Kızlar biliyorsunuz yarın ameliyata giriyorum bugün tetkiklermi yaptırdım sabah 9dan beri daha bu saat oldu bekiyorum yorgunluktan geberdim ve çok açimkantin çok uzak . matruska ve ben sizlerden dua bekliyoruz
Fragola sen de cesur ve güzel kadınların arasındasın artık:) her geçen gün daha fazla mutlu olacaksın sonuçlardan:)
Kızlar biliyorsunuz yarın ameliyata giriyorum bugün tetkiklermi yaptırdım sabah 9dan beri daha bu saat oldu bekiyorum yorgunluktan geberdim ve çok açimkantin çok uzak . matruska ve ben sizlerden dua bekliyoruz
Allahın izniyle atlatıyorsunuz eşin ve dolasıyla sen.....Geçmiş olsun dileklerini ileten tük tatlışkolarıma çoooook teşekkürler. Herşey gibi inşallah bunuda atlatacağım. Öptüm hepizini
inşallah canım, çok rahat geçecek ve çarçabuk iyileşeceğim
Akşam yemeğine beraber gideceğiz ya, canlı müzik de olacak.
Biraz sabredin, iyileşir iyileşmez organizasyon yapıyorum.
Bu kadar heyecan, stres, acı sonrası eğlenmeyi hak ediyoruz değil mi
Öpüyorum, sevgiler
Begonya tatlım yarın gircem ameliyata doktor 10da alicak hayirlisi bakalım öpüyorum cnm
Acıbadem Maslakta olacağım canım çok teşekkür ederim biraz olsun rahatladım yazdıklarını okuyunca.. 3 gün hastanede kalacağım 4. Gün direnleri çıkartır umarım. Bir daha o göbek çıkmaz inş nefret ettim resmen! Oturunca katlanmasından nefret ediyorum şuan göbeğin dümdüzmü yemek yediğin zaman çıkıyormu?
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek cevap atmışsiniz sizleri seviyorum
5ten bu yana uyanıgim kızlar kalbimde kelebekler uçuşuyor çok heyecanlıyim 10da ameliyata gircem ama gözüm arkada kalacak bebeğim hastalandi kütür kütür öksürüyo canım benim ya nasıl bırakıp gitcem bilmiyorum gözlerim dolup dolup geliyor kuzum daha da hasta olursa bensiz napar çok mu duygusala bağladım ya
Nasıl bir teknik olduğunu henüz tam anlatmadı ameliyat günü öğreneceğim doktorum ünlülerin doktoru seda sayan Almanya'dan getirdi gözleri için başarılı olduğunu biliyorum
Gerçi ben ameliyatımı henüz olmadığım için ne kadar iyi görücem 😉 birde üst göz kapağı ameliyatı olacağım ikisi bir arada üst göz kapağımda hafif düşüklük var rahatsız ediyor yorgun gösteriyor çoook heyecanlıyım 😣😰😥
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim tek tek cevap atmışsiniz sizleri seviyorum
5ten bu yana uyanıgim kızlar kalbimde kelebekler uçuşuyor çok heyecanlıyim 10da ameliyata gircem ama gözüm arkada kalacak bebeğim hastalandi kütür kütür öksürüyo canım benim ya nasıl bırakıp gitcem bilmiyorum gözlerim dolup dolup geliyor kuzum daha da hasta olursa bensiz napar çok mu duygusala bağladım ya
yineben ne alemdesin?
drenleri atıp gezmeye mi gittin yoksa :)
Nasıl bir teknik olduğunu henüz tam anlatmadı ameliyat günü öğreneceğim doktorum ünlülerin doktoru seda sayan Almanya'dan getirdi gözleri için başarılı olduğunu biliyorum
Gerçi ben ameliyatımı henüz olmadığım için ne kadar iyi görücem 😉 birde üst göz kapağı ameliyatı olacağım ikisi bir arada üst göz kapağımda hafif düşüklük var rahatsız ediyor yorgun gösteriyor çoook heyecanlıyım 😣😰😥
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaslar sol göğsümde hic bir sıkıntı yok fakat sağ göğsümde koltuk altima dogru ve sag kolum da kas ağrım var dayanilmiyacak gibi degil ama beni geriyor. Ve sag göğsüm sol a göre daha sert ve sis bu normal mi? Ercan bey sağ tarafın daha bos olduğunu ve orada daha fazla işlem yapildigi için normal olduğunu söyledi ama yinede tedirgin oldum. Sanki göğüslerimi de küçük yapmış gibi geldi ödemli halleri buysa inince birsey kalmiycak gibisizce 265 çok küçük degil mi. Nasil küçük neredeyse d cup a yakin oldun dedi ama büyüklüğü sanki beni memnun etmedi. Neyse bir odemler insin göğüsler yerine otursun o zaman karar vereyim suan çok ayrık duruyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?