaç mesaj yukarda gorhan(namıdiğer görhan:1:)arkadaşımız öyle güzel anlatmışki

Merhabalar, ben 1,5 ay önce karın germe oldum. Ameliyat oncesi mümkün olduğunca kilo vermek gerekiyor, hatta sonrasında da kilo vermeniz isteniyor. Benim göbek üstü tüm catlaklarim göbek altıma indi. Beni rahatsız etmiyor çünkü sarkmış deri parçamdan kurtuldum. Ben kombine ameliyat olmadım. Ama karın germe için sunu söyleyebilirim kolay bir ameliyat degil, sonrasında yardıma ihtiyacınız oluyor. İlk günler yaptırdığınıza pişman oluyorsunuz. Sonrası cok sabır isteyen bir ameliyat. Kombine olan arkadaslardan duydugum göğüs ameliyatları daha az agriliymis. Ben kombine olmadığıma pişman oldum. Şimdiden hayırlı olsun sizin için. Sevgiler

çok zor bir ameliyat değil fakat ilk günler biraz sıkıntılı
yatıp kalkmakta destek lazım.yani bir yardımcıya ihtiyacınız var
ilerleyen zamnalarda nasıl oluyor bilemiyorum benimde ameliyatımın üzerinden 4 ay geçti :)
ama forumda en eski arkadaşımız nldglp
albümü var izleri her şeyi çok güzel :nazar:
gözaltı dolgusunda hiç bir fikrim yok bilenler yardımcı olur mutlaka

Son düzenleme:
Göbek deliği ve üstündeki çatlaklar aşağı dikiş izinin üstüne iniyor. Bende öyle oldun iki ameliyat ağır oluyo tabi ve özellikle ilk 3-4 gün baya ağrılı oluyor ama sıklıkla bu şekilde uygulanan bir kombine ameliyat bu. Ecnebiler mommy makeover diye isim takmışlar hatta, anne baştan yaratma manasında :)[/QUOTE]

Ağrı eşiğim düşük biraz yazılarınızla birlikte fikir sahibi oluyorum, teşekkür ediyorum. Mommy makeover’ı duymamıştım hiç bir de bu şekilde araştırayım :) çok teşekkürler Fragola, iyi bakın kendinize... :)

merhaba chap :)
göbek deliği üzerindeki çatlaklar kalıyor
ama bu konuda en doğru sözü doktorun söyleyecektir
benim ameliyat kesisinin çevresinde kaldı biraz
tamamen yok olmadılar
profilimde fotoğrafım var istersen bakabilirsin

kombin ameliyatlar hem kişi için iyi oluyor(tekrar tekrar ameliyat stresine girmiyor narkoz almıyorsun)hemde maddi olarak daha uyguna geliyor :)
kolay gelsin :)

Merhaba gerginDukanci :) çoğunluk kaldığı yönünde yazmış, size de çok teşekkür ediyorum :) Ben Dr. Eser Aydoğdu ve Dr. Leyla Arvas arasında gidip geliyorum. Henüz ücretlerini öğrenmedim daha çok belirleyici bu olacak, bakalım. Her şey güzel olsun hepimiz için :) Yorumlarınız için tekrar teşekkür ediyorum, fotoğrafınıza bakacağım, iyi günler. :16:

Not: Göremedim fotoğrafınızı arkadaşlık isteği gönderdim size de, umuyorum problem olmaz :)

Son düzenleme:
Back