• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

merhaba arkadaşlar 2 hafta sonra karın germe ameliyatı olacağım 2 doğum yaptım aslında zayıfım ama sezaryen göbeğim kaldı çok düşündüm ama sonunda karar verdim dr serdar erenin özel bir tekniği varmış ona ameliyat olacağım ama korkularım var bu ameliyatı olanlar yardımcı olursa sevinirim beni nasıl bir süreç bekliyor çok ağrılı bir ameliyatmı :(( endişelerim heyecanım off zor gerçekten

Ben kombine oldum ( lipo, burun, karın germe) tabiiki acıyor ama canımı bir sezaryen kadar yakmadı.. 2 gün sonra 4 saatlik yolculuk yapıp evime gittim..4.gün iyice toparlandım süslendim püslendim otele gittim :) ( izine gelmişim gezeyim dimi:p)..10.gün normal hayatıma dönDüm ve geldiğim gibi dik yürüyerek ve ağrısız acısız yurt dışına geri çıktım.. Yani gördüğün gibi dayanılmayacak birşey deil ama 2-3 gün kendi kendime kızdım ne vardıda hepsini bir yaptım akıllı insan işi deil bu nerem acıo bilemedim diye.. Bugün hiç pişman deilim gerekirse gene hepsini bir yaptırırım :) allah yardımcın olsun.. İçine sinen bir iş çıkartır inşallah doktorun

Selam kızlar, uzun zamandır görüşemedik. Eşim ameliyat oldu 3 fıtıktan 2 sini aldılar. Şuan durumumuz pek bir sıkıntılı. Oğluşumunda geçen hafta vizeleri vardı, ben zaten yeni izin aldığımdan izinde alamıyorum. Gündüz görümcem eşimle ilgileniyor sağolsun. Akşamda ben ve oğlum ama epey bir sıkıntılı dönem geçiriyoruz. Umarım sizler hepiniz iyisinizdir, sohpetinizi çooooooooooook özledim canılarım. Hepinizi kocaman öpüyorum.:16:

Begonyacım çok geçmiş olsun Allah eşine acil şifalar,oğluna zihin açıklığı,sana da güç,sabır,kolaylık versin canım öpüyorum arkadaşım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok teşekkür ederim canım çok sağol.

begonya canım çok geçmiş olsun; arada ses ver yokluğun belli oluyor özletme kendini

Masalcim daha iyiim tatlım sağol. evet perşembe günü Ameliyat

dualarımız seninle güzellik uykusuna dalacaksın uyanacaksın inşallah herşey istediğin gibi olsun

Merhaba kızlar; ya siz bende alışkanlık oldunuz her gün mutlaka bir iki kez bu sayfa açılıyor ve gülümseyerek okunuyor. Ameliyat olanlara çok geçmiş olsun. Buluşmanızı ben de kıskandım valla ne güzel.

eski dost aynen alışkanlık burası ben bazen açmaya üşeniyorum dışarıdan okuyorum ne var dedikodu diye:)))gel bir dahaki buluşmaya yada bizler orta bir yere gelelim:))

Herkese slmlar... Kızlar bir süredir giremiyorum şifrelerde sıkıntı olmuş en sonunda halloldu ama bütün arkadaşlar silinmiş :(
Yineben geçmiş olsun cnm sonunda olmuşsun ameliyatını 3-4 günden sonra rahatlatsın cnm bol bol dinlen..

ameliyat oldum bittim deme yaz arada nasıl iyimisin:23:

Ay bu nasıl kışkırtıcı bir teklif:))) kendimi ayarlarsam ben de koşa koşa gelirim:) senin bahçede uyku tulumuyla yatarım yer kalmazsa:) Konak fikri de fena değil ama:)) âhir ömrümüzde Konak'ta da uyandık deriz:)

Kadın bu ne enerji:):nazar:maaşallah:)
Hani sen diyete giriyordun dünden:))) sanki ihtiyacı varmış gibi hıh:49:

ha ha ha mamazi senle ben çimene yayılır yatarız sorun yok:))

rejime haftaya gezi bitsin öyle başlayacağım :ssz::5: var var gördün maşallahım var :9:

benim bi sorum olcak canım sana ben ameliyat olalı 20 gün oldu ameliyattan önce karnım 106 cm di suan 102 cm doktor çok ödem oldugunu söylüyor senin ödemlerin ne kadar zamanda geçti ve en çok ne yaparsam geçer ewet göbek deliğim harika ama simitlerim eskisi gibi duruyor gibi doktor lipo yaptım şiş diyo seninde öylemi oldu yani benm suan için sadece göbek deliğim güzel ama istediğim sonuç bu değildi:50::50::50::50::50: Yoksa çokmu acele ediyorum şimdiden teşekkür ederim

daha çok erken ödem vardır acele edip moralini bozma hepimiz yaşadık bunları zamanla daha değişecek karın yanlar :34:

Matruskacııımmm yarın büyük gün... Nasıl heyecanlısındır şimdi :18: yarın bu saatlerde inşallah bitmiş olacak herşey.. Dualarım seninle..
Haberlerini eksik etme..:16:

Matruşka canım herşey dilediğin gibi olsun sıkıntısız atlat inşallah;geçmiş olsun

Cok haklisiniz gercekten saolun uyariniz icin cunku simdiden vazgeceyim diye bir suru olumsuz sey soyluyo birde o haldeyken kendimlemi ugrasayim onu telkin etmeklemi ugrasayim zaten cok pimpirikli daha kotu sorunlar yasamak istemem. Allahtan uyardinizda arkadasla konustum hallettim meseleyi ama nisanlima nasil soyliycem bilmiyorum yanlis anlamasindanda korkuyorum :(

Kuzum kadın olmanın özü; kendi istediğini eşine aslında onun tercihiymiş gibi kabul ettirmek:) gelme dersen bu senin tercihin olacaktır. Arkadaşım geliyor demek daha da kötü; senin gelmeni istemediğim gibi önlemimi de aldım demektir. Ortam yaratacak ve ameliyat sonrası hasta refakatçisi arkadaşlarının(!!!) başına gelen onu hafiften titretecek maceralarını çok komik ve çok basitmiş gibi anlatacaksın. Nişanlıyı tanıyan sensin:) herkesin durup düşüneceği zayıf noktaları vardır. Bunun üzerine git ve tercihi yapıp arkadaşının onun yerine sana refakat etmesinden dolayı ona hak vereceğini belli et. Karşılıklı fedakarlık yapacaksınız yani:))) anlatabilmen için kısa korku hikayelerini buradaki kızların yardımıyla oluşturabilirsiniz:) sen ipucu ver buradakilerin hayal gücüne güven:)

Kızlar biliyorsunuz yarın ameliyata giriyorum bugün tetkiklermi yaptırdım sabah 9dan beri daha bu saat oldu bekiyorum yorgunluktan geberdim ve çok açim:D kantin çok uzak . matruska ve ben sizlerden dua bekliyoruz

Canım çok geçmiş olsun, çağırdığına göre direnler çıkacak. gerçi şimdi hastane yolundasındır ama ben yeni gördüm mesajı :14: Çok geçmiş olsun canım, direnler değilde, o bandaj çıkınca rahatlayacaksın :36:
gerçi zaten yapıyorsundur ama ilk onbeş gün geceleri oturarak uyu ne olur, ödemlerin çabuk insin.
Tekrar geçmiş olsun

Teşekkür ederim. Bende cok Bandaj yok direk sütyen takti. Yatmak ne mümkün resmen oturarak uyuyorum :)

Kızlar biliyorsunuz yarın ameliyata giriyorum bugün tetkiklermi yaptırdım sabah 9dan beri daha bu saat oldu bekiyorum yorgunluktan geberdim ve çok açim:D kantin çok uzak . matruska ve ben sizlerden dua bekliyoruz

Matruska ve melosb yarın dualarım sizinle olacak! Kendinizi iyi hisseder hissetmez yazın lütfen. Ameliyat sonrası bol su ve ödem cayı içmeyi ihmal etmeyin :34: bir de ameliyat oncesi foto mutlaka cekin :34:

Melosb, şimdiden geçmiş olsun, akşama okkalı bir ziyafet çek kendine sonra da bir güzel uyursan ne güzel olur :1:
Sevgilerimle

Geçmiş olsun dileklerini ileten tük tatlışkolarıma çoooook teşekkürler. Herşey gibi inşallah bunuda atlatacağım. Öptüm hepizini :54:

Canım ameliyattan çıkmış olmalısın, umarım herşey sorunsuz geçmiştir. Tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz bitanem :16:

Gorhancim dediklerini uyguluycam tatlım sağol resim çektim çektim de ışte bi türlü yukleyemedim beceremiyorm :)

Dwarkelfcim Su an o kadar yorgunum ki az yattim ama ne mümkün uyumak.
ki gecede pek uyuyamam zannetmiyorum neyse yarın acısini cikarcam :)

Kızlar merhaba :34: Jelocan ın face de resimlerinizi gördüm.Hepiniz deşifre oldunuz benim tarafımdan :33: Ameliyat olacaklara bol şans dilerim.Beni tanıyanlara sonsuz selam ederim.Jelocanım sana bir şey yazacaktım ama bu grup bilmez,yazdığımı ayıplar.Bilahare otobüste söylerim :52:

Kızlar merhaba :34: Jelocan ın face de resimlerinizi gördüm.Hepiniz deşifre oldunuz benim tarafımdan :33: Ameliyat olacaklara bol şans dilerim.Beni tanıyanlara sonsuz selam ederim.Jelocanım sana bir şey yazacaktım ama bu grup bilmez,yazdığımı ayıplar.Bilahare otobüste söylerim :52:

abowwwwwwww kimler gelmiş dünya turu yapan hatunn unutma buraları :16: bak herkes seni tanıyor albümünü bakmak istiyor açıver kabul ediver milleti sende deşifre ol:9:

çok heyecanlıyım haftaya çarşamba ogltknye kavuşuyoruz gelsin yemekler dedikodular :24::23::46:

abowwwwwwww kimler gelmiş dünya turu yapan hatunn unutma buraları :16: bak herkes seni tanıyor albümünü bakmak istiyor açıver kabul ediver milleti sende deşifre ol:9:

çok heyecanlıyım haftaya çarşamba ogltknye kavuşuyoruz gelsin yemekler dedikodular :24::23::46:

Olmaaaz göstermeeem :23: Bedavaya olmaaz :19: Ama ben kimseyi tanımıyorum :50: nick ler hepsi yeni....kimseyi bilmiyorumki :50: Şuanda 40 kişi görünüyor arkadaşlık gönderen:37: hangi birini kabul edeyim? HAftaya istersen beraber bakarız tanıdıklarını kabul ederiz :34:

Bu arada ''beğen'' butonu yok olmuş:44: Ben de çok heyecanlıyım haftaya gideceğimiz için:8: Nefis köfteler ciğerler yiyeceğimiz için :56:

Olmaaaz göstermeeem :23: Bedavaya olmaaz :19: Ama ben kimseyi tanımıyorum :50: nick ler hepsi yeni....kimseyi bilmiyorumki :50: Şuanda 40 kişi görünüyor arkadaşlık gönderen:37: hangi birini kabul edeyim? HAftaya istersen beraber bakarız tanıdıklarını kabul ederiz :34:

Bu arada ''beğen'' butonu yok olmuş:44: Ben de çok heyecanlıyım haftaya gideceğimiz için:8: Nefis köfteler ciğerler yiyeceğimiz için :56:

ben sana sistem değişti otobüste tek tek anlatırım baycancılar yeni ameliyat olanlar diğer doktorların hastaları hepsini tek tek çekiştireceğim söz hele şu MAMAZİİİ var ki tam senlik bayılırsın senin gibi kokoş süslüüü:21:mutlaka tanışın bir toplantıda :34:

ha ha ha baycana diyeceğim ogülü ve nlglpde beni zorladı yoksa diyete başlamıştım:9:

Kubbracım bu konuda seni arkadaşlar detaylı bir şekilde bilgilendirerceklerdir. Kendi adıma çok memnunum sonuçtan.. Dayanılmayaak kadar değil ama elbette ağrıların oluyor ilk 1-2 gün nerden ameliyat oldum nasıl karar verdim bile diyenler oldu ama sonra iyiki de olmuşum geliyor peşinden...
Ben yıllardır istediğim için hiç sesimi çıkarmadım desem yeri var.. Sigara içiyorsan mümkünse 1 hafta öncesinden bırakmalısın zira öksürük zorlayıcı oluyor..
Sonrasında da hemen başlama yaranın çabuk iyileşmesi için ... bunları söylemiştir doktorun zaten.. Benim naçizhane önerim imkanın varsa direnlerin çıkana kadar hastanede kalman yoksa sonrasında iki büklüm hastaneye gelmen gerekiyor. Seni kararın için kutluyorum herşeyin gönlünce geçmesi dileği ile...

Ameliyatını nerede olacaksın ?

Acıbadem Maslakta olacağım canım çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladım yazdıklarını okuyunca.. 3 gün hastanede kalacağım 4. Gün direnleri çıkartır umarım. Bir daha o göbek çıkmaz inş nefret ettim resmen! Oturunca katlanmasından nefret ediyorum şuan göbeğin dümdüzmü yemek yediğin zaman çıkıyormu?

Begonyacımmm cok gecmiş olsun canım eşine

Yeni ameliyat olan arkadaşlar çok geçmiş olsun bundan sonrası dinlenme ve sabırrr inşallah sonuçlarınız muhteşem olur

Benim bugun 12. günüm. Feci kaşınıyor dikişlerim. Ve felaket şişim bildiğiniz göbekliyim ve oturduğumda yine o pot bacaklarıma değiyor katlanmıyor ama alt göbek nasıl bi şişse artık, neyse inecek elbet sabırla bekliyorum. Hala dik yürümekte zorlanıyorum. Dün kızımla dışarı çıktık mecbur apartmanın önüne yani, parla yürüdük onu salladım falan baya yoruldum. Acısı bugun çıktı. Her yerim ağrıyodu bugun, sürekli yattım. Ve ikinci banyomu da tek başıma yapmayı becerdim. Kendimi de baya inceledim bu sefer, tansiyonum düşmeden :) iyiye gidecek, umudum var. Göbek deliği kısmım uyuşuk hala, ama en uzun vadede o geçermiş. Bekliyorum. Göğüslerimden çok memnunum, bi tık küçük olabilirdi belki ama pek güzel oldu bee nerdeen nereye :) yakında fotolarını da koyacağım

Back