- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
Süperim :) bugün direnler çıktı biraz daha Iyiyim korkudan daha gezmeye gidemiyorum , tef gibi gerginler biri degecekte patliycak diye korkuyorum :)) bence hiç bekleme karindan cok çok kolay pazartesi ameliyat oldum bugün hiç yatıp dinlenmedim bile tabi doğrumu bilmiyorum. Yatmak mı iyi ev içinde gezinmek mi doktor da birsey söylemedi. Isin özü çok kolay bir ameliyat :)
ehhehe bende gergin meme istiyorum :84:
bende biri deyecekte patlayacak korkusu yaşamak istiyorummm
anne benim pisgevütim neden yokkk :)(hızımı alamadım yazdıklarını okuyunca :92::111:)
maşallah canım
dinlenmeyi ihmal etme bence
göğüste tecrübeli değilim ama ameliyat sonuçta işlem gördü o bölge
yorulunca ağrı olabilir:44:
Arkadaslar sol göğsümde hic bir sıkıntı yok fakat sağ göğsümde koltuk altima dogru ve sag kolum da kas ağrım var dayanilmiyacak gibi degil ama beni geriyor. Ve sag göğsüm sol a göre daha sert ve sis bu normal mi? Ercan bey sağ tarafın daha bos olduğunu ve orada daha fazla işlem yapildigi için normal olduğunu söyledi ama yinede tedirgin oldum. Sanki göğüslerimi de küçük yapmış gibi geldi ödemli halleri buysa inince birsey kalmiycak gibi sizce 265 çok küçük degil mi. Nasil küçük neredeyse d cup a yakin oldun dedi ama büyüklüğü sanki beni memnun etmedi. Neyse bir odemler insin göğüsler yerine otursun o zaman karar vereyim suan çok ayrık duruyorlar.
265 i sen mi istedin dr unmu karar verdi?
çok büyük güzel olmuyor be arkadaşım çok ön plana çıkıyor kıyafetlerde de dekolte de daha rahat edersin(tabi bu benim fikrim)