merhaba arkadaşlar 2 hafta sonra karın germe ameliyatı olacağım 2 doğum yaptım aslında zayıfım ama sezaryen göbeğim kaldı çok düşündüm ama sonunda karar verdim dr serdar erenin özel bir tekniği varmış ona ameliyat olacağım ama korkularım var bu ameliyatı olanlar yardımcı olursa sevinirim beni nasıl bir süreç bekliyor çok ağrılı bir ameliyatmı( endişelerim heyecanım off zor gerçekten
Selam kızlar, uzun zamandır görüşemedik. Eşim ameliyat oldu 3 fıtıktan 2 sini aldılar. Şuan durumumuz pek bir sıkıntılı. Oğluşumunda geçen hafta vizeleri vardı, ben zaten yeni izin aldığımdan izinde alamıyorum. Gündüz görümcem eşimle ilgileniyor sağolsun. Akşamda ben ve oğlum ama epey bir sıkıntılı dönem geçiriyoruz. Umarım sizler hepiniz iyisinizdir, sohpetinizi çooooooooooook özledim canılarım. Hepinizi kocaman öpüyorum.
Çok teşekkür ederim canım çok sağol.
Masalcim daha iyiim tatlım sağol. evet perşembe günü Ameliyat
Merhaba kızlar; ya siz bende alışkanlık oldunuz her gün mutlaka bir iki kez bu sayfa açılıyor ve gülümseyerek okunuyor. Ameliyat olanlara çok geçmiş olsun. Buluşmanızı ben de kıskandım valla ne güzel.
Herkese slmlar... Kızlar bir süredir giremiyorum şifrelerde sıkıntı olmuş en sonunda halloldu ama bütün arkadaşlar silinmiş
Yineben geçmiş olsun cnm sonunda olmuşsun ameliyatını 3-4 günden sonra rahatlatsın cnm bol bol dinlen..
Ay bu nasıl kışkırtıcı bir teklif:))) kendimi ayarlarsam ben de koşa koşa gelirim:) senin bahçede uyku tulumuyla yatarım yer kalmazsa:) Konak fikri de fena değil ama:)) âhir ömrümüzde Konak'ta da uyandık deriz:)
Kadın bu ne enerji:)maaşallah:)
Hani sen diyete giriyordun dünden:))) sanki ihtiyacı varmış gibi hıh
benim bi sorum olcak canım sana ben ameliyat olalı 20 gün oldu ameliyattan önce karnım 106 cm di suan 102 cm doktor çok ödem oldugunu söylüyor senin ödemlerin ne kadar zamanda geçti ve en çok ne yaparsam geçer ewet göbek deliğim harika ama simitlerim eskisi gibi duruyor gibi doktor lipo yaptım şiş diyo seninde öylemi oldu yani benm suan için sadece göbek deliğim güzel ama istediğim sonuç bu değildiYoksa çokmu acele ediyorum şimdiden teşekkür ederim
Matruskacııımmm yarın büyük gün... Nasıl heyecanlısındır şimdi :18: yarın bu saatlerde inşallah bitmiş olacak herşey.. Dualarım seninle..
Haberlerini eksik etme..
Cok haklisiniz gercekten saolun uyariniz icin cunku simdiden vazgeceyim diye bir suru olumsuz sey soyluyo birde o haldeyken kendimlemi ugrasayim onu telkin etmeklemi ugrasayim zaten cok pimpirikli daha kotu sorunlar yasamak istemem. Allahtan uyardinizda arkadasla konustum hallettim meseleyi ama nisanlima nasil soyliycem bilmiyorum yanlis anlamasindanda korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun, çağırdığına göre direnler çıkacak. gerçi şimdi hastane yolundasındır ama ben yeni gördüm mesajıÇok geçmiş olsun canım, direnler değilde, o bandaj çıkınca rahatlayacaksın
gerçi zaten yapıyorsundur ama ilk onbeş gün geceleri oturarak uyu ne olur, ödemlerin çabuk insin.
Tekrar geçmiş olsun
Kızlar biliyorsunuz yarın ameliyata giriyorum bugün tetkiklermi yaptırdım sabah 9dan beri daha bu saat oldu bekiyorum yorgunluktan geberdim ve çok açimkantin çok uzak . matruska ve ben sizlerden dua bekliyoruz
Kızlar biliyorsunuz yarın ameliyata giriyorum bugün tetkiklermi yaptırdım sabah 9dan beri daha bu saat oldu bekiyorum yorgunluktan geberdim ve çok açimkantin çok uzak . matruska ve ben sizlerden dua bekliyoruz
Kızlar merhabaJelocan ın face de resimlerinizi gördüm.Hepiniz deşifre oldunuz benim tarafımdan Ameliyat olacaklara bol şans dilerim.Beni tanıyanlara sonsuz selam ederim.Jelocanım sana bir şey yazacaktım ama bu grup bilmez,yazdığımı ayıplar.Bilahare otobüste söylerim
abowwwwwwww kimler gelmiş dünya turu yapan hatunn unutma buralarıbak herkes seni tanıyor albümünü bakmak istiyor açıver kabul ediver milleti sende deşifre ol
çok heyecanlıyım haftaya çarşamba ogltknye kavuşuyoruz gelsin yemekler dedikodular
Olmaaaz göstermeeemBedavaya olmaaz Ama ben kimseyi tanımıyorum nick ler hepsi yeni....kimseyi bilmiyorumki Şuanda 40 kişi görünüyor arkadaşlık gönderen hangi birini kabul edeyim? HAftaya istersen beraber bakarız tanıdıklarını kabul ederiz
Bu arada ''beğen'' butonu yok olmuş:44: Ben de çok heyecanlıyım haftaya gideceğimiz içinNefis köfteler ciğerler yiyeceğimiz için
Kubbracım bu konuda seni arkadaşlar detaylı bir şekilde bilgilendirerceklerdir. Kendi adıma çok memnunum sonuçtan.. Dayanılmayaak kadar değil ama elbette ağrıların oluyor ilk 1-2 gün nerden ameliyat oldum nasıl karar verdim bile diyenler oldu ama sonra iyiki de olmuşum geliyor peşinden...
Ben yıllardır istediğim için hiç sesimi çıkarmadım desem yeri var.. Sigara içiyorsan mümkünse 1 hafta öncesinden bırakmalısın zira öksürük zorlayıcı oluyor..
Sonrasında da hemen başlama yaranın çabuk iyileşmesi için ... bunları söylemiştir doktorun zaten.. Benim naçizhane önerim imkanın varsa direnlerin çıkana kadar hastanede kalman yoksa sonrasında iki büklüm hastaneye gelmen gerekiyor. Seni kararın için kutluyorum herşeyin gönlünce geçmesi dileği ile...
Ameliyatını nerede olacaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?