- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
Az once tekrar konustuk simdide kesik izlerini bahane ediyo bana anlatiyorum ic camasirinin altinda kaliyo hem senden baska kim gorecek zaten diyorum ama her lafima bi hazir cvp neden bukadar gonulsuz anlamiyorum ikimizde restimizi cektik oyle kapattik telefonu nolucak bilmiyorum ama guzellikle halletmeye calisicam bu mevzuyu inatlasmaya cevirirsem kötü olacak besbelli o yuzden yarin daha sakin konusucam sizleri tanimiyorum ama desteginiz bana güç verdi tekrar tekrar çok tesekkur ederim
bu bahsettiğiniz konuyu konuştuk bana diyoki zaten oranı buranı görbilme ihtimali bile beni delirtiyo bide yanına gidip senin mahrem yerlerin hakkında fikir alışverişi yapmam diyo sanki doğumda bana bakmayacaklar gözükapalı yapacaklar zihniyeti çok farklı anlıyormusunuz şimdi neden çocuk konusunda canımı yakıyo anlamıyorum daha evlilik kararımıza bile 1 sene var şimdiden çocuk düşünmek ne diye offf ablacım ya ben anlatamıyorum ona yada o anlamak istemiyo isatnbulda o doktorlarla yüz yüze görüşücem gizli gizli beni tatmin eden doktoru bulduğum anda ona söyliycem kabul etmezsede yapabileceğim birşey yok zaten moralim bozuk birde onu daha fazla kafama takmak istemiyorum
onu boş verde sen o ize hazırmısın?
birde daha önce ameliyat oldunmu?
yani kendini ne kadar hazırladın bu ameliyata bence biraz daha sorgula
ama kararın ne olursa olsun seni kimse etkilemesin
olacaksanda olmayacaksanda...bunu kendin istediğin için yap.başkalarının değil kendi kararlarını uygula hayatın boyunca...
bunu ablan olarak söylüyorum.en kötü kararı vermiş bile olsan bu senin kararın olsun...
bu arada nişanlın çok genç :)yani onu da anlamak lazım :)
fakat oramızı buramızı görenler doktorlar
ben muayenelerde çok rahatsız olurum yani normalde kbb bile gidince aç ağzını diyor ya ondan bile rahatsız olan bir tipim :)
birde hani şöyle diyim çok çirkin olan sorunlu bir bölgeyi gösteriyorsun bu da biz kadınlar için rahatsız edici bir durum
diğer doktorlar için yorum yapmayacağım.fakat şunu söylemeliyim Ercan beyin muayenesinden hiç rahatsız olmadım
karın muayenesi sırasında eşimi dışarı çıkardı zaten :)
meme de yanımdaydı(ilk görüşmeye gittiğimde)onda da sorun olmadı :)