Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

teşekkür ederim canım, dua et bana:))

Matruskacııımmm yarın büyük gün... Nasıl heyecanlısındır şimdi :18: yarın bu saatlerde inşallah bitmiş olacak herşey.. Dualarım seninle..
Haberlerini eksik etme..

Çoook teşekkür ederim, sizlerin varlığı bana çok moral veriyor.
Yalnız olmadığımı bilmek çok güzel.
Saat 10 00 gibi girecekmişim ameliyata, kaç saat sürecek hiçbir fikrim yok.
İyileşeyim de gergin kadınlar olarak eğlenmeye gideceğiz daha

Matruska ve melosb yarın dualarım sizinle olacak! Kendinizi iyi hisseder hissetmez yazın lütfen. Ameliyat sonrası bol su ve ödem cayı içmeyi ihmal etmeyin bir de ameliyat oncesi foto mutlaka cekin

Canımm, çok ihtiyacımız var inan dualarınıza...
Akşam kızıma fotoğraflarımı çektirdim profilden ve yandan sarkık meme ve koca göbişimle
Ameliyat sonrası da incelince dipdiri memişlerim ve gergin karnımı fotoğraflayacağım
Çabuk gelsin o günler, sabırsızlanıyorum
İyi ki varsınız, sevgiler...

eşine çok geçmiş olsun, kendine dikkat et, sevgiler...

kızlar dualarımız sizlerle
ameliyat sonrası bizi habersiz bırakmayın
her şey çok güzel olacak

Ay jelo bana iltifat etmiiiş:) siz beni en patates halimle gördünüz üstelik:)) benim günüm öğleden sonra başlar:)) bir de akşam yemeği yiyelim o zaman gör kokoşu sen:))) Bak benim yerime de yiyip ayran içmeden dönersen valla ben gittiğimde söylerim Baycana:))

teşekkür ederim canım, dua et bana:))
Tüm dualarım, sevgi enerjim seninle güzel kadın:) Sabah uyuyup uyanacaksın veee herşey çok güzel olacak:)

Çoook geçmiş olsun arkadaşım. Rabbim yardımcınız olsun...

Fragola sen de cesur ve güzel kadınların arasındasın artık:) her geçen gün daha fazla mutlu olacaksın sonuçlardan:)

inşallah canım, çok rahat geçecek ve çarçabuk iyileşeceğim
Akşam yemeğine beraber gideceğiz ya, canlı müzik de olacak.
Biraz sabredin, iyileşir iyileşmez organizasyon yapıyorum.
Bu kadar heyecan, stres, acı sonrası eğlenmeyi hak ediyoruz değil mi
Öpüyorum, sevgiler

Kızlar biliyorsunuz yarın ameliyata giriyorum bugün tetkiklermi yaptırdım sabah 9dan beri daha bu saat oldu bekiyorum yorgunluktan geberdim ve çok açim kantin çok uzak . matruska ve ben sizlerden dua bekliyoruz

Melosb, dualarımız seninle:) Mükemmel sonuçlanacak inşallah.

tatlım arkadaş değildik ondan göremiyordun:)

Kızlar ne yaptıysam olmuyor beceremedim arkadaş ekleyemiyorum lütfen yardım beceremedim naapiym😥

ben san ayolladım elnino :)
kime arkadaşlık göndermek istiyorsan onun adını tıkla profiline gir
avatarının hemen altında arkadaş olarak ekle yazıyor ordan istek yolla :)

begoo geçmiş olsun
bende bize küstün diye düşünmeye başlamıştım artık

Sevgili Bayırgülü ekledim sizi Arkadaşlar çok arkadaşlık isteği var 67 tane ama herkesi kabul etmediğim için birikti bugüne kadar.Bu yüzden Jelesec in onay verdiği arkadaşları kabul ediyorum şimdilik.Diğerleri kimlerdi nicklerini bilmediğim için şimdilik kabul edemedim.

bak merak ettim o özel tekniği :44:
anlat bizede çatlarım ben valla
ben adımı değiştirip gergin+meraklı dukancı mı yapsam

korkma kubbra
bir kaç gün yanında biri olsun yatıp kalkmana yardım etmek için
ilk günler sıkıntılı olabiliyor,pskolojik açıdan yani
başkasına muhtaçmışın gibi hissediyorsun :)
ama geçici bunlar,inan bana sonrası çok keyifli:)

yineben ne alemdesin?
drenleri atıp gezmeye mi gittin yoksa :)

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Benim de yarın ameliyatım, çok heyecanlıyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim sana da şimdiden çok geçmiş olsun. Inşallah en kisa zaman da sağlığına kavusursun. Karini bilemiycem ama göğüs inanilmaz kolay bir ameliyat ben cok stres yapmistim boşuna gerilmisim.

yineben ne alemdesin?
drenleri atıp gezmeye mi gittin yoksa :)

Süperim :) bugün direnler çıktı biraz daha Iyiyim korkudan daha gezmeye gidemiyorum , tef gibi gerginler biri degecekte patliycak diye korkuyorum :)) bence hiç bekleme karindan cok çok kolay pazartesi ameliyat oldum bugün hiç yatıp dinlenmedim bile tabi doğrumu bilmiyorum. Yatmak mı iyi ev içinde gezinmek mi doktor da birsey söylemedi. Isin özü çok kolay bir ameliyat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…