• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Süperim :) bugün direnler çıktı biraz daha Iyiyim korkudan daha gezmeye gidemiyorum , tef gibi gerginler biri degecekte patliycak diye korkuyorum :)) bence hiç bekleme karindan cok çok kolay pazartesi ameliyat oldum bugün hiç yatıp dinlenmedim bile tabi doğrumu bilmiyorum. Yatmak mı iyi ev içinde gezinmek mi doktor da birsey söylemedi. Isin özü çok kolay bir ameliyat :)

ehhehe bende gergin meme istiyorum :84:
bende biri deyecekte patlayacak korkusu yaşamak istiyorummm
anne benim pisgevütim neden yokkk :)(hızımı alamadım yazdıklarını okuyunca :92::111:)

maşallah canım :nazar:
dinlenmeyi ihmal etme bence
göğüste tecrübeli değilim ama ameliyat sonuçta işlem gördü o bölge
yorulunca ağrı olabilir:44:

Arkadaslar sol göğsümde hic bir sıkıntı yok fakat sağ göğsümde koltuk altima dogru ve sag kolum da kas ağrım var dayanilmiyacak gibi degil ama beni geriyor. Ve sag göğsüm sol a göre daha sert ve sis bu normal mi? Ercan bey sağ tarafın daha bos olduğunu ve orada daha fazla işlem yapildigi için normal olduğunu söyledi ama yinede tedirgin oldum. Sanki göğüslerimi de küçük yapmış gibi geldi ödemli halleri buysa inince birsey kalmiycak gibi :( sizce 265 çok küçük degil mi. Nasil küçük neredeyse d cup a yakin oldun dedi ama büyüklüğü sanki beni memnun etmedi. Neyse bir odemler insin göğüsler yerine otursun o zaman karar vereyim suan çok ayrık duruyorlar.

265 i sen mi istedin dr unmu karar verdi?
çok büyük güzel olmuyor be arkadaşım çok ön plana çıkıyor kıyafetlerde de dekolte de daha rahat edersin(tabi bu benim fikrim)

Canım serdar ereni biliyorum iyi bir doktor daha tr ye gelmeden köln de hekimlik yaparken ''miladdan önce'' bi arkadşım göğüs küçültme olmustu. Sonuçtan çok memnun kaldı... benim jinekoloğumda onu önermişti ben ameliyat olmak istiyorum diince... fakat bütçemi çok aşıyordu :34:
İstediğine kavuşman dileği ile, sevgiler..:16::

Evet fiyatı oldukça yüksek ama riske atmak istemedim çünkü bunlar önemli riskli ameliyatlar yinede belli olmaz tabi umarım iyi geçer 🙏 sesin yan simitlerinide aldımı canım doktorun çook teşekkür ederim canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım serdar ereni biliyorum iyi bir doktor daha tr ye gelmeden köln de hekimlik yaparken ''miladdan önce'' bi arkadşım göğüs küçültme olmustu. Sonuçtan çok memnun kaldı... benim jinekoloğumda onu önermişti ben ameliyat olmak istiyorum diince... fakat bütçemi çok aşıyordu :34:
İstediğine kavuşman dileği ile, sevgiler..:16::

Evet fiyatı oldukça yüksek ama riske atmak istemedim çünkü bunlar önemli riskli ameliyatlar yinede belli olmaz tabi umarım iyi geçer 🙏 senin yan simitlerinide aldımı canım doktorun çook teşekkür ederim canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek cevap atmışsiniz sizleri seviyorum

5ten bu yana uyanıgim kızlar kalbimde kelebekler uçuşuyor çok heyecanlıyim 10da ameliyata gircem ama gözüm arkada kalacak bebeğim hastalandi kütür kütür öksürüyo canım benim ya nasıl bırakıp gitcem bilmiyorum gözlerim dolup dolup geliyor kuzum daha da hasta olursa bensiz napar çok mu duygusala bağladım ya

melosb :43:
yapma böyle...
bak biz iyi olucaz kendine güvenen takıntıları olmayan mutlu anneler olacağızki yavrularımız da mutlu büyütelim.onların sağlıkları ve pskolojileri için bizim mutlu olmamız gerek biliyorsun.
önlemini aldıysanız korkma iyleşir inşaallah
ikinizde Allaha emanetsiniz :16:

Son düzenleme:
ehhehe bende gergin meme istiyorum :84:
bende biri deyecekte patlayacak korkusu yaşamak istiyorummm
anne benim pisgevütim neden yokkk :)(hızımı alamadım yazdıklarını okuyunca :92::111:)

maşallah canım :nazar:
dinlenmeyi ihmal etme bence
göğüste tecrübeli değilim ama ameliyat sonuçta işlem gördü o bölge
yorulunca ağrı olabilir:44:

265 i sen mi istedin dr unmu karar verdi?
çok büyük güzel olmuyor be arkadaşım çok ön plana çıkıyor kıyafetlerde de dekolte de daha rahat edersin(tabi bu benim fikrim)

Gergin nickine uygun memeler olur :) ciddi kolay ameliyat hemen yaptir. Dokunup Dokunup birakiyorum tas gibiler :)

yok canim ben istemedim doktor öyle yapmış diklestirme yapınca daha büyüğünü almadi dedi. Bakalim zamanla nasil olacak

Gergin nickine uygun memeler olur :) ciddi kolay ameliyat hemen yaptir. Dokunup Dokunup birakiyorum tas gibiler :)

yok canim ben istemedim doktor öyle yapmış diklestirme yapınca daha büyüğünü almadi dedi. Bakalim zamanla nasil olacak

aynen :)
şu an için karınla uyumlu ama memişle alakası yok adımın :)))

ayy ne güzell arkadaşım daha da güzel olacak eminim
bu arada laf aramızda fragola nın memişleri gördüm bildiğin bomba :nazar:
harika muhteşem süper:)

biz dr ile mayıs için sözleştik
vermek istediğin kiloları da ver öyle gel dedi

karında çok güvendim ben Ercan beye
sağolsun beni pişman etmedi :)
meme de silikon istemiyorum normalde ama illede olmalı derse yapacak bir şey yok
cc işini fln ona bırakıcam yani
tek sorun yaz geliyor ve hem ben hem eşim havalar ısınınca çok yoğun oluyoruz
bakalım hayırlısı

Son düzenleme:
tatlım arkadaş değildik ondan göremiyordun:)

ben san ayolladım elnino :)
kime arkadaşlık göndermek istiyorsan onun adını tıkla profiline gir
avatarının hemen altında arkadaş olarak ekle yazıyor ordan istek yolla :)

begoo geçmiş olsun :(
bende bize küstün diye düşünmeye başlamıştım artık :17:

Çok teşekkürlere canımcım, niye küseyim bitanem, küsecek hiçbirşey yokki ortada. Ama resimlerinizi göstermezseniz bak o zaman küserim :27:

Kuzum kadın olmanın özü; kendi istediğini eşine aslında onun tercihiymiş gibi kabul ettirmek:) gelme dersen bu senin tercihin olacaktır. Arkadaşım geliyor demek daha da kötü; senin gelmeni istemediğim gibi önlemimi de aldım demektir. Ortam yaratacak ve ameliyat sonrası hasta refakatçisi arkadaşlarının(!!!) başına gelen onu hafiften titretecek maceralarını çok komik ve çok basitmiş gibi anlatacaksın. Nişanlıyı tanıyan sensin:) herkesin durup düşüneceği zayıf noktaları vardır. Bunun üzerine git ve tercihi yapıp arkadaşının onun yerine sana refakat etmesinden dolayı ona hak vereceğini belli et. Karşılıklı fedakarlık yapacaksınız yani:))) anlatabilmen için kısa korku hikayelerini buradaki kızların yardımıyla oluşturabilirsiniz:) sen ipucu ver buradakilerin hayal gücüne güven:)

Canim cok sikkin :( tam ikna ettim diyorum doktoru ariyorum randevu icin 18 nisan dedi ben 8zinde ist. Donuyorum napicam bilemiyorum izmirdeki doktoru ancak tatmin olup karar kilmistim simdi istanbulda doktor arastirmam gerekecek :( birde anlatiyorum durumu bana destek olmasi gerekirken zaten ben sen istedigin icin kabul ettim diyor simdide cocuk yapariz dugunden sonra 6 aya kadar falan diyip yipratiyo beni :'( ben dugunume mutlu bir goruntuyle girmek isterken o surekli beni engellemeye calisiyo benim her konuda anlayisli sevdigim adam bu konuda neden boyle yapiyor anlayamiyorum :( inanin cok kotuyum aglamamak icin zor tutuyorum kendimi :'(

Canim cok sikkin :( tam ikna ettim diyorum doktoru ariyorum randevu icin 18 nisan dedi ben 8zinde ist. Donuyorum napicam bilemiyorum izmirdeki doktoru ancak tatmin olup karar kilmistim simdi istanbulda doktor arastirmam gerekecek :( birde anlatiyorum durumu bana destek olmasi gerekirken zaten ben sen istedigin icin kabul ettim diyor simdide cocuk yapariz dugunden sonra 6 aya kadar falan diyip yipratiyo beni :'( ben dugunume mutlu bir goruntuyle girmek isterken o surekli beni engellemeye calisiyo benim her konuda anlayisli sevdigim adam bu konuda neden boyle yapiyor anlayamiyorum :( inanin cok kotuyum aglamamak icin zor tutuyorum kendimi :'(

canım benim ne olur üzülme .erkekler bazen böyle saçmalarlar,bence korkuyor sadece.lütfen vazgeçme, önemli olan sensin ,mutlu olursan mutlu edersin.unutma sen değerlisin üzülme ....

Kızlar ben ciktim ağrım var biraz fazla yazamicam

geçmiş olsun tatlım
sen deneyimlisin artık :)
güzel sonucu düşün ağrın azalacaktır .)))

Çok teşekkürlere canımcım, niye küseyim bitanem, küsecek hiçbirşey yokki ortada. Ama resimlerinizi göstermezseniz bak o zaman küserim :27:

istediğin resim olsun şeker :) :16:
telefon numaran bende yok olsa anında gönderim yapardım
nolac a canlı yayın yaptım hastaneden :))
kıskansın istedim :47:
ve galiba başardım :51::10::37:

ebrumina üzgünüm ama nişanlın biraz haklı
çocuk düşünüyorsanız bu ameliyatı erteleyin bence

yani amlyt çocuğa engel değil bir kaç yıl sonra gebelik olabilirmiş ama tekrar sarkma ve çatlak durumu söz konusu olabilir ve tekrar ameliyat olman gerekebilir...

Son düzenleme:

Cnm hiç üzülme.. Benim eşim dr çizim yaptıktan sonra bile gönlünü etmeye çalıştı, eşimi vaz geçirin die.. Dr bir yandan eşim bir yandan offf bunalttılar.. Yok ağlama yok yatma yok sızlamma kendin istedin dedi hep.. Amlyttn çıktım eşimin gözler şişmiş ağlamaktan.. Tüm derdi korkusuymuş , hadi uyanmazsa diye çok ağlamış.. Nişanlın korkuyordur ama hele bir ayaklan gör bak tekrar aşık olacak.. Çocuk işini o erteliycek gör bak :D

Kızlar ben ciktim ağrım var biraz fazla yazamicam

Gecmiş olsun canımm ilk 3-4 gün zor ama sonrasında çok iyi olacaksın baya rahatlayacaksın inşallah sabırrr :)

Arkadaslar sol göğsümde hic bir sıkıntı yok fakat sağ göğsümde koltuk altima dogru ve sag kolum da kas ağrım var dayanilmiyacak gibi degil ama beni geriyor. Ve sag göğsüm sol a göre daha sert ve sis bu normal mi? Ercan bey sağ tarafın daha bos olduğunu ve orada daha fazla işlem yapildigi için normal olduğunu söyledi ama yinede tedirgin oldum. Sanki göğüslerimi de küçük yapmış gibi geldi ödemli halleri buysa inince birsey kalmiycak gibi :( sizce 265 çok küçük degil mi. Nasil küçük neredeyse d cup a yakin oldun dedi ama büyüklüğü sanki beni memnun etmedi. Neyse bir odemler insin göğüsler yerine otursun o zaman karar vereyim suan çok ayrık duruyorlar.

Önceden göğüs dokun da varsa ondan kucuk takmıstı. Bende silşkon vardı zaten 220 lik, ve benim göğüslerim silikon öncesi erkek gibiydi dümdüzdü, o yuzden eski silikonu çıkarıp dikleştirip 320 takmış bana ve benimki B cup su anda. Senin kendi göğüs dokun da vardır canım ondandır. İki göğüs simetrik olmuyor benim de sağ tarafım soldan daha fazla işlem gördüğü için daha cok agrıdı ve ilk günler baya baya ağrıdı yani. Sonra azaldı 5. Günden sonra, ama yine bile çok şiş ve hassas. İlk 3-4 gun gecsin rahatlarsın canım tekrar gecmis olsun :)

aynen :)
şu an için karınla uyumlu ama memişle alakası yok adımın :)))

ayy ne güzell arkadaşım daha da güzel olacak eminim
bu arada laf aramızda fragola nın memişleri gördüm bildiğin bomba :nazar:
harika muhteşem süper:)

biz dr ile mayıs için sözleştik
vermek istediğin kiloları da ver öyle gel dedi

karında çok güvendim ben Ercan beye
sağolsun beni pişman etmedi :)
meme de silikon istemiyorum normalde ama illede olmalı derse yapacak bir şey yok
cc işini fln ona bırakıcam yani
tek sorun yaz geliyor ve hem ben hem eşim havalar ısınınca çok yoğun oluyoruz
bakalım hayırlısı

Canımmm cok tesekkur edrim seninki coook daha guzel olsun inşallahh :) heyecanla senin sonuclarını bekliyorum :) bence de doktora güven, bana kalsa en fazla 250 cc takın derdim ama o cok isabetli karar vermiş ben sordugumda 250 dicek sandım hatta tam kaamdakini yapmış, 320 yi duyunca şok oldum ufak çapta :)

Back