Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar biliyorsunuz yarın ameliyata giriyorum bugün tetkiklermi yaptırdım sabah 9dan beri daha bu saat oldu bekiyorum yorgunluktan geberdim ve çok açim kantin çok uzak . matruska ve ben sizlerden dua bekliyoruz

Canim şimdiden cok gecmis olsun hic stres yapmadan gir ki güzel uyanasin. Gözünü kapatıp acmissin ve olay bitmiş olacak.

Fragola sen de cesur ve güzel kadınların arasındasın artık:) her geçen gün daha fazla mutlu olacaksın sonuçlardan:)

Ahh insallah canım ya, az önce eşime eski halimi gösterdim de, baya kötüymüş hakkat dedi bira göbeği gibi göbeğin varmış dedi hahaha göğüsleri gösterdim afrika yerlileri gibiymişsin diyo :)) son halimi iyileşince göstericem korkmasın şimdi :)))

Kızlar biliyorsunuz yarın ameliyata giriyorum bugün tetkiklermi yaptırdım sabah 9dan beri daha bu saat oldu bekiyorum yorgunluktan geberdim ve çok açim kantin çok uzak . matruska ve ben sizlerden dua bekliyoruz

Meloshcuuuummm canım dualarım seninle.... kendini iyi hisseder hissetmez yaz olurmu....

Begonya tatlım yarın gircem ameliyata doktor 10da alicak hayirlisi bakalım öpüyorum cnm

Dualarım sizinle kızlar bol şans süper geçsin ameliyatınız inşallahhhh :)

Karın germe ameliyatı olup fotorafları olan arkadaslar lütfen beni arkadaş olarak eklermisiniz çok merak ediyorum değişimi ve en çok göbek deliğinizi... internette arastırıyorum çok tipsiz fotofraflar var yani yaşlı yaşlı teyzelerin ileri seviyede sarmadan snr olmuş karın germeleri..hiç cezbetmiyor :)))) ben kombinameliyat olmk istiyorum meme prtz karın germe lipo bu forumun müdavimleri karın germe oprs.geçirmiş arkadaşlar var ekliyorum kbl etmiyorlar gerçekten yardımınıza ihtiyacım var beni lütfen ekleyin:)

Ben maalesef kilo aldım o yüzden bir a z göbeğim var ama ödemde devam ediyor gibi .... haftaya dr. kontrolüm var bakalım ne diyecek... ama asla eskisi
gibi değil göbeğim... yaşda öneml bir faktör.. merak ettim nasıl bir teknik kullanıyor doktorun ? Arkadaşlık isteği gönderiyorum..

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek cevap atmışsiniz sizleri seviyorum

5ten bu yana uyanıgim kızlar kalbimde kelebekler uçuşuyor çok heyecanlıyim 10da ameliyata gircem ama gözüm arkada kalacak bebeğim hastalandi kütür kütür öksürüyo canım benim ya nasıl bırakıp gitcem bilmiyorum gözlerim dolup dolup geliyor kuzum daha da hasta olursa bensiz napar çok mu duygusala bağladım ya

Resim paylaşabilirseniz çok güzel olur çok merak ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasıl bir teknik olduğunu henüz tam anlatmadı ameliyat günü öğreneceğim doktorum ünlülerin doktoru seda sayan Almanya'dan getirdi gözleri için başarılı olduğunu biliyorum
Gerçi ben ameliyatımı henüz olmadığım için ne kadar iyi görücem 😉 birde üst göz kapağı ameliyatı olacağım ikisi bir arada üst göz kapağımda hafif düşüklük var rahatsız ediyor yorgun gösteriyor çoook heyecanlıyım 😣😰😥

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Kıyamaaammm ...

Kubraa cnm bende serdar beyi araştırıyorum fakat Mersin'de olduğum için gidiş gelişler zor oluyo İstanbul da bi kaç Dr gittim fakat aklımda hep serdar bey var seni görünce yazmak istedim acaba karın germe için ne fiyat verdi

Son düzenleme:

Kubbracım sen doktorunun önceki karın germe ameliyatlarının fotolarını gördün mü canım, eminim çok iyi bir doktordur ama her doktorun uzmanlığı el yatkınlığı farklı. Senin doktorunu bilmiyorum ama bir çok popüler ünlü doktorlarına ameliyat olup pişmanlık yaşayan arkadaşların hikayelerini okudum burada, sadece karn germde degil, diğer estetik başlıklarında da. Tüm kalbimle dua edicem sen çok memnunkal diye, sen yine de doktorundan talep et önceki işlerinin fotolarını. bu ameliyatı olmuş eski hastalarına ulaşmaya çalış yapabilirsen. Ama muhakkak foto talep et . bu ameliyat öyle gözü kapalı girişilecek ve sırf ismi ünlenmiş diye kendini %100 birisinin eline emanet edebilecegin bi ameliyat değil. Ben doktorumu öyle buldum, eski hastaları eski işlerini görerek. Tek doktorla yetinme, bir çok alternatif var. Sen çok memnun kalasın diye sadece senin için yazıyorum bunları herşey gönlünce olsun

korkma, üzülme cnm
sonuçta revizyon
bir gece kalır, birkaç güne toparlarsın
güzel sonuçlar dilerim

Arkadaslar sol göğsümde hic bir sıkıntı yok fakat sağ göğsümde koltuk altima dogru ve sag kolum da kas ağrım var dayanilmiyacak gibi degil ama beni geriyor. Ve sag göğsüm sol a göre daha sert ve sis bu normal mi? Ercan bey sağ tarafın daha bos olduğunu ve orada daha fazla işlem yapildigi için normal olduğunu söyledi ama yinede tedirgin oldum. Sanki göğüslerimi de küçük yapmış gibi geldi ödemli halleri buysa inince birsey kalmiycak gibi sizce 265 çok küçük degil mi. Nasil küçük neredeyse d cup a yakin oldun dedi ama büyüklüğü sanki beni memnun etmedi. Neyse bir odemler insin göğüsler yerine otursun o zaman karar vereyim suan çok ayrık duruyorlar.

Canım serdar ereni biliyorum iyi bir doktor daha tr ye gelmeden köln de hekimlik yaparken ''miladdan önce'' bi arkadşım göğüs küçültme olmustu. Sonuçtan çok memnun kaldı... benim jinekoloğumda onu önermişti ben ameliyat olmak istiyorum diince... fakat bütçemi çok aşıyordu
İstediğine kavuşman dileği ile, sevgiler..:

Bence doktoruna güven çok başındasın daha.. biraz sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…