• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Az once tekrar konustuk simdide kesik izlerini bahane ediyo bana anlatiyorum ic camasirinin altinda kaliyo hem senden baska kim gorecek zaten diyorum ama her lafima bi hazir cvp neden bukadar gonulsuz anlamiyorum ikimizde restimizi cektik oyle kapattik telefonu nolucak bilmiyorum :( ama guzellikle halletmeye calisicam bu mevzuyu inatlasmaya cevirirsem kötü olacak besbelli o yuzden yarin daha sakin konusucam sizleri tanimiyorum ama desteginiz bana güç verdi tekrar tekrar çok tesekkur ederim

bu bahsettiğiniz konuyu konuştuk bana diyoki zaten oranı buranı görbilme ihtimali bile beni delirtiyo bide yanına gidip senin mahrem yerlerin hakkında fikir alışverişi yapmam diyo sanki doğumda bana bakmayacaklar gözükapalı yapacaklar zihniyeti çok farklı anlıyormusunuz şimdi neden çocuk konusunda canımı yakıyo anlamıyorum daha evlilik kararımıza bile 1 sene var şimdiden çocuk düşünmek ne diye offf ablacım ya ben anlatamıyorum ona yada o anlamak istemiyo :(:( isatnbulda o doktorlarla yüz yüze görüşücem gizli gizli beni tatmin eden doktoru bulduğum anda ona söyliycem kabul etmezsede yapabileceğim birşey yok zaten moralim bozuk birde onu daha fazla kafama takmak istemiyorum :(

onu boş verde sen o ize hazırmısın?
birde daha önce ameliyat oldunmu?
yani kendini ne kadar hazırladın bu ameliyata bence biraz daha sorgula

ama kararın ne olursa olsun seni kimse etkilemesin
olacaksanda olmayacaksanda...bunu kendin istediğin için yap.başkalarının değil kendi kararlarını uygula hayatın boyunca...
bunu ablan olarak söylüyorum.en kötü kararı vermiş bile olsan bu senin kararın olsun...

bu arada nişanlın çok genç :)yani onu da anlamak lazım :)
fakat oramızı buramızı görenler doktorlar
ben muayenelerde çok rahatsız olurum yani normalde kbb bile gidince aç ağzını diyor ya ondan bile rahatsız olan bir tipim :)
birde hani şöyle diyim çok çirkin olan sorunlu bir bölgeyi gösteriyorsun bu da biz kadınlar için rahatsız edici bir durum ;)
diğer doktorlar için yorum yapmayacağım.fakat şunu söylemeliyim Ercan beyin muayenesinden hiç rahatsız olmadım
karın muayenesi sırasında eşimi dışarı çıkardı zaten :)
meme de yanımdaydı(ilk görüşmeye gittiğimde)onda da sorun olmadı :)

Merhaba, uzun zaman oldu buraya girmeyeli... Çok değerli insanlarla konuşmuştum Kadınlar Kulübü forumlarında, çatlaklarıma çözüm arıyordum başka arkadaşlarla :17: Şimdi de karın germe ve göğüs küçültme ameliyatları olmak için fikir alayım dedim ve uzun zaman sonra tekrar girdim. Sizlerin şahane paylaşımlarıyla karşılaştım. Çok mutlu oldum ve umut doldum. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yazılarınızı okudukça kararlarımı tekrar gözden geçiriyorum ve tabii ki fikrim değişmiyor. :9: Ekim ayı gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. Kilo verdikten sonra :17: Benim 2 sorum var cevaplarsanız çok sevinirim. 1- Göbek deliğimin üzerinde de çatlaklar var bunlar geçiyor mu yani en azından ameliyat izine yakın bir yer de mi kalıyor? Yabancı sitelerdeki fotoğraflara baktım ve çoğunda yine göbek deliğinin üzeri ve çevresinde kalmış çatlaklar. Sizinkiler nasıl acaba? Becerebilirsem fotoğraf koyacağım, biraz tombişim ama kusura bakmayın artık :17: :17: :17: 2- İki ameliyatı bir arada yaptırsam çok ağrım olur mu? Cevaplarsanız çok mutlu olurum. İyi bakın kendinize :) :16:

Sekercim bende gondermistim arkadaşlık benide eklermisin lutfen. Jelesec özellikle senin karnını gormemi önerdi:))

Ysmnts kabul ettim.Bakabilirsin mukemmel resimlerime ;) iyi ki alintilamissin.Mail olarak geldi de gordum.Bu arada oglumla araniz 10 gun ;) o da 11 nisan 90 li :)

Umarım becerebildim fotoğraf eklemeyi. Göbeğim bu halde daha önce doğum yapmadım, tiroid rahatsızlığım var ve aşırı kilo aldım. Şimdi birçoğunu verdim birçoğu kaldı :) Vücudumun her yerinde çatlaklar var ama beni en çok üzen karın ve göğüs. Biraz görüntü kirliliği oldu biliyorum kusura bakmayın lütfen :17: $66666666666666666.jpg $555555555555555.jpg

İstanbulda karın germe ameliyatı olan arkadaşlar lütfen bana irtibat kurabileceğim bir isim verebilirmisiniz hepinizin yazılarını uzun zamandır okuyorum ama izmir odaklı olduğum için istanbul olanları not etmemiştim rica ediyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben Reha Yavuzer i tercih ettim hem hastane hem kendisi birinci sınıf bence.

Umarım becerebildim fotoğraf eklemeyi. Göbeğim bu halde daha önce doğum yapmadım, tiroid rahatsızlığım var ve aşırı kilo aldım. Şimdi birçoğunu verdim birçoğu kaldı :) Vücudumun her yerinde çatlaklar var ama beni en çok üzen karın ve göğüs. Biraz görüntü kirliliği oldu biliyorum kusura bakmayın lütfen :17: Eki Görüntüle 1052638 Eki Görüntüle 1052639

Canım buradaki bütün kızlar karın bölgesi ve meme ile ilgili çeşitli sıkıntılarla ameliyat olma cesaretini gösterdiler. Dolayısıyla benzer sıkıntılar hepimide var veya vardı:) fotoğrafında sadece göbek deliğin ve yanında bir miktar çatlak görüyorum ki bu bazılarımız için bu da çatlak mı ki durumunda. Karın derinin gerilmeye uygun olup olmadığına doktorun karar verebilir. Göbek deliğinin üzerinde kalan deri bölümü elinle sıkıştırdığında en az 4-5 cm deri katlanabiliyorsa şansın yüksek. Meme ve karın kombin ameliyatlar zaten buradaki çoğunluğu oluşturuyor, bu gece en geç yarın kızlar sana deneyimleriyle ışık olurlar:)

Nldglp kalabalık yapmak istemedim arkadaşlık göndermedim bugüne kadar. Bugün ben de gönderdim:) jelonun meşhur kokoş mamazisi benim:)dilerim güzel bir haftasonu geçirirsiniz:)

Arkadaslar Merhaba, ameliyat olanlara geçmiş olsun. Cep telefonundan girdiğim icin ve kör olduğum icin cok fazla takip edemiyorum :) ameliyat olali 4 gün oldu ve hala sağ göğsümde ki acı ve kas ağrısı geçmedi. Özellikle sabahlari kalktığımda feci bir baskı oluşuyor ve cok şiş. Korkudan evden dışarıya bile çıkmıyorum, umarim bir kaç güne kadar geçer. Birde bugün sağ göğsümün içinden haşır haşır sesler geliyor. Kaynasiyorlar mi yoksa problem mi var çözemedim. Bekleyip göreceğim. Hepinize selam olsun :)

onu boş verde sen o ize hazırmısın?
birde daha önce ameliyat oldunmu?
yani kendini ne kadar hazırladın bu ameliyata bence biraz daha sorgula

ama kararın ne olursa olsun seni kimse etkilemesin
olacaksanda olmayacaksanda...bunu kendin istediğin için yap.başkalarının değil kendi kararlarını uygula hayatın boyunca...
bunu ablan olarak söylüyorum.en kötü kararı vermiş bile olsan bu senin kararın olsun...

bu arada nişanlın çok genç :)yani onu da anlamak lazım :)
fakat oramızı buramızı görenler doktorlar
ben muayenelerde çok rahatsız olurum yani normalde kbb bile gidince aç ağzını diyor ya ondan bile rahatsız olan bir tipim :)
birde hani şöyle diyim çok çirkin olan sorunlu bir bölgeyi gösteriyorsun bu da biz kadınlar için rahatsız edici bir durum ;)
diğer doktorlar için yorum yapmayacağım.fakat şunu söylemeliyim Ercan beyin muayenesinden hiç rahatsız olmadım
karın muayenesi sırasında eşimi dışarı çıkardı zaten :)
meme de yanımdaydı(ilk görüşmeye gittiğimde)onda da sorun olmadı :)

Siz yaşamış biri olarak net olarak cvp alabilrcegim insanlardan biriniz bu iz cokmu kotu gözüküyor yani bu et parcasindan dah kotu bir goruntumu

Ysmnts kabul ettim.Bakabilirsin mukemmel resimlerime ;) iyi ki alintilamissin.Mail olarak geldi de gordum.Bu arada oglumla araniz 10 gun ;) o da 11 nisan 90 li :)

Allah allah benim doğum gunumdemi bozulmuş yaaaa. Bu site bi kafayı yedi tüm arkadaş listelerimiz kayboldu, doğum günümde bozulmuş demekki. 28/03/78 benim doğum günüm.

Canım buradaki bütün kızlar karın bölgesi ve meme ile ilgili çeşitli sıkıntılarla ameliyat olma cesaretini gösterdiler. Dolayısıyla benzer sıkıntılar hepimide var veya vardı:) fotoğrafında sadece göbek deliğin ve yanında bir miktar çatlak görüyorum ki bu bazılarımız için bu da çatlak mı ki durumunda. Karın derinin gerilmeye uygun olup olmadığına doktorun karar verebilir. Göbek deliğinin üzerinde kalan deri bölümü elinle sıkıştırdığında en az 4-5 cm deri katlanabiliyorsa şansın yüksek. Meme ve karın kombin ameliyatlar zaten buradaki çoğunluğu oluşturuyor, bu gece en geç yarın kızlar sana deneyimleriyle ışık olurlar:)

Çok teşekkür ediyorum cevabınız için yorumlarınız mutlu etti beni :) Net olması için uğraştım görüntünün ama belki ben çok fazla kafama taktığım için çok daha kötü görünüyor kendimce. Benim çatlaklarım tuhaf sık sık değil ayrı ayrı arada mesafe var ve uzun uzun :)) Umuyorum ameliyattan sonra göbek deliğimin üzerindeki çatlaklar yok olur. Göbek deliğimin üzerinde kalan bölümü elimle sıkıştırdım sanırım tombul olduğu için şuan katlandı :17: :9: zayıfladığımda da umarım düzeltilebilecek durumda olur. Bilgiler için çok teşekkür ediyorum tekrar, çok incesin Mammazia... :16: Bir de arkadaşlık isteği gönderdim size umarım sorun olmaz :)

Son düzenleme:
Simdi bi liste hazirliyorum kendimi butun doktorlarla tek tek irtibat kurucam sanada cok tesekkur ederim yardimin için yanliz olmadigimi bilmek cok guzel ♡

Nedemek canım bunun için burdayız :16:

ya evet hani cc konuşulunca fazlaymış gibi geliyor ama göğüste duruşu önemli
ben fazla büyük istemiyorum.kilo vermeden önce çok büyüktü göğüslerim :))o sıkıntıyı yaşadım yani.hani gömlek giydiğinde düğmeler kapanmaz ya :))) çok komik oluyor :1:
birde en çok korktuğum şey hani nasıl desem yapay olduğu o kadar belli oluyorki bazılarının
bak senin öyle değil daha çok erken olmasına rağmen süper duruyor:nazar:
begonunkilerde çok güzel:nazar:
inşallah benimde sonucum güzel olur :)
ben şu an 85 b takıyorum ama büyük geliyor :)
küçük bedenlere alışamamışım alınca büyük alıyorum hala :1:

Canımmm cok tesekkur ederimm biizim doktor memede özellikle başarılı sanırım zaten meme konusunda iki ayrı uzmanlıgı var amerikada özgecmisinde oyle yazıyordu

İşte benimde anlatmak istediğim bu 3 yıldır çok ağır kilolarla başettim ve şimdi son rötuşlarla uğraşacakken ve daha '' 27 '' yaşındayken aşağıda fazlalık bir et parçası istemiyorum üzülüyorum ve kendi kendime bunalıma giriyorum yani oldum olası kilolu yada bu fiziğe sahip olsaydım belki bu kadar uğraşmazdım bilmiyorum ama eski kıyafetlerimi gördükçe çok üzülüyorum bilirsiniz ki insan kendine olan özgüvenini yitirdiği zaman etrafındaki herkes onu beğenmiş olsun çok boş ben her şeyden önemlisi kendim için istiyorum çünkü bacak ince bel ince ne fark eder önde sarkan bir fazlalık var ve sizin fotoğraflarınıza baktım çok güzel olmuşsunuz maşallah dilerim daim olur mutluluğunuz ama sizin ilk halinizin iki katından fazla benim göbeğim yani kendinizi benim yerime koyun siz o kadar göbekten rahatsız olurken birde beni düşünün o kadar süre beklemek istemiyorum kaldı ki benim çocuk planlarım 5 - 6 sene sonrasına dayalı Allah izin verirse tabi :( şimdi diğer ablalarımda birşeyler söylüyorlar ve çok haklılar biliyorum çünkü ister istemez çocuk yapacağım zaman o düzelmiş haliyle kalmayacak ama şuan her gün o fazlalıkla yaşamak beni çok alt üst ediyor belki abartıyorum bilemiyorum ama insan başına geleni hep en büyük dert zanneder ya benimki de o hesap üzülüyorum ve özgüvenimi yitiriyorum :(

Yaptır kız ebru valla bak. Realself sitesine gir ingilizce biliyorsan. Daha geçen gün orda bir soru sorulmuş bekarım karın germe düşünüyorum çocukta sorun olur mu diye. Oraya kayıtlı doktorlar cevap vermiş (amerikadaki doktorlar) hepsi de problem olmaz demişler. Tekrar bir rötuş gerekebilir sadece demişler. Ben senin anlattıgından yola cıkarak bunu göze alırdım. İz umrumda olmazd sezeryan oldum zaten izim oldu, veya olacak olabilir. Çok izi kafana taktın diyelim medikal dövme diye bi olay var, ten rengine boyuyorlar izi. İz mi katlı göbek mi deseler izzz diye bağırıırm düşünmem bile. Yaşın genç ve çok haklısın, bu yaşta neden arkık bi göbekle gezesin ki? Ama ameliyat çok uzun süreçli bi ameliyat. Bu forumu baştan sona okumanı tavsiye ederim, ben kasım ayında karar verdim ameliyata ve oturup 1000 sayfayı tek tek okudum. Başına geleceklerden haberin olsun. Realselfte de bi dolu örnek foto var, bulunmaz nimet. Ben destekçinim ebru yaptır bacım sen bence :)))

Merhaba, uzun zaman oldu buraya girmeyeli... Çok değerli insanlarla konuşmuştum Kadınlar Kulübü forumlarında, çatlaklarıma çözüm arıyordum başka arkadaşlarla :17: Şimdi de karın germe ve göğüs küçültme ameliyatları olmak için fikir alayım dedim ve uzun zaman sonra tekrar girdim. Sizlerin şahane paylaşımlarıyla karşılaştım. Çok mutlu oldum ve umut doldum. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yazılarınızı okudukça kararlarımı tekrar gözden geçiriyorum ve tabii ki fikrim değişmiyor. :9: Ekim ayı gibi ameliyat olmayı düşünüyorum. Kilo verdikten sonra :17: Benim 2 sorum var cevaplarsanız çok sevinirim. 1- Göbek deliğimin üzerinde de çatlaklar var bunlar geçiyor mu yani en azından ameliyat izine yakın bir yer de mi kalıyor? Yabancı sitelerdeki fotoğraflara baktım ve çoğunda yine göbek deliğinin üzeri ve çevresinde kalmış çatlaklar. Sizinkiler nasıl acaba? Becerebilirsem fotoğraf koyacağım, biraz tombişim ama kusura bakmayın artık :17: :17: :17: 2- İki ameliyatı bir arada yaptırsam çok ağrım olur mu? Cevaplarsanız çok mutlu olurum. İyi bakın kendinize :) :16:

Göbek deliği ve üstündeki çatlaklar aşağı dikiş izinin üstüne iniyor. Bende öyle oldun iki ameliyat ağır oluyo tabi ve özellikle ilk 3-4 gün baya ağrılı oluyor ama sıklıkla bu şekilde uygulanan bir kombine ameliyat bu. Ecnebiler mommy makeover diye isim takmışlar hatta, anne baştan yaratma manasında :)

Siz yaşamış biri olarak net olarak cvp alabilrcegim insanlardan biriniz bu iz cokmu kotu gözüküyor yani bu et parcasindan dah kotu bir goruntumu

asla değil asla
ama bende ki sarkma ciddi boyuttaydı senin durumun nedir bilemiyorum
çok berbattı karnım
izim uzun
sarkmanın boyutuna göre değişiyor izin de boyutu
ama zaten çamaşırın içinde kalıyor ve zamanla silikleşiyor.

bilemiyorum canım ya senin yerine koyuyorum kendimi de ....çok zor karar vermek.
lütfen iyice aşartır
hazırmısın değilmisin iyice sorgula

sana söyleyebileceğim tek şey bu...

Yüreği güzel arkadaşım sen çok özlendin amma teklif gelmiş abowwww benim papuç çatıya atıldı :9: ben tanıtacam sana ayran içerken :34:

süper erken çıktı direnler çok gezme dikkat et ya sen çok iri değilsin ne yapacan koca koca memeleri olmadı seksi olmuştur eminim öncesi sonrası yaparsın artık

eşin yeniden aşık olabilir bak demedi deme:)))) iyileş acele etme son haliye şoka girsin

melosb; geçmiş olsun canım

serdar beye buradan bir arkadaşımız oldu (meme küçültme sonradan arkadaş olduk hala görüşüyoruz süreci sıkıntıl oldu 3.ay önce başka doktora revizyon oldu bu işler şans işi biraz evet çok ünlü bir doktor yoğun o yüzden bazen görüşmeleri asistanı bir bey var o yapıyor çok başarılı ameliyat diliyorum size; bizlerede yazın sevgiler

sahranaz merhaba;albümü olan arakadaşlarımız var eklerlerse görürsün fotoları..bizler gibi başarılı sonuçlar yaşarsın inşallah

Ahhahaha inşalllah jelooo :)

merhaba chap :)
göbek deliği üzerindeki çatlaklar kalıyor
ama bu konuda en doğru sözü doktorun söyleyecektir
benim ameliyat kesisinin çevresinde kaldı biraz
tamamen yok olmadılar
profilimde fotoğrafım var istersen bakabilirsin

kombin ameliyatlar hem kişi için iyi oluyor(tekrar tekrar ameliyat stresine girmiyor narkoz almıyorsun)hemde maddi olarak daha uyguna geliyor :)
kolay gelsin :)

Canımmm cok tesekkur ederimm biizim doktor memede özellikle başarılı sanırım zaten meme konusunda iki ayrı uzmanlıgı var amerikada özgecmisinde oyle yazıyordu

evet okumuştum
sizlerde gösterdi ustalığını :)
bende de gösterecektir eminim :))

asla değil asla
ama bende ki sarkma ciddi boyuttaydı senin durumun nedir bilemiyorum
çok berbattı karnım
izim uzun
sarkmanın boyutuna göre değişiyor izin de boyutu
ama zaten çamaşırın içinde kalıyor ve zamanla silikleşiyor.

bilemiyorum canım ya senin yerine koyuyorum kendimi de ....çok zor karar vermek.
lütfen iyice aşartır
hazırmısın değilmisin iyice sorgula

sana söyleyebileceğim tek şey bu...

Gergin ben senin izini gördüm ve doktorunuzun çıkardığı muhteşem işe hayran kaldım:) bir dahaki görüşmeye benim yamalı bohçayı gösterecek bir kılık giyeyim ben:)

Çok teşekkür ediyorum cevabınız için yorumlarınız mutlu etti beni :) Net olması için uğraştım görüntünün ama belki ben çok fazla kafama taktığım için çok daha kötü görünüyor kendimce. Benim çatlaklarım tuhaf sık sık değil ayrı ayrı arada mesafe var ve uzun uzun :)) Umuyorum ameliyattan sonra göbek deliğimin üzerindeki çatlaklar yok olur. Göbek deliğimin üzerinde kalan bölümü elimle sıkıştırdım sanırım tombul olduğu için şuan katlandı :17: :9: zayıfladığımda da umarım düzeltilebilecek durumda olur. Bilgiler için çok teşekkür ediyorum tekrar, çok incesin Mammazia... :16: Bir de arkadaşlık isteği gönderdim size umarım sorun olmaz :)

Rica ederim:) kabul ettim:)

Çatlakların henüz kırmızı gibi, bio oil diye bir şey var eczanelerde,watson ve gratislerde satılıyor. Onu denedin mi?

Back