Zaten fıstık gibisin tatlım. Bu son dokunuşların ardından muhteşem olacak. Rahat ol, kendine ait 2 günün tadını çıkart. Herşey çok yolunda ve tıkır tıkır yürüyecek.
Kadın olmak zor tatlım:) Ama Yaradanımız bu gücü de bize vermiş ki ne mutlu bize. Herşey daha güzel olacak. Kaşıntı iyidir:) kılcal damarlar göreve başlamış. İyileşiyorsun:) sigara durumun ne?
Matruskacııımmm yarın büyük gün... Nasıl heyecanlısındır şimdi :18: yarın bu saatlerde inşallah bitmiş olacak herşey.. Dualarım seninle..
Haberlerini eksik etme..
Matruşka canım herşey dilediğin gibi olsun sıkıntısız atlat inşallah;geçmiş olsun
Matruska ve melosb yarın dualarım sizinle olacak! Kendinizi iyi hisseder hissetmez yazın lütfen. Ameliyat sonrası bol su ve ödem cayı içmeyi ihmal etmeyinbir de ameliyat oncesi foto mutlaka cekin
Selam kızlar, uzun zamandır görüşemedik. Eşim ameliyat oldu 3 fıtıktan 2 sini aldılar. Şuan durumumuz pek bir sıkıntılı. Oğluşumunda geçen hafta vizeleri vardı, ben zaten yeni izin aldığımdan izinde alamıyorum. Gündüz görümcem eşimle ilgileniyor sağolsun. Akşamda ben ve oğlum ama epey bir sıkıntılı dönem geçiriyoruz. Umarım sizler hepiniz iyisinizdir, sohpetinizi çooooooooooook özledim canılarım. Hepinizi kocaman öpüyorum.
Canım, ameliyat saatimiz de aynı:))Begonya tatlım yarın gircem ameliyata doktor 10da alicak hayirlisi bakalım öpüyorum cnm
ben sana sistem değişti otobüste tek tek anlatırım baycancılar yeni ameliyat olanlar diğer doktorların hastaları hepsini tek tek çekiştireceğim söz hele şu MAMAZİİİ var ki tam senlik bayılırsın senin gibi kokoş süslüüümutlaka tanışın bir toplantıda
ha ha ha baycana diyeceğim ogülü ve nlglpde beni zorladı yoksa diyete başlamıştım
Tüm dualarım, sevgi enerjim seninle güzel kadın:) Sabah uyuyup uyanacaksın veee herşey çok güzel olacak:)teşekkür ederim canım, dua et bana:))
Selam kızlar, uzun zamandır görüşemedik. Eşim ameliyat oldu 3 fıtıktan 2 sini aldılar. Şuan durumumuz pek bir sıkıntılı. Oğluşumunda geçen hafta vizeleri vardı, ben zaten yeni izin aldığımdan izinde alamıyorum. Gündüz görümcem eşimle ilgileniyor sağolsun. Akşamda ben ve oğlum ama epey bir sıkıntılı dönem geçiriyoruz. Umarım sizler hepiniz iyisinizdir, sohpetinizi çooooooooooook özledim canılarım. Hepinizi kocaman öpüyorum.
Begonyacımmm cok gecmiş olsun canım eşine
Yeni ameliyat olan arkadaşlar çok geçmiş olsun bundan sonrası dinlenme ve sabırrr inşallah sonuçlarınız muhteşem olur
Benim bugun 12. günüm. Feci kaşınıyor dikişlerim. Ve felaket şişim bildiğiniz göbekliyim ve oturduğumda yine o pot bacaklarıma değiyor katlanmıyor ama alt göbek nasıl bi şişse artık, neyse inecek elbet sabırla bekliyorum. Hala dik yürümekte zorlanıyorum. Dün kızımla dışarı çıktık mecbur apartmanın önüne yani, parla yürüdük onu salladım falan baya yoruldum. Acısı bugun çıktı. Her yerim ağrıyodu bugun, sürekli yattım. Ve ikinci banyomu da tek başıma yapmayı becerdim. Kendimi de baya inceledim bu sefer, tansiyonum düşmeden :) iyiye gidecek, umudum var. Göbek deliği kısmım uyuşuk hala, ama en uzun vadede o geçermiş. Bekliyorum. Göğüslerimden çok memnunum, bi tık küçük olabilirdi belki ama pek güzel oldu bee nerdeen nereye :) yakında fotolarını da koyacağım
Ay jelo bana iltifat etmiiiş:) siz beni en patates halimle gördünüz üstelik:)) benim günüm öğleden sonra başlar:)) bir de akşam yemeği yiyelim o zaman gör kokoşu sen:))) Bak benim yerime de yiyip ayran içmeden dönersen valla ben gittiğimde söylerim Baycana:))
Tüm dualarım, sevgi enerjim seninle güzel kadın:) Sabah uyuyup uyanacaksın veee herşey çok güzel olacak:)
Kızlar biliyorsunuz yarın ameliyata giriyorum bugün tetkiklermi yaptırdım sabah 9dan beri daha bu saat oldu bekiyorum yorgunluktan geberdim ve çok açimkantin çok uzak . matruska ve ben sizlerden dua bekliyoruz
Begonya tatlım yarın gircem ameliyata doktor 10da alicak hayirlisi bakalım öpüyorum cnm
cewap için teşekkür ederim içim rahatladı albümünü göremiyorum ama ben pek yediğime dikkat etmiyodum ama bugunden sonra diyete başlıcam doktorum cemil tugay izmirden ben izmirde oturmuyorum balkesir akçayda oturuyorum inşallah bende senin gibii sonuçtan çok memnun olurum
Kızlar ne yaptıysam olmuyor beceremedim arkadaş ekleyemiyorum lütfen yardım beceremedim naapiym😥
Çoook geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim yardımcınız olsun...
merhaba arkadaşlar 2 hafta sonra karın germe ameliyatı olacağım 2 doğum yaptım aslında zayıfım ama sezaryen göbeğim kaldı çok düşündüm ama sonunda karar verdim dr serdar erenin özel bir tekniği varmış ona ameliyat olacağım ama korkularım var bu ameliyatı olanlar yardımcı olursa sevinirim beni nasıl bir süreç bekliyor çok ağrılı bir ameliyatmı( endişelerim heyecanım off zor gerçekten
Bu sabah direnlerin durumuyla ilgili doktora sms attim o da 14 30 da bekliyorum yazmis. Acaba direnleri mi cikarcak agri olayim yok fakat direnlerden mi bilmiyorum feci bir baski hissediyorum doktor da söylemişti 3 gün baskı hissedersin diye o geçse çok rahatliycam. Çağırdığına göre insallah direnlerimi çıkarır. Dünden beri de hafif Kaşıntılar basladi. Güzelleşmek ne zormuş :)
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Benim de yarın ameliyatım, çok heyecanlıyım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yineben ne alemdesin?
drenleri atıp gezmeye mi gittin yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?