• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Selam kızlar, uzun zamandır görüşemedik. Eşim ameliyat oldu 3 fıtıktan 2 sini aldılar. Şuan durumumuz pek bir sıkıntılı. Oğluşumunda geçen hafta vizeleri vardı, ben zaten yeni izin aldığımdan izinde alamıyorum. Gündüz görümcem eşimle ilgileniyor sağolsun. Akşamda ben ve oğlum ama epey bir sıkıntılı dönem geçiriyoruz. Umarım sizler hepiniz iyisinizdir, sohpetinizi çooooooooooook özledim canılarım. Hepinizi kocaman öpüyorum.:16:

Begocum çok geçmiş olsun, allah acil şifa versin...

Selam kızlar, uzun zamandır görüşemedik. Eşim ameliyat oldu 3 fıtıktan 2 sini aldılar. Şuan durumumuz pek bir sıkıntılı. Oğluşumunda geçen hafta vizeleri vardı, ben zaten yeni izin aldığımdan izinde alamıyorum. Gündüz görümcem eşimle ilgileniyor sağolsun. Akşamda ben ve oğlum ama epey bir sıkıntılı dönem geçiriyoruz. Umarım sizler hepiniz iyisinizdir, sohpetinizi çooooooooooook özledim canılarım. Hepinizi kocaman öpüyorum.:16:

Begonyacığım çok çok geçmiş olsun. Allah eşine şifa, oğluna zihin açıklığı, sana da sabır versin. Ameliyat olmuş bir erkek kadar ömür tüketebilecek 2.bir durum zor rastlanır:(
Lütfen kendine iyi bak:)

Arkadaslar 12:30 da ameliyata girdim 16:30 da odama geldim suan cok iyiyim sadece çok az baskı ve agri hissediyorum onun disinda cok Iyiyim narkozdan uyanirken titreme bulanti falan yok normal uykudan kalkiyormusum gibi kalktim ve ne öksürük ne de bulantim oldu. Az önce yemegimi yedim hemşireler gelip gezdircek ve inşallah giydircek hala ciplagim da :)))))

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Benim de yarın ameliyatım, çok heyecanlıyım:-)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim kolaylaştırsın inşallah. Benim de yarın ameliyatım, çok heyecanlıyım:-)

Sagol canim sana da allah kolaylık versin ama senin karındi sanirim. Benim sadece göğüs oldu cok gerginler nefes alirken patliycakmis gibi :)

Bu sabah direnlerin durumuyla ilgili doktora sms attim o da 14 30 da bekliyorum yazmis. Acaba direnleri mi cikarcak agri olayim yok fakat direnlerden mi bilmiyorum feci bir baski hissediyorum doktor da söylemişti 3 gün baskı hissedersin diye o geçse çok rahatliycam. Çağırdığına göre insallah direnlerimi çıkarır. Dünden beri de hafif Kaşıntılar basladi. Güzelleşmek ne zormuş :)

Benim hem karın hem göğüs:-))

Zaten fıstık gibisin tatlım. Bu son dokunuşların ardından muhteşem olacak. Rahat ol, kendine ait 2 günün tadını çıkart. Herşey çok yolunda ve tıkır tıkır yürüyecek.

Bu sabah direnlerin durumuyla ilgili doktora sms attim o da 14 30 da bekliyorum yazmis. Acaba direnleri mi cikarcak agri olayim yok fakat direnlerden mi bilmiyorum feci bir baski hissediyorum doktor da söylemişti 3 gün baskı hissedersin diye o geçse çok rahatliycam. Çağırdığına göre insallah direnlerimi çıkarır. Dünden beri de hafif Kaşıntılar basladi. Güzelleşmek ne zormuş :)
Kadın olmak zor tatlım:) Ama Yaradanımız bu gücü de bize vermiş ki ne mutlu bize. Herşey daha güzel olacak. Kaşıntı iyidir:) kılcal damarlar göreve başlamış. İyileşiyorsun:) sigara durumun ne?

Begonyacim esine cok gecmis olsun, sana da bol sabır arkadasim :-) her şey tez zamanda yoluna girer inşallah :34:

Her şey guzel olacak ! Drenler çıkınca cok rahatlayacaksin canım. Güzelliğin keyfini çıkar ;-)

Zaten fıstık gibisin tatlım. Bu son dokunuşların ardından muhteşem olacak. Rahat ol, kendine ait 2 günün tadını çıkart. Herşey çok yolunda ve tıkır tıkır yürüyecek.

Kadın olmak zor tatlım:) Ama Yaradanımız bu gücü de bize vermiş ki ne mutlu bize. Herşey daha güzel olacak. Kaşıntı iyidir:) kılcal damarlar göreve başlamış. İyileşiyorsun:) sigara durumun ne?

Direnlerim ciksa sanirim daha mutlu olucam :) ayy sigarayi sorma ercan bey beni oyacak dün hastahaneden cikar cikmaz içtim. Dünden beri de içiyorum. Ben sigara icmezsem iyilesemem :) artık iz kalirsa da kalsin cok sorun değil.

anammm heyecanlandım bak :52:
inşallah işe yarar
benimde bir sorunum var mami banada bitkisel bişiyler bul(kıl tüy sorunu:ssz:):)

aslında bu da tercih meselesi
ebru açık konuşayım ben eşimin beni öyle görmesini istemedim
çünkü benim eşim hassastır
drenleri fln hep kapatıyordum pike ile
görmesin diye yani
kaldıkı amlyt bu
illaki kesi yerin vs görünebiliyor

sen bilirsin tabiki:)

Anladim cnm haklisin busefer o psikoloji daha cok yorar beni senin mesajindan sonra yakin arkadasimla konustum o kalicak yanimda. Iyiki uyardin beni saolasin tatlim

Canım kesinlikle yanında bir hanım olmalı. Hele ki nişanlı kesinlikle olmamalı. Muhtemelen annen yaşındayım ama rahatlıkla konuşurum bu konuyu. Ilerde eşin olacak bir erkek bu ameliyat sonrası farklı duygular yaşayabilir. Doğuma giren eşlerde bile zaman zaman yaşanır bu durum. Erkekler zaten dayanıksızdır bir de üstüne eş adayının bedenindeki dikiş ve yaraları iyileşmeden görmesi ameliyat sonrası savunmasız ve mızıldanan bir kadın olduğundan fazla tepkiye bile neden olabilir. Bunlar buradaki ablalarının sana önerileri. Gerisi sana kalıyor tabii ki:)

Cok haklisiniz gercekten saolun uyariniz icin cunku simdiden vazgeceyim diye bir suru olumsuz sey soyluyo birde o haldeyken kendimlemi ugrasayim onu telkin etmeklemi ugrasayim zaten cok pimpirikli daha kotu sorunlar yasamak istemem. Allahtan uyardinizda arkadasla konustum hallettim meseleyi ama nisanlima nasil soyliycem bilmiyorum yanlis anlamasindanda korkuyorum :(

Direnlerim ciksa sanirim daha mutlu olucam :) ayy sigarayi sorma ercan bey beni oyacak dün hastahaneden cikar cikmaz içtim. Dünden beri de içiyorum. Ben sigara icmezsem iyilesemem :) artık iz kalirsa da kalsin cok sorun değil.

Canım çok geçmiş olsun, çağırdığına göre direnler çıkacak. gerçi şimdi hastane yolundasındır ama ben yeni gördüm mesajı :14: Çok geçmiş olsun canım, direnler değilde, o bandaj çıkınca rahatlayacaksın :36:
gerçi zaten yapıyorsundur ama ilk onbeş gün geceleri oturarak uyu ne olur, ödemlerin çabuk insin.
Tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım, Allah kolaylık versin. Umarım çarçabuk bu dönemi de atlatırsınız.
Sevgiler

merhaba arkadaşlar 2 hafta sonra karın germe ameliyatı olacağım 2 doğum yaptım aslında zayıfım ama sezaryen göbeğim kaldı çok düşündüm ama sonunda karar verdim dr serdar erenin özel bir tekniği varmış ona ameliyat olacağım ama korkularım var bu ameliyatı olanlar yardımcı olursa sevinirim beni nasıl bir süreç bekliyor çok ağrılı bir ameliyatmı :(( endişelerim heyecanım off zor gerçekten

Kubbracım bu konuda seni arkadaşlar detaylı bir şekilde bilgilendirerceklerdir. Kendi adıma çok memnunum sonuçtan.. Dayanılmayaak kadar değil ama elbette ağrıların oluyor ilk 1-2 gün nerden ameliyat oldum nasıl karar verdim bile diyenler oldu ama sonra iyiki de olmuşum geliyor peşinden...
Ben yıllardır istediğim için hiç sesimi çıkarmadım desem yeri var.. Sigara içiyorsan mümkünse 1 hafta öncesinden bırakmalısın zira öksürük zorlayıcı oluyor..
Sonrasında da hemen başlama yaranın çabuk iyileşmesi için ... bunları söylemiştir doktorun zaten.. Benim naçizhane önerim imkanın varsa direnlerin çıkana kadar hastanede kalman yoksa sonrasında iki büklüm hastaneye gelmen gerekiyor. Seni kararın için kutluyorum herşeyin gönlünce geçmesi dileği ile...

Ameliyatını nerede olacaksın ?

Back