merhaba arkadaşlar 2 hafta sonra karın germe ameliyatı olacağım 2 doğum yaptım aslında zayıfım ama sezaryen göbeğim kaldı çok düşündüm ama sonunda karar verdim dr serdar erenin özel bir tekniği varmış ona ameliyat olacağım ama korkularım var bu ameliyatı olanlar yardımcı olursa sevinirim beni nasıl bir süreç bekliyor çok ağrılı bir ameliyatmı ( endişelerim heyecanım off zor gerçekten
Ben kombine oldum ( lipo, burun, karın germe) tabiiki acıyor ama canımı bir sezaryen kadar yakmadı.. 2 gün sonra 4 saatlik yolculuk yapıp evime gittim..4.gün iyice toparlandım süslendim püslendim otele gittim :) ( izine gelmişim gezeyim dimi)..10.gün normal hayatıma dönDüm ve geldiğim gibi dik yürüyerek ve ağrısız acısız yurt dışına geri çıktım.. Yani gördüğün gibi dayanılmayacak birşey deil ama 2-3 gün kendi kendime kızdım ne vardıda hepsini bir yaptım akıllı insan işi deil bu nerem acıo bilemedim diye.. Bugün hiç pişman deilim gerekirse gene hepsini bir yaptırırım :) allah yardımcın olsun.. İçine sinen bir iş çıkartır inşallah doktorun